Ήρεμος σαν καταιγίδα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε σηκωνει το τηλεφωνο η αυτου εξοχοτης μηπως θα πρεπει να κανει κανεις καμια ειδικη αιτηση για να το σηκωνεις? η μηπως πρεπει να αφησουμε κανενα μυνημα στο τηλεφωνιτη πρωτα?
    Καλά, εάν τυχόν, λέμε βρε αδερφέ, σπάει ο διάολος το ποδάρι του, εάν τυχόν ξαναλέω, έβρισκε κάποιος σαν εσένα το τηλέφωνό μου και είχε το θράσος να με πάρει:
    1ον. Προσωρινά θα έβγαζα το τηλέφωνο από την πρίζα.
    2ον. Θα άλλαζα νούμερο.
    3ον. Θα έκανα μήνυση στην τηλεφωνική εταιρία που δίνει το νούμερο μου όπου να'ναι.
    Πάντως, τέτοιον εφιάλτη δεν θα ήθελα να ζήσω!

Banned
    εμενα παντως οι φιλοι μου με εχουν καταχωριμενο στο τηλεφωνο τους ως προεδρο κ μου λενε καλημερα προεδρε αχχαχααχαχαχαχχαχαχαχχαχα χαχααχχαχαχα

τέτοιον εφιάλτη δεν θα ήθελα να ζήσω!
    χαχχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχχ αχαχαχχχαχαχαχαχχαχαχαχχα χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα χχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα χχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχ αχαχχαχαχχαχαχαχχααχχαχα

βοηθεια κυριε πολιτσμαν τηλεφωνει ο προεδρος

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ αχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχ χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ αχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχα

Banned
    δε μπορω να καταλαβω παντως γιατι ολοι με εχουν ικανο για ολα τοσο ευκολοπιστοι ειναι? εγω μια ζωη ειμουν πολυ ησυχος ανθρωπος ολοι αυτο λενε οσοι με γνωριζουν μονο καπιος ασχετος με εμενα θα μπορουσε να τα γραψει αυτα.

Senior Member
    Καλο για εμενα ειναι να ξεσπας εκει που πρεπει και αν θετεις απο την αρχη τα ορια σου..επισης να μην το κρατας μεσα σου και να το λες "αυτο με ενοχλει",ειναι πολυ σημαντικο και γιατι θα φυγει απο μεσα σου και ο αλλος αν ειναι normal θα το καταλάβει και μπορει να το προσεξει αλλη φορα...οσον αφορα το ξεσπασμα να εισαι σιγουροςπρωτα και παντα στο καταλληλο ατομο,μην την πληρωνουν και αθωοι

Senior Member
    δε μπορω να καταλαβω παντως γιατι ολοι με εχουν ικανο για ολα τοσο ευκολοπιστοι ειναι? εγω μια ζωη ειμουν πολυ ησυχος ανθρωπος ολοι αυτο λενε οσοι με γνωριζουν μονο καπιος ασχετος με εμενα θα μπορουσε να τα γραψει αυτα.
    Νομίζω ότι τα μπέρδεψες, όταν κάποιος σε αποφεύγει δεν το κάνει επειδή σε έχει ικανό για όλα.
    Προσωπικά σε θεωρώ ανίκανο για οτιδήποτε.
    Όχι, δεν εμπνέεις φόβο άλεξ, αν αυτό νομίζεις.
    Απλά, τόση χαζομάρα μαζεμένη, ε δεν αντέχεται βρε αδερφέ!

υ.γ. Τελικά, ακόμη και οι φίλοι σου σε δουλεύουν! Ή νομίζεις ότι σε φωνάζουν πρόεδρο γιατί πράγματι είσαι;

Banned
    μαλον καπιος αλλος μας δουλευει χοντρα οτι γραφει μια λεξη στο φορουμ κ μετα εξαφανιζετε για ωρες λοιπον εγω δεν ειμαι κομπλεξικος ετσι? κ ασφαλως τη πλακα την αποδεχομαι. οσοι ειναι κομπλεξικοι ας παρεξηγουνται.

Senior Member
    μαλον καπιος αλλος μας δουλευει χοντρα οτι γραφει μια λεξη στο φορουμ κ μετα εξαφανιζετε για ωρες λοιπον εγω δεν ειμαι κομπλεξικος ετσι? κ ασφαλως τη πλακα την αποδεχομαι. οσοι ειναι κομπλεξικοι ας παρεξηγουνται.
    Απαράδεκτο! Ποιος είναι αυτός που γράφει μια λέξη και μετά εξαφανίζεται!
    Αντί να κάτσει να της κάνει παρέα (της λέξης ντε!), να την προστατέψει μην της επιτεθούν, να βρίσκεται σε επιφυλακή τέλος πάντων.
    Σαν δε ντρεπόμαστε λέω γω!

Junior Member
    Χίλια συγνώμη... είμαι γαιδαρος το ξέρω!

Οταν έγραφα το είχα το θέμα μου και ήθελα να το πω κάπου. Παρ' όλα αυτά μου συμβαίνει αυτό που ανέφερα. Αφού ξεσπάσω στο σπίτι μου, μετα ξεχνιέμαι και προχωράω παρακάτω. Παρ' όλα αυτά οταν μου συμβεί πάλι κάτι αντίστοιχο τα θυμάμαι πάλι όλα και ξανα τα ίδια!

Τα διάβασα όλα τα μηνύματα και πάνω κατω μου λέτε όλοι οτι δεν είναι σωστό να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου και να σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι. (ψυχολογικό)
    Απλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να επιβληθώ εκείνη την ώρα. Μονο μετά σκέφτομαι πως θα έπρεπε να είχα αντιδράσει...
    Η Mariα_m πέτυχε διάνα νομίζω με το παράδειγμά της. Συνήθως κάνω τον αδιάφορο και οτι δεν με πειράζει. Ετσι ακριβώς δίνω τα δικαιώματα. Το αντιλαμβάνομαι αυτό γι' αυτό ρίχνω τις ευθύνες πάνω μου και τα νεύρα, αρχικά τα βλέπει μόνο το σπίτι..
    Επίσης αρκετές φορές κάνω αυτό που λέει η Ιωάννα. Να πετάω σπόντες που στα μάτια τον άλλων φαίνονται ανούσιες και οτι απλά θέλω να σπάσω νεύρα.

Τέλος πάντων δεν περιμένω ουτε έχω την απαίτηση για κάποια απάντηση , μετα το δικό μου "γράψιμο". Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που είδη μου δώσατε και θα προσπαθήσω απο δω και μπρός να εκφράζω τα προβλήματά μου. Αν και το έχω πει πολλές φορές αυτό αλλά, anyway..

Senior Member
    πολυ σωστα ολα οσα ειπε η μαριον, συμφωνω απολυτα. κι εγω καπως ετσι διαχειριζομαι διαφορες συμπεριφορες που δεν μου αρεσουν.
    το θεμα ειναι τα ορια , τα οποια πρεπει να μπουν το δυνατον συντομοτερο. αν περασει καιρος, το απλο πραγμα , μπορει να γινει η να φανει σαν συγκρουση η απορριψη.
    μπορει πχ να φτασεις να κοψεις την καλημερα σε εναν ανθρωπο γιατι εξ αρχης δεν του εδειξες τα ορια του.

μια αμφιβολια εχω μονο, και πρεπει εσυ να βρεις τροπους να το τσεκαρεις.
    θα πρεπει και οι απαιτησεις σου απο τους αλλους (αυτο που λες εσυ σεβασμο), να ειναι λογικες, "ηθικες", δεν ξερω πως ακριβως να το χαρακτηρισω, διοτι δεν ειναι ολα θεματα που αφορουν ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ, οπως το τι ωρα θα μας ενοχλησουν στο τηλεφωνο...
    αν για παραδειγμα, υπαρχει περιπτωση να σε ενοχλησει το οτι η φιλη σου προτιμαει μια αλλη παρεα απο την δικη σου, αυτο δεν ειναι μια λογικη απαιτηση, ειναι δικαιωμα της. αν η φιλη σου σου την πει γιατι κανεις κατι ανηθικο και θεωρεις οτι πρεπει να το αποδεχτει, αυτο δεν ειναι λογικη απαιτηση.. καταλαβαινεις τι εννοω νομιζω.
    το πως θα ελεγξεις το ειδος των απαιτησεων σου, νομιζω το κανεις και παλι με αλλους ανθρωπους. καποιους που εκτιμας την αποψη τους και τους εχεις και μεγαλη εμπιστοσυνη ωστε να συζητας πολυ ανοιχτα και ειλικρινα τα θεματα σου, αλλα και με την μορφωση και την καλλιεργεια του πνευματος σου! το διαβασμα μπορει να σου μαθει πολλα για την ηθικη και την λογικη, οπως και για τις ανθρωπινες συμπεριφορες.

το αλλο θεμα, ειναι οτι ακομα κι οταν δεν καταφερνουμε να διαχειριστουμε καλα τα ορια μας και τα ζητουμενα μας απο τους αλλους, εχει μεγαλη σημασια το ειδος και η ενταση της αντιδρασης μας.
    δλδ, το αιτιο πρεπει να εχει μια αναλογια με την αντιδραση.
    αν επειδη σε πηρε καποιος τηλεφωνο την λαθος ωρα η κατι εξισου απλο και ανωδυνο, σπασεις ολο το σπιτι, η αντιδραση ειναι παραλογη και εκει θα πρεπει να βαλεις ορια ΣΕ ΣΕΝΑ.
    να μαθεις να ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ τα γεγονοτα για την σημασια τους και να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ την αντιδραση σου.
    Last edited by Remedy; 10-10-2014 at 10:54.

Page 2 of 2 FirstFirst 12