Aν το πεις, χάθηκε.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80
    Senior Member
    Το να ξέρεις πως λειτουργεί ο άνθρωπος βοηθάει ! Και οχι μονο οταν είσαι εκπαιδευτικός , αλλα οταν ερχεσαι σε επαφή με ανθρώπους γενικά !

Ο Piaget λεει επίσης οτι η γνώση προέρχεται απο την προσπαθεια προσαρμογής μας στο καινούργιο περιβάλλον ! Οποτε προσπαθούμε να δώσουμε κατάλληλο περιβάλλον στο παιδί !

Senior Member
    Ετσι νομίζω οτι για να συνεισφέρουμε σε κάποιον οταν μας καταθέτει τις σκέψεις του, είναι προτιμότερο να τον ακούσουμε πρώτα και να τον προσέξουμε !
    Ναι σιγουρα!

δεκάχρονο και του κάνεις μιγαδική ανάλυση , οπως την κάνουμε στο πανεπιστήμιο, δυσκολα να την αφομοιώσει !
    Σιγουρα!

Οκ δεν διαφωνω....μαλλον ειναι κατι που μαθαινουμε απο την εμπειρια μας...αλλα το εχουν φτιαξει σε θεωρια και το εχουν αναλυσει εις βαθος...δεν εχω διαβασει σχετικα οποτε δεν εκφερω γνωμη ή εκφερω?:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το να ξέρεις πως λειτουργεί ο άνθρωπος βοηθάει ! Και οχι μονο οταν είσαι εκπαιδευτικός , αλλα οταν ερχεσαι σε επαφή με ανθρώπους γενικά !

Ο Piaget λεει επίσης οτι η γνώση προέρχεται απο την προσπαθεια προσαρμογής μας στο καινούργιο περιβάλλον ! Οποτε προσπαθούμε να δώσουμε κατάλληλο περιβάλλον στο παιδί
    Οκ καλυτερα να διαβασω πριν κρινω
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Moυ τέλειωσαν οι λέξεις στο πρώτο ποστ........................ Κλειώ μάλλον δεν είμαι η καλύτερη συνομιλήτρια. Σας ακούω με ενδιαφέρον.;)
    Αν δεν είσαι (υποθετικά), μόνο με το να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στην νεα κατάσταση θα γίνεις !! (βασισμένο στη θεωρία του Piaget και αυτό)

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Οκ δεν διαφωνω....μαλλον ειναι κατι που μαθαινουμε απο την εμπειρια μας...αλλα το εχουν φτιαξει σε θεωρια και το εχουν αναλυσει εις βαθος...δεν εχω διαβασει σχετικα οποτε δεν εκφερω γνωμη ή εκφερω?:P
    Οι θεωρίες δεν είναι κάτι ξεκάρφωτο, βγαίνουν απο την παρατήρηση και την ανάλυση !

Ο κάθε άνθρωπος , αν αυτοπαρατηρείται και παρατηρεί και τους γύρω του, έχει αντίληψη κάποιον πραγματων !

Απλα αυτος που γράφει μια θεωρία έχει ασχοληθεί αρκετά με το αντικείμενο και τα έχει ομαδομποιήσει , ταξινομήσει κ.α., οποτε ισως σου δώσει κάποιες επιπλέον ιδέες και οργανώσει τις ήδη υπάρχουσες.

Πάντως πολλες φορές οταν διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, νιώθω οτι αυτά που διαβάζω , τα ξέρω ήδη !
    Και γι\'αυτό δεν εχω τελειώσει κανένα ! (αν θυμάμαι καλά )

Senior Member
    Ναι αλλα υπαρχουν θεωριες που αξιζει καποιος να τις διαβασει...η θεωρια που ανεφερες αξιζει...αλλα και υπαρχουν και θεωριες που δεν μπορουν να προσφερουν κατι...ναι ενταξει μπορει να ειναι σημαντικο για καποιους το γιατι το 1+1 κανει 2 που λεει ο λογος αλλα δεν ειναι αναγκη να διαβασεις και ολοκληρη διατριβη πανω σε αυτο.

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Originally posted by liberchild
    Moυ τέλειωσαν οι λέξεις στο πρώτο ποστ........................ Κλειώ μάλλον δεν είμαι η καλύτερη συνομιλήτρια. Σας ακούω με ενδιαφέρον.;)
    Αν δεν είσαι (υποθετικά), μόνο με το να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στην νεα κατάσταση θα γίνεις !! (βασισμένο στη θεωρία του Piaget και αυτό)

Εγώ είπα μόνο οτι ό,τι είναι δικό μας και μοιράζεται παύει νάναι δικό μας. Μπορείτε να συζητήσετε τώρα και για τον πιαζε και για όλα.

Senior Member
    Πάντως πολλες φορές οταν διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, νιώθω οτι αυτά που διαβάζω , τα ξέρω ήδη !
    Και γι\'αυτό δεν εχω τελειώσει κανένα ! (αν θυμάμαι καλά )
    Καπως ετσι ναι.

Senior Member
    Εγώ είπα μόνο οτι ό,τι είναι δικό μας και μοιράζεται παύει νάναι δικό μας
    Να μοιραζεσαι οσα πρεπει liber...και οχι ολα δεν ειναι κακο να κρατας πραγματα για τον εαυτο σου...αλλα αν νοιωθεις την αναγκη να μοιραστεις...να τα μοιραζεσαι...αλλωστε ξεκινησες μια κουβεντα με την αφορμη του μοιρασματος αυτου...πιστευω αξιζε το κοπο.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ναι αλλα υπαρχουν θεωριες που αξιζει καποιος να τις διαβασει...η θεωρια που ανεφερες αξιζει...αλλα και υπαρχουν και θεωριες που δεν μπορουν να προσφερουν κατι...ναι ενταξει μπορει να ειναι σημαντικο για καποιους το γιατι το 1+1 κανει 2 που λεει ο λογος αλλα δεν ειναι αναγκη να διαβασεις και ολοκληρη διατριβη πανω σε αυτο.
    Για το 1+1=2 που λες,

στο μαθηματικό ξεψαχνίζουν τα πάντα !
    Γινεται κουραστικό μερικές φορές και αναρρωτιέσαι την χρησιμότητα αυτών των πραγμάτων, αλλα χρησιμότητα υπάρχει !
    Αλλα και για μενα είναι κουραστικό !
    Ως φοιτήτρια για να ξεδώσω, διαβάζα λογοτεχνία !

Senior Member
    Ναι δεν το ανεφερα εντελως τυχαια...διαβαζα καπου ενα αρθρο γιατι 1+1=2 και οχι 3...ή κατι τετοιο...αλλα παει πολυς καιρος ηταν και αρκετα βαρυ!!!! οποτε μου διαφευγει απο τη μνημη:P

Senior Member
    Στην φιλοσοφία κάνεις θεωρίες σαν αυτές στα μαθηματικα !

Και εκει είναι κουραστικές γιατί πρέπει να είναι πολύ αναλυτικές !

Senior Member
    1+1=0 στο δυαδικό σύστημα !
    Εχεις ασχοληθεί με την πληροφορική ?

Εγραψες καπου οτι έκανες μαθήματα? Ειδικότητα?

Senior Member
    οχι ακριβως στο δυαδικό ! τελοσπάντων ! Να μην το αναλύσω !

Στο δυαδικό 1+1=10

Senior Member
    sorry,αν επεμβαινω. Καταρχήν ευχαριστώ την Liber για το ομορο θέμα.

Κατά δεύτερον να πω πως συμφωνω σε αλλα μερη με τη Liber και σε αλλα με Kleiw k Keepακο (ελπιζω να μην σ ενοχλει το \"keepako\"αλλα εισαι απο τα αγαπημένα μου μέλη:))

Εγω το έχω νιωσει αυτο,πραγματα συναισθήματα που μοιράστηκα να εχαναν το βάρος τους.Σκέφτηκα στη συνέχεια μήπως δεν ειχαν τη αξία αυτή ποτέ. Κ ήταν μια αξία που έδινα εγώ σ αυτα. Δεν ήταν ετσι. Στο τότε ειχαν τεράστια αξία, στο τώρα αυτή την αξία δεν μπορώ να την αναπαραγάγω, να την νιώσω οπως τοτε. Δεν μπορώ να ξαναζήσω το παρελθον σαν παρον. Ευτυχως κ δυστυχως.

Οσο για την αντικειμενικη αλήθεια θα λεγα οτι πλησιαζει στα απόλυτα. Ναι υπάρχουν καποια πλαισια για το αντικειμενικο αλλά εμενα τα απολυτα δεν μ αρεσουν, όπως κ τα άκρα. Γιατι δεν μου δίνουν ελευθερια. Που την χρειάζομαι τοσο....

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast