''Σχεση'' απο αποσταση!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 169
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Βάζω το χέρι μου στη φωτιά Θεοφανια.
    Έχω και γω σενάριο
    Ο τύπος το έχει σύστημα να γνωρίζει κοπέλες από το διαδίκτυο, να τις πείθει ότι είναι ο έρωτας της ζωής τους και ενώ με κάποια/ες που είναι στην πόλη του ή γύρω από αυτή βρίσκεται, με την κοπέλα στην Αθήνα που μπορεί να είναι ανήλικη, ή αυτός να μην έχει χρήματα να στηρίξει μια τέτοια συνάντηση, αποφεύγει να συναντηθεί.
    Μπορεί να έχει κάποιο θέμα υγείας, τύπου αναπηρία στο πόδι και να μη θέλει να τον δει η κοπέλα και να ξενερώσει.
    Μπορεί να είναι παντρεμένος, να δουλεύει Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του να μένει σε κάποιο χωριό.
    Μπορεί να είναι γκέι, (σα τον άλλο που άνοιξε θέμα εδώ και ζητούσε θεραπεία της ομοφυλοφιλίας) και να πείθει τον εαυτό του πως έχει σχέση με γυναίκα.
    Εχω καμια δεκαριά άλλα μπορεί.....
    Αν δεν τον δει η κοπέλα από κοντά και δεν τον γνωρίσει στην πραγματικότητα του, όλα αυτά που λέμε είναι απλές υποθέσεις...

Senior Member
    Ιωάννα, η καθημερινότητα του πως είναι? Όπως είπες ξέρεις ακριβώς τη κάννη στη μέρα του. Τι κάνει?

Ιωάννα,

είχα και εγώ αντίστοιχη εμπειρία. Η κατάσταση μου ακούγεται προβληματική. Γιατί να επιλέξει ένας άντρας 26 χρονών να κρατάει αυτή την επαφή. Όσο ντροπαλός και να είναι, σημαίνει ότι έχει σοβαρά θέματα να λύσει.

Αν το αντιμετώπιζεις ως μία περίπτωση να ανταλλάσεις γλυκά λόγια και e-mail ΟΚ, αλλά μην επενδύεις συναισθηματικά, γιατί θα πληγωθείς.

Αν κάποια στιγμή βρισκόσασταν στο ίδιο μέρος θα μπορούσες να μιλήσεις για σχέση. Αλλά από μακρυά όχι. Όταν ξεκίνησα τη σχέση από απόσταση που είχα, έλεγα ότι όλα παλεύονται αρκεί να το θέλουν και οι δύο.

ΟΧΙ.... Σχέση από απόσταση δεν νοείται, αν δεν έχουν γνωριστεί εξ αρχής.

Εγώ ήμουν μπλεγμένη σε μία τέτοια κατάσταση για 1,5 χρόνο. Οι πρώτοι τέσσερις μήνες ήταν τέλειοι. Αλλά μετά ήρθαν τα προβλήματα. Η φθορά.... Αυτές οι σχέσεις είναι σκέτη ταλαιπωρία, γιατί εν τέλει δεν είσαι ποτέ σίγουρη τι είναι ο άλλος αφού ποτέ δεν τον έχεις ζήσει από κοντά....

Senior Member
    Είσαι σίγουρη ότι είναι αυτός που νομίζεις; Τον έχεις φίλο στο facebook? Έχεις δει το πρόσωπό του από skype? Σόρρυ αλλά μετά από αυτό το show όταν ακούω τέτοιες ιστορίες δεν μπορώ παρά να σκεφτώ τα χειρότερα. http://www.mtv.com/shows/catfish/

Senior Member
    Quote Originally Posted by s/z View Post
    k sena ayto.sou eixe.pei?
    mia kai.monadiki.oti eixe prin k oti ton plhgwse? k idia hlikia?
    arxizw kfobamai :p

gia.mena einai kako.giati an klaiei me to paramikro de tha antapexelthei sta dyskola
    epomenws de tha exeis kanenan na sr sthrizei isa isa.esy tha kaneis thn parhgorhtra apo.panw.
    Aχαχ! Αφου μου ειπες 3 χρονια μικροτερος απο τον δικο μου, νομιζω..;

Αυτο δεν μπορω να το πω ειναι η αληθεια , γιατι παντα προσπαθει να με βοηθησει
    και να με υποστηριξει σε οτι του λεω πως εχω προβλημα ή με απασχολει..
    Απλα οταν η συζητηση ερχεται στο δεν ξερω αν μπορουμε να συνεχισουμε να μιλαμε
    και ολα αυτα ναι τοτε πληωνεται πολυ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Το διαδίκτυο είναι ένας τρόπος να σπάς τις άμυνές σου,και να έχεις την απόλυτη ελευθερία να εκφράζεσαι με τον άλλον οπως θέλεις χωρις να μεσολαβεί η κοινωνική φοβία της "ρεαλιστικής επαφής".
    Δεν σημαίνει οτι σε κοροιδευει κατα τη γνώμη μου,αλλά πιστεύω οτι τα ίδια λόγια απο κοντά θα έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα..
    Για να μιλάτε τόσο καιρό μαζί μάλλον πρέπει να βρεθείτε! :)
    Ναι! Ακριβως για αυτο πιστευω και γω οτι εχουμε βολευτει μεσω ιντερνετ γιατι λεμε
    οσα δεν θα λεγαμε απο κοντα..
    Δεν ξερω ισως και να πρεπει...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....κρατα μικρό καλάθι, σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε ουτε για τον εαυτό μας, όχι για κάποιον που είναι τόσα χλμ μακριά.
    Επειδη είσαι πολύ μικρή θα σου δώσω μια συμβουλή.
    Τα λόγια είναι το πιο εύκολο εργαλείο για όλους μας, ειδικά αν ο άλλος θελει να τα πιστέψει.
    Μείνε στις πράξεις και στα αντικειμενικά γεγονότα που εδώ δεν υπάρχουν.
    Το πιο γρήγορο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το σεξουαλικό κομμάτι.
    Θεωρώ αδύνατο ένας άντρας 26 χρονών να μην έχει σεξουαλικές σχέσεις πάνω από ένα χρόνο τώρα, (εκτος και αν έχει καποιο πρόβλημα).

Για το σεξουαλικο κομματι θα ηθελα να αναφερω κατι.. αν και δεν ξερω ποσο περιεργο θα σας φανει..(μιλαω για ολουσ οσους το δουνε :P)
    Δεν ειχε σεξουαλικη επαφη μεχρι στιγμης... Και ειναι κατι που επισης με εχει απασχολησει πολυ αλλα και παλι το πιστευω..
    Γιατι μπορω να το φανταστω απο αυτα που μου εχει πει και απο την ντροπαλοτητα του βεβαια... Και επισης δεν ξερω, λες ψεματα για κατι τετοιο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το βεβαιο ειναι , οτι ο ανθρωπος αυτος θελει επικοινωνια μαζι σου και οχι σχεση.
    μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα με την κινητικοτητα του η την εμφανιση του, που με τις φωτος στο κρυβει. μπορει να εχει ψυχολογικα η σεξουαλικα προβληματα. μπορει να κανει το ιδιο που κανει με εσενα και με αλλες δεκα και να ειναι και παντρεμενος η πολυ μεγαλυτερος απ οτι λεει. πολλα μπορει...
    αν σε ενδιαφερει μια γνωριμια μαζι του, τολμησε το,αφου πρωτα παρεις τα μετρα για την ασφαλεια σου (ποτε δεν ξερεις).παρε μια φιλη μαζι σου στον πρωτο καφε η ειδοποιησε ακριβως που εισαι και πες να σε παρουν τηλεφωνο να το τσεκαρουν.
    αυτο που υπαρχει τωρα παντως, δεν ειναι υγιες και βεβαια, δεν ειναι σχεση..

Για κινητικοτητα και εμφανιση-ηλικια τα αποκλειω διοτι εχουμε επικοινωνησει απο καμερα..
    Τωρα για ψυχολογικα και σεξουαλικα δν ξερω πως ακριβως το εννοεις αλλα ναι αυτο
    μπορει και να σημαινει κατι..
    Καλα αν φτασουμε ποτε στο να συναντηθουμε, θα το σκεφτω..! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Γεια σου Ίωαννα. Κοίταξε να δεις πως έχουν τα πράγματα. Ο άνθρωπος αυτός δε σε κοροϊδεύει με αυτά που σου λέει. Δε τα λέει ούτε με δόλο, ούτε τα λέει σε καμια άλλη. Ο τύπος δεν είχε ποτε σχέση με άλλη κοπέλα στη ζωή του. Έχει ψυχολογικά προβλήματα που δε του επέτρεψαν ποτε μέχρι τώρα να ζήσει πραγματικά.

Τον έχει τσακίσει η μοναξιά και κόλλησε άσχημα μαζί σου όπως θα κόλλαγε με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κοπέλα θα του έδειχνε ενδιαφέρον. Δε σε κοροϊδεύει. Καμια σχέση με αυτό. Απλά αυτό που κάνει, δηλαδή αυτό που έχετε, δεν είναι υγειές γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι απελπισμένος. Έψαχνε απελπισμένα να βρει κάποια να του δείξει ενδιαφέρον. Να ακούσει δυο γλυκα λόγια. Να νιώσει ότι κάποια νοιάζεται γι αυτόν. Ότι δεν είναι ένας άχρηστος που δεν του αξίζει να νιώσει τον ερωτα στη ζωή του. Δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι ψυχούλα που λέμε, αλλα έχει περάσει άσχημες καταστάσεις στη ζωή του οι οποιες του έχουν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτό που έχετε μεταξύ σας δε θα βγάλει πουθενά. Γιατί δεν είναι αληθινό. Είναι μια “σχέση” απόγνωσης. Και από τις δυο πλευρές. Από τη δικια του για αυτά που είπα παραπάνω και από τη δικια γιατί προφανώς έχεις και εσύ ανάγκη από κάπου να πιαστείς. Αλλα εσύ είσαι μικρή και θα κοιτάξεις μπροστά και θα κανεις πράγματα στη ζωή και θα ζήσεις τον ερωτα και όλα.

Αυτός είναι κολλημένος. Είναι 26 χρονων, απελπισμένος γιατί δεν είχε σχέση ποτε. Και τα προβλήματα που έχει στη ψυχή του που δεν τον αφήνουν να κάνει σχέση και να έχει ζωή και είναι κρεμασμένος πάνω σου όλη τη μέρα.

Μην τον συναντήσεις. Αυτό που έχετε θα τελειώσει γρήγορα. Είτε τον συναντήσεις είτε όχι. Και θα τελειώσει από τη δικη σου τη πλευρά. Γιατί θα δεις ότι δε πάει άλλο και θα εις ότι έχεις πράγματα να ζήσεις αληθινά. Αυτός δε μπορεί να το κάνει αυτό. Δε το έκανε ποτε.

Το τέλος αυτό θα τον τσακίσει. Θα τον ρίξει στον πάτο. Κατάθλιψη. Βαριά κατάθλιψη. Και εκεί που θα είναι στον πάτο θα αρχίσει να βλέπει τη ζωή του να περνάει ταινία μπροστά στα ματια του. Εκεί θα αρχίσει να βλέπει τα προβλήματα του κατάματα. Θα αρχίσει να αναρωτιέται γιατί έφτασε εκεί. Και αν είναι τυχερός και έχει κάποιον να τον παρακινήσει θα ζητήσει βοήθεια από ειδικό για να αρχίσει να λύνει τα θέματα του σιγά σιγά.

Δυστυχώς αυτή είναι αλήθεια της ιστορίας. Εσύ πρέπει να το τελειώσεις και να κόψεις κάθε επικοινωνία μαζί του. Αυτό θα τον τσακίσει τελείως στο υπογράφω. Αλλα θα είναι για το καλο του. Δεν είναι κακός άνθρωπος. Δε του αξίζει να πονάει. Αλλα πρέπει να δεχθεί ένα πολύ γερο σοκ για να ξυπνήσει και να κάνει restart στη ζωή του.
    Λοιπον... για να απαντησω και γω!
    Ομολογω οτι εχει μια μεγαλη δοση αληθειας αυτο που μολις μου ειπες αν και οντως οπως ειπε και
    η Θεοφανια τα ειπες με μια σιγουρια μεντιουμ.. αλλα οχι δεν θα σε βγαλω λαθος! Πανω κατω οτι περιπου
    σκεφτηκες και εσυ μου εχει περασει και μενα απο το μυαλο απλα οχι σε τοση αναλυση και δεν σκεφτηκα
    και την τοση απελπισια που αναφερες εσυ... Οντως το οτι ειχε μια μονο σχεση και πληγωθηκε απο αυτην
    τον κανει να γαντζωνεται απο πανω μου και να λεει ολα αυτα τα τρελα πραγματα που λεει... Και οντως πιστευω
    οτι καποιος πρεπει να τον ταρακουνησει.. Απλα ολα αυτα δεν μου φαινονται τοσο περιεργα αν τα συνδεσω με τον
    χαρακτηρα του... Μου εχει πει οτι οταν βγαινει ενδιαφερονται γυναικες για αυτον και επισης οτι παντα μιλουσε με
    κοπελες απο το ιντερνετ αλλα περισσοτερο σε σεξουαλικο επιπεδο αλλα οτι με μενα νιωθει τελειως διαφορετικα και
    οτι εμενα με θελει και τον ενδιαφερω πραγματικα και τετοια..

Οσο για την καθημερινοτητα του που με ρωτησες ειναι λιγο σαν απο εκεινους που ειναι ακομα φοιτητες
    χωρις βεβαια να ειναι... Δουλεια δν εχει βρει γιατι μου λεει οτι δεν την χρειαζεται(δεν ρωτησα παραπανω
    αλλα υπεθεσα οτι αφου μενει με τους γονεις του για αυτο δεν την χρειαζεται), ασχολειται πολυ με τον υπολογιστη,
    βγαινει συνηθως Σαββατο με φιλους του, τους οποιους εχω δει σε φωτογραφιες και μια φορα απο καμερα, ή αλλιως
    πανε αυτοι στο σπιτι του για ταινιες κτλ... Γενικα το συμπερασμα που μπορεις να βγαλεις για αυτον ειναι οτι ενω ειναι 26 χρονων
    και ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα του ταιριαζει πιο πολυ σε εφηβο.. νομιζω αυτο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anny85 View Post
    Ιωάννα,

είχα και εγώ αντίστοιχη εμπειρία. Η κατάσταση μου ακούγεται προβληματική. Γιατί να επιλέξει ένας άντρας 26 χρονών να κρατάει αυτή την επαφή. Όσο ντροπαλός και να είναι, σημαίνει ότι έχει σοβαρά θέματα να λύσει.

Αν το αντιμετώπιζεις ως μία περίπτωση να ανταλλάσεις γλυκά λόγια και e-mail ΟΚ, αλλά μην επενδύεις συναισθηματικά, γιατί θα πληγωθείς.

Αν κάποια στιγμή βρισκόσασταν στο ίδιο μέρος θα μπορούσες να μιλήσεις για σχέση. Αλλά από μακρυά όχι. Όταν ξεκίνησα τη σχέση από απόσταση που είχα, έλεγα ότι όλα παλεύονται αρκεί να το θέλουν και οι δύο.

Εγώ ήμουν μπλεγμένη σε μία τέτοια κατάσταση για 1,5 χρόνο. Οι πρώτοι τέσσερις μήνες ήταν τέλειοι. Αλλά μετά ήρθαν τα προβλήματα. Η φθορά.... Αυτές οι σχέσεις είναι σκέτη ταλαιπωρία, γιατί εν τέλει δεν είσαι ποτέ σίγουρη τι είναι ο άλλος αφού ποτέ δεν τον έχεις ζήσει από κοντά....

Δεν ξερω... Νομιζω οτι κραταω την ολη επαφη περισσοτερο οπως ειπες για γλυκολογα και τετοια
    απλα αυτο ειναι που με ενοχλει οτι δεν θελω να τον 'κοροιδευω' γιατι αυτος φαινεται σαν να επενδυει
    συναισθηματικα.. απο την αλλη και γω λεω πολλα... Δεν ξερω.. Για αυτο πηρα αυτο το διαλλειμα τωρα(του ζητησα
    μια βδομαδα να μην μιλαμε) για να καταλαβω τι στο καλο τρεχει με την ολη κατασταση...!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Είσαι σίγουρη ότι είναι αυτός που νομίζεις; Τον έχεις φίλο στο facebook? Έχεις δει το πρόσωπό του από skype? Σόρρυ αλλά μετά από αυτό το show όταν ακούω τέτοιες ιστορίες δεν μπορώ παρά να σκεφτώ τα χειρότερα. http://www.mtv.com/shows/catfish/
    Νομιζω οτι αυτα τα αποκλειω λιγο.. Το ξερω οτι συμβαινουν πολλα τριγυρω μας και για τιποτα
    δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αλλα και σκαιπ τον εχω δει απο καμερα και το φμπ του εχω δει
    και απο το τηλεφωνο και ολα.. και γενικα ειναι σαν να ''ζω'' την καθημερινοτητα του οποτε δν το νομιζω..!

Για το show δεν καταλαβα και πολυ.. ειναι καποιο συγκεκριμενο επεισοδιο που εχει κατι σχετικο;

Ok, αφού μπορείς να το διαχωρίσεις είναι εντάξει. Δεν νομίζω ότι και ο ίδιος επιδιώκει κάτι παραπάνω. Αν ήταν έτσι, όσες φοβίες και να είχε θα είχε επιδιώξει να βρεθείτε. Μάλλον, όπως και εσύ, θέλει κάποια συντροφιά. Πάντως η ζωή που περιγράφεις οτι έχει έχει κάπως αρρωστημένη..... 26 χρονών, να λέει ότι δεν χρειάζεται τη δουλειά (και πλούσιος να είναι, η δουλειά ειναι υγεία), κλπ. Μάλλον έχει αρκετά θέματα με τον εατό του. Εσύ να είσαι σίγουρη μέσα σου ότι τον θες μόνο σαν συντροφιά. Παρόλο που είσαι μικρή θα σου έλεγα από τώρα να ψάχνεις να βρίσκεις και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που τους θαυμάζεις και μπορείς να πάρεις (με την καλή έννοια) κάτι από αυτούς, να σου δίνουν ερεθίσματα να εξελίσσεσαι και όχι να τους λυπάσαι και να αναλαμβάνεις τον ρόλο του σωτήρα (μεγάλη παγίδα....). Σου εύχομαι τα καλύτερα! Και να θυμάσαι ότι την τύχη μας εμείς την φτιάχνουμε!

Senior Member
    Ok, αφού μπορείς να το διαχωρίσεις είναι εντάξει. Δεν νομίζω ότι και ο ίδιος επιδιώκει κάτι παραπάνω. Αν ήταν έτσι, όσες φοβίες και να είχε θα είχε επιδιώξει να βρεθείτε. Μάλλον, όπως και εσύ, θέλει κάποια συντροφιά. Πάντως η ζωή που περιγράφεις οτι έχει έχει κάπως αρρωστημένη..... 26 χρονών, να λέει ότι δεν χρειάζεται τη δουλειά (και πλούσιος να είναι, η δουλειά ειναι υγεία), κλπ. Μάλλον έχει αρκετά θέματα με τον εατό του. Εσύ να είσαι σίγουρη μέσα σου ότι τον θες μόνο σαν συντροφιά. Παρόλο που είσαι μικρή θα σου έλεγα από τώρα να ψάχνεις να βρίσκεις και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που τους θαυμάζεις και μπορείς να πάρεις (με την καλή έννοια) κάτι από αυτούς, να σου δίνουν ερεθίσματα να εξελίσσεσαι και όχι να τους λυπάσαι και να αναλαμβάνεις τον ρόλο του σωτήρα (μεγάλη παγίδα....). Σου εύχομαι τα καλύτερα! Και να θυμάσαι ότι την τύχη μας εμείς την φτιάχνουμε!

Ειμαι πολυ μπερδεμενη με την ολη κατασταση... Μπορει να χρειαζεται να ψαξω και εγω λιγο
    τον εαυτο μου ισως για να δω τι ειναι αυτο που χρειαζομαι και θελω και απο αυτον και γενικα...
    Ειναι δυσκολο..! Σ ευχαριστω πολυ! :) Και επισης!

Senior Member
    Ιωάννα,

το έχω ζήσει κι εγώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα.κάθε λέξη σου έχω νιώσει.
    ας μην την πατήσει κι άλλος κόσμος.γιαυτό ιωάννα είδες,εμείς στο λέμε,κάντο για το καλό σου.ξεφορτώσου τον.

Senior Member
    και απο το τηλεφωνο και ολα.. και γενικα ειναι σαν να ''ζω'' την καθημερινοτητα του οποτε δν το νομιζω..!
    αυτο είναι το πιο παραπλανητικο πραγμα που ειχα πει κι εγω.νομιζα οτι αφου ''ζω'' την καθημερινοτητα του τον ξερω κιολας,αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι.

γιατι αυτος φαινεται σαν να επενδυει
    συναισθηματικα..
    και μενα αυτην την εντυπωση μου εδινε,αλλά τελικα δεν του καιγοταν καρφακι.βεβαια μετα το ανακαλυψα.
    νομιζω ειναι αυτοσκοπος του.

να σου δίνουν ερεθίσματα να εξελίσσεσαι και όχι να τους λυπάσαι και να αναλαμβάνεις τον ρόλο του σωτήρα (μεγάλη παγίδα....)
    με αφορμη το ποστ της κοπελας,θελω να σου πω Ιωαννα πως εγω αυτο που γραφει πανω (δηλαδη να τον λυπαμαι κ να αναλαμβανω το ρολο του σωτηρα) το εκανα
    συνειδητα και αυτο ειναι επίσης κακό ,μπορεί και το ίδιο κακό από το να σε απορροφά η πλάνη.εσύ δεν ξέρω αν είσαι σε πλάνη ,εγώ ήξερα και τα'θελα και τα'παθα.
    τουλάχιστον εσύ πάρε σωστές αποφάσεις.
    καλή τύχη και εγώ εύχομαι και με τη σειρά μου.
    όχι ότι δε θα κερδίσεις από την όλη φάση,αλλά θα πληγωθείς.

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast