Results 46 to 47 of 47
Thread: Η μοναξιά του σχοινοβατη
-
29-07-2015, 01:16 #46
Αν και αρκετά παλιό το θέμα -σχεδόν ενός χρόνου-, ομολογώ πως με εκφράζει απόλυτα. Σαν να γράφω εγώ το πρώτο ποστ. Αν και έχω σταματήσει να προσπαθώ 2 χρόνια τώρα. Κλείνω 2 χρόνια μοναξιάς, αποκοπής από όλες τις ανούσιες επαφές και τις λυκοφιλίες. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω. Υπάρχουν φορές που αισθάνομαι ότι ηρέμησα που βρίσκομαι μακριά από ανθρώπους που ήταν μόνο βάρος για εμένα και που από τότε που εξαφανίστηκα, ούτε που με αναζήτησαν ξανά, δεν αναρωτήθηκαν αν ζω ή πέθανα. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμη καλύτερα για την επιλογή μου να απομακρυνθώ. Κάθε μου προσπάθεια ήταν και μία απογοήτευση. Συνάμα όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχω ανάγκη να μοιραστώ, θέλω όμως κάτι αληθινό. Θα έρθει άραγε ποτέ; Δεν το σκέφτομαι πια. Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει.
Μιας και έχει περάσει καιρός, εύχομαι ο θεματοθέτης με το υπέροχο ψευδώνυμο να βρήκε τελικά τον δρόμο του, όπως και όλες οι ταλαιπωρημένες ψυχές που γράφουν εδώ, στο φόρουμ.
- 29-07-2015, 10:28 #47
Φύλλο στον άνεμο, μια απ' τα ίδια κι εγώ. Παρόλο ότι έχω περάσει και χειρότερα, να είμαι ερωτευμένη με κάποιους που μου φέρονταν σαν σκουπίδι για χρόνια και να μην έχω κανέναν για στήριγμα, μόνο ψεύτικους ιντερνετικούς "φίλους" που με δούλευαν και να τσακώνομαι στο ίντερνετ ή και ακόμα χειρότερες εμπειρίες, τώρα επιλέγω να είμαι μόνη μου, ακριβώς για να αποφύγω τέτοιες ανούσιες επαφές και λυκοφιλίες όπως λες. Εύχομαι όλοι οι καλοί άνθρωποι να χορτάσουμε από αγάπη και αληθινές φιλίες και οι άλλοι, που μόνο κακό κάνουνε, να πάνε να πνιγούνε, μπουχτήσαμε από τέτοιους!!!!!!!!!........Δεν λέω ότι εμείς είμαστε τέλειοι, αλλά αφού ψάχνουμε για κάτι αληθινό, το πλησιάζουμε. Χαίρομαι όμως που υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται σαν κι εμένα, και ομολογώ, υπάρχουν πολλοί σ' αυτό το σάιτ. Τελικά όμως, ποιός έχει το πρόβλημα, εμείς ή αυτοί; Θέλω να κλείσω και με ένα "μιξ" τραγουδιών, που το αφιερώνω σε όλες τις ψυχές που νιώθουν μοναξιά, μαζί κι εμένα!