Σχέσεις με διάφορα ηλικίας. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Πρέπει να υπάρχει διαφορά ηλικίας σε μια σχέση;

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ναι, ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος

4 21.05%
  • Ναι, η γυναίκα πρέπει να είναι μεγαλύτερη

0 0%
  • Πρέπει να είναι συνομήλικοι

3 15.79%
  • Δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας

12 63.16%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τι να πω βρε παιδια , η ζωη ειναι τοσο περιεργη , ολα ειναι δυνατα , καλυτερα ομως ο αντρας ναναι μεγαλυτερος ( τι αλλο θαλεγα !! ) . Μπορει νασαι 40 και να φαινεσαι 50 , μπορει και το αντιθετο , ειναι και θεμα ωριμοτητας , δεν μπορω να με φανταστω στα 53 μου , με μια 45αρα , θαναι σαν την μητερα μου !!! βεβαια προσεχω τον εαυτο μου πολυ , γυμναστικη , διατροφη , καλα γονιδια , καταφερα να κρατησω τα μαλλια μου , ε , μια 35αρα ειναι ΟΚ , και μικροτερη δεν θα με πειραζε ομως !
    για εναν ωριμο η παραωριμο ανδρα (>40- 45), ειδικα αν εχει περιπετειες με την υγεια του, ειτε με μικροτερη ειτε με συνομηλικη, υπαρχει ο φοβος να μην μπορει να ανταπεξερθει σεξουαλικα.
    στις γυναικες, αυτο δεν ισχυει.
    διοτι και η 35ρα και η 45αρα θελει σεξ αξιωσεων, οχι υποσχεσεις..
    δεν αρκει η εμφανιση λοιπον, αν θεωρεις οτι την εχεις κι αν σε απασχολουν μονο τα εξωτερικα χαρακτηριστικα.υπαρχουν και γυναικες που δειχνουν πολυ νεωτερες.
    χρειαζεται και καλη υγεια ωστε να λειτουργει ο οργανισμος και να την ικανοποιεις και το κυριοτερο, να σε βλεπει κι αλλη οπως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου (ωραιο και νεο) και να σε θελει ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    περιπου την ιδια απορια εχω εγω . αυτο το διαστημα ειμαι ελευθερος αλλα σκοπευω να κανω σχεση .ειμαι 33χρονων κ γενικα δεν κοιταω ηλικια ειτε η αλλη να ναι μικροτερη ειτε μεγαλητερη . επειδη ομως τα χρονια παιζουν το ρολο τους αναρωτιεμαι τι θα ταν καλητερο να τα φτιαξω με μικροτερη η και με καποια στην ηλικια μου .ολες οι ηλικιες εχουν τα θετικα τους οποτε για μενα ειναι ενα θεμα που δυσκολα θα απαντηθει ισως το αφησω στη θεα τυχη κ οτι γινει .
    στην πραγματικοτητα το ερωτημα σου ειναι καθαρα θεωρητικο, γιατι ειναι σχεδον αδυνατον να βρεθεις αναμεσα σε δυο υποψηφιες με ακριβως τις ιδιες ποιοτητες και χαρακτηριστικα και μονη διαφορα μεταξυ τους την ηλικια, ωστε να αναρωτηθεις αν θα πρεπει να εισαι με την μεγαλυτερη η την μικροτερη.
    σιγουρα καποια θα σου αρεσει περισσοτερο σε εμφανιση- προσωπικοτητα- αποψεις- παρεα- σεξ απιλ κλπ κλπ κλπ, οποτε το διλλημα θα λυθει μονο του... :rolleyes:
    Last edited by Remedy; 22-09-2014 at 13:25.

Senior Member
    Μπορει νασαι 40 και να φαινεσαι 50 , μπορει και το αντιθετο , ειναι και θεμα ωριμοτητας , δεν μπορω να με φανταστω στα 53 μου , με μια 45αρα , θαναι σαν την μητερα μου !!!
    Τι λες βρε παιδί μου! Πιο μικρή κι από σένα η μάνα σου δηλαδή!
    βεβαια προσεχω τον εαυτο μου πολυ , γυμναστικη , διατροφη , καλα γονιδια , καταφερα να κρατησω τα μαλλια μου , ε , μια 35αρα ειναι ΟΚ , και μικροτερη δεν θα με πειραζε ομως !
    Μάλλον θα την πείραζε αυτή όμως! Εκτός αν σε είχε για να σου τα τρώει! Γιατί για κάτι άλλο, υπάρχουν πιο ακμαίοι!
    Πάντως, ότι και να λέμε, ο άντρας μετά από κάποια ηλικία δεν είναι ιδιαίτερα λειτουργικός! Οπότε ή ονειρεύεται ή αναπολεί!:p
    Οπότε, μια γυναίκα με πολύ μεγαλύτερο άντρα, στερείται βασικών απολαύσεων. Γι' αυτό συχνά τις ψάχνει αλλού κι έχει τον γέρο να πληρώνει και να καμαρώνει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by silencer View Post
    Το kerasi ας ξανατοποθετηθει, δεν κατάλαβα τι εννοεί.

Όσον αφορα την περίπτωση μου, δεν έκανα πουθενά καμία αναφορά στη διαρκεια της σχέσης. ΑΝ υπάρξει σχέση με νοιάζει να είναι ενδιαφέρουσα και σταθερή, δεν είπα πουθενά ότι θέλω να είναι σχέση 5, 6 η 10 ετών. Έχω μάθει στην πορεια των χρόνων μου να μην κάνω μεγαλόπνοα σχέδια και να ζω τη σχέση μου με έναν ανθρωπο χωρίς μεγάλες προοπτικές και στόχους ευθύς εξαρχής. Day by day. Να πω ότι δεν ήμουν πάντα έτσι.
    Να πω επίσης ότι Η επιθυμία σταθερότητας σε μια σχέση σημαίνει πως δε μου αρέσουν οι απότομες αλλαγές, οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και τα υπερβολικά τσαλιμακια. Στην προηγούμενη σχέση μου, με μια κοπελα 4,5 χρόνια μικρότερη, φαινομενικά ανεξάρτητη, με δική της δουλειά, διεκδικητική, υπεύθυνη, είχα να αντιμετωπίσω καταστάσεις που δεν συμβαδιζαν με τις παραπάνω ιδιότητες της και όπως αποδείχτηκε ήταν ένα πολύ ανώριμο άτομο.
    Μα, θα μου πείτε, ήσουν με την 34χρόνη και δεν βρήκες ωριμότητα, θα τη βρεις στην 26χρόνη;
    Ίσως λοιπόν η ηλικία δεν έχει να κάνει με την ωριμότητα στη γυναίκα. Όμως στον άντρα συνήθως η ωριμότητα απαντάται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ας πούμε σε παλαιότερες σχέσεις με συνομηλικες, ήταν αδύνατον να συμβαδισω με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους λόγω ηλικίας κι ετσι παρόλη την αγάπη και το δέσιμο, ο ένας από τους δύο αποχωρούσε.
    Επαναλαμβάνω ότι δεν ειναι τίποτα προδιαγεγραμμένο. Μπορεί να μη γίνει τίποτα μεταξύ μας. Μάλλον όμως το θέμα με απασχολεί γιατί ξέρω ότι στο χώρο που κινούμαι είναι πιο εύκολο να κάνεις σχέση με μικρότερη παρά με 35+. Τα ατομα σε τέτοιες ηλικίες είναι λίγα ή δεσμευμένα.
    το κερασι γραφει με το ενα χερι (το αριστερο), και θα παρει πολυ χρονο να επανατοποθετηθει...

αυτα που περιγραφεις οτι σε ενδιαφερουν, ειναι θεματα χαρακτηρα- προσωπικοτητας (ισως και καλης υγειας), αλλα οχι θεματα ηλικιας.
    μπορει να βρεις και πολυ ΠΟΛΥ μεγαλυτερη με αλλοπροσαλη συμπεριφορα ....
    κατα τη γνωμη μου πολυ σωστα τις βλεπεις (πλεον) τις σχεσεις. αυτη ειναι η πραγματικοτητα των σχεσεων. κανεις δεν μπορει να τις προδιαγραψει εξ αρχης, απλα επειδη ξερει τις ηλικιες η το οτιδηποτε αλλο.
    δυστυχως η ευτυχως, γι αυτα που ψαχνεις δεν υπαρχουν εγγυησεις, οχι μονο απ την ηλικια της, αλλα ουτε απο οτιδηποτε αλλο εξωτερικο, αν δεν την ζησεις την κοπελα..

ξεκινα μαθαινοντας τις δικες της προθεσεις, αν οντως ειναι επιθυμια για κατι παραπανω η θέρμη που εσυ ειδες και αναρωτησου αργοτερα για μονιμοτητες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στην πραγματικοτητα το ερωτημα σου ειναι καθαρα θεωρητικο, γιατι ειναι σχεδον αδυνατον να βρεθεις αναμεσα σε δυο υποψηφιες με ακριβως τις ιδιες ποιοτητες και χαρακτηριστικα και μονη διαφορα μεταξυ τους την ηλικια, ωστε να αναρωτηθεις αν θα πρεπει να εισαι με την μεγαλυτερη η την μικροτερη.
    σιγουρα καποια θα σου αρεσει περισσοτερο σε εμφανιση- προσωπικοτητα- αποψεις- παρεα- σεξ απιλ κλπ κλπ κλπ, οποτε το διλλημα θα λυθει μονο του... :rolleyes:
    καθε ηλικια εχει τα ιδιατερα χαρακτηριστικα της που ισχυουν σε μεγιστο ποσοστο αν κ οχι 100% πχ εγω 33 χρονων κ τα φτιαχνω με μια μικροτερη κατα 10 χρονια δηλ με μια 23 χρονη . τι θα περιμενω γενικα απο μια "παιδουλα ":D μπορουμε να πουμε οτι μιας κ ο χρονος δε προλαβε να την αγγιξει οτι θα ναι ποιο εμφανισημη απο μια πχ 30αρα .ενα αλλο θετικο ειναι οτι σ αυτες τις ηλικιες ειναι ποιο ανοιχτες . ας ερθουμε τωρα στα αρνητικα . αν εγω ως 33αρης θελω να κανω μια σοβαρη συζητηση με ποια ειναι ποιο πιθανο να την κανω ?με την παιδουλα η μια ποιο μεγαλυτερη ?ποια ειναι ποιο ωριμη ?χωρις να αποκλειεται κ το αντιθετο . στο θεμα του σεξ τι μπορω να περιμενω απο μια 23 χρονη ?οχι πολλα ! αν εγω κανω σχεση με μια ποσο μικρη δε θα περιμενω να μου βγαλει κ τα ματια !

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Μήπως τελικά να δίναμε βάση στον άνθρωπο κ την προσωπικότητά του.....? Γιατί μόνο αυτή μπορεί να καταστήσει μια σχέση ενδιαφέρουσα, είτε αυτή είναι σύντομη είτε θα κρατήσει μια ζωή. Το θέμα είναι τί χαρακτήρας είναι ο καθένας μας, τί προτεραιότητες έχει, τί είδος ανθρώπου θέλει να έχει δίπλα του, κ ποιά στοιχεία θεωρεί κομβικής σημασίας στην προσωπικότητα του άλλου. Δηλ. κάπου - κάπου να κοιτάμε λίγο κ την ουσία, κ όχι την επιφάνεια....... εκτός φυσικά κ αν υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση για 1,2,........ βράδια, οπότε η εμφάνιση κ ορισμένα "ταλέντα" φτάνουν κ περισσεύουν, ποιός θα ασχοληθεί με την προσωπικότητα του άλλου (κ πολύ καλά θα κάνει να μην ασχοληθεί)
    Αυτος ειναι γυναικειος τροπος σκεψης,τον σεβομαι γιατι ο καθενας λειτουργει με διαφορετικο τροπο,αλλα μην εχεις την απαιτηση να λειτουργουν και οι αντρες ετσι. (ή ακομα και ολες οι γυναικες)
    Κανενας ερωτας ή σχεση δε ξεκινησε επειδη η αλλη ειχε γουστο στη μουσικη ή επειδη της αρεσαν τα ιδια βιβλια με μας.

Οπως και αναποδα,οταν οι γυναικες λετε ''προσωπικοτητα'',δεν εννοειτε την καλη καρδια του αλλου,αλλα αλλα χαρακτηριστικα,πχ αυτοπεποιθηση,δυναμισμο κλπ.

Οποτε το τι συνιστα επιφανεια,και τι ουσια,και το τι θελει ο καθενας απο τη ζωη του χωραει πολυυυυ κουβεντα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    καθε ηλικια εχει τα ιδιατερα χαρακτηριστικα της που ισχυουν σε μεγιστο ποσοστο αν κ οχι 100% πχ εγω 33 χρονων κ τα φτιαχνω με μια μικροτερη κατα 10 χρονια δηλ με μια 23 χρονη . τι θα περιμενω γενικα απο μια "παιδουλα ":D μπορουμε να πουμε οτι μιας κ ο χρονος δε προλαβε να την αγγιξει οτι θα ναι ποιο εμφανισημη απο μια πχ 30αρα .ενα αλλο θετικο ειναι οτι σ αυτες τις ηλικιες ειναι ποιο ανοιχτες . ας ερθουμε τωρα στα αρνητικα . αν εγω ως 33αρης θελω να κανω μια σοβαρη συζητηση με ποια ειναι ποιο πιθανο να την κανω ?με την παιδουλα η μια ποιο μεγαλυτερη ?ποια ειναι ποιο ωριμη ?χωρις να αποκλειεται κ το αντιθετο . στο θεμα του σεξ τι μπορω να περιμενω απο μια 23 χρονη ?οχι πολλα ! αν εγω κανω σχεση με μια ποσο μικρη δε θα περιμενω να μου βγαλει κ τα ματια !

χαχαχαχα!!! αχ αυτο το ξεματιασμα, σε ολους μας χρειαζεται!! χεχεχε με κανετε και γελαω βρε παιδια!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    χαχαχαχα!!! αχ αυτο το ξεματιασμα, σε ολους μας χρειαζεται!! χεχεχε με κανετε και γελαω βρε παιδια!! :)
    γελα οσο θες :D εγω απαντησα με επιχειρηματα κ αν θες ανατρεψε τα .

Senior Member
    δεν εχω τετοιο σκοπο!!! μου εφτιαξες τη διαθεση απλα!!

Senior Member
    με ασχημο τροπο το δειχνεις παντως ... οτι κ αν εννοεις εσυ πριν απαντησεις ξεματιαστικες ?μπα

Senior Member
    καλα το ειπα με τον πιο ωραιο τροπο που μπορουσα, αλλα μαλλον χανεται ο τροπος στο γραψιμο, και μπορει να μηνε χεις και καλη διαθεση.. αστο λοιπον.

Η λιλιουμ ειναι η πιο ακομπλεξαριστη τυπισσα εδω μεσα γουιστρον,μη μασας.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αυτος ειναι γυναικειος τροπος σκεψης,τον σεβομαι γιατι ο καθενας λειτουργει με διαφορετικο τροπο,αλλα μην εχεις την απαιτηση να λειτουργουν και οι αντρες ετσι. (ή ακομα και ολες οι γυναικες)
    Κανενας ερωτας ή σχεση δε ξεκινησε επειδη η αλλη ειχε γουστο στη μουσικη ή επειδη της αρεσαν τα ιδια βιβλια με μας.

Οπως και αναποδα,οταν οι γυναικες λετε ''προσωπικοτητα'',δεν εννοειτε την καλη καρδια του αλλου,αλλα αλλα χαρακτηριστικα,πχ αυτοπεποιθηση,δυναμισμο κλπ.

Οποτε το τι συνιστα επιφανεια,και τι ουσια,και το τι θελει ο καθενας απο τη ζωη του χωραει πολυυυυ κουβεντα.

Αλαφροϊσκιοτε το πώς λειτουργούν οι άντρες το ξέρω καλύτερα απ'όσο χρειάζεται για να παρουσιάσει μια κατάσταση έστω κ το ελάχιστο ενδιαφέρον......
    Σαφώς κ δεν αντιλέγω πως το 1ο "κλικ" το κάνει η εμφάνιση, ποιός θα κοιτάξει εύκολα έναν κουασιμόδο/α επειδή είναι καλό παιδί ή καλή κοπέλα αντίστοιχα? Απειροελάχιστοι/ες.

Όταν όμως λέω "προσωπικότητα" αυτό είναι ένα τεράααααααααααααστιο πακέτο που κουβαλάει ο καθένας μας κ περιλαμβάνει τα πάντα, από το πόσο σε συμπληρώνει κ σε στηρίζει ο άλλος μέχρι το πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του κ το κατά πόσο ξέρει να σου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι ο χαρακτήρας του, η νοοτροπία του, τα γούστα του, τα ελαττώματα κ προτερήματά του, τα πιστεύω του, όλα μα όλα.
    Σε μακροχρόνια βάση είναι δηλ. πιθανότερο να "κόλλαγες" με μια κοπέλα λιγότερο εμφανίσιμη αλλά προσγειωμένη κ με αυτοπεποίθηση, παρά με μια κουκλάρα που θα κουβάλαγε του κόσμου τις ανασφάλειες κ θα ήταν κ στον κόσμο της. Εννοείται ότι επειδή με κάποιον έχετε τα ίδια γούστα στα βιβλία ή τη μουσική δεν ερωτεύεστε κιόλας (μπορεί όμως να ευδοκιμήσει μια ωραία φιλία), γιατί ο έρωτας απαιτεί αμοιβαία έλξη. Κ πολύ σωστό αυτό που λες ότι το τί θεωρεί κανείς επιφάνεια κ τί ουσία, κ όπως το τί είναι σημαντικό για τον καθένα είναι μεγάλη ιστορία, αντικειμενικά όμως, καμία ανθρώπινη σχέση που είναι βασισμένη σε επιφανειακά χαρακτηριστικά (ωραία εμφάνιση, super-wow sex κλπ) δεν άντεξε μόλις πλακώσανε οι πρώτες καθημερινές δυσκολίες κ ρουτίνες (ξέρεις πόσα τέλεια-στο-κρεβάτι-ζευγάρια χωρίσανε όταν ήρθανε οι πρώτοι κοινοί λογαριασμοί κ πόσα barbie&ken ζευγάρια τα σπάσανε όταν ήρθε η υποχρέωση της φροντίδας ενός παιδιού...?)

Οπότε, αν κ σε πολλά συμφωνούμε πάνω στο εν λόγω θέμα, πρέπει να σου πω πως άντρες κ γυναίκες είμαστε τα ίδια. Κ αν κάποιος (αυτό δεν έχει να κάνει με τον αν είναι άντρας ή γυναίκα) τη λέξη "προσωπικότητα" την αντιλαμβάνεται σωστά, τότε εκεί μέσα τα συμπεριλαμβάνει όλα, από την καλή ή κακή καρδιά του αλλουνού, μέχρι τα ενδιαφέροντά του, μέχρι τον αυτοσεβασμό κ την αυτοεκτίμησή του, μέχρι την ερωτική χημεία, μέχρι..... μέχρι....

Κ οκ, μπορεί σε 1η φάση οι άντρες συνήθως (τονίζω το συνήθως γιατί κυκλοφορούν κ πολλές ρουβίτσες) να είναι πιο οπτικοί τύποι, όμως η επιφανειακότητα ή μη σε έναν άνθρωπο (τόσο στον εαυτό του όσο κ σε αυτό που ψάχνει) δεν σχετίζεται με το φύλο.

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αλαφροϊσκιοτε το πώς λειτουργούν οι άντρες το ξέρω καλύτερα απ'όσο χρειάζεται για να παρουσιάσει μια κατάσταση έστω κ το ελάχιστο ενδιαφέρον......
    Σαφώς κ δεν αντιλέγω πως το 1ο "κλικ" το κάνει η εμφάνιση, ποιός θα κοιτάξει εύκολα έναν κουασιμόδο/α επειδή είναι καλό παιδί ή καλή κοπέλα αντίστοιχα? Απειροελάχιστοι/ες.

Όταν όμως λέω "προσωπικότητα" αυτό είναι ένα τεράααααααααααααστιο πακέτο που κουβαλάει ο καθένας μας κ περιλαμβάνει τα πάντα, από το πόσο σε συμπληρώνει κ σε στηρίζει ο άλλος μέχρι το πόσο μπορείς να βασιστείς πάνω του κ το κατά πόσο ξέρει να σου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι ο χαρακτήρας του, η νοοτροπία του, τα γούστα του, τα ελαττώματα κ προτερήματά του, τα πιστεύω του, όλα μα όλα.
    Σε μακροχρόνια βάση είναι δηλ. πιθανότερο να "κόλλαγες" με μια κοπέλα λιγότερο εμφανίσιμη αλλά προσγειωμένη κ με αυτοπεποίθηση, παρά με μια κουκλάρα που θα κουβάλαγε του κόσμου τις ανασφάλειες κ θα ήταν κ στον κόσμο της. Εννοείται ότι επειδή με κάποιον έχετε τα ίδια γούστα στα βιβλία ή τη μουσική δεν ερωτεύεστε κιόλας (μπορεί όμως να ευδοκιμήσει μια ωραία φιλία), γιατί ο έρωτας απαιτεί αμοιβαία έλξη. Κ πολύ σωστό αυτό που λες ότι το τί θεωρεί κανείς επιφάνεια κ τί ουσία, κ όπως το τί είναι σημαντικό για τον καθένα είναι μεγάλη ιστορία, αντικειμενικά όμως, καμία ανθρώπινη σχέση που είναι βασισμένη σε επιφανειακά χαρακτηριστικά (ωραία εμφάνιση, super-wow sex κλπ) δεν άντεξε μόλις πλακώσανε οι πρώτες καθημερινές δυσκολίες κ ρουτίνες (ξέρεις πόσα τέλεια-στο-κρεβάτι-ζευγάρια χωρίσανε όταν ήρθανε οι πρώτοι κοινοί λογαριασμοί κ πόσα barbie&ken ζευγάρια τα σπάσανε όταν ήρθε η υποχρέωση της φροντίδας ενός παιδιού...?)

Οπότε, αν κ σε πολλά συμφωνούμε πάνω στο εν λόγω θέμα, πρέπει να σου πω πως άντρες κ γυναίκες είμαστε τα ίδια. Κ αν κάποιος (αυτό δεν έχει να κάνει με τον αν είναι άντρας ή γυναίκα) τη λέξη "προσωπικότητα" την αντιλαμβάνεται σωστά, τότε εκεί μέσα τα συμπεριλαμβάνει όλα, από την καλή ή κακή καρδιά του αλλουνού, μέχρι τα ενδιαφέροντά του, μέχρι τον αυτοσεβασμό κ την αυτοεκτίμησή του, μέχρι την ερωτική χημεία, μέχρι..... μέχρι....

Κ οκ, μπορεί σε 1η φάση οι άντρες συνήθως (τονίζω το συνήθως γιατί κυκλοφορούν κ πολλές ρουβίτσες) να είναι πιο οπτικοί τύποι, όμως η επιφανειακότητα ή μη σε έναν άνθρωπο (τόσο στον εαυτό του όσο κ σε αυτό που ψάχνει) δεν σχετίζεται με το φύλο.
    Τελικα οντως πρακτικα δε διαφωνουμε στα περισσοτερα.Η εμφανιση ειναι μονο η αρχη,αλλα αν δεν υπαρχει αυτη,τοτε δε προχωραμε και παρακατω.

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;504031]για εναν ωριμο η παραωριμο ανδρα (>40- 45), ειδικα αν εχει περιπετειες με την υγεια του,

Πες μου , ρεμεντυ , μην με κρατας σε αγωνια , ειδες τις ακτινογραφιες μου ???????

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast