Results 16 to 27 of 27
Thread: Υπερφαγία κάθε μέρα...SOS!!!
-
26-09-2014, 15:52 #16
Με κάλυψε και ο μαγκ.. Είναι συναισθηματική πείνα όχι φυσιολογική ανθρώπινη.. Ξεσπας στο φαι.
- 26-09-2014, 16:02 #17
εγω ειμαι 55 κιλα..κ οταν κανω υποτροπη(καταθλιψη) χανω 7 κιλα περιπου...ηδη ειμαι αδυνατη κ οταν χανω ο κοσμος με λυπαται..τρομαζει κλπ.
η μανα μου παιρνει ρεμερον κ την ρωταει ο ψυχιατρος της συνεχεια για το αν εχει βουλημια.
επισης εγω οταν εχω ορεξη σημαινει οτι ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα.μολις στενοχωρεθω κοβεται.
επιπλον γυμναζομαι παρα πολυ κ ισως να φταιει αυτο που ειμαι τοσο αδυνατη.κανω τρελλες καυσεις.
αλλιως μαλλον θα ημουν πολυ παχουλη..
26-09-2014, 16:05 #18
Κοιτά αυτά που ειπες οτι εφαγες δεν είναι και πολύ νορμαλ :-) αλλά αφού γυμναζεσαι και δεν αφηνεσαι μη φοβού :-)
26-09-2014, 16:37 #19
να ρωτησω κατι ρε παιδια?εσεις αν φατε ενα κρουασαν σοκολατας ας πουμε το πρωι..δεν πεινατε κι αλλο?
εμενα γιατι δε μου φτανει.το τρωω κ θα θελα να ειναι κανα χιλιομετρο ακομα για να τρωω..
δηλαδη θα πρεπε ας πουμε με ενα κρουασαν σοκολατα να πω οκ εσκασα?τι ειναι νορμαλ τελικα?
26-09-2014, 16:43 #20
Χαχαχαχα ρε boom ! Εγώ το πρωι σπάνια θα πεινασω! Εμένα συνήθως το γλυκό μου δημιουργεί κορεσμό.. Τώρα τι είναι νορμαλ είναι δύσκολο να απαντηθεί ,απλα θεωρώ οτι αυτά που σαβουριασες λολ σήμερα είναι υπερβολή.
Θες να σου πω τι ετρωγα εγώ στις υπερφαγιες μου να παθεις σοκ;αστο καλύτερα.. :-)
Τώρα το κακομοιρο δεν τρώω.
26-09-2014, 17:01 #21
ρε συ καθε πρωι τρωω ετσι..υπερβολικα..το απογευμα δεν τρωω κ το βραδυ ελαχιστα.πχ το βραδυ θα φαω μια φετα ψωμι τοστ με τυρι.
τρωω πααααρα πολυ το πρωι..το μεσημεριανο δεν με ενδιαφερει κ τοσο.
αλλα μιλαμε οτι καθε πρωι τρωω τρομερα!! με βλεπουν στη δουλεια, με βριζουν, μου λενε μα καλα που τα βαζεις?ταινια εχεις? εχεις βουλημια..?κ αλλα τετοια..τι να πω ρε παιδια..καλα να μαστε κ ας τρωμε.
26-09-2014, 17:03 #22
εσυ mnimonio γιατι δεν τρως?
ξεχασα επισης να πω οτι στα 25 ξεκινησα αυστηρη υγιθεινη διατροφη κ γυμναστηρια κλπ..
απο τοτε καταπιεζα τον εαυτο μου να τρωει για 7 χρονια νερομπουρμπουλιασμενα κ ανοστα φαγητα.
1 κουταλια λαδι, μισο κουταλακι αλατι καθολου γλυκα κ τιγκα πρωτεινες.7 χρονια ζουσα ετσι!
μεχρι που αρρωστησα καποια μερα..επαθα ενα βαρβατο αυτοανοσο κ εκει ειπα "αει στο διαολο! θα τρωω ο.τι γουσταρω"
7 χρονια ομως ειχα προβλημα..ετρωγα με το σταγονομετρο κ προσεχα μη παρω κανα γραμμαριο..
νομιζω οτι καταπιεστηκα τοσο πολυ κ γι αυτο τωρα με εχει πιασει υπερφαγια.
26-09-2014, 17:13 #23
Εντάξει δεν τρώω..τρώω νορμαλ ποσότητες , δεν τρώω ψωμιά και γενικώς δεν κάνω γουρουνιες όχι γιατί δεν θέλω , άλλα επειδή αν κάνω το λάθος πια να φάω παραπανω πεθαίνω απο το στομάχι μου..τοτε που είχα υπερφαγιες απορω πως δεν έμεινα στον τόπο!
Οτάν υπάρχει η γυμναστική στην ζωή σου εξισορροπεί κάπως τις διατροφικές ατασθαλίες απλα ρε boom μην τρως τόση ζάχαρη.. Είναι θάνατος!
Τον χειμώνα σκέφτομαι να πάω γυμναστήριο.. Για να δούμε!
11-01-2015, 11:25 #24
Καλημερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια παν απ'ολα!!Επανερχομαι ξανα διοτι το προβλημα της υπερφαγιας δεν εχει σταματησει για μενα.Πλεον ζυγιζω κοντα στα 120 κιλα...νιωθω απογοητευμενος με τον εαυτο μου γιατι δε μπορω να τον ελεγξω.Ο ρυθμος που παιρνω βαρος ειναι πολυ γρηγορος και βλεπω οτι στο τελος θα προκαλεσω προβλημα στην υγεια μου με την παχυσαρκια.Ηδη σκεφτομαι ακραιες λυσεις πανω στην απελπισια μου οπως να βαλω δαχτυλιδι στο στομαχι.Νιωθω ανημπορος να με βοηθησω...ξυπναω και κοιμαμαι με το φαι,σκεφτομαι μονο το φαι και τιποτα αλλο!
11-01-2015, 21:18 #25
εχεις ενδιαφεροντα εκτος σπιτιου? γιατι συχνα οσο περισσοτερο σπιτι τοσο φαι..
επισης μενεις μονος σου? γιατι μπορεις απλα να κρατας το ψυγειο αδειο, δλδ μονο τα απαραιτητα, ωστε να μην τρως.. επισης κοψε τα γλυκα, πατατακια και λοιπα.. μην τα αγοραζεις.. παιρνε πολλα φρουτα, λαχανικα που δεν παχαινουν πολυ..αλλο να φας ενα μπολ πατατακια κι αλλο ενα μπολ σαλατα μαρουλι..επισης βρες τροπους να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα.. γιατι συνηθως τρωμε και απο βαρεμαρα (περα απο στεναχωρια).. επισης εμενα αυτο που με βοηθαει ειναι σιγουρα το καπνισμα και σε περιπτωση που δεν καπνιζεις (κι αν οχι πολυ καλα κανεις) μασα τσιχλα. σε ξεγελαει τουλαχιστον για καποια ωρα:PAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
11-01-2015, 22:40 #26
Δύσκολα είναι με τις υπερφαγίες και σε μένα συμβαίνουν. Και εγώ τρώω πολύ και δεν βρήκα την λύση ακόμη. Αν βρω την λύση θα σου γράψω. Εγώ παίρνω και το σολιάν 200μγ και ίσως ανοίγει την όρεξη. Πάντως έκανα τέιστ εντ ντάιτ και έχασα 13 κιλά. Είχα φτάσει με 1.60 στα 90 κιλά τώρα είμαι 76. Θέλω να χάσω και άλλα κιλά (άλλα 16 τουλάχιστον) δεν ξέρω τον τρόπο. Άλλα λεφτά δεν μπορώ να δώσω στην τέιστ εντ ντάιτ ήδη ξόδεψα 1380 ευρώ. Θέλω πολύ να χάσω και εγώ αυτά τα 16+ και να γίνω όπως ήμουνα παλιά. Παιδεύομαι εδώ και 10 χρόνια και δεν μπορώ να τα καταφέρω. Είναι μεγάλη στενοχώρια τα επιπλέον κιλά πράγματι!!!!!
11-01-2015, 22:48 #27
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Μακάρι να τα καταφέρω να χάσω και εγώ τα 16 κιλά που θέλω!!!!!!!!!!!!!
Last edited by δελφίνι; 11-01-2015 at 23:11.