Results 1 to 7 of 7
Thread: με κουρασε
-
08-09-2014, 21:48 #1
με κουρασε
για να μην καθυστερω θελω να ρωτισω αμα μπορω να σταματισω να σκεφτομαι καποια πραγματα.πολλες φορες σκεφτομαι καποιες καταστασεις που δεν θα επρεπε.γενικα βγαινω εκτος εαυτου ευκολα αλλα εμαθα να το ελενχω και να μην ξεσπαω.αλλα τυχαινει να μιλαω με κοσμο και να χανομαι στις σκεψεις πως μπορω να τους κανω κακο, να το σκεφτομαι και να το κανω εικονα μεσα στο μυαλλο(ασχημα πραγματα).ειναι σαν ξαφνηκα να βρισκομαι σε μια ακρη του δωματιο και ολοι οι υπολιποι στην απεναντυ,να μηλανε τοσο σιγα και να κοιτανε επιμονα και εγω σιγα σιγα να ξεφευγω.και εκεινη ειναι η στιγμη που και καλα παω να παρω ενα τηλεφωνο,η να παω τουαλετα,η κατι τετοιο για να φυγω και να ηρεμισω.τις προαλες κοιμομουν στο σπιτι απο ενα φυλο και εκει που κοιμομασταν ειχε γυρισμενη πλατη,και βλεπω τα πλευρα του και μου περναει απο το μυαλλο η σκεψη να αρχισω να τον δαγκωνω και η σκεψη αρχισε να γυρναει,και βγαινουν οι φωνες στο κεφαλη και ειμουν σιγουρος οτι θα το εκανα,και ειχα σηκωθει ορθιος και τον κοιτουσα,ειχα φρικαρει και εφυγα απο το σπιτι στις 4το βραδυ.δεν ειναι μονο αυτο πες εχω μαθει να μην φρικαρω και να κρατιεμε αλλα πολλες φορες λεω πραγματα που δεν θελω,τα σκεφτομαι πρωτα και μετα σκεφτομαι μην το πεις και απο αλλη σκεφτομαι πεστο και γινετε χαμος.οκ το ελενχω οσο δεν φενενονται αυτα που σκεφτομαι δεν υπαρχει προβλημα αλλα εχω κοψει σχεσεις και δενκανω γιατι φοβαμαι οτι μια φορα θα ειμαι φορτωμενος και θα ξεφυγω και θα με γραψουν οι εφημερυδες.δεν ειναι απο ουσιες και καταχρησεις γιατι τοτε ηταν καλυτερα δεν το παθαινα τοσο συχνα επειδη μαλλον ξεχνουσα τι σκεφτομουνα πριν απο δυο λεπτα.πιστευω εν μερη φταει οτι ειμουν απομονομενος τα τελευταια χρονια.παιζει να κανω κατι απο μονος μου για να μην για να μην τα σκεφτομαι;
- 08-09-2014, 23:10 #2
- In this old house where every door is open
παιζει ναι, να παρεις ενα τηλεφωνο και να δεις εναν ειδικο
09-09-2014, 00:43 #3
Ηρεμησε φιλε μου,ολα αυτα που λες μου θυμιζουν ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη ιδψ συντομογραφια,Αυτες οι σκεψεις ειναι στο μυαλο σου κ δεν θα τις πραγματοποιησεις,Πασχεις απο εντονο στρες κ καταφευγεις σ αυτες για να σου περασει προσωρινα,Μηπως κανεις κ συγκεκριμενες κινησεις τελετουργιες?Οποιος εχει ιδψ συνηθως εχει μανια καθαριοτητας κ πλενεται διαρκως η ελεγχει το σπιτι νιωθει οτι θα κανει τρομερα πραγματα στους αλλους κανει περιεργες κινησεις κ τα λοιπα,Αυτο το γνωριζω επειδη πασχω κ εγω απο ιδψ,Προτεινω επισκεψη στον ειδικο για μια σιγουρη διαγνωση κ να χαλαρωσεις επειδη ολα αυτα ειναι αποκλειστικα στο μυαλο σου κιολας
09-09-2014, 01:15 #4
...ασχολείσαι με πράγματα στην καθημερινοτητα σου?
09-09-2014, 11:17 #5
μυσπ δεν ξερω τι ειναι αυτο να σου πω την αληθεια.οχι μυσπ λιλιουμ δεν εχω προβλημα για να μηλισω με ειδικο,απλως καπου εχω σκαλωσει.
θεοφανια ασχολουμαι γιατι ρωτας?
10-09-2014, 01:27 #6
Βρε legalize , ταχεις τα θεματακια σου , κατσε δω να σε κανουμε καλα , μην σκας , ειμαστε χειροτερα απο σενα , αλλα σιγα μην το παραδεχτουμε .........
Last edited by Macgyver; 10-09-2014 at 07:13.
10-09-2014, 01:45 #7
Αγαπητο μελος προσπαθησε να ενημερωθεις για την ιδεοψυχαναγκαστικη ιδψ επειδη οσο το περιγραφεις πιστευω υποφερεις απο αυτο,Ειδικος δεν ειμαι βεβαια,Εφοσον νιωθεις οτι σε ταλαιπωρει τρομερα πρεπει να επισκεφτεις ειδικο για μια σαφη διαγνωση,Παντως μην φοβασαι οτι σκεφτεσαι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα,ειναι συμπτωμα ιδψ πιστευω καθαρα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή