ζητειται ελπις!!! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 27 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 397
    Senior Member
    μην μαλωνετε βρε παιδια
    ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι εδω μεσα σκατα ειμαστε...
    ...And in the end we 'll become winners through that disastrous and harsh fight...

Banned
    kaνεις δεν ειναι απολυτως καλα ετσι κ αλλιως ολοι κατι εχουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    kaνεις δεν ειναι απολυτως καλα ετσι κ αλλιως ολοι κατι εχουν
    σωστος...!!!
    ...And in the end we 'll become winners through that disastrous and harsh fight...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Dreamful,οι γιατροί είναι καλοί αλλά δεν θέλουν πάντα το καλό μας,γιατί πρώτα θέλουν το καλό της τσέπης τους και ύστερα την επιβίωση της ασθένειας.
    Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να βρεις έναν καλό βελονιστή και να ξεκινήσεις κορεάτικο βελονισμό.Οχι άλλο βελονισμό-κορεάτικο.

Τη φορά θα σου παίρνει περίπου 50 ευρώ,αλλά σου εγγυώμαι θαύματα.
    Δεν κάνει κόπο να δοκιμάσεις.
    Εγώ δεν είμαι βελονίστρια-αλλά εχω βελονιστεί και έχω δει φοβερά αποτελέσματα.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα
    ντιανα, ο βελονισμος αυτος θα γινεται παραλληλα με τον ψυχιατρο της ν.γ., η θα πρεπει να σταματησει τον ψυχιατρο και τα φαρμακα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ντιανα, ο βελονισμος αυτος θα γινεται παραλληλα με τον ψυχιατρο της ν.γ., η θα πρεπει να σταματησει τον ψυχιατρο και τα φαρμακα?
    Remedy πολύ σωστή η ερωτηση,γιατί κάποιοι άνθρωποι παρανοούν.
    Ποτέ επείδη ξεκινάμε μία άλλη μέθοδο θεραπείας δεν σταματάμε την συμβατική μας θεραπεία,που μας έχει ορίσει ο γιατρός μας-ψυχίατρος μας,ο οποιοσδήποτε γιατρός.
    Η κλασσική ιατρική είναι η πρώτη γραμμη θεραπείας. Για να το πω αλλιώς.

Ενας άνθρωπος που διαγνώσκεται διαβητικός,θα πρέπει να πάρει τα χάπια του ή την ινσουλίνη του αναγκαστικά.
    Σιγά σιγά όμως και επειδή ο βελονισμός θεραπεύει σχεδόν ΟΛΕΣ τις παθήσεις εν μέρει ή στο σύνολο,ο ασθενής σιγά-σιγά αρχίζει και μειώνει την θεραπευτική του αγωγή.

Υπάρχουν παθήσεις που δεν χρειάζεται καν η συμβατική ιατρική γιατί μπορεί ο βελονισμός να εξαλείψει την πάθηση και χωρίς φάρμακα.
    Για παράδειγμα μία ήπια κατάθλιψη ή μία διπολική διαταραχή.

Κάποιος με κατάθλιψη η διπολική μπορεί να ζήσει για κάποιο διάστημα μέχρι να επέμβει η θεραπεία του βελονισμού και χωρίς χάπια,καποιος που κάνει ινσουλίνη δεν μπορεί να ζήσει ούτε μία μέρα χωρίς ινσουλίνη,οπότε κάθε ασθένεια έχει τον δικό της τρόπο αντιμετώπισης.

Καλό είναι από την στιγμή που παίρνουμε φάρμακα να μην τα διακόπτουμε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση,αλλά σταδιακά και με την επίβλεψη του βελονιστή μας.
    Δυστυχώς η κλασσική ιατρική δεν δέχεται τις άλλες μεθόδους θεραπείας,από άγνοια,αλλά και από συμφέρον.

Εγώ κάνω σεμινάρια και πλέον μαθαίνω και να βελονίζω και έρχονται πολλοί ασθενείς στον χώρο που κάνουμε βελονισμούς και βλέπω θαυμαστά πράγματα.
    Μία κοπέλα τελευταία με καρκίνο στο πάγκρεας και ενώ ήταν στα τελευταία της,μετά από χημειοθεραπείες,ανένηψε εντελώς μόνο με βελονισμό.

Είμαι σίγουρη,χωρίς να έχω προσωπικό παράδειγμα,αν η dreamful και όποια dreamful πάει να βελονιστεί δε θα πιστεύει το πόσο γρήγορα θα νιώσει καλύτερα και ίσως να θεραπευτεί ΕΝΤΕΛΩΣ.
    και Η ΨΥΧΟΠΆΘΕΙΑ ανισόρροπη ενέργεια στον εγκέφαλο είναι-ακριβώς αυτό κάνει ο βελονισμός.
    Επαναφέρει την ενέργεια σε ισορροπία-άρα θεραπεύει.

Senior Member
    Remedy πολύ σωστή η ερωτηση,γιατί κάποιοι άνθρωποι παρανοούν.
    Ποτέ επείδη ξεκινάμε μία άλλη μέθοδο θεραπείας δεν σταματάμε την συμβατική μας θεραπεία,που μας έχει ορίσει ο γιατρός μας-ψυχίατρος μας,ο οποιοσδήποτε γιατρός.
    Η κλασσική ιατρική είναι η πρώτη γραμμη θεραπείας. Για να το πω αλλιώς.

Ενας άνθρωπος που διαγνώσκεται διαβητικός,θα πρέπει να πάρει τα χάπια του ή την ινσουλίνη του αναγκαστικά.
    Σιγά σιγά όμως και επειδή ο βελονισμός θεραπεύει σχεδόν ΟΛΕΣ τις παθήσεις εν μέρει ή στο σύνολο,ο ασθενής σιγά-σιγά αρχίζει και μειώνει την θεραπευτική του αγωγή.

Υπάρχουν παθήσεις που δεν χρειάζεται καν η συμβατική ιατρική γιατί μπορεί ο βελονισμός να εξαλείψει την πάθηση και χωρίς φάρμακα.
    Για παράδειγμα μία ήπια κατάθλιψη ή μία διπολική διαταραχή.

Κάποιος με κατάθλιψη η διπολική μπορεί να ζήσει για κάποιο διάστημα μέχρι να επέμβει η θεραπεία του βελονισμού και χωρίς χάπια,καποιος που κάνει ινσουλίνη δεν μπορεί να ζήσει ούτε μία μέρα χωρίς ινσουλίνη,οπότε κάθε ασθένεια έχει τον δικό της τρόπο αντιμετώπισης.

Καλό είναι από την στιγμή που παίρνουμε φάρμακα να μην τα διακόπτουμε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση,αλλά σταδιακά και με την επίβλεψη του βελονιστή μας.
    Δυστυχώς η κλασσική ιατρική δεν δέχεται τις άλλες μεθόδους θεραπείας,από άγνοια,αλλά και από συμφέρον.

Εγώ κάνω σεμινάρια και πλέον μαθαίνω και να βελονίζω και έρχονται πολλοί ασθενείς στον χώρο που κάνουμε βελονισμούς και βλέπω θαυμαστά πράγματα.
    Μία κοπέλα τελευταία με καρκίνο στο πάγκρεας και ενώ ήταν στα τελευταία της,μετά από χημειοθεραπείες,ανένηψε εντελώς μόνο με βελονισμό.

Είμαι σίγουρη,χωρίς να έχω προσωπικό παράδειγμα,αν η dreamful και όποια dreamful πάει να βελονιστεί δε θα πιστεύει το πόσο γρήγορα θα νιώσει καλύτερα και ίσως να θεραπευτεί ΕΝΤΕΛΩΣ.
    και Η ΨΥΧΟΠΆΘΕΙΑ ανισόρροπη ενέργεια στον εγκέφαλο είναι-ακριβώς αυτό κάνει ο βελονισμός.
    Επαναφέρει την ενέργεια σε ισορροπία-άρα θεραπεύει.
    καλημερα . συμφωνω μαζι σου . αλλα το κακο ειναι οτι οπως ολες οι θεραπειες ο βελονισμος δεν ειναι 100% σιγουρος . εγω ηθελα να κανω για την καταθλιψη μου πηγα σε βελονιστη κ μου ειπε οτι το ποσοστο επιτυχιας ειναι κοντα στο 60% οσο δε για την διπολικη διαταραχη δε ξερω τι ισχυει .καλο ειναι να το εχουμε υποψην μας .
    εγω προσωπικα θα αρχισω να κανω βελονισμο μονος μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    καλημερα . συμφωνω μαζι σου . αλλα το κακο ειναι οτι οπως ολες οι θεραπειες ο βελονισμος δεν ειναι 100% σιγουρος . εγω ηθελα να κανω για την καταθλιψη μου πηγα σε βελονιστη κ μου ειπε οτι το ποσοστο επιτυχιας ειναι κοντα στο 60% οσο δε για την διπολικη διαταραχη δε ξερω τι ισχυει .καλο ειναι να το εχουμε υποψην μας .
    εγω προσωπικα θα αρχισω να κανω βελονισμο μονος μου
    Πώς θα το κάνεις αυτό;

Senior Member
    εχω κανει μια προκαταρκτικη ερευνα μαζεψα υλικο βιντεο βιβλια κτλ .σε λιγες μερες θα παραγγειλω κ βελονες
    παραπανω γραφεις να προτιμαμε μονο κορεατικο βελονισμο γιατι ?εγω ξερω οτι μερικοι απ τους καλυτερους γιατρους ειναι κινεζοι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    εχω κανει μια προκαταρκτικη ερευνα μαζεψα υλικο βιντεο βιβλια κτλ .σε λιγες μερες θα παραγγειλω κ βελονες
    παραπανω γραφεις να προτιμαμε μονο κορεατικο βελονισμο γιατι ?εγω ξερω οτι μερικοι απ τους καλυτερους γιατρους ειναι κινεζοι .
    Γι'αυτό θα πας κατα διαόλου......άλλο αυτό πάλι και εγω έχω κάνει έρευνα αλλά δεν λέω πίπες.!
    Καλά αποτελέσματα!

Senior Member
    Γι'αυτό θα πας κατα διαόλου......άλλο αυτό πάλι και εγω έχω κάνει έρευνα αλλά δεν λέω πίπες.!
    Καλά αποτελέσματα!
    1ον γιατι να παω κατα διαολου ?????? μονο κ μονο επειδη θελω να κανω μονος βελονισμο ?? καποιοι θα το ελεγαν κ για σενα που απλα διαλεξες μια αλλη μορφη θεραπειας
    2ον ξερω οτι υπαρχουν βελονιστες που για να μη ξοδευεται ο πελατης τους προτρεπουν να κανουν μονοι
    3ον οταν κανεις σοβαρη ερευνα κ μονος μπορεις να συνεχισεις κ την αποψη σου μπορεις να πεις
    στην χειροτερη περιπτωση απλα να μη τα καταφερω .

Senior Member
    [/QUOTE]1ον γιατι να παω κατα διαολου ?????? μονο κ μονο επειδη θελω να κανω μονος βελονισμο ?? καποιοι θα το ελεγαν κ για σενα που απλα διαλεξες μια αλλη μορφη θεραπειας [QUOTE]

Κάποιοι μου το είπαν,αλλά εγώ μιλάω έχοντας εμπειρία.

2ον ξερω οτι υπαρχουν βελονιστες που για να μη ξοδευεται ο πελατης τους προτρεπουν να κανουν μονοι
    Στον κορεάτικο βελονισμό,που "μιλάς" στα δάχτυλα και δεν έχεις κανένα κίνδυνο να γίνει ζημιά.Αμα κάνεις στο σώμα και δεν το έχεις σπουδάσει το αντικείμενο,μπορεί να κάνεις ζημιά!

Γι'αυτό προέτρεψα και εγώ κορεάτικο βελονισμό γιατί είναι ακίνδυνος ακόμα και αν γίνει από κάποιον άσχετο!!!!
    3ον οταν κανεις σοβαρη ερευνα κ μονος μπορεις να συνεχισεις κ την αποψη σου μπορεις να πεις
    στην χειροτερη περιπτωση απλα να μη τα καταφερω
    Το τί θα κάνεις εσύ με την πάρτη σου,είναι κάτι που αφορά εσένα-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    Last edited by Diana1982; 01-10-2014 at 16:03.

Senior Member
    [QUOTE=Diana1982;505468][QUOTE=wstyron;505463]1ον γιατι να παω κατα διαολου ?????? μονο κ μονο επειδη θελω να κανω μονος βελονισμο ?? καποιοι θα το ελεγαν κ για σενα που απλα διαλεξες μια αλλη μορφη θεραπειας

Κάποιοι μου το είπαν,αλλά εγώ μιλάω έχοντας εμπειρία.

Στον κορεάτικο βελονισμό,που "μιλάς" στα δάχτυλα και δεν έχεις κανένα κίνδυνο να γίνει ζημιά.Αμα κάνεις στο σώμα και δεν το έχεις σπουδάσει το αντικείμενο,μπορεί να κάνεις ζημιά!
    Γι'αυτό προέτρεψα και εγώ κορεάτικο βελονισμό γιατί είναι ακίνδυνος ακόμα και αν γίνει από κάποιον άσχετο!!!!

Το τί θα κάνεις εσύ με την πάρτη σου,είναι κάτι που αφορά εσένα-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    νομιζεις οτι δε ξερω τους κινδυνους ?εδω ειμαστε για γελια .τωρα σκεφτηκες οτι ειναι δικο μου θεμα ? κ παλι γελια . οσο για το ποια λεει πιπες . εσυ ντιανα μου ακομη κανεις σεμιναρια αλλα απο πανω κανεις κ την δασκαλα . αντε γεια κυρα μου .

Senior Member
    εχω ακουσει, καλα αποτελεσματα απο εξορκισμο

Senior Member
    Ρεμ σε θελω .... συντονισου:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω ακουσει, καλα αποτελεσματα απο εξορκισμο
    οταν εχουμε την remedy=θεραπεια τι να τον κανουμε τον εξορκισμο -κ το λεω με την θετικη εννοια -

Page 13 of 27 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast