Μακαρι να μην υπηρχε τιποτα.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Member
    Quote Originally Posted by indifferent View Post
    Ναι,φυσικά και είδα αποτελέσματα! Η αλήθεια είναι ότι όσο βρισκόμουν σε αυτή την κατάσταση,δεν είχα θέληση για να ζήσω-πόσο μάλλον να πετύχω κάτι άλλο. Όταν άρχισα όμως να βγαίνω απ'αυτό το τρυπάκι όλη μου η ζωή άρχισε να βελτιώνεται,άρχισα να θέλω και να διεκδικώ πράγματα ξανά,να θέτω στόχους,να ζω με λίγα λόγια. Το να καταφέρεις κάτι που θέλεις,εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψυχολογία σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις πράγματα και καταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα,όταν ήμουν στις μαύρες μου,ήμουν στο 1ο έτος της σχολής μου.Δεν είχα όρεξη ούτε να πάω στα μαθήματα,ούτε να διαβάσω και είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να σκεφτώ καλά-καλά με αποτέλεσμα να μην περάσω ούτε ένα μάθημα. Μόλις όμως άρχισε να βελτιώνεται η ψυχολογία μου,πήρα φόρα και πέρασα με τη μια ό,τι χρωστούσα. (Τώρα θα μου πεις,ότι είμαι μικρός ακόμα και προφανώς εσύ αναφέρεσαι σε άλλους στόχους,αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλα είναι θέμα attitude και θετικής σκέψης). Δεν ξέρω αν σε κάλυψα με την απάντησή μου,σε περίπτωση που δεν το έκανα,πες το μου. :)
    indifferent πολλα πραγματα δυστυχως στη ζωη δεν μπορεις να τα αλλαξεις.. οπως ασθενειες (των ανθρωπων που αγαπας,) που σε στιγματιζουν για παντα.

Member
    Όσον αφορά τις διαπροσωπικές μου σχέσεις,ανέκαθεν είχα μια δυσκολία στο να προσεγγίσω κάποιον και να επιτρέψω να με προσεγγίσουν. Τις ''μαύρες μέρες'' η επικοινωνία μου με τους άλλους ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη. Συνήθως μιλούσα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και μετά κλεινόμουν στον εαυτό μου. Άντε καμιά φορά που ένιωθα καλύτερα μπορεί να έβγαινα για κάνα καφέ.Στον ερωτικό τομέα το απόλυτο κενό :p Μέχρι και στην ψύχρα έτυχε να μου την πέσουν κι εγώ έκανα το χαζό γιατί ήθελα να μείνω μόνος μου. Μετά από αυτή την εμπειρία έχω ακόμα τα θεματάκια μου στις διαπροσωπικές μου σχέσεις,ωστόσο έχουν βελτιωθεί σημαντικά και πλέον έχω τη θέληση να προσπαθήσω να βελτιωθώ κι άλλο. Εσύ αναφέρεσαι σε περίπτωση που είσαι σε σχέση τι γίνεται με αυτό το άτομο? Ρωτάω επειδή έγραψες ότι είναι πιο δύσκολο όταν έχεις απέναντι έναν άλλο άνθρωπο.

Member
    Σε αυτές τις περιπτώσεις δυστυχώς πρέπει να αποδεχτείς την πραγματικότητα,όσο δύσκολο κι αν είναι. Το θέμα όμως είναι να μην εστιάζεις σε αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις,αλλά σε αυτά που μπορείς. Όσο και να σε στιγματίζουν ορισμένες καταστάσεις που είναι μη αναστρέψιμες,με το να χαλάς την ψυχολογία σου δεν αλλάζεις τίποτα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατ'εμέ είναι να πάρεις το χρόνο σου μέχρι να τις αποδεχτείς κι από κει και πέρα να εστιάσεις στο να αλλάξεις όσα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Quote Originally Posted by indifferent View Post
    Όσον αφορά τις διαπροσωπικές μου σχέσεις,ανέκαθεν είχα μια δυσκολία στο να προσεγγίσω κάποιον και να επιτρέψω να με προσεγγίσουν. Τις ''μαύρες μέρες'' η επικοινωνία μου με τους άλλους ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη. Συνήθως μιλούσα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και μετά κλεινόμουν στον εαυτό μου. Άντε καμιά φορά που ένιωθα καλύτερα μπορεί να έβγαινα για κάνα καφέ.Στον ερωτικό τομέα το απόλυτο κενό :p Μέχρι και στην ψύχρα έτυχε να μου την πέσουν κι εγώ έκανα το χαζό γιατί ήθελα να μείνω μόνος μου. Μετά από αυτή την εμπειρία έχω ακόμα τα θεματάκια μου στις διαπροσωπικές μου σχέσεις,ωστόσο έχουν βελτιωθεί σημαντικά και πλέον έχω τη θέληση να προσπαθήσω να βελτιωθώ κι άλλο. Εσύ αναφέρεσαι σε περίπτωση που είσαι σε σχέση τι γίνεται με αυτό το άτομο? Ρωτάω επειδή έγραψες ότι είναι πιο δύσκολο όταν έχεις απέναντι έναν άλλο άνθρωπο.
    Oχι μονο σε περιπτωση που σχετιζεσαι με αλλους ανθρωπους,το χειροτερο ειναι να μην σχετιζεσαι με κανενα,ή με λιγοτερους απ οσους θα ηθελες.

Χαιρομαι που προοδευεις,καλη συνεχεια!Εισαι οντως μικρος,αυτο δεν ειναι κακο,ισα ισα.Καλυτερα τωρα,παρα σε 10 ή 20 χρονια,τωρα εχεις ευκαιριες.

Τα πράγματα είναι απλά.Δε γεννιούνται όλοι με την ίδια αντίληψη και ποιότητα μυαλού και αντοχές.Κάποιοι απλά το έχουν και κάποιοι δεν το έχουν.Και αρκετοί είναι στο ενδιάμεσο.Και απο εκεί πέρα ανάλογα με το περιβάλλον που μεγαλώνει κάποιος και σύμφωνα με την "κατηγορία" που βρίσκεται αναπτύσει προς το καλύτερο ή το χειρότερο αυτό που ήδη έχει απο το dna του.Αυτοί που είναι στο "δεν το έχουν" αν πέσουν και σε προβληματικό περιβάλλον τότε τα πράγματα είναι δύσκολα και προφανώς μη αναστρέψιμα

Πολυ σωστος

Page 2 of 2 FirstFirst 12