Results 376 to 390 of 397
Thread: ζητειται ελπις!!!
-
06-01-2015, 17:27 #376
- 06-01-2015, 17:58 #377
πως γινεται καθε φορα τα ελλατωματα να καταληγουν σε προσωντα δηλαδη εγω που ανακατευομαι με τη παραμικρη αφορμη κ ετσι δε πινω τιποτα ειμαι σε καλυτερη θεση? μαλον κ ναι κ οχι
06-01-2015, 18:00 #378
ωχ ψιλοτρομαξα να σου πω την αληθεια!
καλα εκανες φυσικα που μου ανεφερες τον κινδυνο μνημονιο
παντως γι' αυτο το λογο, σημερα παρολο που ελλειπαν οι γονεις δεν ηπια ουτε μια σταγονα!!!
06-01-2015, 18:08 #379
Δεν ειχα σκοπο να σε τρομαξω !! Απλα τελειωσε την αντιβιωση σου και μετα πιες 2-3 ποτηρακια κρασι (απο οτι διαβαζω εδω με ψυχοφαρμακα μπορεις να πινεις μετρημενα) .
Περαστικα κιολας .
06-01-2015, 18:40 #380
να εισαι καλα
07-01-2015, 18:35 #381
dreamless μην τρομαζεις ευκολα!κι πανω από όλα χωρις λογο! μην ακους ότι νανε ,τα φαρμακα ,συγκεκριμενα τα αντιβιοτικα δεν πρεπει να τα παιρνουμε συνεχομενες πολλες μερες! -γυρο στη μια βδομαδα 10 μερες- κι παντα με εντολη γιατρου!η ελαριθρομυκίνη - αν δεκαμω λαθος αυτό δε παιρνεις?- καταπολεμα τις λοιμοξεις από μικροοργανισμούς,μικροβια!
Το αν ειπιες κρασακι τις γιορτινες αυτές ημερες κι ετυχε να παρεις κι το χαπι αυτό δεν εγινε κανενα κακο!!ημαρτον!! ο καθεενας γινετε γιατρος η φαρμακιποιος κι τρομαζει τον κοσμο! δε το λεω για τη συγκεκριμενη φαση αλλα γενικα πρεπει να μην γραφουμε οδηγιες χρησεως για φαρμακα! Πιστεψεμε δεθα παθεις τπτα που ειπιες αλκοολ μια φορα! το συνεχεια θα ειχε πρόβλημα! το μονο που μπορει να γινει ,στη χειροτερη λεμε ,, είναι να μην ειχε την δραση που επρεπε να ειχε ,διοτι το αλκοολ σπαει την δραση του αντιβιοτικου! κι είναι σαν να μην πειρες ,η να πειρες πολύ λιγο! κανονικα θα επρεπε να ξανα παρεις χαπι, στη φαση που ειχες κατανα΄λωση συνεχεις αλκοολ! αλλα κι παλυ μην παιρνεις τις μετρητης τα γραπτα μου !ουτε κανενος αλλου !! παρα μονο αυτου που στο εγραψε! δλδη καλο θα ηταν σε κάθε παρομοια φαση η προβληματισμο σου να παιρνεις τηλ. τον γιατροσου! μην ντρεπεσαι! υποχρεομενοι είναι να μας εξηπερετουν οι γιατροι!χεχε.
Τελος ηθελα να σε ρωτησω αν τα οσα φαρμακα που παιρνεις σου ειπε ο γιατρος ότι πρεπει να τα παιρνεις για συγκεκριμενο καιρο ανεξάρτητα αν νιώθεις να εχεις γιατρευτεί? ξερω ότι μερικα αντικαταθλπτικα αργουν να δρασουν κι βλέπουμε την διαφορα μετα από μερες! επισης το ότι βλέπουμε διαφορα δε σημαινει ότι γιναμε καλα! ουτε ότι πρεπει να παψουμε να τα παιρνουμε! εσενα ο γιατρος του σου ειπε?
07-01-2015, 19:42 #382
Σε καποιες αντιβιωσεις ο συνδυασμος με αλκοολ ειναι φονικος.. Αντε με την καθε αηδια εδω μεσα!
Μια κοπελα πηγε και ηρθε επειδη ηπιε μια μπυρα με την λαθος αντιβιωση , παθαινεις μια κατασταση που σχεδον μιμειται το εμφραγμα ! Καλυτερα να εχεις λιγο φοβο απο το να κανεις κατι που μπορει να σου κοστισει οργανικα..Ενταξει ρε ντοκτορι?
(κλαριθρομυκινη λεγεται οχι ελαρυθρομυκινη ουτε φυγερυθρομυκινη )
Συγνωμη θεματοθετρια αλλα εχω αλλεργια στην μαλακια.
07-01-2015, 19:54 #383
εγω σκεφτομαι οτι αυτος που θα εμπαινε στο κοπο να ψαξει τις επιδρασεις του ποτου της αντιβιωσης κλπκλπ θα ειναι αυτος που πινει ο ιδιος αφου οταν ενα πραγμα σου γινεται βιωμα αυτο ειναι η καλυτερη κινητηρια δυναμη για να φτασεις απο το πατο στη κορυφη σαν αυτο το πετυχημενο που ελεγε ο μαγκαιβερ εγω ηθελα να γινω ψυχολογος αλλα αντι για αυτο εγινα ασθενης...
για παραδειγμα εγω ειμαι ο πιο ασχετος ανθρωπος που δεν μελετησε σχεδον ποτε τι επιδρασεις μπορει να εχει το ποτο στον ανθρωπο για πιο λογο? γιατι πολυ απλα δε μπορουσα να πιω
οπιος εχει τα γενια θα εχει κ τα χτενια.
οι ανθρωποι διακατεχονται απο ενστικτο επιβιωσης που τους σπρωχνει να ψαχνουν συνεχως τα θεματα που οι ιδιοι τα εχουν αναγκη οπως καπιος που πιναει σκεφτεται συνεχεια τι θα φαει.
07-01-2015, 19:57 #384
επειδή εσυ "κυρια!" ειχες αποθυμενο να γινεις γιατρος, η "φαρμακοποινιαρα" κι δε τα κατάφερες! επειδή για την υγεια του ελληνικου πληθισμου σε εκοψαν! θα ξεσπατε εδώ μεσα?? ημαρτον κυρια!
Είναι ενας από τους κανωνες του φορουμ!! απαγορευετε να κανουμε διαγνώσεις! απαγορευετε να λες σε καποιο μελος πωτες να παρει φαρμακα! η πωτες να μην τα παρει! ουτε μπορεις να λες τι θα παθει ,να την τρομαζεις , η να μαντευεις τις αλλεργιες του κάθε ενός εδώ μεσα!!
Αν δεις ΕΓΩ! το κανω πολύ προσεκτικα! κι συνεχφς τονιζω "ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΩΝΑΣ!!" καντω κι εσυ αυτο!! εξαλου δεν θα είναι η πρωτη φορα που θα με αντιγράψεις ,που θα κανεις ότι κανω ,εγω, συνηθωηζεις να αντιγραφεις δικαμου λογια, η τον τροπο που γραφω η εκφραζω κατις!! κι χαιρομαι για αυτό κυρια!
Πλεον εχεις γινει επικυνδηνη για το κοινο καλο ! σε παρακαλω κυρια! μαζεψου!! η μαλον παρακαλω την διευθυνση του φορουμ να προσεχει !!ΣΟΣ!!! δεν πρεπει να αναφερόμαστε σε φαρμακα!! τουλάχιστον να λεμε πρωτα το ότι είναι κατά την γνωμημας, να το τονιζουμε!! η ότι ετσι νομιζουμε εμεις!!
07-01-2015, 20:02 #385
Εκει που ημουν χορευτρια εδινα και αντιβιωσεις γι'αυτο το λεω..Παντως σιγουρα ειναι πιο προκλητικο να λες εμμεσα στον αλλον πιες δεν τρεχει τιποτα , ναι μπορει να μην γινει κατι , αν γινει ομως? Κυριε! (ελεησον)
07-01-2015, 20:12 #386
ουδεπωτες αναφερα ΕΓΩ! ειτε ειπα ότι αυτό που λεω είναι το σωστο κι ότι ετσι λενε οι κανονες του φαρμακου! παντα ξεκαθαριζα ότι είναι η γνωμημου!! ξεκαθαριζα ότι πρεπει να συμβουλευτεί τον γιατρο της! κατις που εσυ δε κανεις πωτες κυρια!
Το ιδιο κακο είναι να προτρεπεις καποιον ναμην παρει το φαρμακο του με το να το παρει!!παραβιαζεις για πολλοστη φορα τους κανονες του φορουμ!! ειτε με ηβρεις!- κατι που από ότι δειχνεις οτις είναι μες στο αιμασου, λογικα θα σε χαρακτηριζει σαν ανθρωπο, δε μπορω να το κρινω συνεχως αυτό,ουτε είναι σωστο να σου κανω συνεχως αναφορες,εξαλου ισως με αυτό το τροπο ζεις κι επικοινωνεις,ισως είναι το ποιον των ανθρωπων που συναναστρέφεσαι ετσι,ισως ετσι εμαθες! χιχιχιχι - ότι κι να είναι δε θα ξανα αναφερθώ, δυστυχως εχουμε "πολύ δημοκρατια" εδώ !
07-01-2015, 20:20 #387
Δεν... με τιποτα.
07-01-2015, 20:40 #388
χαιρομαι που αυτην την φορα φερθηκες με ωριμοτης! ότι δεν θα ξανα γινουμε ρεζιλι! Το ιδο θα καμω κι εγω! δε θα συνεχισω την αψιμαχια μαζισου! εξαλου δεν υπαρχει κι λογος να γινει!
Σου εστειλα κι προσωπικο μηνυμα κυρια. Το ότι αυτή την φορα μπορέσαμε κι σταματήσαμε τις λογομαχιες δεν σημαινει ότι συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις μου! αλλα ότι απλα επικρατησε η λογικιν.
07-01-2015, 20:43 #389
07-01-2015, 21:27 #390
Τι να κανουμε κυρια! βλέπεις καποιοι τα νεανικαμας χρονια εκτως από το να βγαινουμε σε κλαμπ, η από το να καθόμαστε στις πλατειες ανοιγαμε και κανενα βιβλιαρακι! δε διαβαζαμε μονο οσα ειμαστε υποχρεωμενοι από το σχολειο! βλέπετε κυρια! ότι δεν παιρνανε όλα τα παιδια μονον τα βιβλια για τις εργασιες στις σχολες μας! τα βραδια όταν εσεις κυρια χορευατε συνοδεια από ταχυρυθμα τραγουδια σε διαφορα εξωτικα κλουβια! που ειτε εμοιαζαν σε κλουβια των μεγαλων πολυχρωμων παπαγαλων! ειτε ειχαν τρουλο κρεμασμενα σε αλυσιδες - καλα!! δε φοβόσασταν κυρια σαν χορευατε εκει πανου? μην σπασουν ,μην πεσουν κατου !?ε?,αληθεια δε τρομαζουν τα κοριτσα ? η μερικες από αυτές παιρνουν τπτα "φαρμακακια!" που τους "διωχνουν" τον φοβο?ε? όταν χορευουν στα ψηλα τραπεζια δεν είναι λιγο επικινδυνο ?ε? - επειδή αυτό που μου ειπες ,ισως με διακριτικο τροπο ηθελες να στο μεταφρασω και συγνωμη αν καποιες λεξεις δεν τις καταλαβαίνεις μπορεις να μου το ζητας! μην ντρεπεσαι κυρια!χιχιχι , ετσι λοιπον το -" συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις μου" σημαινει - συμορφω
θηκες,δλδη "πειρες χαμπαρι" με αυτά που σου ειπα!" - ο.κ.?