ζητειται ελπις!!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 397
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    D.W. τωρα ειδα οτι εχεις διπολικη , δεν γνωριζω πολλα για την ασθενεια αυτη , αλλα η πολυφαρμακια παντα ειναι κακη .
    Καλημερα Αγγελε
    ναι δυστυχως διπολικη εχω.
    θεωρειται απο δυσιατη εως ανιατη ασθενεια.
    ωστοσο συμφωνω με το οτι η πολυφαρμακια ειναι κακη.
    ποσοι κ ποσοι διπολικοι την βγαζουν με κανα-δυο μονο αντιεπηλιπτικα και κανα αντικαταθλιπτικο αλλα οχι στην σχεδον τοξικη δοσολογια που παιρνω εγω το ρεμερον...
    αν και αυτο που μια μερα θα φαει σουτ (ειτε το θελει ο γιατρος μου ειτε οχι) ειναι το γαμω-ζυπρεξα, το οποιο μου εχει καταστεψει την σωματαρα που ειχα (50 κιλα ημουν) και κατα συνεπειαν την αυτοπεποιθηση μου ως γυναικα...
    ...And in the end we 'll become winners through that disastrous and harsh fight...

Senior Member
    D.W. Καλημερα , λυπαμαι που ειναι μια τοσο σοβαρη ασθενεια η διπολικη . Αυτο με το ζυπρεξα , ηθελα να στο πω απο χθες , να λοιπον που το ξερεις . Ολα τα αντιψυχωτικα και ωρισμενα αντιεπιληπτικα εχουν αυτην την παρενεργεια , καταστροφικα ειναι , φτιαχνεις το ενα , αν το φτιαχνεις , και χαλας το αλλο , επισης την ιδια παρενεργεια εχει το ρεμερον ,βουλιμια , προσεχε το . Εγω πλεον αποφασιζω ο ιδιος τι φαρμακο θα χρησιμοποιησω , με την εγκριση του γιατρου βεβαια , αλλα η δοσολογια ειναι καθαρα δικο μου θεμα , βεβαια εχω σκετο κτθλψη και εναν γιατρο που σεβεται τον ασθενη του , και τις προτεραιοτητες του . Πιστευω οτι ο ρολος του γιατρου πρεπει ναναι συμβουλευτικος απλως , να εισηγειται , να ενημερωνει , και ο ασθενης να εχει τον τελευταιο λογο .

Banned
    ναι δυστυχως διπολικη εχω.
    θεωρειται απο δυσιατη εως ανιατη ασθενεια.
    εγω μολις τωρα συνιδητοποιησα οτι ολους οσους μιλω τους βλεπω σε φασεις πολυλογιας κ φασεις σιωπης ειναι θεμα χαρακτηρα κ οχι ασθενειας μαλιστα θυμαμαι κ τη κοπελα καπιου που περασαμε μαζι του χρονια που ειχε τεραστιες εναλαγες η διαθεση της σε σημειο να βλεπεις αλλο ανθρωπο μια μερα κ αλλο μετα απο ενα μηνα δε μπορει να αλαξει αυτο ειναι σα να λες σε ενα μαυρο γιατι ειναι αραπης

Banned
    φτιαχνεις το ενα , αν το φτιαχνεις , και χαλας το αλλο ,
    τοτε αυτο τι νοημα εχει? αυτο λεγετε αντισταθμιση να βγαζεις απο δω κ να βαζεις απο κει

Senior Member
    επισης την ιδια παρενεργεια εχει το ρεμερον ,βουλιμια , προσεχε το ..
    οντως με το ρεμερον αν δεν εδειχνα την σχετικη εγκρατεια που προσπαθω να εχω στο φαι, τωρα θα ημουν γυρω στα 100 κιλα!!!
    μιλαμε για τρελη πεινα!!!
    το ξερεις απο πρωτο χερι...
    αν ηξερα οτι δεν προκειται να παρω κιλα, ειλικρινα θα ημουν ικανη να φαω ενα ολοκληρο ταψι!!!
    κυριολεκτω...!!!
    ...And in the end we 'll become winners through that disastrous and harsh fight...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dreamful_woman View Post
    οντως με το ρεμερον αν δεν εδειχνα την σχετικη εγκρατεια που προσπαθω να εχω στο φαι, τωρα θα ημουν γυρω στα 100 κιλα!!!
    μιλαμε για τρελη πεινα!!!
    το ξερεις απο πρωτο χερι...
    αν ηξερα οτι δεν προκειται να παρω κιλα, ειλικρινα θα ημουν ικανη να φαω ενα ολοκληρο ταψι!!!
    κυριολεκτω...!!!

Σε πιστευω , οταν ημουν ερασιτεχνης ασθενης , καμμια 14ετια πισω , επαιρνα οτι μουδιναν , και με το ρεμερον πηρα 15 κιλα σε 4 μηνες ! Τωρα ομως που εγινα επαγγελματιας ασθενης , α , δεν την παταω με τιποτα . Σορυ για το χιουμορακι , αλλα χωρις αυτο , θαχα τιναξει τα μυαλα μου !!

Senior Member
    Σε πιστευω , οταν ημουν ερασιτεχνης ασθενης , καμμια 14ετια πισω , επαιρνα οτι μουδιναν , και με το ρεμερον πηρα 15 κιλα σε 4 μηνες ! Τωρα ομως που εγινα επαγγελματιας ασθενης , α , δεν την παταω με τιποτα . Σορυ για το χιουμορακι , αλλα χωρις αυτο , θαχα τιναξει τα μυαλα μου !!
    πολυ καλα κανεις και εχεις χιουμορακι και να ξερεις οτι τα γραφομενα σου με βοηθανε πολυ

Senior Member
    Διάβασε λίγο αυτό το άρθρο-θα βοηθήσει
    Εγώ είχα χρέος να σε ενημερώσω....

Ο καθηγητής Park Jae Woo, ένας Κορεάτης επιστήμονας είναι ο δημιουργός της Sujok και Onnuri Ιατρικής, μιας εξαιρετικής ανακάλυψης, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια προσεκτικής παρατήρησης και κλινικών εμπειριών ανέπτυξε ένα νέο σύστημα θεραπείας χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια και τα πόδια.

Αυτό το σύστημα είναι πλήρες και είναι σε απόλυτη αντιστοιχία του σώματος με τα χέρια και τα πόδια μας.

Στη Κορέα Su σημαίνει χέρι και Jok σημαίνει πόδι. Τα πλεονεκτήματα του συστήματος αυτού είναι η απλότητά του , η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα.

Είναι εύκολο να το μάθει κανείς και η ταχύτητα της θεραπευτικής αντίδρασης είναι συχνά εντυπωσιακά ταυτόχρονη.

Όταν εφαρμόζεται σωστά τα αποτελέσματα είναι ορατά πολύ γρήγορα. Ο τρόπος εφαρμογής είναι με μικρο-βελόνες που εισχωρούν 1-2 χιλιοστά για να ρυθμίσουν το ενεργειακό σύστημα του οργανισμού.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαλαρώνουν και μπορεί ακόμη και να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ακόμη μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιπτώσεις και με τη χρησιμοποίηση μικρών μαγνητών – σπόρων από τη φύση, χρώμα κ.α.

Onnuri

Η Ιατρική Onnuri περιλαμβάνει Sujok βελονισμό, Onnuri θεραπεία αυτιού (που γίνετε στο εξωτερικό αυτί), θεραπεία του σώματος μέσο εγκεφάλου μέσα από το σύστημα αντιστοιχίας πάνω στα χέρια και στα πόδια, six – ki Therapy σε επίπεδο μεσημβρινών κ.α.

Με την Onnuri Ιατρική επιτυγχάνονται θεραπείες σε ολιστικό επίπεδο.
    Η διαδικασία του βελονισμού είναι αρκετά ισχυρή για να δώσει θετικά αποτελέσματα σε κάθε μορφή ασθένειας και συμπτωμάτων. Αυτό το σύστημα δεν είναι τεχνητό. Ο άνθρωπος το έχει ανακαλύψει αλλά προέρχεται από τη φύση. Γι’ αυτό το σύστημα είναι ισχυρό και ασφαλές.

Είναι αποτελεσματική μέθοδος όχι μόνο για κοινές ασθένειες αλλά πολλές φορές και σε ασθένειες που είναι δύσκολο να θεραπεύσει ακόμη και η πιο σύγχρονη ιατρική συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ασθενειών του καρκίνου.
    Συχνά το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι άμεσο και αποδεικνύετε από την πρώτη συνεδρία, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Με τη βοήθεια αυτής της θεραπείας κάθε όργανο, κάθε μέρος του σώματος μπορεί να θεραπευτεί.

Αποτελεσματικό στο σύνολο των ασθενειών όπως :

*Διαταραχές του νευρικού συστήματος- Αμνησία – εγκεφαλίτιδα – επιληψία – πονοκεφάλους – αϋπνία – ημικρανία – κατάθλιψη – νόσο του πάρκινσον – σπαστική παράλυση – νευραλγία τριδύμου – νευροαπραξία – σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.

*Παθήσεις των μαλακών ιστών, μυς, οστά και αρθρώσεις – αρθρίτιδα , σπονδυλική στήλη –πόνοι στην πλάτη, πρόπτωση του δίσκου με ή χωρίς ισχιαλγία, παθήσεις του τραχήλου της μήτρας, οστεοαρθρίτιδα κ.α.

*Διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος – άσθμα, βρογχίτιδα – αλλεργική ρινίτιδα κ.α.

*Καρδιαγγειακές διαταραχές

* Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος - Στοματίτιδα , γαστρίτιδα κ.α.

* Δυσλειτουργία, διαταραχές του παγκρέατος – παγκρεατίτιτδα κ.α.

* Γυναικολογικές Παθήσεις

*Διαταραχές του δέρματος

*Διαταραχές αυτιού – κώφωση, εμβοές, πόνος στο αυτί, ίλιγγος, ναυτία κ.α.

*Οφθαλμικές διαταραχές

*Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος

*Ψυχιατρικές διαταραχές- Υστερία,Σχιζοφρένεια, κατάθλιψη, εξαρτήσεις (ναρκωτικά, αλκοόλ, κάπνισμα), επιληψία κ.α.

*Χρόνια νεφρική νόσος

*Προβλήματα που σχετίζονται με όγκους, έλκη

Στη θεραπεία Onnuri Su-jok συμπεριλαμβάνονται οι θεραπείες μέσω συστημάτων αντιστοιχίας, byol – μεσημβρινούς, θεραπεία με έξι ενέργειες (six-ki) στο επίπεδο των μεσημβρινών και των τσάκρας που στοχεύουν στη διόρθωση των συναισθηματικών και διανοητικών καταστάσεων που ευθύνονται για τους σωματικούς πόνους και γενικότερα για κάθε είδους διαταραχή.

Η Onnuri προσφέρει θεραπεία σε οξείες και χρόνιες μορφές προβλημάτων. Ο βελονισμός αποτελεί ένα ακριβή και μη επεμβατικό μέσο καθορισμού ελλείψεων της υγείας καθώς και μια μέθοδο επαναποκατάστασης της ισορροπίας.

Δεδομένου ότι η ενέργεια μπορεί να ανέβει σε οποιοδήποτε βαθμό και σε οποιοδήποτε επίπεδο είναι καλό να χρησιμοποιούμε τη θεραπεία ανεξάρτητα από το επίπεδο της νόσου.

kerkyrain.gr

Σημείωση συντάκτριας:H μέθοδος του κορεάτικου βελονισμού,είναι μία απολύτως ασφαλής μέθοδος,που μπορεί να θεραπεύσει τις περισσότερες παθήσεις εν μέρει ή στο σύνολο,σε περιπτώσεις που η κλασσική ιατρική δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις.

Επεμβαίνει στους μεσημβρινούς του σώματος και ανάλογα την περίπτωση έχει άμεσα ή έμμεσα αποτελέσματα.Σε μερικές παθήσεις αρκούν μόνο μερικές συνεδρίες για πλήρη αποκατάσταση.

Senior Member
    .................................................. ........................

Banned
    το μονο που μπορει να σε βοηθησει ειναι το μυαλο σου η το μυαλο καπιου αλλου που εχει αυτο που σου λειπει ακομα κ σε αυτη τη περιπτωση βλεπουμε οτι το τελειο το προκαλει η ελξη των δυο αντιθετων αφου αν υπαρχει καπιος που σκεφτετε αυτο που εσυ δε μπορεις να σκεφτεις ετσι δε θα παιζεσε με τιποτα.

Senior Member
    νταιανα σε ευχαριστω πολυ για το ενημερωτικο αρθρο σου.
    θα το εχω στα υποψιν.
    καταλαβαινω οτι ολα οσα μου γραφεις,ειναι με προθεση να με βοηθησεις κ σε ευχαριστω θερμα για αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το μονο που μπορει να σε βοηθησει ειναι το μυαλο σου η το μυαλο καπιου αλλου που εχει αυτο που σου λειπει ακομα κ σε αυτη τη περιπτωση βλεπουμε οτι το τελειο το προκαλει η ελξη των δυο αντιθετων αφου αν υπαρχει καπιος που σκεφτετε αυτο που εσυ δε μπορεις να σκεφτεις ετσι δε θα παιζεσε με τιποτα.
    Και η μαλακία πάει σύννεφο....δυστυχώς για την δική σου περίπτωση,δεν υπάρχει καμία θεραπεία!

Banned
    τοσα κομπλεξ σε ενα ανθρωπο αναρωτιεμαι πως χωρεσαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τοσα κομπλεξ σε ενα ανθρωπο αναρωτιεμαι πως χωρεσαν.
    Είναι σίγουρο,ότι έχεις αναπτύξει άλλες εγκεφαλικές λειτουργίες......και γι αυτό είσαι μακριά από το μέσο όρο στην σκέψη!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Είναι σίγουρο,ότι έχεις αναπτύξει άλλες εγκεφαλικές λειτουργίες......και γι αυτό είσαι μακριά από το μέσο όρο στην σκέψη!
    https://www.youtube.com/watch?v=02NyBh9kBBM

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast