ζητειται ελπις!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 397
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dreamful_woman View Post
    με ακουει κανεις ?
    πειτε μου ρε παιδια αν ειμαι υπερβολικη!?!
    δεν ξερω πως να το διαχειριστω αυτο που συνεβη σημερα με την ψυχολογο μου...!!!!
    Όχι, δεν είσαι καθόλου υπερβολική. Τη θεωρώ άκρως αντιεπαγγελματική και αγενή συμπεριφορά.
    Εγώ έναν τέτοιο επαγγελματία δεν θα τον εμπιστευόμουνα.
    Αλλά ούτε από κάποιον φίλο θα ανεχόμουνα τέτοια συμπεριφορά.
    Εκτός αν μου βρισκόταν σε φορείο εκείνη τη στιγμή!

Senior Member
    δεν ξερω ρε συ μπουμ τι να κανω...
    μου εχει προσφερει παρα πολλα και επειδη ειμαστε συνομιληκες, υπαρχει και η λεγομενη θεραπευτικη χημεια.
    παω εδω και 2 χρονια.
    εχω αφησει πολλες θεραπευτικες (και οχι μονο) σχεσεις στη μεση.
    απλα τσαντιστηκα αφανταστα γιατι πηγα στο γραφειο της με τεραστια χαρα κ προσμονη και τελικα βρηκα κλειστη την πορτα.
    ειναι τοσα πολλα που θελω να της πω...αλλα προβλεπω να αναλωνεται η επομενη συνεδρια στο πως ενιωσα με αυτο που εγινε.
    θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη.
    τωρα δεν της τηλεφωνω γιατι ο τονος της φωνης μου θα ειναι πολυ θυμωμενος κ δεν το θελω...
    αυριο μαλλον θα την παρω

Senior Member
    δεν ξερω ρε συ μπουμ τι να κανω...
    μου εχει προσφερει παρα πολλα και επειδη ειμαστε συνομιληκες, υπαρχει και η λεγομενη θεραπευτικη χημεια.
    παω εδω και 2 χρονια.
    εχω αφησει πολλες θεραπευτικες (και οχι μονο) σχεσεις στη μεση.
    απλα τσαντιστηκα αφανταστα γιατι πηγα στο γραφειο της με τεραστια χαρα κ προσμονη και τελικα βρηκα κλειστη την πορτα.
    ειναι τοσα πολλα που θελω να της πω...αλλα προβλεπω να αναλωνεται η επομενη συνεδρια στο πως ενιωσα με αυτο που εγινε.
    θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμη.
    τωρα δεν της τηλεφωνω γιατι ο τονος της φωνης μου θα ειναι πολυ θυμωμενος κ δεν το θελω...
    αυριο μαλλον θα την παρω
    κοριτσι μου καταλαβαινω οτι εχεις επενδυσει στην σχεση σας κ γι αυτο κιολας σε πληγωσε κ τοσο πολυ.
    φαντασου εγω που τον τυπο τον γνωριζα μονο 2 μηνες κ βρηκα την πορτα του κλειστη κ παλι καπως στενοχωρηθηκα..
    ομως σκεψου στο μελλον κατα ποσο θα μπορει να ανταποκρινεται οταν εσυ θα κραυγαζεις για βοηθεια..χανεται ετσι η εμποστοσυνη κ δεν μπορεις να στηριχτεις μετα.
    εγω θα σου ελεγα να μη μασησεις κ να το ρισκαρεις αλλη μια φορα κ να βρεις εναν πολυ σωστο επαγγελματια..
    θα πρεπει ο ειδικος να ειναι τρομερα τυπικος σε αυτα κ να μην αφηνει κενα στον αναλυομενο.
    εχεις ηδη υποφερει πολυ.σου αξιζει το καλυτερο.γιατι συμβιβαζεσαι με ημιμετρα?

Senior Member
    μπουμ την πηρα τηλεφωνο και προσπαθησα να εχω σχετικα ηρεμο τονο στη φωνη μου.
    οχι οτι τα καταφερα!
    μου ειπε οτι θα με παρει εκεινη το μεσημερι και θα μου εξηγησει.
    σκεφτομαι να της δωσω μια ακομη ευκαιρια....
    βασικα οχι σε κεινη...σε μενα και στην θεραπευτικη σχεση που εχουμε χτισει.

Senior Member
    μπουμ την πηρα τηλεφωνο και προσπαθησα να εχω σχετικα ηρεμο τονο στη φωνη μου.
    οχι οτι τα καταφερα!
    μου ειπε οτι θα με παρει εκεινη το μεσημερι και θα μου εξηγησει.
    σκεφτομαι να της δωσω μια ακομη ευκαιρια....
    βασικα οχι σε κεινη...σε μενα και στην θεραπευτικη σχεση που εχουμε χτισει.
    φυσικα εσυ θα αποφασισεις κ κανεις δε θα σε κρινει για τις αποφασεις σου.αν εσυ πιστευεις οτι αξιζει δευτερης ευκαιριας τοτε γιατι οχι?
    ευχομαι ομως οταν πας εκει να βγαλεις απο μεσα σου ολα τα δυσαρεστα συναισθηματα που εχουν δημιουργηθει εξαιτιας της ανευθυνοτητας της κ να τονισεις οτι δεν θα πρεπε να παιζει ετσι με την ψυχικη σου υγεια μιας κ η σταθεροτητα κ η συνεπεια θα συμβαλλει στο θεραπευτικο αποτελεσμα...

Senior Member
    νεο ανακοινωθεν!
    μιλησαμε αρκετη ωρα στο τηλεφωνο.
    μου ειπε οτι της συνεβη κατι αναπαντεχο.
    μου ειπε επισης οτι μου εστελνε μηνυματα και απο λαθος της δεν τα εστελνε στο κινητο αλλα στο σταθερο.
    μου ζητησε συγνωμη.
    εδω και δυο χρονια εχουν γινει αποδεκτα απο μερους της παρα πολλα δικα μου συγνωμη.
    μεχρι και τυφλα στο μεθυσι εχω παει...
    εχει δειξει τεραστια ανοχη και αντοχη.
    προκειται για μια απο τις ελαχιστες θεραπευτικες σχεσεις μου, που αντεξαν στον χρονο....
    Last edited by dreamful_woman; 17-09-2014 at 09:12.

Senior Member
    νεο ανακοινωθεν!
    μιλησαμε αρκετη ωρα στο τηεφωνο.
    μου ειπε οτι της συνεβη κατι αναπαντεχο.
    μου ειπε επισης οτι μου εστελνε μηνυματα και απο λαθος της δεν τα εστελνε στο κινητο αλλα στο σταθερο.
    μου ζητησε συγνωμη.
    εδω και δυο χρονια εχουν γινει αποδεκτα απο μερους της παρα πολλα δικα μου συγνωμη.
    μεχρι και τυφλα στο μεθυσι εχω παει...
    εχει δειξει τεραστια ανοχη και αντοχη.
    προκειται για μια απο τις ελαχιστες θεραπευτικες σχεσεις μου, που αντεξαν στον χρονο....
    ε αν λαβουμε υποψιν μας οτι της συνεβη κατι αναπαντεχο(ανθρωπος ειναι οκ.) κ απο τον πανικο της εστελνε αλλου κ σου ζητησε κ συγγνωμη...κ δεδομενου οτι ηταν μια κ μοναδικη φορα που το εκανε αυτο..τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να στενοχωριεσαι..
    καλη συνεχεια λοιπον!! ευχομαι ολα καλα να πανε...
    κ μη ριχνεις κ ολα τα βαρη πανω σου γενικως..οκ..κ τι εγινε αν πηγες μεθυσμενη στην τελικη?
    καλο ειναι ο ψυχοθεραπετης μας να βλεπει ολες μας τις πλευρες.

Senior Member
    δικιο εχεις

..boom, τι έγινε με τον πεθερό σου τελικά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ρε συ ειναι απαραδεκτη!! εχω κανει 14 χρονια ψυχοθεραπεια κ ο ψυχοθεραπευτης μου ποτε δε με αφησε ετσι..
    δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα της.επρεπε απο χτες να σε ειχε ειδοποιησει!!!! μη ξαναπας!!
    αλλαξε αμεσως ψυχοθεραπευτη/υτρια..
    ετσι κ γω ενας νεος που βρηκα τωρα προσφατα κ τον εστειλα επειδη ειχα προβλημα κ τον επαιρνα 6 μερες κ δε με πηρε ποτε πισω.δεν του εδωσα δευτερη ευκαιρια..
    πας να γινεις καλα κ σε κανουν χειροτερα κατι αχρηστοι..αει σιχτιρ νευριασα τωρα!!!χεχε!
    14 χρόνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Τί λέγατε τόσα χρόνια;
    Στον ίδιο ψυχοθεραπευτή πήγαινες;

Senior Member
    ναι.στον ιδιο.πηγα απο μικρη απο τις πρωτες κρισεις πανικου κ καταθλιψης που ειχα κ μετα απο κανα χρονο μπηκα σε ομαδα..
    τοσες ηταν οι αναγκες μου..τοσο χρονο πηρε.
    ηταν φανταστικα.μου εμαθε την ζωη με αλλα ματια ολο αυτο.
    ολοκληρωσα πριν 3 χρονια.
    δεν εκανα συμπεριφοριστικη.εκανα ψυχαναλυση κ θεραπεια..κ περισσοτερο φρουντ.ψυχοδυναμικη.
    ειναι μεγαλη δυναμη η ομαδα κ πολυ δυνατη εμπειρια...πιστευω οτι πρεπει να εχεις κανει αναλυση για να μαθεις, να ωριμασεις κ να καταλαβεις γιατι κ πως συμβαινουν αυτα που σου συμβαινουν κ μετα να τα θεραπευσεις.
    η διαφορα με την συμπεριφοριστικη(που κραταει λιγο κ ειναι δομημενη) , ειναι οτι η συμπεριφοριστκη..δεν ξεκιναει απο την αρχη σου.
    δεν εξεταζει το παρελθον.απλα αντιμετωπιζει τον τροπο που διαχειριζεσαι τα πραγματα την τωρινη στιγμη.
    εγω ηθελα να ξεκινησω απο την ριζα του κακου κ ετσι εκανα.
    μπορω να πω οτι αν δεν το ειχα κανει ολο αυτο ισως τωρα να μην ημουν καλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..boom, τι έγινε με τον πεθερό σου τελικά?
    ο πεθερος ηρεμησε κ εχει πεσει σε καταθλιψη.κανανε ολες τις απαραιτητες κινησεις.μεχρι κ καταθεση εγινε..αλλα επειδη ηρεμησε κ απλα ειναι μες στην μαυριλα κ δεν κανει τρελλες , ειπαν να του δωσουν μια δευτερη ευκαιρια...
    εγω δεν συμφωνω..ο ανθρωπος θελει οπωσδηποτε θεραπεια..αλλα τι να πεις...ας κανει ο.τι θελει η οικογενεια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    ναι.στον ιδιο.πηγα απο μικρη απο τις πρωτες κρισεις πανικου κ καταθλιψης που ειχα κ μετα απο κανα χρονο μπηκα σε ομαδα..
    τοσες ηταν οι αναγκες μου..τοσο χρονο πηρε.
    ηταν φανταστικα.μου εμαθε την ζωη με αλλα ματια ολο αυτο.
    ολοκληρωσα πριν 3 χρονια.
    δεν εκανα συμπεριφοριστικη.εκανα ψυχαναλυση κ θεραπεια..κ περισσοτερο φρουντ.ψυχοδυναμικη.
    ειναι μεγαλη δυναμη η ομαδα κ πολυ δυνατη εμπειρια...πιστευω οτι πρεπει να εχεις κανει αναλυση για να μαθεις, να ωριμασεις κ να καταλαβεις γιατι κ πως συμβαινουν αυτα που σου συμβαινουν κ μετα να τα θεραπευσεις.
    η διαφορα με την συμπεριφοριστικη(που κραταει λιγο κ ειναι δομημενη) , ειναι οτι η συμπεριφοριστκη..δεν ξεκιναει απο την αρχη σου.
    δεν εξεταζει το παρελθον.απλα αντιμετωπιζει τον τροπο που διαχειριζεσαι τα πραγματα την τωρινη στιγμη.
    εγω ηθελα να ξεκινησω απο την ριζα του κακου κ ετσι εκανα.
    μπορω να πω οτι αν δεν το ειχα κανει ολο αυτο ισως τωρα να μην ημουν καλα..
    Θεωρώ όλο αυτό με τους ψυχοθεραπευτές και τις ομάδες,πολύ καλό-αλλά μερικές φορές υπερβολικό....
    Κατα μία έννοια όλος ο κοσμός χρειάζεται ψυχολόγο,πλην ελάχιστων εξαιρέσεων

Τί έγινε δλδ που δεν πήγε σε ειδικούς;
    Και εγώ που πήγα όπως ξεκίνησα έτσι και τελείωσα.....

Σίγουρα η Αθήνα προσφέρει περισσότερα μοντέλα θεραπείας,αλλά όπως και να έχει τι θεωρω υπερβολικό.!
    Και περισσότερο απ'όλα δαπανηρό!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    14 χρόνια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Τί λέγατε τόσα χρόνια;
    Στον ίδιο ψυχοθεραπευτή πήγαινες;
    κ που να ξερεις τι ελεγαν? θα εκαναν ψυχαναλυσεις γιατι να επεζαν τοσα χρονια ταβλι η μονοπολη αποκλειετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Θεωρώ όλο αυτό με τους ψυχοθεραπευτές και τις ομάδες,πολύ καλό-αλλά μερικές φορές υπερβολικό....
    Κατα μία έννοια όλος ο κοσμός χρειάζεται ψυχολόγο,πλην ελάχιστων εξαιρέσεων

Τί έγινε δλδ που δεν πήγε σε ειδικούς;
    Και εγώ που πήγα όπως ξεκίνησα έτσι και τελείωσα.....

Σίγουρα η Αθήνα προσφέρει περισσότερα μοντέλα θεραπείας,αλλά όπως και να έχει τι θεωρω υπερβολικό.!
    Και περισσότερο απ'όλα δαπανηρό!
    νομιζω οτι εχει να κανει με το ποσο ειναι ετοιμος ο καθενας να ολοκληρωσει την θεραπεια του.
    στην ομαδα ειχα ατομα που ολοκληρωσαν σε 2-3 χρονια...
    εγω χρειαστηκα οπως ειδες πολλα παραπανω.με μενα ειχε να κανει.ενιωθα οτι ειχα πολλα ζητηματα να λυσω.
    απο κει κ περα κανεις δε σε πιεζει να κατσεις παραπανω.οσο θελεις εσυ καθεσαι κ οταν νιωσεις ετοιμος το ανακοινωνεις.
    οποτε...απο μενα εξαρτιοταν το ποσο θα κατσω.
    ναι οντως, ηταν πολυ δαπανηρο αλλα αξιζε τον κοπο.

Page 5 of 27 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast