Διπολική Διαταραχή και άσχημη συμπεριφορά - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 140
    Banned
    εγω απο οσο την ηξερα τη γιαγια μου ηταν καλη μονο στη μανα μου κ υπολυποι ηταν οι μπασταρδοι μεχρι που εφτασε τα 85+ κ αρχισε τη ....τυρανια προς ολες τις κατευθυνσεις καθετε κ @@ζει ανα μια ωρα κ μου λεει η μανα μου ολα υπολυτουργουν εκτος απο αυτο τι _ _ ειναι αυτος παναγια μου χαχχαχαχαχαχ τωρα κατεριψε το ρεκορ τυρανου κ στο @@μο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δε σε καταλαβαίνω τί εννοείς....
    Δεν μιλάω για τη μαμά σου...απαντώ στην ερώτησή σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν μιλάω για τη μαμά σου...απαντώ στην ερώτησή σου.
    Ναι αλλά η ερώτηση είχε σχέση με την μαμά μου και συγκεκριμένα με την ηλικία της...

Senior Member
    Ναι αλλά η ερώτηση είχε σχέση με την μαμά μου και συγκεκριμένα με την ηλικία της...
    Εμ, αν είναι να κάνω σεμινάριο για μια κουβέντα που πέταξα, άστο να πάει στο διάολο!
    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Senior Member
    Εμ, αν είναι να κάνω σεμινάριο για μια κουβέντα που πέταξα, άστο να πάει στο διάολο!
    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
    Αν είναι να γράψεις κάτι,γράψε κάτι που να μην είναι βλακεία και να έχει σχέση με την κουβέντα.αλλιώς μην το γράφεις καθόλου!
    Αν είναι να το καταλαβαίνεις μόνο εσύ,τότε ποιος ο λόγος που το γράφεις;

Senior Member
    νομιζω οτι το προβλημα το εχεις εσυ και οχι η αδερφη σου..
    και δεν εννοω οτι δεν εχει την ασθενεια που λες.
    εννοω την προβληματικη (για σενα) συμπεριφορα.

εφοσον ειστε ολες ενηλικες, εφοσον η αδερφη σου παει σε γιατρο, δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου να σε ενημερωνει ουτε για την υγεια της,ουτε για τις κινησεις της, εκτος αν γινεται επικινδυνη για σενα η τον εαυτο της.
    το οτι σε ξεβολευει και σε ενοχλει, δεν ειναι λογος να ανακατευτεις εαν δεν στο επιτρεπει.

αυτο που κανεις λαθος κατ εμε, ειναι οτι θεωρεις δεδομενο (σου) οτι πρεπει να παραμενεις στο πατρικο σου σε αυτη την προχωρημενη ηλικια, αλλα να λειτουργουν οι αλλοι οπως θα ηθελες εσυ, ενω εκεινοι νοιωθουν καλα.
    επιπλεον, σου προτεινουν να σε στηριξουν οικονομικα για να μεινεις μονη, που για καθε αλλο "ενοχλουμενο" θα ηταν λογος ευτυχιας κι εσυ, δεν θελεις αυτο, αλλα να παραμεινεις εκει, με τους δικους σου ορους....

λυπαμαι, αλλα εσυ εχεις το προβλημα..

Banned
    ομοιος τον ομοιο υποστηριζει
    αν γινεται επικινδυνη για σενα η τον εαυτο της.
    καλα πλακα μας κανει τωρα? δεν γινετε επικυνδηνη για τον εαυτο της οταν δε μιλαει για τα προβληματα της?δε προκειται να ευτιχησει ποτε ετσι θα ειναι δυστηχισμενη μια ζωη θα πρεπε να ειναι καπιος τραγικα χαμηλου iq για να συμπερφερετε ετσι μου θυμιζει αυτη που μιλαγα μαζι της πριν αρκετο καιρο στο φορουμ ειχε βαλει τον εαυτο της σε ενα θρονο κ οτι δε τη αναδικνειε ως βασιλισσα το εκρυβε κ δε της επαιρνες ουτε λεξη για αυτο. πιο χαζη απο αυτη δεν ειχα ξαναδει.

