Results 1 to 14 of 14
Thread: Κακοκεφιες!
-
12-09-2014, 01:47 #1
Κακοκεφιες!
Καλησπερα σας κ παλι!Οσοι δεν το γνωριζουν ειναι το αγορι μου που θελουμε να κανουμε οικογενεια στον στρατο κ σε λιγες μερες απολυεται κ ενω περιμενα να τον δω κατευθειαν πρεπει να παει να ρυθμισει ορισμενα κληρονομικα με την μητερα του κ θα τον δω μετα επιτελους,Γενικα εχουμε περασει απαισια αυτο το διαστημα τον ειδα πολυ λιγο κ μονο αυτο ειναι το ευχαριστο κ κατα τα αλλα παραλληλα με τον στρατο πεθανε κ ο πατερας του κ εχουν κ φασαριες με κληρονομικα,Πρεπει να βρω το κουραγιο να του σταθω ομως νιωθω τρομερα κακοκεφη που δεν θα τον δω κατευθειαν,Ολο αυτο το διαστημα ηταν απαισιο νιωθω μεγαλη ανασφαλεια μακρυα του κ παθαινω κρισεις πανικου κλαιω κ οι δικοι μου κοντευουν να σκασουν απο αγωνια,Σημειωνω επισης οτι αυτο το διαστημα μου συνεβησαν κ ευχαριστα πραγματα πηγα εξωτερικο κ φιλοξενησα μια φιλη ομως μεσα μου νιωθω κενο οταν δεν ειναι κοντα μου,Στην πραγματικοτητα ζω απο συνηθεια τωρα περασα κ πολυ εντονη καταθλιψη κ ειμαι καλυτερα ομως μεχρι να μεινουμε μαζι δεν προκεται να ειμαι καλα
- 12-09-2014, 04:54 #2
12-09-2014, 10:07 #3
kane ypomoni.mono me thetikes skepseis mexri na.erthei....
an apo konta den eisai kala paei na.pei.oti.h sxesh de douleuei
h apostash einqi dyskoli
ypomoni ligo akomi
allwste exei.douleies den kathetai
phgaine k.esy ekei an thes an k de tha.sto.proteina
apla epeidh les.oti den mporeis.makria.toy
egw den to pisteyw ayto apolyta giati otan rimaste kala mesa mas den.exoume anagki ton allon
ok tha ton deis alla perna kala k moni sou.
12-09-2014, 15:08 #4
Μυσπ , σορρυ αλλα θα στο πω αποτομα. Καλυτερα για σενα θα ηταν να χωρισεις , να βρεις δουλεια και οταν πλεον θα μπορεις να τα καταφερνεις χωρις να εχεις κανεναν αλλο στην ζωη σου , τοτε να προχωρησεις σε σχεση και να κανεις οικογενεια. Φαντασου πχ να κανεις παιδια και ο αντρας σου να πεθανει . Πως θα ζησεις και πως θα τα μεγαλωσεις αφου δεν εχεις μαθει και αρνεισαι να μαθεις να τα βγαζεις περα μονη σου ?
12-09-2014, 15:30 #5
Μυσπ,καλησπέρα.
Αν ήμουν στην θέση σου , θα πήγαινα να τον βρω και να τον στηρίξω απο κοντά.
12-09-2014, 15:33 #6
...συμφωνώ.
Θα σου έλεγα επίσης να μη τον επιβαρύνεις με την κακή σου διάθεση. Μόλις πέρασε τη φρίκη του στρατού και παράλληλα έχασε τον πατέρα του.
Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και όχι άλλο ένα πρόβλημα, (της συντρόφου που κλαίει και γκρινιάζει όλη μέρα ότι της λείπει, ενώ ο άλλος υποφέρει).
13-09-2014, 00:46 #7
Καλα να ειστε ολοι για τις απαντησεις,Οταν ειμαι μαζι του νιωθω παρα πολυ καλα,Εκτος απο μια δυσκολη περιοδο που περασα καταθλιψη ομως κ παλι μαζι του ειμαι ελαφρως καλυτερα,Μακαρι να μπορουσα να παω τωρα δεν μπορω να παω να τον στηριξω απο κοντα εφοσον πρωτα θα παει στο νησι να ρυθμισει τα κληρονομικα με την μητερα του κ οταν επιστρεψει τοτε θα παω για να ειναι κοντα μου,Σημερα περασα μια φρικτη μερα μετα απο κριση πανικου κ την πληρωνουν οι δικοι μου που με βλεπουν να κλαιω κιολας
13-09-2014, 12:18 #8
μυσπ, αν και μου εισαι αγνωστη, ανησυχω για σενα με τον τροπο που εχεις εξαρτησει την ζωη σου και την καλη σου διαθεση/υγεια , απο εναν ανθρωπο που οσο καιρο ειστε μαζι,εχετε σχεση απο αποσταση. τι θα συμβει αν χρειαστει να ζησεις χωρις τον ανθρωπο αυτο, για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο????? απο χωρισμο, μεχρι δεν ξερω εγω τι αλλο ...
δεν θα σου ελεγα να χωρισεις μιας η σχεση αυτη σου δινει τοση ελπιδα και χαρα. θα σου ελεγα ομως να ριξεις ολη σου την ενεργητικοτητα στο να βρεις πραγματα που θα σε κανουν εστω καισ τοιχειωδως να πατας στα ποδια σου. αν αυτο δεν ειναι δουλεια, ας ειναι κατι αλλο.
ειδα σε αλλο εθμα, απο σποντα να αναφερεις ποσο μισεις τις σπουδες σου , ενω σουα ρεσει πολυ το σχεδιο
ειχες 5 κενα και βαρετα χρονια που ηξερες οτι ο φιλος σου θα ειναι μακρια και δεσμευμενος σε σπουδες- στρατο κλπ. γιατι δεν ασχοληθηκες με το σχεδιο και καθοσουν μονη να αναμασας την σκεψη "περιμενω τον φιλο μου που ειμαστε μακρια και θελουμε να κανουμε οικογενεια'?????
υπαρχει ακομα χρονος. κανε πραγματα να σταθεις στα ποδια σου, ασχετως φιλου!!!
13-09-2014, 12:52 #9
μυσπ, αν και μου εισαι αγνωστη, ανησυχω για σενα με τον τροπο που εχεις εξαρτησει την ζωη σου και την καλη σου διαθεση/υγεια , απο εναν ανθρωπο που οσο καιρο ειστε μαζι,εχετε σχεση απο αποσταση.
13-09-2014, 15:46 #10
13-09-2014, 16:39 #11
α σορυ δεν καταλαβες εγω αλληλογραφω με ατομα που γνωριζω ΣΕ οσα τα παιρνω στα σοβαρα.
13-09-2014, 16:43 #12
Ρεμ αμα ξαναχρειαστεις φορείο εδώ ειμαστε..
13-09-2014, 16:44 #13
14-09-2014, 02:03 #14
Καλα να ειστε για τις απαντησεις,Πραγματικοτητα ειναι οτι οταν ειμαστε μακρυα πεφτει πολυ η διαθεση μου κ δεν νιωθω διαθεση να κανω αρκετα πραγματα ενω ειμαι πολυ καλα οταν ειναι κοντα μου,Οσο για το γιατι δεν ασχοληθηκα με το σχεδιο τοσο καιρο ειναι επειδη μενω σε πολη που δεν υπαρχει σχολη κ ειναι κ το οικονομικο στην μεση,Ετσι κ μεινουμε με το αγορι μου σε πολη που ειναι σχεδιο πιστευω θα το κανω σε μια φαση της ζωης μου προηγειται ομως για μενα η οικογενεια
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία