Διπολική Διαταραχή και άσχημη συμπεριφορά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Τί να πώ, δεν ξέρω....... Δε μου φαίνεται ιδιαίτερα βαριά περίπτωση. Δηλ, ας πούμε αν έμενε μόνη της κ είχε να διαχειριστεί ένα χ ποσό το μήνα, θα μπορούσε να ανταπεξέλθει....?Ρωτάω γιατί το μέλλον μάλλον έτσι θα είναι. Η μαμά σας θα "αποχωρήσει", εσύ όλο κ κάτι θα κάνεις, εκείνη όμως.....?
    Ναι νομίζω ότι θα μπορούσε να το διαχειριστεί και δε θα έκανε βλακείες...
    από την άλλη μιας και είμαι αδερφή της βάζω και και το συναίσθημα μέσα-δε νομίζω να κάνει κάτι ιδιαίτερο στην ζωή της...εμένα δεν με φοβάμαι-όπως και εσύ λες-εκείνη όμως θα είναι δύσκολη η περιπτωση της.....και το πρόβλημα είναι ότι δεν μιλάει ΚΑΘΟΛΟΥ για τέτοια θέματα,δεν θέλει.

Τώρα έχει την μάνα μου,έχει εμένα κάπως έχει κάποιον να στηριχτεί.......
    αύριο; δεν έχουμε ούτε συγγενείς.
    Δεν ξέρω πώς να το παλέψω-δεν ξέρω τί θα είναι καλύτερο να κάνω.....μαλλον να αδιαφορήσω....
    και ότι βρέξει ας κατεβάσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε θυμαμαι καλα τι _ μου χες πει οτι ειναι αλλα αν ειναι αυτο που θυμαμαι μπορει να θυμωσει αν πας στον εισαγγελεα χωρις να το θελει κ μετα να χεις αλλα παρατραγουδα... μηπως θα ταν καλυτερα να βαζες καπιον αλλο να της μιλησειι
    Ε.....ναι ουσιαστικά αυτό λέω στα τελευταία μνμτα-ότι ιδιαίτερα τώρα που παίρνει φαρμακα απ'όσο κατάλαβα δεν είναι ακραία τα πράγματα...
    αλλά και τα φάρμακα δεν είναι πανάκεια,όπως θα ξέρεις.....
    καλύπτουν κάποια συμπτώματα-αλλά δεν τα θεραπεύουν....έχω μιλήσει σε άλλο νήμα για θεραπευτικές προσεγγίσεις....
    Και όλες τις υπόλοιπες απορίες μου τις διαβάζεις στο τρέχον θρεντ.

Banned
    και το πρόβλημα είναι ότι δεν μιλάει ΚΑΘΟΛΟΥ για τέτοια θέματα,δεν θέλει.
    λοιπον αυτο που λες τωρα το παρατηρισα σε καπια που ειχα μιλησει στο φορουμ καποτε παλια οτι δε μιλαγε καθολου για καπια θεματα καπια στιγμη μαλιστα προσπαθησα να συζητισω κατι που παρατηρισα οτι ειχε καπιο συγγενικο της προσωπο κ λιγο ελειψε να με... δειρει κ μετα με διεγραψε κ απο το φβ κ μου ειπε αν κ δε ξερω αν το ενοουσε η οχι οτι λεει τα παντα σε φιλους της υπαρχει περιπτωση να συυμβαινει κατι τετιο?

Senior Member
    λοιπον αυτο που λες τωρα το παρατηρισα σε καπια που ειχα μιλησει στο φορουμ καποτε παλια οτι δε μιλαγε καθολου για καπια θεματα καπια στιγμη μαλιστα προσπαθησα να συζητισω κατι που παρατηρισα οτι ειχε καπιο συγγενικο της προσωπο κ λιγο ελειψε να με... δειρει κ μετα με διεγραψε κ απο το φβ κ μου ειπε αν κ δε ξερω αν το ενοουσε η οχι οτι λεει τα παντα σε φιλους της υπαρχει περιπτωση να συυμβαινει κατι τετιο?
    Δεν θα το έλεγα ακριβώς αυτό
    Μπορεί να μιλάει σε άλλους ανθρώπους περισσότερο από μένα,αλλά λίγα πράγματα-ποτέ δεν μιλάει επί προσωπικού και ποτέ δεν θίγει το πρόβλημα της υγείας της,ακόμα και αν στο τέλος οι παρέες της το καταλαβαίνουν-πράγμα που συμβαίνει δηλαδή.
    Είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος και η μάνα μου επίσης δεν θέλει να συμμετάσχει ενεργά σε όλο αυτό.

Και εξάλλου πλέον δεν είναι κάτι που με αφορά όλο αυτό,αλλά πώς θα μπορέσω να διαχειριστώ το αύριο σε σχέση με αυτήν και κυρίως κάποια κοινά κληρονομικά-που σκέφτομαι ότι θα μου βγάλει την παναγία-κατα τα άλλα στο σπίτι πλέον είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα-αλλά όχι σα να βλέπω άλλο άνθρωπο.

Banned
    ποτέ δεν μιλάει επί προσωπικού και ποτέ δεν θίγει
    μαλον ψεματα θα μου ελεγε.

αν δε μιλαει καθολου τοτε θα... σαλταρει αφου πηγα να της πω μια λεξη για κατι που παρατηρισα σε ενα συγγενη της της ειπα πχ μηπως θα χρειαστει να ασχολιθεις λιγο μαζι του κ εκανε σα να τη σφαζουνε μου λεγε μην ασχολισαι μην ανακατευεσαι κλπ δε γινοταν να συνενοηθεις πολυ εχθρικη κ επιθετικη.

Senior Member
    μαλον ψεματα θα μου ελεγε.

αν δε μιλαει καθολου τοτε θα... σαλταρει αφου πηγα να της πω μια λεξη για κατι που παρατηρισα σε ενα συγγενη της της ειπα πχ μηπως θα χρειαστει να ασχολιθεις λιγο μαζι του κ εκανε σα να τη σφαζουνε μου λεγε μην ασχολισαι μην ανακατευεσαι κλπ δε γινοταν να συνενοηθεις πολυ εχθρικη κ επιθετικη.
    Τώρα όλα αυτά τα ρώτησες για να βγάλεις πόρισμα για την φίλη σου;
    Οκ χαχα τί άλλο να περιμένω από σένα;

Banned
    δεν ειμαστε φιλοι με αυτη που λεω απλα συναντηθηκαμε καποτε εδω παλια.

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δεν θα το έλεγα ακριβώς αυτό
    Μπορεί να μιλάει σε άλλους ανθρώπους περισσότερο από μένα,αλλά λίγα πράγματα-ποτέ δεν μιλάει επί προσωπικού και ποτέ δεν θίγει το πρόβλημα της υγείας της,ακόμα και αν στο τέλος οι παρέες της το καταλαβαίνουν-πράγμα που συμβαίνει δηλαδή.
    Είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος και η μάνα μου επίσης δεν θέλει να συμμετάσχει ενεργά σε όλο αυτό.

Και εξάλλου πλέον δεν είναι κάτι που με αφορά όλο αυτό,αλλά πώς θα μπορέσω να διαχειριστώ το αύριο σε σχέση με αυτήν και κυρίως κάποια κοινά κληρονομικά-που σκέφτομαι ότι θα μου βγάλει την παναγία-κατα τα άλλα στο σπίτι πλέον είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα-αλλά όχι σα να βλέπω άλλο άνθρωπο.
    Diana, δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά σε αυτό με τα κληρονομικά έχεις δίκιο. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον αδελφό μου. Έχει τρία χρόνια πεθαμένη η μητέρα μου και ακόμα δεν μπορούμε να ξεμπερδέψουμε γιατί είναι καχύποπτος, επιθετικός και παλιοχαρακτήρας. Έτσι, αφού πήρε τη μερίδα του λέοντος, αδικώντας εμένα και τον άλλο μου αδελφό, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στη συμβολαιογράφο και τη μηχανικό γιατί συνεχώς μας υποπτεύεται ότι "πάμε να του τη φέρουμε". Να ξέρεις, ο αδελφός μου μετά το θάνατο της μητέρας μου χειροτέρεψε πάρα πολύ και μία μέρα πήγε να με σκοτώσει κιόλας. Ήθελα να πάω στην αστυνομία να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο αλλά ο πατέρας μου με παρακάλεσε να μην το κάνω γιατί θα αυτοκτονούσε και καλά!

Senior Member
    Καλησπέρα Κασσάνδρα,

λυπάμαι που έτυχες σε αυτή την δύσκολη και άδικη κατάσταση με τα κληρονομικά και με τον αδερφό σου,ο οποίος πάσχει.
    Δε καταλαβαίνω όμως γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον αδερφό σου και τα κληρονομικά.....
    Από την στιγμή που η κληρονομιά συντάσσεται από τον γονέα δεν μπορεί να γίνει κάποια μετατροπή,εκτός και αν σας αδίκησε η μητέρα σας.Δεν είναι ξεκάθαρη η διαθήκη;

Εγώ για να σου πω την αλήθεια δεν έχω τέτοια θέματα με την αδερφή μου,θα έλεγα κιόλας ότι τα βρήκαμε στον διαχωρισμό των κληρονομικών....απλά επειδή έχουμε κάποια κοινα πράγματα πολύ φοβαμαι ότι θα μου βγάλει την Παναγία.....είναι και κάποια πράγματα που δεν χωρίζονται....
    αλλά ευτυχώς δεν είναι τόσα πολλά!

Ήθελα να πάω στην αστυνομία να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο αλλά ο πατέρας μου με παρακάλεσε να μην το κάνω γιατί θα αυτοκτονούσε και καλά!
    Θέλεις να μας πεις τί προβλημα έχει ο αδερφός σου και σε τί προβλήματα σας έχει βάλει;(συνοπτικά)
    Γενικά επειδή πέρα από την αδερφή μου έχω γνωρίσει και άλλους ανθρώπους με ψυχικά θέματα,παραξενεύομαι τόσο πολύ που οι γονείς αντιδρούν και δεν βοηθούν τον ασθενή να λάβει την αγωγή του.
    Αυτό θα είναι συμφέρον για όλους όχι μόνο για τον αδερφό σου.

Banned
    εμενα μου φαινετε σοβαροτερο το οτι δε μιλαει για τα προβληματα της παρα οι διπολικες κ τριπολικες αυτο διχνει μεγαλο εγωισμο κ ειναι μεγαλο προβλημα

Diana, η μητέρα μου δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη γιατί πέθανε απροσδόκητα μέσα σε δύο μήνες από καρκίνο στο πάγκρεας, 64 χρονών. Τα ακίνητα ήταν στο όνομά της και μετά τον θάνατο, όταν δεν υπάρχει διαθήκη, πάνε εξ αδιαιρέτου και κατόπιν γίνονται μεταβιβάσεις ο ένας στον άλλον το μερίδιό του, εφόσον και όταν συμφωνηθεί η μοιρασιά. Συμφωνήσαμε να πάρει ο καθένας από ένα σπίτι, στα οποία και μένουμε (εγώ έχω το μικρότερο). Υπήρχε όμως, και επιπλέον ένα εξοχικό το οποίο ο μικρός μου ο αδελφός (που έχει το ψυχολογικό πρόβλημα) ήθελε να το πάρει μόνο εκείνος. Ο μικρός είναι ανύπαντρος. Ο άλλος μου αδελφός όμως είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και ήθελε να το πάρουν από μισό για να πηγαίνει με τα παιδιά το καλοκαίρι για διακοπές. Εκεί έγινε "το σώσε" ! Επειδή εγώ πήρα το μέρος του αδελφού με τα τρία παιδιά με έκανε εχθρό του. Τελικά ο αδελφός μου με τα παιδιά υποχώρησε και δέχτηκε να μην πάρει τίποτα από το εξοχικό. Έκτοτε όμως, αν και πήρε αυτά που ήθελε, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε για τίποτε, οι διαδικασίες πάνε πολύ αργά λόγω της καχυποψίας του για οποιοδήποτε χαρτί χρειαστεί να βγάλουμε, ώσπου μια μέρα του έδωσα όλα τα χαρτιά των ακινήτων και του είπα: Αφού είσαι τόσο καχύποπτος, πάρτα και φτιάχτα μόνος σου! Και βέβαια, από τότε έχουν περάσει πέντε μήνες χωρίς να έχει καταφέρει να προχωρήσει τίποτα, αφού δεν καταλαβαίνει τις διαδικασίες, πχ. τί του ζητάει κάθε φορά η συμβολαιογράφος από την εφορία, τα κτηματολόγια, τις πολεοδομίες, τα ειρηνοδικεία, την μηχανικό, κλπ. Επίσης, να πω ότι έχει πάρει όλες τις οικονομίες των γονιών μου από την Τράπεζα, τις έβαλε στο όνομά του και απαγόρευσε στον μπαμπά μου να μας βοηθήσει στα έξοδα των μεταβιβάσεων.
    Ο αδελφός μου δεν παίρνει θεραπεία από ψυχίατρο γιατί είναι πολύ εγωιστής για να δεχτεί πως έχει πρόβλημα. Απλά παίρνει από μόνος του κάποιες φορές κανένα χαπάκι ηρεμιστικό (όπως μου έχει πει). Έχει όμως σοβαρό πρόβλημα γιατί όλη μέρα κοιμάται και το βράδυ μένει ξάγρυπνος. Εδώ και χρόνια έχει εξωφρενικές καχυποψίες (μια φορά πως του έκλεψαν το στρώμα που κοιμάται και του έβαλαν άλλο, άλλες φορές υποστηρίζει πως είπες πράγματα που δεν έχεις πει ποτέ, μέχρι και ολόκληρους διαλόγους σου παρουσιάζει από την φαντασία του). Επίσης, όταν διαφωνήσεις μαζί του αμέσως υψώνει τη φωνή, σηκώνεται πάνω και κινείται προς το μέρος σου. Φαντάσου, 1,87 ύψος και 190 κιλά! Δεν εργάζεται αλλά παίρνει όλη την σύνταξη του πατέρα μου (1400 ευρώ), με τον οποίο μένει, τον φροντίζει ελάχιστα και δεν αφήνει κανέναν άλλον να τον φροντίσει. Ο πατέρας μου σε αυτό το διάστημα έγινε ένας άβουλος άνθρωπος γιατί ο αδελφός μου τον γκρίνιαζε συνέχεια για τα κληρονομικά για να πάρει το μέρος του, τον έχει φοβερίσει πολλές φορές, δεν του αφήνει καθόλου χρήματα να βγει να πιεί έναν καφέ, τον έχει χτυπήσει τρεις φορές και έγινε από την στεναχώρια του από 103 κιλά που ήταν, 45! Εγώ του έλεγα να φύγει και να έρθει να μείνει μαζί με μένα και τον άντρα μου (παιδιά δεν έχουμε) αλλά ο μπαμπάς μου προτίμησε να μένει με τον γιο-βασανιστή του. Και ο άλλος μου ο αδελφός και η νύφη μου του πρότειναν να μείνει μαζί τους (αν και με τα παιδιά είναι ήδη 5 σε ένα σπίτι 85 τμ), αλλά και σε αυτούς αρνήθηκε.
    Αυτά, γενικώς. Ο αδελφός μου έχει πρόβλημα και μας έχει δημιουργήσει κι εμάς σοβαρά προβλήματα αλλά ξέρεις και την παροιμία που λέει :"εγώ με την τρελλάρα μου γεμίζω την κοιλάρα μου";

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Diana, δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά σε αυτό με τα κληρονομικά έχεις δίκιο. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον αδελφό μου. Έχει τρία χρόνια πεθαμένη η μητέρα μου και ακόμα δεν μπορούμε να ξεμπερδέψουμε γιατί είναι καχύποπτος, επιθετικός και παλιοχαρακτήρας. Έτσι, αφού πήρε τη μερίδα του λέοντος, αδικώντας εμένα και τον άλλο μου αδελφό, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στη συμβολαιογράφο και τη μηχανικό γιατί συνεχώς μας υποπτεύεται ότι "πάμε να του τη φέρουμε". Να ξέρεις, ο αδελφός μου μετά το θάνατο της μητέρας μου χειροτέρεψε πάρα πολύ και μία μέρα πήγε να με σκοτώσει κιόλας. Ήθελα να πάω στην αστυνομία να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο αλλά ο πατέρας μου με παρακάλεσε να μην το κάνω γιατί θα αυτοκτονούσε και καλά!
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    ..... Επίσης, όταν διαφωνήσεις μαζί του αμέσως υψώνει τη φωνή, σηκώνεται πάνω και κινείται προς το μέρος σου. Φαντάσου, 1,87 ύψος και 190 κιλά! Δεν εργάζεται αλλά παίρνει όλη την σύνταξη του πατέρα μου (1400 ευρώ), με τον οποίο μένει, τον φροντίζει ελάχιστα και δεν αφήνει κανέναν άλλον να τον φροντίσει. Ο πατέρας μου σε αυτό το διάστημα έγινε ένας άβουλος άνθρωπος γιατί ο αδελφός μου τον γκρίνιαζε συνέχεια για τα κληρονομικά για να πάρει το μέρος του, τον έχει φοβερίσει πολλές φορές, δεν του αφήνει καθόλου χρήματα να βγει να πιεί έναν καφέ, τον έχει χτυπήσει τρεις φορές και έγινε από την στεναχώρια του από 103 κιλά που ήταν, 45! Εγώ του έλεγα να φύγει και να έρθει να μείνει μαζί με μένα και τον άντρα μου (παιδιά δεν έχουμε) αλλά ο μπαμπάς μου προτίμησε να μένει με τον γιο-βασανιστή του. Και ο άλλος μου ο αδελφός και η νύφη μου του πρότειναν να μείνει μαζί τους (αν και με τα παιδιά είναι ήδη 5 σε ένα σπίτι 85 τμ), αλλά και σε αυτούς αρνήθηκε.
    Αυτά, γενικώς. Ο αδελφός μου έχει πρόβλημα και μας έχει δημιουργήσει κι εμάς σοβαρά προβλήματα αλλά ξέρεις και την παροιμία που λέει :"εγώ με την τρελλάρα μου γεμίζω την κοιλάρα μου";
    εγω θα ελεγα να ψαχτειτε ψυχοπαθολογικα οι "υγιεις" αυτης της οικογενειας.
    εχετε ενα ατομο ψυχωσικο, εκτος ελεγχου αναμεσα σας, τον αφηνετε χωρις αγωγη για να μην τον στεναχωρησετε, ενω στην ουσια του κανετε κακο, τον αφηνετε να βασανιζει 3 οικογενειες, κινδυνευετε κι εσεις και ισως και τα παιδια σας, τον αφηνετε να σκοτωνει σιγα σιγα τον γερο πατερα σας που μαλλον θα παει απο ασιτια ο ανθρωπος και πιθανως να νομιζετε οτι κανετε το καλυτερο δυνατον.
    αν μη τι αλλο συζητειστε ΕΣΕΙΣ με γιατρους, να μαθετε οτι ακομα και με ακουσια νοσηλεια, ενας ανθρωπος μπορει να ισορροπησει και να ζει φυσιολογικα κι αυτος και η οικογενεια του.
    νομιζετε οτι ειστε μη- βιαιοι και αυτοκτονειτε οικογενειακως.
    καλη φωτιση...

Banned
    πάρα πολύ και μία μέρα πήγε να με σκοτώσει κιόλας.
    κ τι ακριβως χαρακτηριστικα εχει δηλαδη τι κανει βριζει θεους κ δαιμονες χωρις λογο καν ακομα κ αγνωστους τους επιτιθετε η οτι πετυχει κ ετσι? κ ειναι εκτος ελεγχου συνεχεια? κ μιαζει σα να κανει πρωτα πραγματα κ μετα καταλαβαινει τι κανει? αν ειναι ετσι οπως τα λεω ειναι σιγουρα πραγματικα επικυνδηνος

εμενα η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι εχω μονιμα την εντυπωση οτι ολοι οι κακοι ανθρωποι ειναι γεματοι προβληματα κ αρρωστιες αυτη την εντυπωση εχω συνεχεια.

Senior Member
    κ τι ακριβως χαρακτηριστικα εχει δηλαδη τι κανει βριζει θεους κ δαιμονες χωρις λογο καν ακομα κ αγνωστους τους επιτιθετε η οτι πετυχει κ ετσι? κ ειναι εκτος ελεγχου συνεχεια? κ μιαζει σα να κανει πρωτα πραγματα κ μετα καταλαβαινει τι κανει? αν ειναι ετσι οπως τα λεω ειναι σιγουρα πραγματικα επικυνδηνος

εμενα η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι εχω μονιμα την εντυπωση οτι ολοι οι κακοι ανθρωποι ειναι γεματοι προβληματα κ αρρωστιες αυτη την εντυπωση εχω συνεχεια.
    Γενικά Αλέξανδρε,πέρα από τις όποιες χαζομάρες πετάς κάποιες φορές (<3) αυτά που λες έχουν κάποιο νόημα και κάποιους συμβολισμούς.
    Δηλαδή πολλοί άνθρωποι συν εμένα ξέσκουρα όμως,πιστεύουν ότι τα ψυχολογικά προβλήματα,εννοώντας ψυχώσεις,διπολική,σχιζοφρέ νεια,προέρχονται από κακά πνεύματα και δαιμόνιες ενέργειες....δεν θέλω να επεκταθώ στη συγκεκριμένη προσέγγιση για να μην γίνω γραφική και γτ ακόμα δεν εχει διευκρινιστεί αν ισχύει κάτι τέτοιο...

Από την άλλη όμως είναι καραποδειγμένο ότι οι περισσότερες αρρώστιες εμφανίζονται έπειτα από έντονο στρες και στεναχώρια,οπότε γιατί να είναι κάποιος κακός;
    Από την άλλη αν δεχτούμε ότι φταίει το κακό πνεύμα για την ψυχασθένεια κάποιου,γιατί όλες οι ασθένειες-ή τουλάχιστον οι περισσότερες έχουν ονομασία και άρα παρόμοια συμπτώματα;;;
    Δηλαδή γτ κάποιος λέμε ότι πάσχει από διπολική; από σχιζοφρένεια; από ψύχωση; από κατάθλιψη;

Γιατί έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά
    Διάβασα πρόσφατα μία ωραία προσέγγιση για κάποιον που ισχυριζόταν ότι η ψυχασθένεια είναι δαιμόνιο,ότι τα φάρμακα δεν θεραπεύουν αυτές τις περιπτώσεις μόνο καταστέλλουν το νευρικό σύστημα.Σωστό και αυτό,αλλά από την άλλη κανένα φάρμακο(πλην εξαιρέσεων) δεν θεραπεύει την ασθένεια και αυτός είναι ο ρόλος τους.

Γιατί αν θεράπευαν δεν θα είχαν ρόλο ύπαρξης.
    Αρα δια της ατόπου απαγωγής η ασθένεια ανήκει στο σώμα και στο πνεύμα και δε νομίζω να σχετίζεται με τα κακά πνεύματα,τουλάχιστον στο επίπεδο που θέλουν το ερμηνεύουν κάποιοι θρήσκοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω θα ελεγα να ψαχτειτε ψυχοπαθολογικα οι "υγιεις" αυτης της οικογενειας.
    εχετε ενα ατομο ψυχωσικο, εκτος ελεγχου αναμεσα σας, τον αφηνετε χωρις αγωγη για να μην τον στεναχωρησετε, ενω στην ουσια του κανετε κακο, τον αφηνετε να βασανιζει 3 οικογενειες, κινδυνευετε κι εσεις και ισως και τα παιδια σας, τον αφηνετε να σκοτωνει σιγα σιγα τον γερο πατερα σας που μαλλον θα παει απο ασιτια ο ανθρωπος και πιθανως να νομιζετε οτι κανετε το καλυτερο δυνατον.
    αν μη τι αλλο συζητειστε ΕΣΕΙΣ με γιατρους, να μαθετε οτι ακομα και με ακουσια νοσηλεια, ενας ανθρωπος μπορει να ισορροπησει και να ζει φυσιολογικα κι αυτος και η οικογενεια του.
    νομιζετε οτι ειστε μη- βιαιοι και αυτοκτονειτε οικογενειακως.
    καλη φωτιση...
    Νομίζω ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ότι η Ρέμεντι σου έδωσε μία καλή απάντηση και λογική.
    Το ξέρω ότι η θεωρία από την πράξη,απέχει κατά πολύ-αλλά δυστυχώς όταν είναι να κάνουμε με σοβαρές περιπτώσεις η δικαστική συμπαράσταση(όπως λεει και η μαριπόσα) είναι μονόδρομος.
    Σίγουρα θα φοβάσαι και τι συνέπειες μπορεί να έχει μία τέτοια κίνηση,αλλά αν μιλήσετε στον εισαγγελέα και αναγκαστεί ο αδερφός σου,να πάρει τα φάρμακά του-η συμπεριφορά του θα αλλάξει δραματικά.

Στη δική σου περίπτωση,βλέπουμε πολύ άσχημες καταστάσεις εξαιτίας της αρρώστιας του αδερφού σου,μήπως να το σκεφτόσουν πιο σοβαρά εσύ,αφού κανείς άλλος δεν φαίνεται να αχολείται;
    Ποιές είναι οι νομικές διαδικασίες τις εξηγεί παραπάνω η Mariposa7 η οποία τυχαίνει να είναι και δικηγόρος.

τον αφηνετε να σκοτωνει σιγα σιγα τον γερο πατερα σας που μαλλον θα παει απο ασιτια ο ανθρωπος και πιθανως να νομιζετε οτι κανετε το καλυτερο δυνατον.
    Επίσης αυτό το σημείο είναι πολύ σοβαρό,ο πατέρας σου με 45 κιλά,αν ισχύει αυτό που λες-που πιθανόν ισχύει- είναι σε επικίνδυνη κατάσταση...αλήθεια τί θα κάνεις για όλα αυτά;

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast