Νικολάι Γκόγκολ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Quote Originally Posted by mama View Post
    δεν έκανα όπισθεν με φόρα και μάλιστα έλεγξα τις ρόδες, όπως κάθε μέρα... όμως νιώθω το φταίξιμο, είναι φυσιολογικό κι ας μην είναι λογικό... και βέβαια το είπα γιατί δεν το άντεχα... το αποτέλεσμα ήταν να ακούσω ότι σκότωσα το γατί μου και ασχολούμαι με το Γκόγκολ...
    δίκαια... βλέπεις, η τύχη ενός αληθινού γατιού, μαύρου με μπλε μάτια, επισκιάζει την τύχη του κάθε μυθιστορηματικού ήρωα... και καλά κάνει...
    αυτά...
    ..έχω πατήσει γάτα πριν χρόνια και παρόλο που έχω αλτζχάιμερ, ακόμη το θυμάμαι.
    Ήταν μια κακιά στιγμή. Στους περισσότερους έχει συμβεί.
    Όσο για τον γκογκολ, προτιμώ να ασχοληθώ με το γάτο σου :)

Senior Member
    mama , υποθετω οτι ογατος σου ηταν εξωτερικος , δλδ δεν κοιμοσουν μαζι του ,ε ? γιατι κ εγω πατησα εναν απο τους εξωτερικους γατους καποτε , ειχε χωθει στο μοτερ , αλλα συνεχισα κανονικα , αλλα οταν πεθανε ο δικος μου γατος , που κοιμομασταν μαζι , τον εθαψα με τιμες αρχηγου κρατους !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    mama , υποθετω οτι ογατος σου ηταν εξωτερικος , δλδ δεν κοιμοσουν μαζι του ,ε ? γιατι κ εγω πατησα εναν απο τους εξωτερικους γατους καποτε , ειχε χωθει στο μοτερ , αλλα συνεχισα κανονικα , αλλα οταν πεθανε ο δικος μου γατος , που κοιμομασταν μαζι , τον εθαψα με τιμες αρχηγου κρατους !!
    όλα τα γατιά στο χτήμα εξωτερικά είναι, δεν ζούν μέσα στο σπίτι αλλά τα θεωρούμε "συγκατοίκους"... ειδικά εκείνο, το μικρούλι, ήταν το μοναδικό που επέζησε από τα 5 που γέννησε η μάνα τους (τα άλλα τα έφαγε ο σκύλος μόλις γεννήθηκαν, την ίδια νύχτα)

Page 2 of 2 FirstFirst 12