Διπολική Διαταραχή και άσχημη συμπεριφορά - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 140
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 23-09-2014 at 00:25.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Diana, η μητέρα μου δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη γιατί πέθανε απροσδόκητα μέσα σε δύο μήνες από καρκίνο στο πάγκρεας, 64 χρονών. Τα ακίνητα ήταν στο όνομά της και μετά τον θάνατο, όταν δεν υπάρχει διαθήκη, πάνε εξ αδιαιρέτου και κατόπιν γίνονται μεταβιβάσεις ο ένας στον άλλον το μερίδιό του, εφόσον και όταν συμφωνηθεί η μοιρασιά. Συμφωνήσαμε να πάρει ο καθένας από ένα σπίτι, στα οποία και μένουμε (εγώ έχω το μικρότερο). Υπήρχε όμως, και επιπλέον ένα εξοχικό το οποίο ο μικρός μου ο αδελφός (που έχει το ψυχολογικό πρόβλημα) ήθελε να το πάρει μόνο εκείνος. Ο μικρός είναι ανύπαντρος. Ο άλλος μου αδελφός όμως είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και ήθελε να το πάρουν από μισό για να πηγαίνει με τα παιδιά το καλοκαίρι για διακοπές. Εκεί έγινε "το σώσε" ! Επειδή εγώ πήρα το μέρος του αδελφού με τα τρία παιδιά με έκανε εχθρό του. Τελικά ο αδελφός μου με τα παιδιά υποχώρησε και δέχτηκε να μην πάρει τίποτα από το εξοχικό. Έκτοτε όμως, αν και πήρε αυτά που ήθελε, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε για τίποτε, οι διαδικασίες πάνε πολύ αργά λόγω της καχυποψίας του για οποιοδήποτε χαρτί χρειαστεί να βγάλουμε, ώσπου μια μέρα του έδωσα όλα τα χαρτιά των ακινήτων και του είπα: Αφού είσαι τόσο καχύποπτος, πάρτα και φτιάχτα μόνος σου! Και βέβαια, από τότε έχουν περάσει πέντε μήνες χωρίς να έχει καταφέρει να προχωρήσει τίποτα, αφού δεν καταλαβαίνει τις διαδικασίες, πχ. τί του ζητάει κάθε φορά η συμβολαιογράφος από την εφορία, τα κτηματολόγια, τις πολεοδομίες, τα ειρηνοδικεία, την μηχανικό, κλπ. Επίσης, να πω ότι έχει πάρει όλες τις οικονομίες των γονιών μου από την Τράπεζα, τις έβαλε στο όνομά του και απαγόρευσε στον μπαμπά μου να μας βοηθήσει στα έξοδα των μεταβιβάσεων.
    Ο αδελφός μου δεν παίρνει θεραπεία από ψυχίατρο γιατί είναι πολύ εγωιστής για να δεχτεί πως έχει πρόβλημα. Απλά παίρνει από μόνος του κάποιες φορές κανένα χαπάκι ηρεμιστικό (όπως μου έχει πει). Έχει όμως σοβαρό πρόβλημα γιατί όλη μέρα κοιμάται και το βράδυ μένει ξάγρυπνος. Εδώ και χρόνια έχει εξωφρενικές καχυποψίες (μια φορά πως του έκλεψαν το στρώμα που κοιμάται και του έβαλαν άλλο, άλλες φορές υποστηρίζει πως είπες πράγματα που δεν έχεις πει ποτέ, μέχρι και ολόκληρους διαλόγους σου παρουσιάζει από την φαντασία του). Επίσης, όταν διαφωνήσεις μαζί του αμέσως υψώνει τη φωνή, σηκώνεται πάνω και κινείται προς το μέρος σου. Φαντάσου, 1,87 ύψος και 190 κιλά! Δεν εργάζεται αλλά παίρνει όλη την σύνταξη του πατέρα μου (1400 ευρώ), με τον οποίο μένει, τον φροντίζει ελάχιστα και δεν αφήνει κανέναν άλλον να τον φροντίσει. Ο πατέρας μου σε αυτό το διάστημα έγινε ένας άβουλος άνθρωπος γιατί ο αδελφός μου τον γκρίνιαζε συνέχεια για τα κληρονομικά για να πάρει το μέρος του, τον έχει φοβερίσει πολλές φορές, δεν του αφήνει καθόλου χρήματα να βγει να πιεί έναν καφέ, τον έχει χτυπήσει τρεις φορές και έγινε από την στεναχώρια του από 103 κιλά που ήταν, 45! Εγώ του έλεγα να φύγει και να έρθει να μείνει μαζί με μένα και τον άντρα μου (παιδιά δεν έχουμε) αλλά ο μπαμπάς μου προτίμησε να μένει με τον γιο-βασανιστή του. Και ο άλλος μου ο αδελφός και η νύφη μου του πρότειναν να μείνει μαζί τους (αν και με τα παιδιά είναι ήδη 5 σε ένα σπίτι 85 τμ), αλλά και σε αυτούς αρνήθηκε.
    Αυτά, γενικώς. Ο αδελφός μου έχει πρόβλημα και μας έχει δημιουργήσει κι εμάς σοβαρά προβλήματα αλλά ξέρεις και την παροιμία που λέει :"εγώ με την τρελλάρα μου γεμίζω την κοιλάρα μου";

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κεράσι,επειδή σε βλέπω ιδιαίτερα απόλυτο σε κάποια πράγματα...
    Εχεις δει πολλούς ψυχικά άρρωστους ανθρώπους που δεν παίρνουν τα φάρμακά τους,να είναι καλοί χαρακτήρες και παναγίες;

Senior Member
    Εσυ πιστευεις οτι ο αδερφος της κασσανδρας τα κανει αυτα επειδη εχει διπολικη κ δεν παιρνει τα φαρμακα του? Του διαβολου πως τα ξερει ολα τελεια? Να τσεπωνει το χρημα ειναι πρωτος βλεπω! Γιατι τα κανει μονο οπου τον παιρνει? Εκει του περναει η τρελα?

Senior Member
    Εσυ πιστευεις οτι ο αδερφος της κασσανδρας τα κανει αυτα επειδη εχει διπολικη κ δεν παιρνει τα φαρμακα του? Του διαβολου πως τα ξερει ολα τελεια? Να τσεπωνει το χρημα ειναι πρωτος βλεπω! Γιατι τα κανει μονο οπου τον παιρνει? Εκει του περναει η τρελα?
    Πρώτα απ'όλα δεν μας έχει πει η κασσάνδρα ακόμα,αν είναι διπολικός.
    Τα συμπτώματα που αναφέρει μάλλον για ψυχωσικός μας βγαίνει.
    Μην μπερδεύεις την πραγματικότητα με τη νοσηρότητα.

Ο άνθρωπος αυτός έχει επίγνωση του κόσμου του γύρω απλά τον ερμηνεύει με άρρωστο τρόπο.
    Ναι επειδή έχει τύχει (και μάλλον όχι τυχαία) να γνωρίσω αρκετούς ανθρώπους με ψυχική νοσηρότητα,όλοι τους είναι άνθρωποι με κακίες,απωθημένα,εκδικητικ οί με μία δόση ανισορροπίας,που φυσικά διέπει όλους τους ψυχικά άρρωστους ανθρώπους - όταν παίρνουν τα φαρμακα τους,γιατί γίνονται καλύτεροι;

Banned
    Γενικά Αλέξανδρε,πέρα από τις όποιες χαζομάρες πετάς κάποιες φορές (<3) αυτά που λες έχουν κάποιο νόημα
    oταν ακους βλακειες δε γινετε να απαντησεις με εξυπναδες.. θα απαντησεις με οτι σου κατεβει.

όμως,πιστεύουν ότι τα ψυχολογικά προβλήματα,εννοώντας ψυχώσεις,διπολική,σχιζοφρέ νεια,προέρχονται από κακά πνεύματα και δαιμόνιες ενέργειες
    χμμ αυτο σου λεει κατι? https://www.youtube.com/watch?v=ItGq7AmRvk0

Senior Member
    Last edited by Aeon; 23-09-2014 at 00:26.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    Μα είναι βέβαιοι ότι έχει κάποια ψυχασθένεια ο άνθρωπος...
    Οπως επίσης και η αδερφή μου.
    Οκ απόψη σου...σίγουρα βέβαια η όποια ασθενεια πατάει και σε χαρακτήρες.!

Αλλά μεχρι στιγμής δεν είδα κανέναν ψυχοπαθή να φέρεται συνετά και καλά!
    Last edited by Aeon; 23-09-2014 at 00:27.

Senior Member
    Φερτην αδερφη σου αε μενα κ θα στη στρωσω εγω! Στρατιωτικη πειθαρχια, οχι αστεια! Καλα αν ειχα τον παπαρα της κασανδρας θα του χα κανει το γκροπερ κοσκινο! Η μαμα τελικα ειναι χουφταλο ή ειναι κοτσονατη?

Senior Member
    Φερτην αδερφη σου αε μενα κ θα στη στρωσω εγω! Στρατιωτικη πειθαρχια, οχι αστεια! Καλα αν ειχα τον παπαρα της κασανδρας θα του χα κανει το γκροπερ κοσκινο! Η μαμα τελικα ειναι χουφταλο ή ειναι κοτσονατη?
    Ε ρε με την μαμά....κοτσανάτη είναι και πολύ μοντέρνο κορίτσι να ούμε.....γιατί ρωτάς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω θα ελεγα να ψαχτειτε ψυχοπαθολογικα οι "υγιεις" αυτης της οικογενειας.
    εχετε ενα ατομο ψυχωσικο, εκτος ελεγχου αναμεσα σας, τον αφηνετε χωρις αγωγη για να μην τον στεναχωρησετε, ενω στην ουσια του κανετε κακο, τον αφηνετε να βασανιζει 3 οικογενειες, κινδυνευετε κι εσεις και ισως και τα παιδια σας, τον αφηνετε να σκοτωνει σιγα σιγα τον γερο πατερα σας που μαλλον θα παει απο ασιτια ο ανθρωπος και πιθανως να νομιζετε οτι κανετε το καλυτερο δυνατον.
    αν μη τι αλλο συζητειστε ΕΣΕΙΣ με γιατρους, να μαθετε οτι ακομα και με ακουσια νοσηλεια, ενας ανθρωπος μπορει να ισορροπησει και να ζει φυσιολογικα κι αυτος και η οικογενεια του.
    νομιζετε οτι ειστε μη- βιαιοι και αυτοκτονειτε οικογενειακως.
    καλη φωτιση...
    Έτσι ακριβώς.
    Θα πρέπει να μισείτε πολύ τον πατέρα σας, οικογενειακώς, για να τον αφήνετε να ζει έτσι. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 23-09-2014 at 00:27.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ε ρε με την μαμά....κοτσανάτη είναι και πολύ μοντέρνο κορίτσι να ούμε.....γιατί ρωτάς;
    Last edited by Aeon; 23-09-2014 at 00:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Δε σε καταλαβαίνω τί εννοείς....

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post

Ο άνθρωπος αυτός έχει επίγνωση του κόσμου του γύρω απλά τον ερμηνεύει με άρρωστο τρόπο.
    Ναι επειδή έχει τύχει (και μάλλον όχι τυχαία) να γνωρίσω αρκετούς ανθρώπους με ψυχική νοσηρότητα,όλοι τους είναι άνθρωποι με κακίες,απωθημένα,εκδικητικ οί με μία δόση ανισορροπίας,που φυσικά διέπει όλους τους ψυχικά άρρωστους ανθρώπους - όταν παίρνουν τα φαρμακα τους,γιατί γίνονται καλύτεροι;
    κατι μυστηριο συμβαινει κ συναντιονται οι σκεψεις μας....

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    στη τυρανια εχει μαστερ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κατι μυστηριο συμβαινει κ συναντιονται οι σκεψεις μας....

Οχι έτσι είναι τα πράγματα Αλέξανδρε....δεν μπορεί ένας άρρωστος άνθρωπος να έχει σώας τας φρένας και να κάνει φυσιολογικά πράγματα....
    στη τυρανια εχει μαστερ.
    Κατάλαβα τι εννοει η marian ....
    Ναι ούτε εγώ αντιλαμβάνομαι μερικοί γονείς τί ακριβώς κάνουν με το να δέχονται αβασάνιστα έναν άρρωστο άνθρωπο.
    Ενώ υπάρχει λύση-Η μαλακία πάει σύννεφο!

Γενικά η μάνα μου και σε νεότερη ηλικία,όσο νέο μπορείς να θεωρήσεις έναν άνθρωπο που υιοθετεί νεογέννητα στα 47 και στα 50 ,έτσι ήταν περίπου αδιάφορη......
    Αλλά από την άλλη την καταλαβαίνω-ήταν ένας αντικοινωνικός άνθρωπος πάντα που δεν μορφώθηκε...οπότε δεν είχε να δώσει κάτι περισσότερο στα παιδιά της.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast