Τάση για εμετό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Banned
    α μου στελνεις κ πμ κ ολας τουλαχιστον δε μου λες να φορεσω κ τη περικεφαλαια κ ολας εμενα στα μου η εισαι στο φορουμ η οχι ετσι κανεις κακο σε αυτους που απαντας οχι σε εμενα αφου αν διαβασεις τις συνταγες που εχουν τα φαρμακα θα διαβασει κ κατεβατα απο παρενεργειες.

Banned
    Quote Originally Posted by nikosr View Post
    Αλέξανδρε έχεις εσύ να μου προτείνεις κάτι;
    στο προτεινα εξ αρχης... το λες κ μονος σου τι σε πειραζει λες.. φοβομουν το σχολειο αρα ειναι οφθαλμοφανες οτι απο το αγχος σου για το σχολειο το παθαινεις ολο αυτο δε φαινετε? οποτε αν δε μπορεις παρατα τα χωρις υγεια τι να το κανεις το σχολειο?
    εχασες την υγεια σου εχασες τα παντα... ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    α μου στελνεις κ πμ κ ολας τουλαχιστον δε μου λες να φορεσω κ τη περικεφαλαια κ ολας εμενα στα μου η εισαι στο φορουμ η οχι ετσι κανεις κακο σε αυτους που απαντας οχι σε εμενα αφου αν διαβασεις τις συνταγες που εχουν τα φαρμακα θα διαβασει κ κατεβατα απο παρενεργειες.
    Την επομενη φορα που θα εχεις πονοκεφαλο μην παρεις παυσιπονο, εχει πολλες παρενεργειες στις οδηγιες. Κατσε ετσι θα περασει. Εαν πασχεις απο αλλεργια, μη παρεις αντιισταμινικο, εχει εξισου παρενεργεις. Ενα αναφυλακτικο σοκ θα παθεις, τι ειναι μωρε! Θα περασει και αυτο. Επισης αν μπορεις κρατα την αναπνοη σου, το οξυγονο προκαλει οξειδωση των κυτταρων και μας γερναει. Και για τον καρκινο, οχι προς θεου μην παρεις ιντερλευκινη (χημειοθεραπεια) μεσα στις παρενεργειες ειναι η τριχοπτωση. Κανε θετικες σκεψεις και σε μερικες μερες θα ανακαμψεις.
    Δυστυχως η κατασταση σου δεν ειναι θεραπευσιμη ανθρωπε μου. Προσπαθησα πολυ να το ληξω εκει και να μην χαλαω το thread του ανθρωπου, αλλα εσυ εκει συνεχιζεις. Θα το κλεισω ομως οριστικα εδω με ενα μυνημα απο το χρηστη "mnimonio" που πηγαινε για σενα και συνοψισε οτι σκεφτομουν σε μια φραση και δεν θα ξαναμπω αλλο εδω γιατι τα θελω τα μαλλια στο κεφαλι μου. Τα πιο ηλιθια επιχειρηματα που εχω ακουσει ποτε...παρμενα απο την "Ανωτερη Ψυχολογια" (Πως λεμε ανωτερα μαθηματικα ?) και οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post502843

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    στο προτεινα εξ αρχης... το λες κ μονος σου τι σε πειραζει λες.. φοβομουν το σχολειο αρα ειναι οφθαλμοφανες οτι απο το αγχος σου για το σχολειο το παθαινεις ολο αυτο δε φαινετε? οποτε αν δε μπορεις παρατα τα χωρις υγεια τι να το κανεις το σχολειο?
    εχασες την υγεια σου εχασες τα παντα... ετσι δεν ειναι?
    Α δηλαδή τον συμβουλεύεις να αφήσει τις σπουδές του!
    Πονάει χέρι, κόψει χέρι! Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι!
    Καταπληκτική μέθοδος. Εξάλλου τα αποτελέσματα τα έχουμε μπροστά μας! Είσαι το λαμπρό παράδειγμα.

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, nikosr έχεις συζητήσει το πρόβλημά σου με κάποιον ειδικό;
    Γιατί είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για κάτι ψυχολογικό που σε βασανίζει χρόνια, το έχεις καταλάβει και ο ίδιος, παρόλ' αυτά, δε φαίνεται να σε βοηθάει ιδιαίτερα αυτή η συνειδητοποίηση από μόνη της. Οπότε, θα σου έλεγα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.
    Το να ψάχνεις μόνος σου, ρωτώντας από δω κι από κει άσχετους ή ακόμη χειρότερα, κάποιους που κρυμμένοι στην ανωνυμία του διαδικτύου μπορεί να σου εμφανιστούν ως ειδικοί, είναι λίγο επικίνδυνο.
    Σίγουρα πάντως η λύση δεν είναι ούτε να διακόψεις τις σπουδές σου, ούτε να μη βγαίνεις από το σπίτι σου.
    Πιστεύω πάντως, χωρίς να είμαι ειδικός, ότι είναι ένα πρόβλημα που με σωστή καθοδήγηση μπορεί να βρει γρήγορα τη λύση του.

Banned
    εχασες την υγεια σου εχασες τα παντα

Banned
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Την επομενη φορα που θα εχεις πονοκεφαλο μην παρεις παυσιπονο, εχει πολλες παρενεργειες στις οδηγιες. Κατσε ετσι θα περασει. Εαν πασχεις απο αλλεργια, μη παρεις αντιισταμινικο, εχει εξισου παρενεργεις. Ενα αναφυλακτικο σοκ θα παθεις, τι ειναι μωρε! Θα περασει και αυτο. Επισης αν μπορεις κρατα την αναπνοη σου, το οξυγονο προκαλει οξειδωση των κυτταρων και μας γερναει. Και για τον καρκινο, οχι προς θεου μην παρεις ιντερλευκινη (χημειοθεραπεια) μεσα στις παρενεργειες ειναι η τριχοπτωση. Κανε θετικες σκεψεις και σε μερικες μερες θα ανακαμψεις.
    Δυστυχως η κατασταση σου δεν ειναι θεραπευσιμη ανθρωπε μου. Προσπαθησα πολυ να το ληξω εκει και να μην χαλαω το thread του ανθρωπου, αλλα εσυ εκει συνεχιζεις. Θα το κλεισω ομως οριστικα εδω με ενα μυνημα απο το χρηστη "mnimonio" που πηγαινε για σενα και συνοψισε οτι σκεφτομουν σε μια φραση και δεν θα ξαναμπω αλλο εδω γιατι τα θελω τα μαλλια στο κεφαλι μου. Τα πιο ηλιθια επιχειρηματα που εχω ακουσει ποτε...παρμενα απο την "Ανωτερη Ψυχολογια" (Πως λεμε ανωτερα μαθηματικα ?) και οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post502843
    α με συγχωρεις εγω πονοκεφαλους δεν εχω καν.

η συκοφαντικη δυσφιμηση στο απογειο της...

Senior Member
    Προσεξε απ αυτα που γραφεις μην σε παρουν οι Αμερικανοι για πειραματα. Ζητα και μια θεση στο γκινες, ο ανθρωπος που δεν επαθε ποτε πονοκεφαλο. Α και δεν ειπα κατι εγω, απλα ειδα κατι που μου αρεσε και ειπα να το μοιραστω, υπερβαλεις...

Banned
    οταν βλεπεις τετιους ανθρωπους που χρησιμοποιουν υβρεις κ συκοφαντικη δυσφημιση ως επιχειρηματα το μονο που αξιζει να σκεφτεσε ειναι εγω ειμαι ανωτερος απο αυτους κ να απαξιεις να απαντησεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12