Senior Member
    Αν είναι να γράψεις κάτι,γράψε κάτι που να μην είναι βλακεία και να έχει σχέση με την κουβέντα.αλλιώς μην το γράφεις καθόλου!
    Αν είναι να το καταλαβαίνεις μόνο εσύ,τότε ποιος ο λόγος που το γράφεις;
    Ό,τι δεν καταλαβαίνεις εσύ, δε σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνει και κανένας άλλος!
    Όπως επίσης, ό,τι δεν καταλαβαίνεις εσύ δε σημαίνει ότι είναι βλακεία (άσχετα αν στην προκειμένη περίπτωση δεν είπα κάτι περισπούδαστο).
    Τέλος, το τι θα γράφω και πώς θα το γράφω, δεν θα μου το υπαγορεύσεις εσύ!
    Ούτε κανένας άλλος βέβαια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι το προβλημα το εχεις εσυ και οχι η αδερφη σου..
    και δεν εννοω οτι δεν εχει την ασθενεια που λες.
    εννοω την προβληματικη (για σενα) συμπεριφορα.

εφοσον ειστε ολες ενηλικες, εφοσον η αδερφη σου παει σε γιατρο, δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου να σε ενημερωνει ουτε για την υγεια της,ουτε για τις κινησεις της, εκτος αν γινεται επικινδυνη για σενα η τον εαυτο της.
    το οτι σε ξεβολευει και σε ενοχλει, δεν ειναι λογος να ανακατευτεις εαν δεν στο επιτρεπει.

αυτο που κανεις λαθος κατ εμε, ειναι οτι θεωρεις δεδομενο (σου) οτι πρεπει να παραμενεις στο πατρικο σου σε αυτη την προχωρημενη ηλικια, αλλα να λειτουργουν οι αλλοι οπως θα ηθελες εσυ, ενω εκεινοι νοιωθουν καλα.
    επιπλεον, σου προτεινουν να σε στηριξουν οικονομικα για να μεινεις μονη, που για καθε αλλο "ενοχλουμενο" θα ηταν λογος ευτυχιας κι εσυ, δεν θελεις αυτο, αλλα να παραμεινεις εκει, με τους δικους σου ορους....

Όσο για τη γνώμη μου σχετικά με το θέμα, με έχει καλύψει η remedy.
    Στη ζωή κάνουμε συνεχώς επιλογές, αλλιώς βαλτώνουμε.
    Εξετάζουμε τα δεδομένα και ανάλογα με τις ανάγκες μας (και την κρίση μας) κάνουμε την ευνοϊκότερη για μας επιλογή.
    Αλλιώς, καθόμαστε στ' αυγά μας και περιμένουμε τον από μηχανής θεό για να μας σώσει.
    Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καλα πλακα μας κανει τωρα? δεν γινετε επικυνδηνη για τον εαυτο της οταν δε μιλαει για τα προβληματα της?
    ...όχι. Απλά δεν μιλάει για τα προβλήματά της. Αυτό έλειπε αν οποιονδήποτε είναι κλειστός χαρακτήρας ή απλά θέλει να κάνει μόνος τα κουμάντα του, τον δέναμε και τον τρέχαμε στα νοσοκομεία.

δε προκειται να ευτιχησει ποτε ετσι θα ειναι δυστηχισμενη μια ζωη
    Πρόβλημά της και δικαίωμά της.

θα πρεπε να ειναι καπιος τραγικα χαμηλου iq για να συμπερφερετε ετσι
    Οι εσωστρεφείς είναι "τραγικά χαμηλού iq". Μάλιστα, το μάθαμε και αυτό.

μου θυμιζει αυτη που μιλαγα μαζι της πριν αρκετο καιρο στο φορουμ ειχε βαλει τον εαυτο της σε ενα θρονο κ οτι δε τη αναδικνειε ως βασιλισσα το εκρυβε κ δε της επαιρνες ουτε λεξη για αυτο. πιο χαζη απο αυτη δεν ειχα ξαναδει.
    Κι επειδή εσύ γνώρισες μια χαζή που νόμιζε ότι είναι το δώρο του θεού στον πλανήτη που δεν μιλούσε για τα προβλήματά της (έστω ότι της έβγαλες σωστή... διάγνωση...), ΟΛΟΙ οι κλειστοί χαρακτήρες του πλανήτη είναι χαζοί και δυστυχισμένοι μεγαλομανείς. Οκκκ.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με την Remedy.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    H απάντησή σου είναι δεκτή και σίγουρα ο καθένας μπορεί να εκφράζει από μία.
    Αυτό όμως που είναι ας το πω αδόκιμο,είναι να βγάζεις συμπεράσματα για το τί είναι ο καθένας,ούτε και σε ρώτησα αν έχω εγώ το πρόβλημα ή κάποιος άλλος...
    Εγώ εξέθεσα έναν προβληματισμό,εσύ μπορείς να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό χωρίς κακοήθεια

Πιστεύεις αν ήταν τόσο εύκολο να φύγω δεν θα το έκανα;
    Η ερώτηση μου όμως δεν ήταν αυτή......

εφοσον η αδερφη σου παει σε γιατρο, δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου να σε ενημερωνει ουτε για την υγεια της,ουτε για τις κινησεις της, εκτος αν γινεται επικινδυνη για σενα η τον εαυτο της
    Φυσικά και μας ενοχλεί πάρα πολύ και εμένα και την μάνα μου η συμπεριφορά της,καθώς είναι δυσλειτουργική,το δωματίο της είναι εστία μόλυνσης,δεν εργάζεται με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται η μητέρα μου να της δίνει χρήματα και να στερεί από άλλα πράγματα αυτές τις οικονομίες....
    Και φυσικά είναι επικίνδυνη γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ένα άτομο με ψυχοπαθολογία πώς θα αντιδράσει κυρίως αν δεν παίρνει τα φάρμακά του.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να μας ενημερώσει για να είμαστε και εμείς ήσυχες ότι δεν θα μας πυροβολήσει μία νύχτα καθως κοιμόμαστε και δεν θα σπαταλήσει εν μία νυκτί όλο το κομπόδεμα της μητέρας μου....

Αν όλα αυτά εσένα σου φαίνονται ότι "εγώ έχω το πρόβλημα" τότε πολύ καλά κάνεις και το πιστεύεις γιατί όντως εγώ έχω το πρόβλημα που μεγάλωσα σ'ένα σπίτι χωρίς την αρμόζουσα επικοινωνία.
    Αλλά ξαναλέω ότι το θέμα μου δεν ήταν αυτό.

Senior Member
    Ό,τι δεν καταλαβαίνεις εσύ, δε σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνει και κανένας άλλος!
    Όπως επίσης, ό,τι δεν καταλαβαίνεις εσύ δε σημαίνει ότι είναι βλακεία (άσχετα αν στην προκειμένη περίπτωση δεν είπα κάτι περισπούδαστο).
    Τέλος, το τι θα γράφω και πώς θα το γράφω, δεν θα μου το υπαγορεύσεις εσύ!
    Ούτε κανένας άλλος βέβαια...
    Οκ δεν είχα σκοπό την αντιπαράθεση,αλλά όταν γράφω κάτι στο δικό σου θέμα και με ρωτάς τί είπα γτ δεν κατάλαβες,εγώ θα ξαναπαντούσα για να καταλάβεις.
    Αλλά και η παντομίμα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα της ζωής.
    Κατα τα άλλα συμφωνώ ότι πρέπει να κάνουμε επιλογές στην ζωή μας και να είμαστε λίγο πιο τολμηροί γιατί ο από μηχανής Θεός δεν είναι σίγουρο ότι θα μας εμφανιστεί,όπως επίσης πιστεύω και ότι η πολλή γκρίνια δεν βγάζει πουθενά!

Σίγουρα δεν θα σου υπαγορεύσω εγώ τι θα γράψεις,εννοείται,δεν χρειάζεται όμως να θυμώνεις!

Senior Member
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις....

Senior Member
    H απάντησή σου είναι δεκτή και σίγουρα ο καθένας μπορεί να εκφράζει από μία.
    Αυτό όμως που είναι ας το πω αδόκιμο,είναι να βγάζεις συμπεράσματα για το τί είναι ο καθένας,ούτε και σε ρώτησα αν έχω εγώ το πρόβλημα ή κάποιος άλλος...
    Εγώ εξέθεσα έναν προβληματισμό,εσύ μπορείς να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό χωρίς κακοήθεια

Πιστεύεις αν ήταν τόσο εύκολο να φύγω δεν θα το έκανα;
    Η ερώτηση μου όμως δεν ήταν αυτή......

Φυσικά και μας ενοχλεί πάρα πολύ και εμένα και την μάνα μου η συμπεριφορά της,καθώς είναι δυσλειτουργική,το δωματίο της είναι εστία μόλυνσης,δεν εργάζεται με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται η μητέρα μου να της δίνει χρήματα και να στερεί από άλλα πράγματα αυτές τις οικονομίες....
    Και φυσικά είναι επικίνδυνη γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ένα άτομο με ψυχοπαθολογία πώς θα αντιδράσει κυρίως αν δεν παίρνει τα φάρμακά του.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να μας ενημερώσει για να είμαστε και εμείς ήσυχες ότι δεν θα μας πυροβολήσει μία νύχτα καθως κοιμόμαστε και δεν θα σπαταλήσει εν μία νυκτί όλο το κομπόδεμα της μητέρας μου....

Αν όλα αυτά εσένα σου φαίνονται ότι "εγώ έχω το πρόβλημα" τότε πολύ καλά κάνεις και το πιστεύεις γιατί όντως εγώ έχω το πρόβλημα που μεγάλωσα σ'ένα σπίτι χωρίς την αρμόζουσα επικοινωνία.
    Αλλά ξαναλέω ότι το θέμα μου δεν ήταν αυτό.
    αν αποκαλεις δικη μου κακοηθεια το οτι θεωρω οτι το προβλημα σου εισαι εσυ
    και δικη σου καλοηθεια το οτι θεωρεις οτι το προβλημα σου ειναι η αδερφη σου, εγω τα θεωρω διαφορετικες μεταξυ τους αποψεις..

ξεχασα να σου πω, οτι και η διαγνωση σου μπορει να ειναι λανθασμενη.
    μονο ψυχιατρος που θα την δει μπορει να την βγαλει, οχι εσυ μεσω ιντερνετ η συζητησεων δικων σου με ψυχιατρους.

αν δεν κανω λαθος κι εσυ δεν εργαζεσαι και σε στηριζει η μητερα σου με χρηματα που θα μπορουσε να διαθετει καπως αλλιως, αρα μαλλον ειστε στην ιδια μοιρα με την αδερφη σου.
    δεν ειναι αυτη το βαρος κι εσυ το στολιδι...

βεβαιως ειναι ανυποφορο να ζεις με εναν βρωμικο ανθρωπο.
    αλλα δεν ειναι για ψυχιατρειο ολοι οι βρωμυλοι.
    αν δεν μπορειτε να συμβιωσετε, αποφασιστε ποιος θα φυγει με την στηριξη της μανας σας, μιας και δεν στεκεστε στα ποδια σας αμφοτερες,...

η επικινδυνοτητα πως σου προεκυψε? απειλησε ποτε τις ζωες σας?
    απλα επειδη της εβγαλες εσυ την διαγνωση την θεωρεις και πιθανη δολοφονο?

σκεφτηκες οτι μπορει να ενημερωνει την μητερα σας αλλα να μην εμπιστευεται εσενα?
    σε αυτο συνηγορει και το οτι η μητερα σου επισης δεν συζηταει το θεμα της αδερφης, μαζι σου.

Banned
    δεν ειναι για ψυχιατρειο ολοι οι βρωμυλοι.
    χαχαχαχχααχαχαχαχχαχαχαχχ αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ αχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα χχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχ αχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

η επικινδυνοτητα πως σου προεκυψε? απειλησε ποτε τις ζωες σας?
    απλα επειδη της εβγαλες εσυ την διαγνωση την θεωρεις και πιθανη δολοφονο?
    αυτο ακριβως πηγα να γραψω πριν αλλα το εσβησα δηλαδη για να συμπερανεις οτι το θεμα ειναι σοβαρο θα πρεπει να σου πει οτι εκοψε κανενα λαιμο. τοτε ομως ειναι πολυ αργα για να κανεις κατι αφου τετιες περιπτωσεις δεν σοζωνται ειναι καμενα χαρτια.

σκεφτηκες οτι μπορει να ενημερωνει την μητερα σας αλλα να μην εμπιστευεται εσενα?
    κατι μου θυμιζει αυτο... εγω δε πιστευω οτι ενημερωνει κανενα απλα κ να της το πει θα μπλοφαρει για να το παιξει ανετη κ οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast