''Σχεση'' απο αποσταση!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 169
    Banned
    μονο οτι μου ειναι 95% γνωστο μπορω να μαντεψω πρεπει να μου μιαζει απολυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα κ γω με τη τοτε κοπελα μου γνωριστηκαμε σε ενα ........... μερος που ολοι εψαχναν σεξ κ οι δυο δεν ειχαμε καμια σχεση με το μερος αυτο κ τελικα μειναμε 8 χρονια σχεδον μαζι
    κ περασε ενας χρονος κ μετα συναντηθηκαμε

το πιστευεις οτι με το καλημερα τη γνωρισα κ ειπα με αυτη θα μεινω πολυ καιρο μετα απο δυο λεξεις που ειπαμε? πως? καθαρη διαισθηση... επισης εγω δε πιστευω σε ερωτες ουτε τελειους εραστες ολα αυτα παραισθησεις ειναι.
    Το εχω ξαναακουσει αυτο που λες, οτι μερικες φορες οταν γνωριζεις καποιον νιωθεις οτι θα δεθεις μαζι του
    ή οτι θα ειστε μαζι για πολυ..Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ή κατα ποσο πεφτεις μεσα αλλα πρεπει να ειναι ολυ ωραιο συναισθημα..

Ενιωθα διαφορα τετοια και με το παιδι που αναφερω εδω αλλα δεν μπορω να ξερω αν τα δημιουργω εγω
    ή αν ισχυουν... Και απο αποσταση κιολας, αστα να πανε..!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ιωαννα! View Post
    Το εχω ξαναακουσει αυτο που λες, οτι μερικες φορες οταν γνωριζεις καποιον νιωθεις οτι θα δεθεις μαζι του
    ή οτι θα ειστε μαζι για πολυ.
    κατά την άποψή μου αυτό που σκέφτεσαι ή νομίζεις ότι θα γίνει ,είναι αυτό που πραγματικά θέλεις εκείνη τη στιγμή.
    γενικά όμως,όταν έχουμε να κάνουμε και με άλλους,το ζήτημα γίνεται περίπλοκο γιατί και ο άλλος πρέπει να το θέλει εξ ίσου και να προσπαθεί εξ ίσου.
    όταν έχουμε να κάνουμε με προσωπικούς στόχους είναι πολύ καλύτερα,γιατί είναι στο χέρι μας,και αν το θέλουμε ,τότε 99% ο στόχος είναι επιτεύξιμος,
    ή οι επιθυμίες μας αντίστοιχα,γίνονται πραγματικότητα.
    Ο άλλος άνθρωπος συνήθως είναι εμπόδιο στα θέλω μας και αυτό μας κάνει να θέλουμε να προσπαθούμε παραπάνω.Κυρίως όμως,μεγαλύτερη χαρά από την προσωπική ικανοποίηση,δεν έχω νιώσει.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ιωαννα! View Post
    Για το σεξουαλικο κομματι θα ηθελα να αναφερω κατι.. αν και δεν ξερω ποσο περιεργο θα σας φανει..(μιλαω για ολουσ οσους το δουνε :P)
    Δεν ειχε σεξουαλικη επαφη μεχρι στιγμης... Και ειναι κατι που επισης με εχει απασχολησει πολυ αλλα και παλι το πιστευω..
    Γιατι μπορω να το φανταστω απο αυτα που μου εχει πει και απο την ντροπαλοτητα του βεβαια... Και επισης δεν ξερω, λες ψεματα για κατι τετοιο;
    επομενως δεν ειχε καμια (ολοκληρωμενη) σχεση, και οχι μια, οπως σου ειπε.
    πιθανοτατα το προβλημα του ειναι σεξουαλικο και δεν εννοω ανικανοτητα, αλλα ανησυχια για το πως θα ανταποκριθει σε μια αληθινη σχεση και μια αληθινη σεξουαλικη επαφη...
    σε παρακατω μηνυμα σου που τον περιγραφεις, μου θυμιζει εναν νεαρο για τον οποιο μου εχουν μιλησει, οπως και αρκετους αλλους νεαρους την εποχη του ιντερνετ και των υπολογιστων. απομονωση στα παιχνιδια του υπολογιστη και την βιρτουαλ επικοινωνια, ελλειψη εμπειριων σε ηλικια ανω των 20, κολλημα σε μια παρατεταμενη εφηβεια.
    δικαιωμα του το ποτε θα ξεκολλησει απο την παιδικοτητα του,αλλα εσυ προχωρα σε μια αληθινη ζωη...

...κοίτα λίγο και το θέμα με τη γκέι κατάσταση.
    Αν είναι ένας μη συνειδητοποιημένος ομοφυλόφιλος, μια χαρά του χει κάτσει η φάση.
    Είπες πως βγαίνει μια φορά την εβδομάδα με τους φίλους του, τους έχεις δει στην κάμερα, οπότε έχει κοινωνική ζωή.
    Αν λοιπόν θέλει να πείσει τον εαυτό του και τους γύρω του πως έχει σχέση (με γυναίκα) και υποστηρίζει στο περιβάλον του ότι περιμένει εσένα πότε θα είσαι έτοιμη να βρεθείτε, κερδίζει χρόνο και δεν τον πρήζει κανείς να προχωρήσει.

Senior Member
    Ποιος γκευ και τι κουσουρια κλπ κλπ κλπ. Ο τύπος δε το είχε ποτέ με τις γυναίκες και του έκατσε μια περίπτωση έστω κι έτσι και έχει σκαλώσει άσχημα. Δεν είχε σχέση ποτέ και έχει κολλήσει το μυαλό του στην Ιωάννα. Και δεν έχει και ζωή για να ξεκολλήσει ή να βρει κάτι άλλο να κολλήσει. Όταν δεν έχεις δουλειά και κάθεσαι όλη μερα στο σπίτι κι αν θα βγεις θα βγεις κανά Σάββατο τι ζωή να ζήσεις. 26 χρονών χώρις σεξουαλικές εμπειρίες και ψάχνετε να βρείτε γιατί της λέει σ' αγαπω και γιατί βάζει τα κλάματα και γιατί φοβάται να πάει να τη βρει?? Ο τύπος έχει ανάγκη από ένα γερό ταρακούνημα για να "ξυπνήσει" και να δει τι θα κάνει με τη ζωή, πώς θα καταφέρει να ζήσει πραγματικά εννοώ. Θα τπ φάει το ταρακούνημα αυτό μόλις σταματήσει η Ιωάννα να μιλάει μαζί του. Σε καλό θα του βγει έστω και στα 26.

...τζον αν διάβαζες πόσα άτομα έχουν μπει εδώ και κάνουν προσπάθειες να είναι με γυναίκα για να μη παραδεχτούν την ομοφυλοφυλια τους, δεν θα ήσουν τόσο απόλυτος.
    καταλαβαίνω τη ντροπή και την ανάγκη για παρατεταμένη εφηβεία, αλλα δεν έχω δει στρειτ άντρα σε οποιαδηποτε ηλικία να μην έχει σεξουαλικές ανησυχίες.
    Ειδικά στην περίπτωση που η κοπέλα είναι έτοιμη.

Senior Member
    Ναι ρε συ Θεοφανία, αλλά αν θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είσαι γκευ δε φτάνεις στο σημείο να λες σ' αγαπω σε μια κοπέλα που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά. Αυτό σε εμένα δείχνει απελπισία που είναι αποτέλεσμα της παρατεταμένης μοναξιάς και αμαμίας.

Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Ναι ρε συ Θεοφανία, αλλά αν θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είσαι γκευ δε φτάνεις στο σημείο να λες σ' αγαπω σε μια κοπέλα που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά. Αυτό σε εμένα δείχνει απελπισία που είναι αποτέλεσμα της παρατεταμένης μοναξιάς και αμαμίας.
    ...δε διαφωνώ, αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του: αν δεν είχες ποτέ σεξουαλικές σχέσεις και σε είχε φάει η @@, είχες βρει μια κοπέλα με την οποία αισθανόσουν ασφάλεια ότι σε αγαπάει, (μετά από ένα χρόνο και κάτι), δεν θα έκανες τα πάντα για να βρεθείτε?

Εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το "δεν χρειάζομαι την δουλειά" και μένει σπίτι των γονιών του στα 26 του.Αλλά το ψάχνω και δεν βρίσκω δουλειά και άλλο το δεν χρειάζομαι την δουλειά.Και οκ αν έχεις τόσα πολλά χρήματα που δεν χρειάζεσαι την δουλειά.Αλλά και πάλι αν έχεις τόσα χρήματα,γιατί μένεις στο σπίτι των γονιών σου; Τόσο "μαμακιας" στα 26 σου; Δεν έχει την ανάγκη όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος μετά απο κάποιο διάστημα να ανεξαρτητοποιηθεί και να έχει το δικό του χώρο; Xωρίς το πρήξιμο των δικών του;
    Και το ένας χρόνος που έχει περάσει και θα έχουν πει τόσα πολλά μεταξύ τους και αρνείται την όποια συνάντηση.Παραείναι πολύς χρόνος.Στα υπόλοιπα περί ντροπαλότητας μπορεί να το καταλαβαίνω το παλικάρι αλλά και πάλι 1 χρόνος χωρίς να επιδιώξεις συνάντηση (τη στιγμή που πρακτικά για να μιλάς με τον άλλο 24/7 για ένα χρόνο και face to face σημαίνει ότι έχεις πει τόσα πολλά) μου φαίνεται κάπως περίεργο.
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...δε διαφωνώ, αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του: αν δεν είχες ποτέ σεξουαλικές σχέσεις και σε είχε φάει η @@, είχες βρει μια κοπέλα με την οποία αισθανόσουν ασφάλεια ότι σε αγαπάει, (μετά από ένα χρόνο και κάτι), δεν θα έκανες τα πάντα για να βρεθείτε?
    Ακριβώς αυτό.Και το λέω εγώ που είμαι στο ερωτικό κομμάτι στην ίδια θέση με το παλικάρι.Αν μου τύχαινε τέτοια φάση θα έκανα τα πάντα για να επιδιώξω συνάντηση.

Banned
    Αν είναι ένας μη συνειδητοποιημένος ομοφυλόφιλος, μια χαρά του χει κάτσει η φάση.
    Είπες πως βγαίνει μια φορά την εβδομάδα με τους φίλους του, τους έχεις δει στην κάμερα, οπότε έχει κοινωνική ζωή.
    Αν λοιπόν θέλει να πείσει τον εαυτό του και τους γύρω του πως έχει σχέση (με γυναίκα) και υποστηρίζει στο περιβάλον του ότι περιμένει εσένα πότε θα είσαι έτοιμη να βρεθείτε, κερδίζει χρόνο και δεν τον πρήζει κανείς να προχωρήσει.
    δε ξερω για το θεμα που μιλας παντως αυτο εκανε η δικη μου ακριβως αυτο ακριβως κανει τωρα.

Senior Member
    Ποιος τολμά να τα βάλει με τον έρωτα με τις δικές του δυνάμεις?
    Οσο δυνατός και να είναι
    Μόνο ένα όπλο σκοτώνει τον έρωτα
    η λογική

Η λογική λέει πως ο έρωτας είναι ενα παραμύθι,
    ένα θεατρικό έργο,
    μια παράσταση με σενάριο που φτιάχνει η φαντασία
    για δύο πρωταγωνιστές, με κομπάρσους, με θεατές,
    και σαν σβήσουν τα φώτα στην σκηνή τελειώνει εκεί
    ενω η ζωή εκει έξω συνεχίζει αδιάφορη για αυτό που συμβαίνει εκει μέσα

Είναι ωραίο να γελάς να δακρύζεις, να πονάς, να χαίρεσαι, να πετάς, να σέρνεσαι, να καίγεσαι,
    και όλα αυτά με μια ανάσα μόνο,
    μεσα απο ένα βογκητό όχι πόνου αλλά λύτρωσης
    αισθάνεσαι απο ζητιάνος μέχρι θεός
    τόσο βλάστημο σε κάνει ο έρωτας

Μόλις θα πει η λογική πως όλα είναι ένα παραμύθι ένα θέατρο
    τότε και μόνο πεθαίνει ο έρωτας άλλοτε αργά, άλλοτε ακαριαία,
    στο χέρι σου είναι το όπλο
    στο χέρι σου το χειροκρότημα του θεατή
    στο χέρι μπορεί να είναι απλά και ένα άγγιγμα
    μια αγκαλιά
    στο χέρι σου και τα φτερά για να πετάξεις ψιλά

Εκτός και αν .................................................. .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επομενως δεν ειχε καμια (ολοκληρωμενη) σχεση, και οχι μια, οπως σου ειπε.
    πιθανοτατα το προβλημα του ειναι σεξουαλικο και δεν εννοω ανικανοτητα, αλλα ανησυχια για το πως θα ανταποκριθει σε μια αληθινη σχεση και μια αληθινη σεξουαλικη επαφη...
    σε παρακατω μηνυμα σου που τον περιγραφεις, μου θυμιζει εναν νεαρο για τον οποιο μου εχουν μιλησει, οπως και αρκετους αλλους νεαρους την εποχη του ιντερνετ και των υπολογιστων. απομονωση στα παιχνιδια του υπολογιστη και την βιρτουαλ επικοινωνια, ελλειψη εμπειριων σε ηλικια ανω των 20, κολλημα σε μια παρατεταμενη εφηβεια.
    δικαιωμα του το ποτε θα ξεκολλησει απο την παιδικοτητα του,αλλα εσυ προχωρα σε μια αληθινη ζωη...
    Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.. το ξερω οτι ολα αυτα ειναι πολυ περιεργα, και το κολλημα
    με τον υπολογιστη και το οτι δεν εχει ολοκληρωσει σεξουαλικα αλλα αυτα συνδεονται με τον χαρακτηρα
    του και τις αντιληψεις του(εννοω οσα εχω ακουσει απο αυτον μεχρι τωρα) οποτε σκεφτομαι οτι υπαρχουν
    κια αυτες οι περιπτωσεις.. Δεν ξερω κατα ποσο ζει σε δικο του κοσμου ή στην παιδικοτητα του απλα δεν ειναι
    και τοσο τρελα οσο ακουγονται στην τελικη...

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι παιζει τετοιο σεναριο! Σιγουρα ας μην ειμαστε για ολα σιγουροι.. αλλα
    αυτο μου φαινεται πολυ τραβηγμενο και το λεω επειδη αυτος μου εχει πει οτι
    δεν θελει και πολυ να μιλαει για αυτα(κοπελες και τετοια) στους φιλους του οποτε δεν νομιζω
    οτι προσπαθει να πεισει καποιον..

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Ποιος τολμά να τα βάλει με τον έρωτα με τις δικές του δυνάμεις?
    Οσο δυνατός και να είναι
    Μόνο ένα όπλο σκοτώνει τον έρωτα
    η λογική

Η λογική λέει πως ο έρωτας είναι ενα παραμύθι,
    ένα θεατρικό έργο,
    μια παράσταση με σενάριο που φτιάχνει η φαντασία
    για δύο πρωταγωνιστές, με κομπάρσους, με θεατές,
    και σαν σβήσουν τα φώτα στην σκηνή τελειώνει εκεί
    ενω η ζωή εκει έξω συνεχίζει αδιάφορη για αυτό που συμβαίνει εκει μέσα

Είναι ωραίο να γελάς να δακρύζεις, να πονάς, να χαίρεσαι, να πετάς, να σέρνεσαι, να καίγεσαι,
    και όλα αυτά με μια ανάσα μόνο,
    μεσα απο ένα βογκητό όχι πόνου αλλά λύτρωσης
    αισθάνεσαι απο ζητιάνος μέχρι θεός
    τόσο βλάστημο σε κάνει ο έρωτας

Μόλις θα πει η λογική πως όλα είναι ένα παραμύθι ένα θέατρο
    τότε και μόνο πεθαίνει ο έρωτας άλλοτε αργά, άλλοτε ακαριαία,
    στο χέρι σου είναι το όπλο
    στο χέρι σου το χειροκρότημα του θεατή
    στο χέρι μπορεί να είναι απλά και ένα άγγιγμα
    μια αγκαλιά
    στο χέρι σου και τα φτερά για να πετάξεις ψιλά

Εκτός και αν .................................................. .
    Ερωτευτηκες;! :p

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast