πιο τυπο ανθρωπου δεν καταλαβαινετε? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Banned
    γιατι καπια στιγμη αρχιζουν κ φαινονται οι ρωγμ οι φθορες του χρονου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ναι αυτο ενοω αλλα πια δεν εχω παντα την υπομονη να λουστραρω τα παντα με περιτυλιγματα γιατι ενα μυαλο εχω χειμωνα καλοκαιρι κ το εχω καταπονισει αφανταστα.
    ένα μυαλό έχεις, ναι, αλλά εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτό... πως θα καταλάβω "τι εννοείς" αν δεν έχει σημασία το "πως θα το πεις"? βλέπεις, δεν γνωριζόμαστε και είναι ακόμα πιό δύσκολο...

όσο για το αν θα χαλάσεις τη ζαχαρένια σου εξαρτάται 1. από το πόσο εύκολα χαλάει η ζαχαρένια σου και 2. από το ποιός είναι (πόσο σημαντικός είναι για σένα) ο άνθρωπος με τον οποίο πασχίζεις να συνεννοηθείς...

(δυστυχώς έχω τεράστια προσωπική πείρα από προβλήματα συνεννόησης... μυθιστόρημα μπορώ να γράψω)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    να μεταφράσω τον άλεξ...
    Όταν βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με έναν άνθρωπο, γιατί να χαλάμε τη ζαχαρένια μας, όταν στον κόσμο κυκλοφορούν χιλιάδες που τους καταλαβαίνουμε και μας καταλαβαίνουν μια χαρα?
    Πάντως δε νομίζω κάποιος που χρειάζεται μεταφραστή για να γίνουν κατανοητές οι σκέψεις του, να έχει χιλιάδες επιλογές που μάλιστα τον καταλαβαίνουν μια χαρά!
    Χαρά στο κουράγιο σου πάντως Θεοφανία που μπαίνεις σε τέτοιον κόπο.
    Προφανώς μιλάς για άτομα χωρίς διανοητικά προβλήματα!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πάντως δε νομίζω κάποιος που χρειάζεται μεταφραστή για να γίνουν κατανοητές οι σκέψεις του, να έχει χιλιάδες επιλογές που μάλιστα τον καταλαβαίνουν μια χαρά!
    ...απλά στην περίπτωση του άλεξ, επειδή τον ξέρω λίγο παραπάνω, θεωρώ ότι δεν έχει καμία κακή πρόθεση.
    Αυτό είναι, αυτό δείχνει. Αυτο εμένα μου αρκεί για να τον συμπαθώ και να τον ...μεταφράζω ενίοτε.

Banned
    σ αρεσω δε σ αρεσω δε με ενδιαφερει υπηρξε τοσος κοσμος κ κοσμακης με μια ντουζινα ιδιοτροπιες κ ιδιορυθμιες που αυτες δε τον εμποδισαν καθολου στο να μιλουν ολοι για αυτους υπαρχουν απειρα παραδειγματα πανω σε αυτο απο πασιγνωστους ζωγραφους που εφτιαξαν αριστουργηματα που εμιναν στην ιστορια στα ψυχιατρεια κ εμειναν με χρυσα γραματα στην ιστορια μεχρι οτι αλλο φανταζεσε η δε φανταζεσε ακομα κ τα ελλατωματα σου ειναι ικανα να σε κανουν μοναδικο.
    αρα εγω κομπλεξικος δε θα γινω για καμια marim_m αντιθετως αυτο που ειμαι ετσι οπως ειναι το γουσταρω κ μ αρεσει κ ετσι θα σκοπευω να συνεχισω.

μυθιστόρημα μπορώ να γράψω
    γραψε...

Senior Member
    χαχα... όταν λέω "μπορώ να γράψω μυθιστόρημα" αλέξανδρε, εννοώ ότι έχω αρκετό υλικό... εύκολο το 'χεις να γράψεις και μάλιστα μυθιστόρημα?

πάντως ο τρόπος που τα λές (και τα σκέφτεσαι ίσως) μου θυμίζει λίγο το γιό μου κι αυτό με προδιαθέτει θετικά απέναντι σου...

Banned
    τιποτα δεν ειναι ευκολο ολα μιαζουν σαν μια αναβαση σε ενα βουνο μεχρι να το συνηθισεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...απλά στην περίπτωση του άλεξ, επειδή τον ξέρω λίγο παραπάνω, θεωρώ ότι δεν έχει καμία κακή πρόθεση.
    Αυτό είναι, αυτό δείχνει. Αυτο εμένα μου αρκεί για να τον συμπαθώ και να τον ...μεταφράζω ενίοτε.
    Και ένα μωρό που ξεσηκώνει τον τόπο με το κλάμα του σίγουρα δεν έχει κακές προθέσεις.
    Παρόλ' αυτά δεν θα το έπαιρνα μαζί μου σε μια βιβλιοθήκη ή σε ένα κοντσέρτο και σίγουρα δεν θα χειροκροτούσα όποτε ξεσήκωνε τον κόσμο με τον σαματά του.
    Νομίζω και το ίδιο θα υπέφερε αργότερα, αν το παραπλανούσα ότι καλώς φέρεται όπως φέρεται.
    Αν με εννοείς...

Banned
    αστο θεοφανια μη κουραζεσε δε μπορει καπιος να καταλαβει τι σημαινει η λεξη καλες προθεσεις οταν ο ιδιος δε της εχει. δεν αξιζει καν.

Και ένα μωρό που ξεσηκώνει τον τόπο με το κλάμα του σίγουρα δεν έχει κακές προθέσεις.
    Παρόλ' αυτά δεν θα το έπαιρνα μαζί μου σε μια βιβλιοθήκη ή σε ένα κοντσέρτο και σίγουρα δεν θα χειροκροτούσα όποτε ξεσήκωνε τον κόσμο με τον σαματά του.
    Νομίζω και το ίδιο θα υπέφερε αργότερα, αν το παραπλανούσα ότι καλώς φέρεται όπως φέρεται.
    Αν με εννοείς...
    ..έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που με απασχολούσε το πως φέρεται ο καθένας εδώ μέσα, (αν εξαιρέσω τα γκρίγκλις που με στραβώνουν).
    Αν δεν γουστάρω κάποιον, απλά δεν ασχολούμαι, τον θεωρώ αόρατο.
    Για τα υπόλοιπα ασχολείται η διαχέιριση.

Το κακο με τον αλεξ δεν ειναι οτι γραφει ασυντακτα,ανορθογραφα και ακαταληπτα,ειναι οτι οταν του ζητας διευκρινησεις πανω στην Γραμμικη Α που γραφει,τσαντιζεται και νομιζει οτι προσπαθεις να τον μειωσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το κακο με τον αλεξ δεν ειναι οτι γραφει ασυντακτα,ανορθογραφα και ακαταληπτα,ειναι οτι οταν του ζητας διευκρινησεις πανω στην Γραμμικη Α που γραφει,τσαντιζεται και νομιζει οτι προσπαθεις να τον μειωσεις.
    θα αστειευεσαι μαλον εγω ειμαι χειροτερος κ απο τοιχο οταν το θελησω σα να κατεβαζω ενα διακοπτη κ μετα δε με πιανει τιποτα
    το μονο πραγμα που με πειραζε ηταν οταν αποφασισα να διξω εγω συναισθηματα σε ανθρωπους φτηνους που δε το αξιζαν αρα το συμπερασμα ειναι οτι το μονο που μπορει να με τσατισει ειμαι εγω ο ιδιος.

Banned
    επισης να λαβεις σοβαρα υποψη σου οτι αν σε ενδιαφερει να ακουσω κατι απο οτι λες οτι ειναι ακοω μονο ανθρωπους που εκτιμω σε αντιθετη περιπτωση δε χρειαζετε να μιλας σε εμενα πηγενε σε ενα τσιμεντολιθο κ μιλα του οοοοοοοοοοσο θες θα ειναι ακριβως το ιδιο.

Μα στην περιπτωση σου το θεμα δεν ειναι να ακουσεις τι λεει ο αλλος,αλλα οτι ο αλλος δε καταλαβαινει τι λες εσυ.
    Δε σου ζηταμε ακροαση,μην ψωνιζεσαι τοσο,ειναι πρακτικο το θεμα.

Banned
    τοτε μιλα χωρις εγω να ακουω λεξη απο οσα λες.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast