''Σχεση'' απο αποσταση!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 169
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ιωαννα! View Post
    Aχαχ! Αφου μου ειπες 3 χρονια μικροτερος απο τον δικο μου, νομιζω..;

Αυτο δεν μπορω να το πω ειναι η αληθεια , γιατι παντα προσπαθει να με βοηθησει
    και να με υποστηριξει σε οτι του λεω πως εχω προβλημα ή με απασχολει..
    Απλα οταν η συζητηση ερχεται στο δεν ξερω αν μπορουμε να συνεχισουμε να μιλαμε
    και ολα αυτα ναι τοτε πληωνεται πολυ!!
    ναι τοτε ηταν 3 χρονια μικροτερος απο το δικο σου.αλλα τωρα ειναι ιδια ηλικια με το δικο σου.
    νταξει ,εχει το προφιλ του καημενου για να τον λυπηθεις.αυτο το κανουν πολλοι ανθρωποι,αν αυτο σε ελκυει ,οκ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by s/z View Post
    αυτο είναι το πιο παραπλανητικο πραγμα που ειχα πει κι εγω.νομιζα οτι αφου ''ζω'' την καθημερινοτητα του τον ξερω κιολας,αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι.

και μενα αυτην την εντυπωση μου εδινε,αλλά τελικα δεν του καιγοταν καρφακι.βεβαια μετα το ανακαλυψα.
    νομιζω ειναι αυτοσκοπος του.

με αφορμη το ποστ της κοπελας,θελω να σου πω Ιωαννα πως εγω αυτο που γραφει πανω (δηλαδη να τον λυπαμαι κ να αναλαμβανω το ρολο του σωτηρα) το εκανα
    συνειδητα και αυτο ειναι επίσης κακό ,μπορεί και το ίδιο κακό από το να σε απορροφά η πλάνη.εσύ δεν ξέρω αν είσαι σε πλάνη ,εγώ ήξερα και τα'θελα και τα'παθα.
    τουλάχιστον εσύ πάρε σωστές αποφάσεις.
    καλή τύχη και εγώ εύχομαι και με τη σειρά μου.
    όχι ότι δε θα κερδίσεις από την όλη φάση,αλλά θα πληγωθείς.
    Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια για την πλανη..
    Νομιζω πως δεν ειμαι αλλα απο την αλλη γιατι τον δικαιολογω συνεχεια;!
    Μπορει να χρειαζεται τελικα αυτη η αποσταση που πηρα(1 βδομαδα) για να
    καταλαβω μερικα πραγματα, μπορει και να μην ωφελησει σε τιποτα αλλα ο χρονος θα δειξει.....

Σ ευχαριστω επισης και ελπιζω να βγει κατι απο ολο αυτο...

Ειμαι πολυ μπερδεμενη με την ολη κατασταση... Μπορει να χρειαζεται να ψαξω και εγω λιγο
    τον εαυτο μου ισως για να δω τι ειναι αυτο που χρειαζομαι και θελω και απο αυτον και γενικα...
    Ειναι δυσκολο..! Σ ευχαριστω πολυ! :) Και επισης!
    Εγώ άργησα πολύ να καταλάβω ότι την τύχη μας εμείς την φτιάχνουμε! Δούλεψε το από τώρα που είσαι μικρή. Μην μπλέκεσαι σε μπερδεμένες καταστάσεις. Ονειρέψου πώς θέλεις τη ζωή σου και ποιους ανθρώπους θέλεις δίπλα σου. Να κυνηγάς τα καλύτερα για εσένα! Έτσι όπως θα σέβεσαι τον εαυτό σου, έτσι θα σε σέβονται και οι άλλοι! Αλλά πάντα με σεβασμό και στους άλλους ανθρώπους, όχι με θράσος.....

το έχω ζήσει κι εγώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα.κάθε λέξη σου έχω νιώσει.
    ας μην την πατήσει κι άλλος κόσμος.γιαυτό ιωάννα είδες,εμείς στο λέμε,κάντο για το καλό σου.ξεφορτώσου τον.
    Πολύ δύσκολες καταστάσεις, απόρω πόσο ρομαντικές είμαστε για να ξεκινάμε κάτι τέτοιο.... Εδώ δουλεμένες σχέσεις ετών και με την απόσταση χωρίζουν..... Και η πλάκα είναι, ότι τότε όλοι μου έλεγαν, άφησε το, βρες κάτι άλλο κοντά, αλλά εγώ εκεί.... Και μπορώ να σου πω ότι ακόμα και τώρα, επείδη τελικά δεν κατάφερα ποτε να τον γνωρίσω πραγματικά, λόγω της απόστασης, έχω αμφιβολίες, αν έκανα καλά που το άφησα....

Senior Member
    ναι τοτε ηταν 3 χρονια μικροτερος απο το δικο σου.αλλα τωρα ειναι ιδια ηλικια με το δικο σου.
    νταξει ,εχει το προφιλ του καημενου για να τον λυπηθεις.αυτο το κανουν πολλοι ανθρωποι,αν αυτο σε ελκυει ,οκ.
    Δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι το ιδιο ατομο μονο απο το γεγονος οτι συναντηθηκατε... :p
    Μηπως να πουμε ονοματα;! Πως τον λενε;

Δεν νομιζω οτι βγαζει κατι σε λυπηση... Ποτε μου ας πουμε δεν σκεφτηκα οτι τον λυπαμαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anny85 View Post
    Πολύ δύσκολες καταστάσεις, απόρω πόσο ρομαντικές είμαστε για να ξεκινάμε κάτι τέτοιο.... Εδώ δουλεμένες σχέσεις ετών και με την απόσταση χωρίζουν..... Και η πλάκα είναι, ότι τότε όλοι μου έλεγαν, άφησε το, βρες κάτι άλλο κοντά, αλλά εγώ εκεί.... Και μπορώ να σου πω ότι ακόμα και τώρα, επείδη τελικά δεν κατάφερα ποτε να τον γνωρίσω πραγματικά, λόγω της απόστασης, έχω αμφιβολίες, αν έκανα καλά που το άφησα....
    πωπωωωωωω μιλάμε έχω ζήσει τη ζωή σου και συ τη δική μου! δεν υπάρχει.ίδιες σκέψεις.
    εκτός από το τελευταίο με τις αμφιβολίες.εγώ εκεί δεν το άφησα,με άφησε,βέβαια εγώ έδωσα την τελειωτική βολή αλλά δεν το μετανιώνω,η απόσταση ήταν καταστροφή για μένα παρόλο που δεν κουνήθηκα στιγμή από το μέρος μου.για τον άνθρωπο το μετάνιωσα μερικές φορές,αλλά είναι επειδή απλά μου είχε μείνει απωθημένο.
    δεν αξίζουν τα ρίσκα σίγουρα,σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι το ιδιο ατομο μονο απο το γεγονος οτι συναντηθηκατε... :p
    Μηπως να πουμε ονοματα;! Πως τον λενε;

Δεν νομιζω οτι βγαζει κατι σε λυπηση... Ποτε μου ας πουμε δεν σκεφτηκα οτι τον λυπαμαι..
    (Ν. ) το όνομά του.Αν θες καλύτερα τα λέμε από π.μ. τώρα.
    Δεν ξέρω εγώ τον λυπόμουν αρχικά με την καλή έννοια και μετά με την κακή.Του μίσους.

πωπωωωωωω μιλάμε έχω ζήσει τη ζωή σου και συ τη δική μου! δεν υπάρχει.ίδιες σκέψεις.
    εκτός από το τελευταίο με τις αμφιβολίες.εγώ εκεί δεν το άφησα,με άφησε,βέβαια εγώ έδωσα την τελειωτική βολή αλλά δεν το μετανιώνω,η απόσταση ήταν καταστροφή για μένα παρόλο που δεν κουνήθηκα στιγμή από το μέρος μου.για τον άνθρωπο το μετάνιωσα μερικές φορές,αλλά είναι επειδή απλά μου είχε μείνει απωθημένο.
    δεν αξίζουν τα ρίσκα σίγουρα,σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.
    Δεν αξίζουν τα ρίσκα, γιατί για να κάνεις κινήσεις (πχ να μετακομίσει κάποιος από τους δύο) θέλει να είναι πολύ καλή η σχέση. Με τέτοιες συνθήκες (έλλειψη αρχικού διαστήματος σχέσης από κοντα) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Εγώ είχα πολύ μεγάλη δυσκολία να τον εμπιστευτώ.

Senior Member
    Δεν αξίζουν τα ρίσκα, γιατί για να κάνεις κινήσεις (πχ να μετακομίσει κάποιος από τους δύο) θέλει να είναι πολύ καλή η σχέση. Με τέτοιες συνθήκες (έλλειψη αρχικού διαστήματος σχέσης από κοντα) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Εγώ είχα πολύ μεγάλη δυσκολία να τον εμπιστευτώ.
    εγώ ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκα.Καλά εγώ γενικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν,δυστυχώς αυτή είναι η φιλοσοφία μου,....μόνο την οικογένειά μου κι αυτήν όχι πάντα.Οπότε καταλαβαίνεις τι προβλήματα είχα,καχυποψίες ζήλιες κλπ. ένας εφιάλτης η όλη κατάσταση! Και ήταν και ξένος δεν ήξερα τίποτα.Τόσο μακριά! και τόσο μικρή ηλικία.ποιός ξέρει τι του γίνεται στα 18; κανείς.
    δεν αξίζει να χαραμίσεις τα καλύτερα σου χρόνια,εντάξει όλες θέλουμε εμπειρίες ειδικά αν δεν είχαμε τίποτα ''σοβαρό'' από πριν,αλλά διαπίστωσα πως καλύτερα να μην έκανα τίποτα παρά αυτό το χάλι.Τέλος πάντων.Ναι πιστεύω κι εγώ πως για να μπεις στη διαδικασία της απόστασης πάει να πει πως έχεις μηδαμινή ή αλλιώς ελάχιστη αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό,γιατί από τη στιγμή που βάζεις τη ζωή σου σε τέτοια βάσανα και πολύ απλά λες (εγώ είπα,δεν ξέρω τι θα πει η κοπέλα) ''δε με νοιάζει,ας μου κοστίσει,θέλω να δω τι θα γίνει'' ε από κει και πέρα βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ενώ ξέρεις ότι καίει.
    Αυτοπεποίθηση αυτοεκτίμηση αυτοσεβασμός,πράγματα που ακόμη δεν μπόρεσα να αποκτήσω,εύχομαι με τα χρόνια να τα καταφέρω όμως.
    Όταν βάζεις τον εαυτό σου στις δυσκολίες πάει να πει πως συνειδητά κάνεις τον εαυτό σου να πονάει,και δε σε νοιάζει και να τσαλακωθεί.Εγώ πιστεύω όπως είπες και πριν,να κυνηγάμε τα καλύτερα και όχι τα χειρότερα.

εγώ ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκα.Καλά εγώ γενικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν,δυστυχώς αυτή είναι η φιλοσοφία μου,....μόνο την οικογένειά μου κι αυτήν όχι πάντα.Οπότε καταλαβαίνεις τι προβλήματα είχα,καχυποψίες ζήλιες κλπ. ένας εφιάλτης η όλη κατάσταση! Και ήταν και ξένος δεν ήξερα τίποτα.Τόσο μακριά! και τόσο μικρή ηλικία.ποιός ξέρει τι του γίνεται στα 18; κανείς.
    .....................
    Όταν βάζεις τον εαυτό σου στις δυσκολίες πάει να πει πως συνειδητά κάνεις τον εαυτό σου να πονάει,και δε σε νοιάζει και να τσαλακωθεί.Εγώ πιστεύω όπως είπες και πριν,να κυνηγάμε τα καλύτερα και όχι τα χειρότερα.
    s/z και εγώ ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια..... Το επιδίωξα, ενώ είχα και άλλες περιπτώσεις από κοντά.... Αλλά εκεί! Στα δύσκολα...Έβαζα τον εαυτό μου να υποφέρει.... Καχυποψίες, ζήλιες, ταλαιπωρία, ήθελα ο άλλος να ήταν εδώ και δεν ήταν....Είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση και με αυτά και με τα άλλα έπεφτε και άλλο,,,

Γι'αυτό ας τα βλέπει αυτά η Ιωάννα και τώρα που είναι ακόμη μικρή να προσπαθεί να μην μπλέκει σε μπερδεμενες καταστάσεις..... Αρχικά παρουσιάζονται ωραίες, αλλά μετά σε ταλαιπωρούν πάρα πολύ. Ιωάννα να βάζεις κάποιο οριο στον εαυτό σου (π.χ: δεν μπλέκω με άτομα περιέργα, δεν μπλέκω σε σχέσεις από απόσταση, κλπ). Ψάξε για τον εαυτό σου τα καλύτερα! Μην χαραμίσεις τα καλύτερά σου χρόνια!

