Forum Υποστήριξης

Ειναι το φορουμ ναρκωτικο?

Θέμα: Ειναι το φορουμ ναρκωτικο?

1. keep_walking said:
    Που ισως ειναι και ο τροπος που μαθαμε για να επιβιωνουμε , στην ζουγκλα της φυσης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

2. deleted_member27-11-2015 said:
    αυτο το κλασικο παιχνιδι μεταξυ ηλιθιων(φουλ ακυρο με το θεμα αλλα αυτο το "λολ" μου δινει μπουνια κατευθειαν στα νευρα)

3. marian_m said:
    Πάντως, αν κρίνω από όσους έχουν κατά καιρούς αναχωρήσει και μάλιστα με τυμπανοκρουσίες και συνεχίζουν να επιστρέφουν συνεχώς και μάλιστα με άλλα νικ, τότε είναι αρκετοί οι εθισμένοι.

4. keep_walking said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από legalize Εμφάνιση Μηνύματος
    αυτο το κλασικο παιχνιδι μεταξυ ηλιθιων(φουλ ακυρο με το θεμα αλλα αυτο το "λολ" μου δινει μπουνια κατευθειαν στα νευρα)

Χμ ισως και οχι , ισως ειναι η ανθρωπινη φυση και δεν πρεπει να την απαρνιομαστε , ακομα και σε διανοητικο επιεπδο παιζεται πολλες φορες .... δεν ειναι σκετη ανταλλαγη γνωσης , αλλα συναισθηματων κλπ .... πιο πολυποικιλων φυσικα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

5. betelgeuse said:
    Παιδια γραφεται τοσο γρηγορα μεχρι να απαντησω μπαινουν αλλες 3 απαντησεις αναμεσα.
    Τεσπα , οπως ειπα πριν την γνωμη μου θα την πω αυριο . Θελω να δω πρωτα τις απαντησεις και αλλων μελων .

6. keep_walking said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από marian_m Εμφάνιση Μηνύματος
    Πάντως, αν κρίνω από όσους έχουν κατά καιρούς αναχωρήσει και μάλιστα με τυμπανοκρουσίες και συνεχίζουν να επιστρέφουν συνεχώς και μάλιστα με άλλα νικ, τότε είναι αρκετοί οι εθισμένοι.

Δεν εχω συναντησει κατι παρομοιο σε φορουμ αλλο ειναι η αληθεια , εχει μια μοναδικοτητα.

7. marian_m said:
    Πάντως keep τα λες πολύ ωραία. Μας έλειψες!

8. αλεξανδρος_77 said:
    σοβαρα φορουμ δεν υπαρχουν ουτε υψιλου επιπεδου αν θες να ακουσεις κατι σοβαρο θα το ακουσεις σε προσωπικες συζητισεις οπουδηποτε με καπιον που ξερεις οτι σου τεριαζει να του μιλας.
    το υψιλο επιπεδο ειναι μια ουτοπικη λεξη που αφορα ανθρωπους δηθεν υψιλης ποιοτητας οπιος ειναι πραγματικα υψιλης ποιοτητας ειναι ανθρωπος που εμβαθαινει στα παντα κ δεν το παιζει υψιλης ποιοτητας με απλα περιτυλιγματα συσκευασιας δωρου.

δεν υπαρχει ακραια ηλικρινια οσο υπαρχουν δημοσιες συζητισεις κ αν καπιοι ανεβαζουν προσωπικα πραγματα το κανουν γιατι δεν ειχαν αλλο τροπο η αλλη διεξοδο

επισης απο οτι εχω παρατηρισει κανεις δεν εχει κανει απολυτως τιποτα για να βελτιωσει λιγο την εμφανιση του κ κυριως τα προφιλ των μελων το οποια ειναι απολυτως απροσωπα με ενα ονομα πολες φορες οτι να ναι

9. deleted_member27-11-2015 said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από keep_walking Εμφάνιση Μηνύματος
    Χμ ισως και οχι , ισως ειναι η ανθρωπινη φυση και δεν πρεπει να την απαρνιομαστε , ακομα και σε διανοητικο επιεπδο παιζεται πολλες φορες .... δεν ειναι σκετη ανταλλαγη γνωσης , αλλα συναισθηματων κλπ .... πιο πολυποικιλων φυσικα
    συναισθηματων σιγουρα,απλος το θεωρω ηλιθιο γιατι δεν μου αρεσει να μιλαω εχω αλλους τροπους να λυνω προβληματα που αξιζει να λυθουν(και αυτα ειναι ελαχιστα.δεν ειμαι αουγκανος που βγηκε απο την σπυλια κατευθιαν στον 21το αιωνα)

10. deleted_member27-11-2015 said:
    οοοοοο ξεφευγω απο το θεμα συγνωμη!!

11. keep_walking said:
    Χεχε ναι οι κανονες του παιχνιδιου αλλαζουν και η ανθρωπινη φυση αραγε ? Τι τρεχει με αυτη και ποια ειναι εντελει?

12. keep_walking said:
    Ωραια τα λετε παιδια ευχαριστω marian ειχα πολυ καιρο να γραψω , εχω κατι προβληματα τωρα τελευταια και ξεφευγω καπως

13. keep_walking said:
    σας αφηνω τωρα γιατι παω για υπνο καληνυχτα απο μενα

14. εσωτερική_σήψη said:
    καληνυχτα κηπ!
    παντως ναι ειναι φορες που νιωθω την αναγκη να γραψω εδω

15. marian_m said:
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά keep, καλή ξεκούραση.