Ληψη υπηρεσιων ψυχικης υγειας και απορρητο.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

Ληψη υπηρεσιων ψυχικης υγειας και απορρητο.

Γενικα εχω απηυδησει με τη νοοτροπια σε αυτη τη χωρα.

Μολις μαθει καποιος οτι παιρνεις φαρμακα, το λεει σε οσους περισσοτερους μπορει και το κουτσομπολευει. Γινεται ενας πανικος. Το μαθαινει ολοκληρη η περιοχη κλπ.

Επισης ακομα και οι ιδιοι οι γιατροι δε προστατευουν το απορρητο που οφειλουν βαση το νομο.

Εχει τυχει να με δει γιατρος στο σπιτι μου και μετα να πει σε φιλο μου που πηγε να τον δει για επαγγελματικες συμβουλες να του πει οτι με εχει δει εμενα κλπ !!

Επισης του ειπε "ωχ οταν με πηρες νομιζα οτι ηταν αλλος ενας τρελος".

Ακομα στα ψυχιατρεια γινεται κουτσομπολιο και κοροϊδευουν τους ασθενεις οι γιατροι.

Εχει τυχει να νοσηλευτω σε ψυχιατρειο και μετα μεσω των νοσηλευτων ή αλλιως να διαρρευσει στην περιοχη το τι ελεγα και την κατασταση της υγειας μου και ολες τις ιδεες μου με αποτελεσμα να το ξερει αυτο ολοκληρη η περιοχη που μενω.

Πρεπει να πεσουν πολλες μηνυσεις και να πληρωσουν πολλα εκατομμυρια τα καθικια, μονο ετσι μαθαινουν.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ξεχασα να σας πω.

στο ψυχιατρειο επειδη παραξενευτηκε ο ψυχιατρος που εγινα χειροτερα, μου ειπε "ωχ δε σου αλλαξανε επιτηδες τα φαρμακα χεχε".

δηλαδη μπορει και οι νοσηλευτες για πλακα να σου αλλαξουν τα φαρμακα για να σπασουν πλακα οι νοσηλευτες και να παθεις υποτροπη.

τριτοκοσμικες συνθηκες παντου.

δεν υπαρχει κρατος σε αυτη τη χωρα. δε το φοβουνται ; μου φαινεται μονο με μηνυσεις λυνεται το θεμα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

οχι δεν υπαρχει νομος κ εννοια δικαιοσυνης για ψυχωτικους αντιθετως υπαρχει χλευασμος,στιγμα,εισαγγελι κες,υπερβολικα φαρμακα σε ποιοτητα κ ποσοτητα,καθηλωσεις(δεσιμα τα),ηλεκτροσοκ,φωνες,απειλε ς,εγκεισμος,κ μερικες φορες ξυλο κτλ

Senior Member
    ναι και μενα στην πρωτη μου νοσηλεια με εβαζαν να γραφω τι μου λενε οι φωνες και πως νιωθω και μετα τα εδειχναν ολα στη μανα μου ενω μου ειπαν οτι ειναι απορρητα

Senior Member
    ναι, θα πρέπει να πέσουν πολλές μηνύσεις και αγωγές... ποιός θα τις κάνει? οι δικηγόροι δεν δουλεύουν τσάμπα και το δικαιικό σύστημα εδώ δεν είναι και το πιό ευκίνητο και αποτελεσματικό του κόσμου... χώρια που τότε θα δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα σε πολλαπλάσια κλίμακα (θα το μάθουν και τα κράσπεδα των πεζοδρομίων)

εγώ φοβάμαι να μιλήσω στους καθηγητές του παιδιού μου, ότι αντί να το βοηθήσουν θα στιγματιστεί...

δυστυχώς αυτά είναι τα γνωρίσματα μιας ανταγωνιστικής κοινωνίας...

Banned
    εγω δε μπορω να καταλαβω τι απορρητο μπορει να περιμενει κανεις οταν η λεξη ψυχο-λογια σημαινει αυτος που κανει σχολια για τη ψυχη καπιου

ειναι σα να λες σε ενα μουσικο το οτι παιζει μουσικη.

μπορεις να ξερεις τι κανει καπιος οταν δε τον βλεπεις? οχι.

το μονο που μπορεις να πεισεις ειναι να εξελιξει τις ικανοτητες του κ να φαινετε παναγια μπροστα σου.

ουδεν κακον αμιγες καλου.

Senior Member
    @αλεξ δεν ισχυει αυτο που λες. ο γιατρος και ο ψυχολογος δεσμευονται απο τον κωδικα δεοντολογιας να μην αποκαλυψουν αυτα που τους λεει ο πελατης τους!
    αν αποκαλυψουν σηκωνει μηνυση.. οπως εμενα που ειπαν στη μανα μου οτι ειχα κανει χρηση χασις

Banned
    καταλαβα..............

Banned
    μου θυμισες τωρα τη πλακα που ειχαμε κανει καποτε πριν απο χρονια κ ζαμανια σε μια γνωστη μου το 2002 που της ειχε στηλει ενα μυνημα ενας γνωστος μου κ της ελεγε οτι δε μπορει να της πει πως τον λενε για λογους δεοντολογιας χαχα

Senior Member
    κατα τα αλλα καποια ΖΩΑ μιλανε για ψυχιατρικη μεταρυθμιση.
    (βλ. ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ)
    ...And in the end we 'll become winners through that disastrous and harsh fight...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε μπορω να καταλαβω τι απορρητο μπορει να περιμενει κανεις οταν η λεξη ψυχο-λογια σημαινει αυτος που κανει σχολια για τη ψυχη καπιου

ειναι σα να λες σε ενα μουσικο το οτι παιζει μουσικη.

μπορεις να ξερεις τι κανει καπιος οταν δε τον βλεπεις? οχι.

το μονο που μπορεις να πεισεις ειναι να εξελιξει τις ικανοτητες του κ να φαινετε παναγια μπροστα σου.

ουδεν κακον αμιγες καλου.
    ΕΧΕΙ κ κανα καλο η ψυχωση δλδ που λενε ουδεν κακο αμιγες καλου?δεν το ξερα...

Senior Member
    Καλα τα λες μελος μαουσ ειναι δυσκολο να βρεις πραγματικα καλο ειδικο κ το καλυτερο ειναι να αδιαφορεις για τα κουτσομπολια

Senior Member
    Eγω που μενω σε χωριο να δεις πως εχουν τα πραγματα, που αναγκαζομαι και βλεπω τις ιδιες φατσες χειμωνα καλοκαιρι, αλλα ειναι γαλατικο χωριο και κατα βαθος μ αγαπανε, ειδικα οταν ειμαι ανεβασμενος χαχα.

Senior Member
    Απο την στιγμη που θα ξεστομισεις τα μυστικα σου τιποτα δεν μενει απορρητο και οταν γραφονται σε ψυχιατρικα, κοινωνικα ιστορικα οποιοσδηποτε ειδικος μπορει να εχει προσβαση σε αυτα υποτιθεται για να εχει μια εικονα για τον ασθενη.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Τα εν οίκω μη εν δήμω ... Σίγουρα αν παίρνεις φάρμακα είτε για κάποια ψυχική πάθηση είτε για καρδιοπάθεια θα γίνεις αντικείμενο συζήτησης. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγνοείς τέτοιους μικροαστούς κοτσομπόληδες και αν μπορείς να μη διατυμπανίζεις ότι παίρνεις φάρμακα...δυστυχώς υπάρχει το στίγμα

Page 1 of 3 123 LastLast