Results 91 to 105 of 140
-
23-09-2014, 00:12 #91
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας. Τα σκέφτομαι σοβαρά όλα αυτά που γράψατε.
- 23-09-2014, 00:44 #92
Last edited by Diana1982; 23-09-2014 at 20:12.
23-09-2014, 00:46 #93
23-09-2014, 00:52 #94
Κασσανδρα κανε καταγγελια στην κοινωνικη υπηρεσια και στην αστυνομια. Μη τον λυπηθεις καθολου! Ουτε αυτον ουτε τον πατερα σου! Ακομα κ να συνυπαρχει καποια διαταραχη δεν ειναι υπευθυνη για τα νταηλικια του με στοχο να σας παρει τον αερα κ να τσεπωνει τα λεφτα. Κοιτα τι μπορεις να παρεις σε φραγκα κ ακινητα και κοψε μετα ροδα μυρωμενα. Προσπαθησε να σου κανει εξουσιοδοτηση ο φαδερ να παιρνεις εσυ τη συνταξη γτ αυτος οταν καταλαβει οτι θρεφει ενα βοδι που δε τον κοιταει θα ναι πολυ αργα κ μαλλον δε θα το καταλαβει ποτε. Ειναι πολυ συχνο φαινομενο ο γονιος να στηριζει το παιδι που δεν τον φροντιζει κ στους αλλους οχι. Και δεν ειναι απο φοβο στην προκειμενη περιπτωση. Γινεται συνειδητα. Μονο δια της βιας νομικης ή φυσικης θα καταλαβει το παχυδερμο. Για λεπτομερειες στειλε μου μηνυμα να σου προτεινω πως να τον μαμησεις.
25-09-2014, 00:21 #95
Κεράσι, δεν με ενδιαφέρει να πάρω κάτι παραπάνω από το μικρό μου μερίδιο, δεν ενδιαφέρομαι για τα μετρητά του πατέρα μου, ούτε τη σύνταξή του. Εξάλλου, ο αδελφός μου είναι άνεργος και από τη σύνταξη του μπαμπά ζει. Κι εγώ βέβαια υποαπασχολούμαι αλλά είμαι ολιγαρκής. Εκείνο που μου στοίχισε είναι η απονιά προς εμένα, τον άλλο μου αδελφό και τον πατέρα μου. Ότι δεν τον ένοιαζε πώς θα πληρώσουμε εμείς τα κληρονομικά (τέσσερις χιλιάδες περίπου ευρώ ο καθένας μας για μηχανικούς, συμβολαιογράφους, αποδοχές, μεταβιβάσεις των μεριδίων μας, Κτηματολόγια, υποθηκοφυλακεία) και απαγόρευσε στον πατέρα μου να μας βοηθήσει. Και ο τρόπος που τα πήρε όλα βέβαια. Προσπαθούσε να μας κρατάει σε απόσταση, δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, όποτε του μιλούσαμε ήταν επιθετικός και δεν έδινε καμία εξήγηση για τίποτα. Ο πατέρας μου πάλι, έκανε πειθήνεια ότι του έλεγε, από φόβο και από βόλεψη (μαύρη βόλεψη). Όποτε ήθελε κάτι τον έβαζε και μας τηλεφωνούσε και προσπαθούσε να μας κάνει να δεχθούμε τους παραλογισμούς του. Τον είχε κάνει φερέφωνο του. Πήγαινα να τον δω όταν έλειπε ο αδελφός μου και αν το μάθαινε μετά, του έκανε ανάκριση: τί ήθελε αυτή εδώ; Τί σου είπε; Για κάποιο σκοπό ήρθε, κ.α. τέτοια. Βέβαια, όταν ο πατέρας μου κινδύνεψε δύο-τρεις φορές και ήθελε βοήθεια, τότε με έπαιρνε τηλέφωνο και με ήθελε να πάω για να βοηθήσω και κάθησα και τρεις μήνες από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάποια φάση που ήθελε εντατική φροντίδα.Κι εγώ πήγαινα από λαχτάρα για τον μπαμπά μου. Τότε δεν έλεγε τίποτα, απλά έλειπε όλη μέρα από το σπίτι και έκανε κάποιες εξωτερικές δουλειές για να μη με βλέπει. Την εχθρική στάση πάντως και την επιθετικότητα την εμφάνισε μετά το θάνατο της μητέρας μου. Αλλά και ο πατέρας μου δεν φέρθηκε σωστά, του έδωσε το θάρρος και το δικαίωμα να μας κάνει ό,τι θέλει με αποτέλεσμα να υποφέρει τώρα, αλλά και να είναι εξαρτημένος από αυτόν.
Καταγγελία.... έχεις δίκιο και είναι αυτό που έπρεπε ήδη να έχει γίνει, αλλά να δω πώς θα βρω το κουράγιο να το κάνω αυτό στον ίδιο μου τον αδελφό...Last edited by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ; 25-09-2014 at 00:44.
25-09-2014, 00:30 #96
Κεράσι, δεν έχω μάλλον τη δυνατότητα για π.μ., ήθελα κάτι να ρωτήσω πάνω σε αυτά, όταν μπορέσω θα στείλω.
25-09-2014, 02:02 #97
Αλήθεια Κασσάνδρα,ενώ ο αδερφός σου έχει και προφανώς είχε από το παρελθόν ψυχικά προβλήματα,γιατί κανένας από την οικογενειά σου και κυρίως οι γονείς σου δεν αποφάσισαν να μιλησουν σε κάποιον ειδικό;
Στις παραπάνω παραθέσεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αδερφός σου,φέρεται με πολύ άσχημο τρόπο στον πατέρα σου,με αποτέλεσμα να τον έχει φτάσει 45 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόλαταυτα,ο πατερας σου αρνείται να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό λειτουργό και συνάμα ούτε εσύ ή ο αδερφός σου τόσα χρόνια έχετε κάνει κάτι για αυτή την κατάσταση.
Θα ήθελες λίγο να μου πεις πώς ο καθενας απο σας το σκέφτεται αυτό το πράγμα στο μυαλό του τόσα χρόνια;
25-09-2014, 22:27 #98
Diana, ο αδελφός μου από μικρός ήταν ένα παιδί με χιούμορ, ανοιχτός, κοινωνικός, με πολλούς φίλους. Είχε όμως, συχνά δυνατούς πονοκεφάλους και κάποια διάφορα "τικ" που άλλαζαν από καιρού εις καιρόν και κάποιο διάστημα νόμιζε συνέχεια ότι του ερχόταν εμετός και πνίγεται. Αυτά νόμιζαν οι δικοί μου πως ήταν παθολογικά και τον έτρεχαν σε διάφορους γιατρούς οι οποίοι μόνο τους αποπροσανατόλιζαν και κανείς δεν σκέφτηκε για ψυχιατρικό πρόβλημα. Από κάποια στιγμή και μετά άρχιζε σιγά σιγά να αλλάζει, να γίνεται απόμακρος, να έχει περίεργες εμμονές. Εντόπισα πως αυτή η αλλαγή έγινε όταν χώρισε από μιά κοπέλα που είχε, όταν όμως πέθανε η μαμά μου, μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε ένα τέρας. Η μητέρα μου το είχε παρατηρήσει το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, αλλά έλεγε πως είναι ιδιότροπος και τίποτε άλλο. Εγώ και ο άλλος μου ο αδελφός ήμασταν πολλά χρόνια εκτός πατρικής εστίας γιατί παντρευτήκαμε σχετικά νωρίς και επειδή έχουμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον προβληματικό αδελφό (10 και 12 χρόνια) δεν κάναμε παρέα και συναντιόμασταν μόνο σε γιορτές, ή κάποιες Κυριακές που τρώγαμε όλοι μαζί.
Ο πατέρας μου πέρασε και μία φάση που δεν ήθελε ούτε να φάει τίποτα για μέρες, ούτε να πάρει τα φάρμακά του, ούτε να πιεί νερό. Τότε ο γιατρός μας είπε πως πρέπει να νοσηλευτεί για να μην πεθάνει. Όμως, ο πατέρας μου μόλις του το είπαμε άρχισε να κλαίει και να οδύρεται ενώ και ο μικρός δεν ήθελε με τίποτα και μας έλεγε: πάνω από το πτώμα μου θα τον πάτε τον μπαμπά στο νοσοκομείο!
Τέλος πάντων, μέσα σε αυτόν τον παραλογισμό και από τον φόβο μου ότι θα πεθάνει είπα να πηγαίνω να τον φροντίζω εγώ από το πρωί μέχρι το απόγευμα και να τον πιέζω να φάει και να πιεί. Ήταν εξουθενωτικό, αλλά τουλάχιστον τον κατάφερα να τρώει ελάχιστα και να πίνει λίγο νερό. Μετά, ο αδελφός μου δεν με χρειαζόταν άλλο και με απομάκρυνε. Αλλά ξέρω ότι δεν μαγειρεύει και παραγγέλνει συνέχεια απ´ έξω και στον πατέρα μου δίνει βιταμίνες και συμπληρώματα επειδή τρώει ελάχιστα. Η νύφη μου κι εγώ του πηγαίναμε φαγητό (η νύφη μου κάθε μέρα) αλλά ο αδελφός μου έκανε φασαρία στον πατέρα μου να μην δέχεται φαγητο από εμάς και όταν του φέρναμε μας το έδινε πίσω με το ζόρι ή δεν το έτρωγε μέχρι που χάλαγε. Δεν μπορώ να βρω άκρη βρε Diana.
25-09-2014, 22:46 #99
Diana να σε ρωτήσω , η μητέρα σου έχει κάνει διαθήκη σε συμβολαιογράφο; Έχει σημασία. Η τουλάχιστον, έχει τη διαθήκη της κάπου που ξέρεις να την βρεις;
25-09-2014, 22:49 #100
Γιατι πανω απο ολα η διαθηκη και το χρημα..!
25-09-2014, 23:25 #101
25-09-2014, 23:55 #102
σαν αυτο δηλ https://www.youtube.com/watch?v=fwXRD-ix5mQ
25-09-2014, 23:58 #103
26-09-2014, 00:09 #104
δυο πραγματα ειναι απεριοριστα το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια αινσταιν.
26-09-2014, 00:10 #105