Results 1 to 2 of 2
Thread: Συγχυση συναισθηματων?
-
08-09-2014, 00:28 #1
Συγχυση συναισθηματων?
(γραφω εκ μερους μιας φιλης μου που δεν εχει λογαριασμο)
Καλησπερα, με προβληματιζει ενα θεμα εδω κ λιγο καιρο. πολυ προσφατα, πριν 1 μηνα περιπου εκανα μια σχεση με ενα παιδι που ηταν κολλητος μου. Τον ξερω εδω κ τρια χρονια, τον εβλεπα παντα φιλικα αν και καποιες φορες τον ειχα σκεφτει κ σεξουαλικα γιατι με ειλκυε σαν εμφανιση. Πριν 2 βδομαδες μου εκμυστηρευτηκε οτι με ειχε ερωτευτει απο την ανοιξη αλλα κομπλαρε να μου το πει και γενικα θυμαμαι οτι απο την ανοιξη κ μετα ειχε αλλαξει η σταση του απεναντι του, μου φωναζε χωρις λογο, καποιες φορες ειχε προσπαθησει να μ μιλησει προσωπικα αλλα το μετανιωνε τελος παντων μου ειπε οτι μ θελει παρα πολυ κ οτι δινω νοημα στη ζωη του. Το θεμα ειναι οτι εγω ανταπεδωσα με λογια αγαπης και οτι εισαι μοναδικος γ μενα κ αυτα επειδη εκτιμω παρα πολυ αυτο τον ανθρωπο και δε θα θελα σε καμια περιπτωση να τον χασω. Δεν ξερω ως τι δεν ηθελα να τον χασω πραγματικα, μαλλον μονο ως ατομο στη ζωη μου κ οχι εραστη ή κατι τετοιο.Δεν ανεφερα ομως σ αυτον κατι για ερωτα, απλως ανταπεδιδα γιατι μ αρεσε η ολη φαση και ενιωθα πολυ ωραια να μοιραζομαι ρομαντικες κουβεντες με καποιον. Ανοησια μου χωρις να ειμαι σιγουρη για το τι νιωθω, το ξερω. Ξερω επισης οτι αν αυτος δεν εκανε την κινηση, εγω παντα ετσι θα τον εβλεπα. Δηλαδη επειδη αυτος εκανε την ερωτικη κινηση και μ εξομολογηθηκε, αρχισα να τον βλεπω καπως αλλιως και γενικα να τ μιλαω τρυφερα κλπ κ οχι σκετο φιλικα. Αυτος οπως ηταν αναμενομενο νομιζει οτι τον εχω ερωτευτει αλλα γενικα δεν ειμαι ΟΥΤΕ Κ ΓΩ σιγουρη για το τι συμβαινει μεσα μου. Αφενος, τον εκτιμω οσο κανεναν αλλο ανθρωπο στη ζωη μου, νιωθω και σεξουαλικη ελξη και γενικα περναμε παρα πολυ καλα σα ζευγαρι οπως ακριβως κ πριν. Ωσπου να μπει το σεξ στη σχεση, εγω ημουν γεματη γλυκολογα κλπ κλπ. Μολις μπηκε, αρχισα να αναρωτιεμαι αν πραγματικα ειμαι ερωτευμενη με αυτο το ατομο. Ο λογος που το λεω ειναι γιατι οταν τον δω σκεφτομαι οτι θα κοιμηθουμε μαζι και οχι οτι θα μιλησουμε ή θα αγκαλιαστουμε, οπως προτιμα αυτος στην παρουσα φαση. Πιανω τον εαυτο μου μερικες φορες να κλαιει σκεπτομενη πως αν τελειωσει ολο αυτο , θα χασω κατι πολυτιμο που εζησα ή αν σκεφτω οτι καποια θα του την πεσει φουντωνω απο τη ζηλια. Αλλα δεν ξερω αν θα κανα μεγαλες θυσιες γ αυτον και γενικως ειμαι σε μια φαση αμφιβολιας ...δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που νιωθω...ειναι ερωτας, λαιτ? ειναι ενθουσιασμος? τπτ απο τα 2? το μονο π κανω ειναι να ανταποδιδω σ αυτα π μου λεει χωρις να μ ειναι βαριδια, αλλα χωρις και να τα νιωθω, απλως τα λεω. Ειμαι πολυ επιφανειακη το ξερω, αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανω, γιατι ανταποδιδω.Τις προαλλες μου εγραψε κατι στο κομπιουτερ, κατι σα γραμμα, και οταν το ειδα δακρυσα αλλα πιστευω οχι γ αυτον αλλα επειδη καποιος μ αγαπαει τοσο...εχω γενικα θεματα ανασφαλειας , ζηλευω οταν μιλαει σε αλλες φιλικα, αλλα δεν ξερω αν ζηλευω αυτον ή θα ζηλευα οποιονδηοποτε αλλον ηταν διπλα μου κ με αγαπουσε. Οταν με αγκαλιαζει, νιωθω ευτυχισμενη , οταν γυρισω σπιτι θα τον σκεφτω αρκετα, αλλα μετα σκεφτομαι το γνωστο τεστ οτι αν ερχοταν ενας καλυτερος θα τον εγκατελειπα ....ενω αυτος διατεινεται οτι δε μπορει να ζησει μακρια μου κ κανει πολλες φορες σκηνες ζηλιας...δεν ξερω τι ειναι αυτο ειναι πολυ πρωτογνωρη για μενα ολη αυτη η συγχυση και το μονο που θελω ειναι να καταλαβω τι ειναι, γιατι αν δεν ειναι ερωτας, ξερω οτι θα τελειωσει συντομα καθως δε θα ηταν σωστο να του δινω ψευτικες ελπιδες, περισσοτερες απο ο,τι εχω ηδη δωσει.σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? τι να κανω? υπαρχει καποια ερωτηση /ερωτησεις που μπορω να κανω στον εαυτο μου γ να σιγουρεψω τι ειναι? οταν τον βλεπω σκεφτομαι απλα οτι θα πιανομαστε χερακι χερακι στο δρομο κ θα μαστε χαρουμενοι και οτι μετα θα παμε σπιτι του. αλλες παλι προτιμω να κανω κατι αλλο κ να τον δω στο τελος της μερας. τι να κανω? δεν εχω καταλαβει χριστο!
- 08-09-2014, 00:59 #2
Σεξ κανουν ή οχι?