Banned
    βασικα πιστευω οτι ολοι εχουμε λιγο πολυ κακες εμπιρειες απο το ιντερνετ αφου ολο κ κατι θα ετυχε στο καθε ενα να συναντησει να τρομαξει κ μετα να ειναι επιφυλακτικος ειναι γεγονο οτι βρισκεις δυσκολα σοβαρους ανθρωπους μεσω ιντερνετ αλλα το πεισμα κ η επιμονη στο τελος φερνει αποτελεσματα.

Senior Member
    s/z και εγώ ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια..... Το επιδίωξα, ενώ είχα και άλλες περιπτώσεις από κοντά.... Αλλά εκεί! Στα δύσκολα...Έβαζα τον εαυτό μου να υποφέρει.... Καχυποψίες, ζήλιες, ταλαιπωρία, ήθελα ο άλλος να ήταν εδώ και δεν ήταν....Είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση και με αυτά και με τα άλλα έπεφτε και άλλο,,,
    και εγώ είχα κάποιους τότε που μου την έπεφταν,να το πω έτσι,αλλά είχα κολλήσει τόσο μα τόσο πολύ με αυτόν τον ''μυστηριώδη'' τύπο από το ίντερνετ που στην τελική βγήκε και πατάτα.
    αυτοπεποίθηση κορίτσια,ναι.όχι ψώνιο,αυτοπεποίθηση.αυτό είναι το κλειδί.
    όμως ξέρετε πως όλα αυτά είναι μαθήματα και παθήματα της ζωής,μαθαίνουμε από αυτά ,βέβαια μερικούς μας φθείρουν απίστευτα αλλά τουλάχιστον εν τέλει ξέρουμε τι ψάχνουμε.
    εγώ πάντως για επιβεβαίωση έψαχνα.

Senior Member
    Νομιζω οτι αυτα τα αποκλειω λιγο.. Το ξερω οτι συμβαινουν πολλα τριγυρω μας και για τιποτα
    δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα και σκαιπ τον εχω δει απο καμερα και το φμπ του εχω δει
    και απο το τηλεφωνο και ολα.. και γενικα ειναι σαν να ''ζω'' την καθημερινοτητα του οποτε δν το νομιζω..!

Για το show δεν καταλαβα και πολυ.. ειναι καποιο συγκεκριμενο επεισοδιο που εχει κατι σχετικο;
    Σε όλα τα επεισόδια πάνε άτομα που έχουν γνωρίσει κάποιον/α στο ίντερνετ και λένε ότι είναι ο έρωτας της ζωής τους, έχουν πολλά κοινά με αυτό το άτομο, μιλάνε ώρες ατελείωτες αλλά δεν το έχουν δει ποτέ από κοντά! Τις περισσότερες φορές (9/10) δεν μιλάνε καν με το άτομο που νομίζουν. Τώρα αφού λες ότι τον έχεις δει από κάμερα και είναι υπαρκτό πρόσωπο τότε σίγουρα είσαι σε καλύτερη μοίρα αλλά πάλι και σε αυτές τις περιπτώσεις που όντως το άτομο είναι το ίδιο έχει τόσα θέματα αυτοεκτίμησης (γι'αυτό και αποφεύγει την συνάντηση) που εντέλει δεν ξέρω αν είναι καλά τα πράγματα και πάλι.

Banned
    βασικα κ γω με τη τοτε κοπελα μου γνωριστηκαμε σε ενα ........... μερος που ολοι εψαχναν σεξ κ οι δυο δεν ειχαμε καμια σχεση με το μερος αυτο κ τελικα μειναμε 8 χρονια σχεδον μαζι
    κ περασε ενας χρονος κ μετα συναντηθηκαμε

το πιστευεις οτι με το καλημερα τη γνωρισα κ ειπα με αυτη θα μεινω πολυ καιρο μετα απο δυο λεξεις που ειπαμε? πως? καθαρη διαισθηση... επισης εγω δε πιστευω σε ερωτες ουτε τελειους εραστες ολα αυτα παραισθησεις ειναι.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    αλεξανδρε αμα εχεις διασθηση να σε προαγουμε σε μεντιουμ του φορουμ εχω κατι ερωτησεις να σου κανω πριν αρχισεις να χρεωνεις για τις υπηρεσιες σου!!

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast