η μοναξια στο μεγαλειο της!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

η μοναξια στο μεγαλειο της!!

νιωθω τοσο μονη!!!ειμαι 20 χρονων και ειμαι γενικα αρκετα ντροπαλη και κλειστος χαρακτηρας με αποτελεσμα παντα να χω λιγους φιλους και ελαχιστους γνωστους!!!η φιλη μου που την ξερω απο το δημοτικο σπουδαζει πολυ μακρια και πια την βλεπω σπανια και εχουμε απομακρυνθει.... η φιλη μου που την ξερω απο το γυμνασιο εχουν αλλαξει οι ζωες μας εχουμε διαφορετικες ασχολιες και πλεον και αποψεις ..ενω ηταν πολυ κοινωνικη και ηθελε μονιμος να βγαινει λογω ερωτικης απογοητευσης εχει κλειστει στον ευατο της και δεν θελει τπτ..η αλλη μου φιλη επισης σπουδαζει στην επαρχια και καποιες φιλες απο την σχολη δεν κανουμε και τρελη παρεα που και που κανενας καφες και λεμε τα νεα μας!!! νιωθω πληρη μοναξια ...δεν βγαινω πια για καφεδες για ποτο σχεδον ποτε και η μονη μου συντροφια ειναι ο σκυλος μου...καποιος να μου προτεινει πως να αλλαξω την βαρετη ζωη μου και να βγω απο αυτην την μοναξια?

Senior Member
    από που είσαι ιλιανα??
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B7%CF%83%CE%B7

απο αθηνα!!

οποτε ειναι λγ δυσκολο να ερθω θεσσαλονικη!!

Senior Member
    Με την μια συναντηση βρε 66psy?

Iliana ευτυχως που εχουμε και τα σκυλακια μας!!!
    11/12/2006

δεν λες τπτ 3 ωρες βολτα τον πηγα σημερα ωρες ωρες νομιζω μονο αυτα μας καταλαβαινουν!!

Banned
    ευτυχως που εχουμε και τα σκυλακια μας!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=oByZnioCBsg

Και εγώ νιώθω έντονη μοναξιά αυτήν την περίοδο...
    Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, όμως δεν την μπορώ την μοναξιά.
    Ελπίζω να γνωρίσω και κανέναν άνθρωπο στις δραστηριότητες που πάω και σε λίγο που θα ξεκινήσω δουλειά..
    Όμως γύρω μου τώρα έχω λίγους γνωστούς με τους οποίους δεν έχουμε τίποτα κοινό και έχω συνειδητοποιήσει ότι η συναναστροφή μαζί τους είναι τις περισσότερες φορές για μένα αγγαρεία..

υπαρχει chat για να μιλαμε ?? ισως που και που να βοηθαει να μιλας ισως βρεις και ανθρωπους που θα ταιριαξεις

Banned
    κοιτα να δεις οτι κ να κανεις πρεπει να κοβει πολυ το ματι σου για να βρεις με πιον ταιριαζεις δηλαδη πρεπει να κανεις ολοκληρη μελετη πανω σε αυτο...
    η μοναξια σε αγριευει ειναι αληθεια αυτο.

Quote Originally Posted by iliana26 View Post
    δεν λες τπτ 3 ωρες βολτα τον πηγα σημερα ωρες ωρες νομιζω μονο αυτα μας καταλαβαινουν!!
    ...ευτυχως που ο σκυλος μου δεν μπαινει φορουμ :Ρ (τρεις ώρες??)

Ηλιάνα, ψάξε για νέους φίλους ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Με την μια συναντηση βρε 66psy?

Iliana ευτυχως που εχουμε και τα σκυλακια μας!!!
    δεν μιλησα για συνατηση βρε μελος. απλως αν ηθελε η ηλιανα26 να μιλησει ποιο προσωπικα (οπως ρωτησε κι αν υπαρχει καποιο τσατ πιο μετα και γω γι αυτο της εστειλα το λινκ) !!

Senior Member
    απο αθηνα!!
    καλα παντως εδω σιγουρα θα βρεις μια ταδε ειδους συντροφια.. γιατι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που θα σε καταλαβουν ειμαι σιγουρη!!
    απλως το καλυτερο θα ηταν να τολμησεις να γνωρισεις ατομα εξω στην ζωη. εισαι φοιτητρια σε μια μεγαλη φοιτιτικη πολη. ευκαιριες για γνωριμιες σιγουρα θα υπαρχουν. και γω φοιτητρια ειμαι και βλεπω οτι τα παιδια στην σχολη εχουμε ορεξη να γνωριστουμε. σιγουρα δεν μπορεις να ταιριαξεις με ολους, αλλα μπορεις να προσπαθεις! Αν η παρεα σου νομιζεις οτι δεν σου ταιριαζει ας ανοιχτεις να γνωρισεις αλλα ατομα. και γω οταν ηρθα θεσσ δεν ειχα γνωριμιες. γνωρισα τον πρωτο μηνα κατι κοριτσια που δεν ταιριαζαμε καθολου (τωρα δεν μιλαμε καν). τυχαια στην λεσχη γνωρισα τα κοριτσια που ως τωρα κανουμε παρεα. που? στην λεσχη ενω ετρωγα. και τωρα μιλαμε καθημερινα. οποτε ποτε δεν ξερεις πως θα κατσει η παρεα. αρκει να εισαι ανοιχτη στις ευκαιριες!

Senior Member
    νιωθω τοσο μονη!!!ειμαι 20 χρονων και ειμαι γενικα αρκετα ντροπαλη και κλειστος χαρακτηρας με αποτελεσμα παντα να χω λιγους φιλους και ελαχιστους γνωστους!!!η φιλη μου που την ξερω απο το δημοτικο σπουδαζει πολυ μακρια και πια την βλεπω σπανια και εχουμε απομακρυνθει.... η φιλη μου που την ξερω απο το γυμνασιο εχουν αλλαξει οι ζωες μας εχουμε διαφορετικες ασχολιες και πλεον και αποψεις ..ενω ηταν πολυ κοινωνικη και ηθελε μονιμος να βγαινει λογω ερωτικης απογοητευσης εχει κλειστει στον ευατο της και δεν θελει τπτ..η αλλη μου φιλη επισης σπουδαζει στην επαρχια και καποιες φιλες απο την σχολη δεν κανουμε και τρελη παρεα που και που κανενας καφες και λεμε τα νεα μας!!! νιωθω πληρη μοναξια ...δεν βγαινω πια για καφεδες για ποτο σχεδον ποτε και η μονη μου συντροφια ειναι ο σκυλος μου...καποιος να μου προτεινει πως να αλλαξω την βαρετη ζωη μου και να βγω απο αυτην την μοναξια?
    Σε πληροφορώ,πάρα πολύς κόσμος νιώθει έτσι,απλά δεν το καταλαβαίνεις..Μία καλή λύση είναι να πάς σε μία σχολή χορού,απλά να κοιτάξεις να είναι οικονομική,με 50ε το μήνα νομίζω θα είσαι καλυμένη..Είναι κοινωνική δραστηριότητα,θα γνωρίσεις κοσμο,θα ακους μουσική,αργότερα θα κάνεις και φιλίες απο κει με σκοπό την ψυχαγωγία και να βγαίνετε για χορό..

ειμαι πολυ κλειστη και η ευκαιρια για νεους φιλους μου ειναι δυσκολη γιατι ειναι δυσκολο απο το πουθενα να ανοιξεις καινουργιες πορτες γνωριμιας...και στην σχολη που πηγαινω πως στο καλο να πιασω συζητηση με ατομα που ηδη ξερω 2 χρονια .. ??ασε που πιστευω πως με τους περισσοτερους δεν κολλαω

Page 1 of 2 12 LastLast