Results 46 to 60 of 169
Thread: ''Σχεση'' απο αποσταση!!
-
12-09-2014, 14:46 #46
Έχω και γω σενάριο
Ο τύπος το έχει σύστημα να γνωρίζει κοπέλες από το διαδίκτυο, να τις πείθει ότι είναι ο έρωτας της ζωής τους και ενώ με κάποια/ες που είναι στην πόλη του ή γύρω από αυτή βρίσκεται, με την κοπέλα στην Αθήνα που μπορεί να είναι ανήλικη, ή αυτός να μην έχει χρήματα να στηρίξει μια τέτοια συνάντηση, αποφεύγει να συναντηθεί.
Μπορεί να έχει κάποιο θέμα υγείας, τύπου αναπηρία στο πόδι και να μη θέλει να τον δει η κοπέλα και να ξενερώσει.
Μπορεί να είναι παντρεμένος, να δουλεύει Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του να μένει σε κάποιο χωριό.
Μπορεί να είναι γκέι, (σα τον άλλο που άνοιξε θέμα εδώ και ζητούσε θεραπεία της ομοφυλοφιλίας) και να πείθει τον εαυτό του πως έχει σχέση με γυναίκα.
Εχω καμια δεκαριά άλλα μπορεί.....
Αν δεν τον δει η κοπέλα από κοντά και δεν τον γνωρίσει στην πραγματικότητα του, όλα αυτά που λέμε είναι απλές υποθέσεις...
- 12-09-2014, 15:56 #47
Ιωάννα, η καθημερινότητα του πως είναι? Όπως είπες ξέρεις ακριβώς τη κάννη στη μέρα του. Τι κάνει?
12-09-2014, 16:29 #48
Ιωάννα,
είχα και εγώ αντίστοιχη εμπειρία. Η κατάσταση μου ακούγεται προβληματική. Γιατί να επιλέξει ένας άντρας 26 χρονών να κρατάει αυτή την επαφή. Όσο ντροπαλός και να είναι, σημαίνει ότι έχει σοβαρά θέματα να λύσει.
Αν το αντιμετώπιζεις ως μία περίπτωση να ανταλλάσεις γλυκά λόγια και e-mail ΟΚ, αλλά μην επενδύεις συναισθηματικά, γιατί θα πληγωθείς.
Αν κάποια στιγμή βρισκόσασταν στο ίδιο μέρος θα μπορούσες να μιλήσεις για σχέση. Αλλά από μακρυά όχι. Όταν ξεκίνησα τη σχέση από απόσταση που είχα, έλεγα ότι όλα παλεύονται αρκεί να το θέλουν και οι δύο.
ΟΧΙ.... Σχέση από απόσταση δεν νοείται, αν δεν έχουν γνωριστεί εξ αρχής.
Εγώ ήμουν μπλεγμένη σε μία τέτοια κατάσταση για 1,5 χρόνο. Οι πρώτοι τέσσερις μήνες ήταν τέλειοι. Αλλά μετά ήρθαν τα προβλήματα. Η φθορά.... Αυτές οι σχέσεις είναι σκέτη ταλαιπωρία, γιατί εν τέλει δεν είσαι ποτέ σίγουρη τι είναι ο άλλος αφού ποτέ δεν τον έχεις ζήσει από κοντά....
12-09-2014, 17:07 #49
Είσαι σίγουρη ότι είναι αυτός που νομίζεις; Τον έχεις φίλο στο facebook? Έχεις δει το πρόσωπό του από skype? Σόρρυ αλλά μετά από αυτό το show όταν ακούω τέτοιες ιστορίες δεν μπορώ παρά να σκεφτώ τα χειρότερα. http://www.mtv.com/shows/catfish/
12-09-2014, 19:33 #50
Aχαχ! Αφου μου ειπες 3 χρονια μικροτερος απο τον δικο μου, νομιζω..;
Αυτο δεν μπορω να το πω ειναι η αληθεια , γιατι παντα προσπαθει να με βοηθησει
και να με υποστηριξει σε οτι του λεω πως εχω προβλημα ή με απασχολει..
Απλα οταν η συζητηση ερχεται στο δεν ξερω αν μπορουμε να συνεχισουμε να μιλαμε
και ολα αυτα ναι τοτε πληωνεται πολυ!!
12-09-2014, 19:37 #51
12-09-2014, 19:41 #52
Για το σεξουαλικο κομματι θα ηθελα να αναφερω κατι.. αν και δεν ξερω ποσο περιεργο θα σας φανει..(μιλαω για ολουσ οσους το δουνε :P)
Δεν ειχε σεξουαλικη επαφη μεχρι στιγμης... Και ειναι κατι που επισης με εχει απασχολησει πολυ αλλα και παλι το πιστευω..
Γιατι μπορω να το φανταστω απο αυτα που μου εχει πει και απο την ντροπαλοτητα του βεβαια... Και επισης δεν ξερω, λες ψεματα για κατι τετοιο;
12-09-2014, 19:43 #53
12-09-2014, 19:59 #54
Λοιπον... για να απαντησω και γω!
Ομολογω οτι εχει μια μεγαλη δοση αληθειας αυτο που μολις μου ειπες αν και οντως οπως ειπε και
η Θεοφανια τα ειπες με μια σιγουρια μεντιουμ.. αλλα οχι δεν θα σε βγαλω λαθος! Πανω κατω οτι περιπου
σκεφτηκες και εσυ μου εχει περασει και μενα απο το μυαλο απλα οχι σε τοση αναλυση και δεν σκεφτηκα
και την τοση απελπισια που αναφερες εσυ... Οντως το οτι ειχε μια μονο σχεση και πληγωθηκε απο αυτην
τον κανει να γαντζωνεται απο πανω μου και να λεει ολα αυτα τα τρελα πραγματα που λεει... Και οντως πιστευω
οτι καποιος πρεπει να τον ταρακουνησει.. Απλα ολα αυτα δεν μου φαινονται τοσο περιεργα αν τα συνδεσω με τον
χαρακτηρα του... Μου εχει πει οτι οταν βγαινει ενδιαφερονται γυναικες για αυτον και επισης οτι παντα μιλουσε με
κοπελες απο το ιντερνετ αλλα περισσοτερο σε σεξουαλικο επιπεδο αλλα οτι με μενα νιωθει τελειως διαφορετικα και
οτι εμενα με θελει και τον ενδιαφερω πραγματικα και τετοια..
Οσο για την καθημερινοτητα του που με ρωτησες ειναι λιγο σαν απο εκεινους που ειναι ακομα φοιτητες
χωρις βεβαια να ειναι... Δουλεια δν εχει βρει γιατι μου λεει οτι δεν την χρειαζεται(δεν ρωτησα παραπανω
αλλα υπεθεσα οτι αφου μενει με τους γονεις του για αυτο δεν την χρειαζεται), ασχολειται πολυ με τον υπολογιστη,
βγαινει συνηθως Σαββατο με φιλους του, τους οποιους εχω δει σε φωτογραφιες και μια φορα απο καμερα, ή αλλιως
πανε αυτοι στο σπιτι του για ταινιες κτλ... Γενικα το συμπερασμα που μπορεις να βγαλεις για αυτον ειναι οτι ενω ειναι 26 χρονων
και ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα του ταιριαζει πιο πολυ σε εφηβο.. νομιζω αυτο!!
12-09-2014, 20:04 #55
Δεν ξερω... Νομιζω οτι κραταω την ολη επαφη περισσοτερο οπως ειπες για γλυκολογα και τετοια
απλα αυτο ειναι που με ενοχλει οτι δεν θελω να τον 'κοροιδευω' γιατι αυτος φαινεται σαν να επενδυει
συναισθηματικα.. απο την αλλη και γω λεω πολλα... Δεν ξερω.. Για αυτο πηρα αυτο το διαλλειμα τωρα(του ζητησα
μια βδομαδα να μην μιλαμε) για να καταλαβω τι στο καλο τρεχει με την ολη κατασταση...!!!!
12-09-2014, 20:07 #56
Νομιζω οτι αυτα τα αποκλειω λιγο.. Το ξερω οτι συμβαινουν πολλα τριγυρω μας και για τιποτα
δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα και σκαιπ τον εχω δει απο καμερα και το φμπ του εχω δει
και απο το τηλεφωνο και ολα.. και γενικα ειναι σαν να ''ζω'' την καθημερινοτητα του οποτε δν το νομιζω..!
Για το show δεν καταλαβα και πολυ.. ειναι καποιο συγκεκριμενο επεισοδιο που εχει κατι σχετικο;
12-09-2014, 20:18 #57
Ok, αφού μπορείς να το διαχωρίσεις είναι εντάξει. Δεν νομίζω ότι και ο ίδιος επιδιώκει κάτι παραπάνω. Αν ήταν έτσι, όσες φοβίες και να είχε θα είχε επιδιώξει να βρεθείτε. Μάλλον, όπως και εσύ, θέλει κάποια συντροφιά. Πάντως η ζωή που περιγράφεις οτι έχει έχει κάπως αρρωστημένη..... 26 χρονών, να λέει ότι δεν χρειάζεται τη δουλειά (και πλούσιος να είναι, η δουλειά ειναι υγεία), κλπ. Μάλλον έχει αρκετά θέματα με τον εατό του. Εσύ να είσαι σίγουρη μέσα σου ότι τον θες μόνο σαν συντροφιά. Παρόλο που είσαι μικρή θα σου έλεγα από τώρα να ψάχνεις να βρίσκεις και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που τους θαυμάζεις και μπορείς να πάρεις (με την καλή έννοια) κάτι από αυτούς, να σου δίνουν ερεθίσματα να εξελίσσεσαι και όχι να τους λυπάσαι και να αναλαμβάνεις τον ρόλο του σωτήρα (μεγάλη παγίδα....). Σου εύχομαι τα καλύτερα! Και να θυμάσαι ότι την τύχη μας εμείς την φτιάχνουμε!
12-09-2014, 21:08 #58
12-09-2014, 21:09 #59
12-09-2014, 21:16 #60
και απο το τηλεφωνο και ολα.. και γενικα ειναι σαν να ''ζω'' την καθημερινοτητα του οποτε δν το νομιζω..!
γιατι αυτος φαινεται σαν να επενδυει
συναισθηματικα..
νομιζω ειναι αυτοσκοπος του.
να σου δίνουν ερεθίσματα να εξελίσσεσαι και όχι να τους λυπάσαι και να αναλαμβάνεις τον ρόλο του σωτήρα (μεγάλη παγίδα....)
συνειδητα και αυτο ειναι επίσης κακό ,μπορεί και το ίδιο κακό από το να σε απορροφά η πλάνη.εσύ δεν ξέρω αν είσαι σε πλάνη ,εγώ ήξερα και τα'θελα και τα'παθα.
τουλάχιστον εσύ πάρε σωστές αποφάσεις.
καλή τύχη και εγώ εύχομαι και με τη σειρά μου.
όχι ότι δε θα κερδίσεις από την όλη φάση,αλλά θα πληγωθείς.