Ερώτηση για τις κοπέλες του σάιτ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Originally posted by Aphelia
    Το θέμα είναι να σου αρέσει κάποιος όπως είναι ο εαυτός του, όχι να γίνει αυτό που θα ήθελες. Αν συγκλίνουν αυτά τότε έχεις μπροστά σου κάποιον που σου ταιριάζει και είναι απλά τυχαίο να συμβεί.
    Εντάξει δεν είπαμε πλήρης υποδούλωση στο γυναικείο φύλλο αλλά είναι ενδιαφέρον να λέμε για τα πρέπει και τα είναι του κάθενα μας. Γιατί όμως να είναι λάθος το να θέλει να βελτιωθεί ένας άντρας για τη σύντροφο του?

Banned

Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν έλεγα ότι πρέπει ο άντρας να είναι κάπως τότε δε θα ήταν καταπίεσή του από τη μεριά μου; Το θέμα είναι να σου αρέσει κάποιος όπως είναι ο εαυτός του, όχι να γίνει αυτό που θα ήθελες. Αν συγκλίνουν αυτά τότε έχεις μπροστά σου κάποιον που σου ταιριάζει και είναι απλά τυχαίο να συμβεί.

σαφεστατα χωρις αμφιβολια ειναι καταπιεση.
    Οντως πρεπει να σου αρεσει ο αλλος οπως ειναι.
    Η ακομα και να μην σου αρεσει απολυτα μιας και κατι τετοιο ειναι απιθανο αλλα στα χοντρα χοντρα να σε καλυπτει και βεβαια να μην υπαρχουν εξοφθαλμα πραγματα που ενοχλουν.

Αν δεν ειναι ετσι τοτε απλα ψαχνεις ενα αντιγραφο του εαυτου σου γιατι ετσι εσυ βολευεσαι.
    Και μιας δεν μπορεις να το εχεις, μπορεις αν το φτιαξεις....
    Πως?? η ψυχολογια προσφερει πολλους τροπους....
    καταπιεσης βεβαια και οχι ανθρωπων που ειναι αυτο που πραγματικα ειναι.

Senior Member
    Originally posted by vince
    Ένας άντρας πρέπει να είναι________________

επειδή______________

και να μην είναι_____________

όταν________________

Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
    Ένας άντρας πρέπει να έχει χιούμορ
    επειδή έτσι θα με κάνει πάντα να νιώθω όμορφα
    και να μην είναι γελοίος
    όταν οι καταστάσεις γύρω μας χρήζουν ώριμης συμπεριφοράς.

Θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλα \"πρέπει\" και \"επειδή\", αλλά κατά την γνώμη μου, αυτό είναι από τα πιο βασικά :)

Senior Member
    Originally posted by Reina
    ..ένας άντρας πρέπει να είναι -->ενδιαφέρων

επειδή-->βαριέμαι

και να μην είναι --->βαρετός

όταν-->οι άλλοι με βρίσκουν ενδιαφέρουσα..

:D αχ πολύ μου άρεσε..

(θα επιστρέψω:P)
    και εμένα Ρέινα..Χαχα..

Senior Member
    Η απάντηση της Reina, θα ήταν τα επόμενα δικά μου πρέπει και επειδή :)

Senior Member
    Originally posted by vince
    Ένας άντρας πρέπει να είναι________________

επειδή______________

και να μην είναι_____________

όταν________________

Τι πρόταση θα φτιάχνατε?
    Άπειρες..σίγουρα.....Με μια δόση χιούμορ.... ....Ένας άντρας πρέπει να είναι μη κατίνα επειδή δεν θέλω να μου θυμίζει τις γυναικούλες που δεν χωνεύω και να μην είναι απών όταν δεν απουσιάζω....

Senior Member

Ένας άνθρωπος πρέπει να είναι πιστός στον εαυτό του
    επειδή έτσι θα είναι ευτυχισμένος
    και να μην είναι υποχείριο των άλλων
    όταν το ζητούν
    Πολύ καλό....Συμφωνώ...

Senior Member
    Η δική μου πρόταση στο θρεντ :

H ειλικρίνεια που με αφοπλίζει.--

Senior Member
    Δε νιώθω ότι είναι συμβιβασμός το να σκέφτομαι πως θα νιώσει ο άλλος γιατί μου βγαίνει από μέσα μου, έτσι νιώθω καλά. Αυτό όμως που νιώθω σα συμβιβασμό είναι οι πράξεις που κάνω μερικές φορές για να τους ευχαριστήσω ενώ δε θα τις ήθελα. Υπάρχουν μικρές χειρονομίες που δε με ενοχλούν π.χ. να πω κάτι, δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μου, όταν όμως ανέχομαι κάτι που δε μου αρέσει τότε υπάρχει μία σύγκρουση στο καλό το δικό μου και του άλλου.

Σε αυτό όμως που μάλλον αναφερόμουν ήταν όταν φτάνεις στο σημείο να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα πρέπει των άλλων όχι αν κάνεις κάποια μικρή πράξη που να μη σου αρέσει. Όταν δηλαδή εφαρμόζεις σε εσένα πράγματα που είναι σημαντικά, όπως το να μείνεις σε μία πόλη ή τι επάγγελμα να ακολουθήσεις ή να αλλάζεις σημεία του χαρακτήρα σου και όχι απλά απόψεις. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής, στάσεις ζωής.

Άλλο να βελτιωθείς γιατί βλέπεις ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, να αναγνωρίζεις ότι κάτι δε πάει καλά με σένα οπότε να θελήσεις να αλλάξεις για εσένα τον ίδιο, κι άλλο να \"βελτιωθείς\" για τα μάτια του άλλου. Όταν θα τελειώσει η σχέση τι θα μείνει; Πικρία για τις αλλαγές που \"αναγκάστηκες\" να κάνεις, σκέψεις για το αν θα τις κρατήσεις τις αλλαγές;
    Π.χ. ας πούμε ότι κάποιος είναι ψεύτης και με αυτό τον χαρακτήρα νιώθει καλά. Βλέπει όμως ότι η κοπέλα του θέλει ειλικρίνεια αλλιώς των χωρίζει. Αν αρχίσει να λέει αλήθεια επειδή κάτι τον πιέζει χωρίς να θελήσει ο ίδιος να αλλάξει, να καταλάβει και να νιώσει μέσα του ότι δεν είναι σωστό να λέει ψέμματα τότε προδίδει τον εαυτό του. Από την άλλη θα είναι σε θέση να το καταλάβει αυτό; Μήπως προσαρμοζόμενος στα πρέπει του άλλου προσπαθεί να πείσει ο ίδιος τον εαυτό του για τις βελτιώσεις λες και είναι δικές του επιθυμίες ενώ ουσιαστικά δεν είναι;

Senior Member
    Ένας άντρας πρέπει να είναι____ανοιχτομυαλοσ__________ __

επειδή_____στην ζωη ποτε δεν ξερεισ τι θα σου συμβει,και ναι ολα ειναι ανθρωπινα και ο φανατισμοσ ειναι κατι που ειναι μοναχα καταστροφικο για ολουσ του τομεισ_________

και να μην είναι____βιαιοσ_________

όταν____συμβαινει κατι που τον δυσαρεστει πολυ____________

με το ανοιχτομυαλοσ νομιζω πωσ καλυπτω μια πλυθωρα εννιων, ...εννοειται πωσ πρεπει να εχει χιουμορ, να ειναι ενδιαφερων και πιστοσ στα θελω και πιστευω του ...δηλ συμφωνω με τα κοριτσια μασ πιο πανω!!!!!!!!!
    ...ααα
    και εννοειτε να ειναι Καθαροσ!!!!

χεχεχ:P
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)

Senior Member
    Και εγω ευχαριστω γιατι περιγραφεται εμενα κοριτσια:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σε αυτό όμως που μάλλον αναφερόμουν ήταν όταν φτάνεις στο σημείο να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα πρέπει των άλλων όχι αν κάνεις κάποια μικρή πράξη που να μη σου αρέσει. Όταν δηλαδή εφαρμόζεις σε εσένα πράγματα που είναι σημαντικά, όπως το να μείνεις σε μία πόλη ή τι επάγγελμα να ακολουθήσεις ή να αλλάζεις σημεία του χαρακτήρα σου και όχι απλά απόψεις. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής, στάσεις ζωής.
    Ναι το περιγραφεις καλα...και εγω πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα στη ζωη μου...που με φερνουν σε δυσκολη θεση το τελευταιο καιρο....πραγματα που κανω γιανα ευχαριστησω καποιον αλλο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ένας άντρας πρέπει να έχει θηλυκό μυαλό για να καταλαβαίνει τις γυναίκες επειδή η σχέση είναι δυνατή όταν υπάρχει καλή επικοινωνία και να μην είναι εγωιστής όταν οι καταστάσεις επιβάλλουν να δίνει αγάπη.

Senior Member
    σωστη!!!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast