Aν το πεις, χάθηκε.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80
    Senior Member
    εχω πολλα να πω αλλα πάω για ποτάκι:) θα επεκταθω αύριο...

καλη συνεχεια:)..

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Αγαπώ τα πράγματα που είναι δικά μου.

Τις ίδέες μου, τις κατακτήσεις μου, τα πιστεύω μου, τα συναισθήματά μου, τις γνώσεις μου.

Κι όμως......

Οταν τα μοιράζομαι χάνουν κάτι από το πραγματικό τους βάρος. Σαν να μην υπήρχαν ποτέ ατόφια μέσα μου. Σαν οι λέξεις να χάνουν το νόημα όταν τις προφέρω.
    Αλλάζουν διάσταση προβαλλόμενα σε άλλο πρίσμα πνεύματος και συναισθήματος.Κανείς δεν σε καταλαβαίνει καλύτερα πολλές φορές από τον ίδιο σου τον εαυτό...Άλλωστε ο ψυχίατρός μου είχε πει: \"Δεν μπορούμε να νιώσουμε όπως νιώθει ο άλλος..Μόνο \"εμείς\" οι ειδικοί προσπαθούμε να προσεγγίσουμε\"........

Senior Member
    \"Δεν μπορούμε να νιώσουμε όπως νιώθει ο άλλος..Μόνο \"εμείς\" οι ειδικοί προσπαθούμε να προσεγγίσουμε\"........

lol δηλαδη εμεις οι υπολοιποι ολοι την ζωη μας δεν προσπαθουμε να προσεγγισουμε συμπεριλαμβανομενου του εαυτου σου?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλα! εγω απο τη μία διατηρώ τις επιφυλλάξεις μου για το αν ειπωθηκε έτσι ακριβως. Απο την άλλη, αν ειπωθηκε έτσι ακριβως δεν σημαινει οτι αντικατοπτριζει την αποψη μιας ομαδας ατομων. Οπως κ να χει, η δουλεια τους ειναι να προσπαθούν να προσεγγίζουν. Εμεις αν θέλουμε το κανουμε,αν θελουμε δεν το κανουμε. Δεν μας υποχρεωνει κανεις, ουτε η δουλεια μας, ουτε η συνειδηση μας, κανεις!

Senior Member
    Εμεις αν θέλουμε το κανουμε,αν θελουμε δεν το κανουμε. Δεν μας υποχρεωνει κανεις, ουτε η δουλεια μας, ουτε η συνειδηση μας, κανεις!
    Οχι Sofia δεν συμφωνω υποχρεωνομαστε απο τα πρωτα μας βηματα...να καταλαβουμε τους αλλους...το ποσο το καταφερνει ο καθενας ειναι αλλο καπελλο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    βλέπεις πολύ κοσμο να προσπαθει να καταλάβει τον άλλο? οι περισσοτεροι επικρινουν, δεν προσπαθουν να καταλάβουν!εκτος αν η επικριτικοτητα ειναι τρόπος προσέγγισης....

Senior Member
    Ναι και εγω το κανω...ισως να το εκανα γελωντας...προσπαθω να συμβιβασω τα συναισθηματα μου χωρις να κανω πολλες υποχωρησεις...και να καταλαβω τον αλλο.Ολοι ετσι κανουν...καποιοι ειναι καλυτεροι στο παιχνιδι αυτο.

Senior Member
    Για μενα δεν ειναι παιχνιδι,ειναι στάση ζωής!εχω γνωρίσει ανθρωπους που πραγματικα προσπάθησαν να με καταλάβουν, έχοντας οι ιδιοι εντελως διαφορετική κοσμοθεωρία. Κι ομως ήταν δίπλα μου. Κι αλλους οχειρωμενοι πισω απο τον δικο τους \"αψογο\" τροπο ερμηνειας καταστάσεων, που αδιαφορουσαν για προσέγγιση και θαυμαζαν τον εαυτο τους ερμηνεύωντας καταστασεις ως παρατηρητες και επικριτες. Βλέπεις διαφορα? Προσωπικά,τεράστια!

Senior Member
    Ναι αυτοι ισως να εχουν χασει το δρομο τους και σιγουρα δεν θα γινοντουσαν καλοι \"ειδικοι\"...χωρις να σημαινει οτι δεν γινονται...αρκει να βγαλουν τη σχολη...αλλα πιστευω οτι εχω δικιο οταν λεω οτι ολοι με καποιον τροπο προσπαθουν να καταλαβουν τον αλλο...γιατι δεν μπορουν να κανουν και αλλιως δεν υπαρχει αλλος δρομος...εκτος αν ζουνε μονοι τους.
    Να πω ενα παραδειγμα...μιλας με καποιον σαν αυτους που επικρινεις και ξαφνικα του βγαλεις τη γλωσσα...αυτος θα κολλησει και θα προσπαθησει να σε καταλαβει...τι ειναι αυτο που σε οδηγησε σε αυτη τη συμπεριφορα...και θα αντιδρασει αναλογα.

Senior Member
    Keep, πιστεύω πως ο καλος ειδικος πρεπει να χει πολλα προσοντα. Και υπάρχουν καταπληκτικοι, μετριοι, και άθλιοι ειδικοι. Και μου φαινεται λογικο, να συμβαινει.Γιατι ειναι ανθρωποι κ οχι θεοι. Προσωπικά εχω μεγαλύτερες απαιτήσεις απο καποιες κατηγοριες επαγγελμάτων οπως ειναι οι γιατροι, ψυχοθεραπευτες, ψυχιατροι.

Οσο για το οτι ολοι προσπαθουν να καταλαβουν τον αλλο,διατηρώ σοβαρες επιφυλάξεις. Λες \"εκτος αν ζουν μόνοι τους\". Μα έτσι δεν ειναι? μονοι τους ζουν, το \"εγω\" τους υπερισχύει δραματικά!

Senior Member
    καταλαβαινω πως εννοεις οτι ολοι προσπαθουν να ερμηνευσουν τον αλλον....σ αυτο συμφωνω. Ο τροπος ειναι ομως μπορει να ναι εντελώς διαφορετικος, όπως κ η διάθεση με την οποία γίνεται αυτη η \"ερμηνεια\".

Senior Member
    Δεν θα προσπαθησω να σε \"πεισω\" οτι και αυτοι κατα καποιο τροπο προσπαθουν να καταλαβουν...παντως και εγω εκνευριζομαι με αυτην την κατηγορια ανθρωπων...οπως οι περισσοτεροι...πλακα εχει οταν συναντιουνται δυο ανθρωποι της \"κατηγοριας\" αυτης lol....αν ειναι και ευεξαπτοι τοτε τα πραγματα δεν πανε καλα.

Senior Member
    ναι, Keep...κατάλαβα πως το εννοεις λιγο καθυστερήμενα!

Banned
    δεν την καταλαβαινω αυτη την εμμονη να καταλαβεις καποιος (οι) καποιον αλλον....
    εμενα τουλαχιστον αυτο μου φαινεται σαν βιασμος της προσωπικοτητας.
    Οταν παιζει μια τετοια προσεγγιση τα πραγματα ειναι πολυ απλα, τα λογια σταματουν και αρχιζουν να μιλουν τα σωματα. Εκει αν θελει καποιος να καταλαβει, καταλαβαινει τα παντα.

Senior Member
    ναι, Keep...κατάλαβα πως το εννοεις λιγο καθυστερήμενα!

Εγω παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα:P

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast