Σχέσεις με διάφορα ηλικίας. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Πρέπει να υπάρχει διαφορά ηλικίας σε μια σχέση;

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ναι, ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος

4 21.05%
  • Ναι, η γυναίκα πρέπει να είναι μεγαλύτερη

0 0%
  • Πρέπει να είναι συνομήλικοι

3 15.79%
  • Δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας

12 63.16%
Multiple Choice Poll.
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
    Banned
    [QUOTE=Macgyver;504258]
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για εναν ωριμο η παραωριμο ανδρα (>40- 45), ειδικα αν εχει περιπετειες με την υγεια του,

Πες μου , ρεμεντυ , μην με κρατας σε αγωνια , ειδες τις ακτινογραφιες μου ???????
    χαχαχαχαχα οκ εγινα λιγο χαχας σημερα αλλα ριχνετε και κατι πετυχημενα εδω μεσα!!

(μην σβηνεις ρε μαγκ..)

Senior Member
    [QUOTE=mnimonio;504259][QUOTE=Macgyver;504258

(μην σβηνεις ρε μαγκ..)[/QUOTE]

.....νταξ.................

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Η λιλιουμ ειναι η πιο ακομπλεξαριστη τυπισσα εδω μεσα γουιστρον,μη μασας.
    Ωωωω!! ευχαριστω για τα καλα σας λογια!! ανταποδιδω την αγαπη!!!! χεχεχεχε <3 <3 <3

Senior Member
    όταν πρόκειται για δύο ώριμους αθρώπους, δεν ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας (ούτε οι ίδιοι δεν ασχολούνται)... τι σημασία έχει αν ο ένας είναι 60 κι ο άλλος (άλλη) 45???
    όταν όμως μιλάμε για εφήβους ή πολύ νέους, καλό είναι να έχουν σχέσεις με συνομήλικους αλλιώς ο μεγαλύτερος αναπόφευκτα θα τους χειραγωγήσει και θα λαμβάνει αυτός (άμεσα ή έμμεσα) τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουν οι ίδιοι για τη ζωή τους

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    όταν πρόκειται για δύο ώριμους αθρώπους, δεν ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας (ούτε οι ίδιοι δεν ασχολούνται)... τι σημασία έχει αν ο ένας είναι 60 κι ο άλλος (άλλη) 45???
    όταν όμως μιλάμε για εφήβους ή πολύ νέους, καλό είναι να έχουν σχέσεις με συνομήλικους αλλιώς ο μεγαλύτερος αναπόφευκτα θα τους χειραγωγήσει και θα λαμβάνει αυτός (άμεσα ή έμμεσα) τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουν οι ίδιοι για τη ζωή τους
    καλα κανεις και διευκρινιζεις μαμα, γιατι και παραπανω καποιος ανεφερε κατι για εφηβους και δεν σχολιαστηκε.
    μιλαμε για ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ουτε για παιδια, ουτε για εφηβους και κατα τη γνωμη μου, ουτε καν για μετεφηβικες ηλικιες(18-23), γιατι εκει σιγουρα υπαρχει χειραγωγηση και στους ανηλικους και παρανομια βεβαια!!

Senior Member
    Mε την αρχικη μου ερωτηση θεματοθετη εξεφρασα την απορια πως ειναι δυνατον να σε ελκυει μια 50ρα. Θεωρω οτι ειναι σπανιο να ελκυσει εναν νεο αντρα μια 50ρα. Τωρα αμα σ αρεσει εσενα παω πασο. Πιστευω ομως οτι θα ναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γτ δεν μπορει η μεγαλυτερη γυναικα να αντεξει τον περιγυρο, το σουσουρο δηλαδη που θα γινεται κ τις αντιδρασεις κ επισης γενικα μια γυναικα δεν αισθανεται ασφαλεια με τοσο μικροτερο ανδρα, σ οποια ηλικια και αν ειναι η ιδια, ποσο μαλλον στα 50τοσο που ειναι κατασταλαγμενη.

Senior Member
    Εγω βλεπω γερους 30αρηδες και νεους 70αρηδες . Και βεβαια μια κοπελα 40-45 ετων , αν γυμναζεται συστηματικα , προσεχει πολυ τον εαυτο της ( εχει και το χρημα γιαυτο , μην κοροιδευομαστε ) , καλα γονιδια , μπορει ναναι ερωτευσιμη , εχω παραδειγματα αρκετα , οχι πολλα ομως . Ολα σχετικα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω βλεπω γερους 30αρηδες και νεους 70αρηδες . Και βεβαια μια κοπελα 40-45 ετων , αν γυμναζεται συστηματικα , προσεχει πολυ τον εαυτο της ( εχει και το χρημα γιαυτο , μην κοροιδευομαστε ) , καλα γονιδια , μπορει ναναι ερωτευσιμη , εχω παραδειγματα αρκετα , οχι πολλα ομως . Ολα σχετικα .
    σωστο, αλλα κυριως οσον αφορα την εμφανιση.
    αν βλεπεις και γερους ενεργους σεξουαλικα οσο κι ενας 30ρης, μας το λες...

και τα παραδειγματα γέρων που μικροδειχνουν ειναι λιγα (ολα σχετικα). θεωρω οτι ανδρες και γυναικες, μικροδειχνουν (οταν αυτο συμβαινει) σε ιδια ποσοστα. απλα οι ανδρες εχουν την ατυχια να μην μπορουν να καμουφλαρουν τιποτε και μεγαλοδειχνουν αδικως. ουτε μαλλια βαφουν χωρις να μοιαζουν θηλυπρεπεις, ουτε μεικαπ χρησιμοποιουν..

Senior Member
    καθε πραγμα στον καιρο του.η καθε ηλικια ζηταει αλλα.αλλα ολες ζητανε τα ιδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σωστο, αλλα κυριως οσον αφορα την εμφανιση.
    αν βλεπεις και γερους ενεργους σεξουαλικα οσο κι ενας 30ρης, μας το λες...

και τα παραδειγματα γέρων που μικροδειχνουν ειναι λιγα (ολα σχετικα). θεωρω οτι ανδρες και γυναικες, μικροδειχνουν (οταν αυτο συμβαινει) σε ιδια ποσοστα. απλα οι ανδρες εχουν την ατυχια να μην μπορουν να καμουφλαρουν τιποτε και μεγαλοδειχνουν αδικως. ουτε μαλλια βαφουν χωρις να μοιαζουν θηλυπρεπεις, ουτε μεικαπ χρησιμοποιουν..

Οχι , εννοω στην νοοτροπια και στην διαθεση για δραση/ζωη , η σεξουαλικη δραστηριοτητα φθινει με τα χρονια , φυσικα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι , εννοω στην νοοτροπια και στην διαθεση για δραση/ζωη , η σεξουαλικη δραστηριοτητα φθινει με τα χρονια , φυσικα .
    εμ..το ιδιο λεμε...
    οι ανδρες που στοχευουν σε πολυ νεωτερες η και συνομηλικες, ενω ειναι σε μεγαλη ηλικια πρεπει να το σκεφτονται αυτο, αντι να κορδωνονται...

Senior Member
    Να ρωτήσω...........μέχρι ποιά ηλικία ένας υγιής άντρας μπορεί να κάνει σεξ με καλή στύση;
    Να υποθέσω ότι είναι πολύ σχετικό αυτό...........

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Να ρωτήσω...........μέχρι ποιά ηλικία ένας υγιής άντρας μπορεί να κάνει σεξ με καλή στύση;
    Να υποθέσω ότι είναι πολύ σχετικό αυτό...........
    Παρα πολυ σχετικο!!Η γνωμη μου βεβαια ειναι οτι ο αντρας πεθαινει με το πεος στα υψη εστω και εγκεφαλικα, μουνοδουλοι for ever! τωρα αν υπαρχουν καποια προβληματα υγειας..Φανταζομαι μεχρι τα 60 θα ειναι οκ,αφου ρωτας για στυση!

Banned
    σε οπια να ναι αρκει να υπαρχει καλο.. μπαλκονι κ καλο πορτπαγκαζ χαχαχα κ σου γινετε ελατηριο
    ειναι δυσκολο να κατανοησει γυναικα πως συμπεριφερετε αυτο το μαραφετι δεν ειναι ντορβας ουτε αγγουρι ειναι σαν πτυσομενη κεραια οπως η καιραια που εχει ο σαλιγκαρος πες.

εμενα παντως μονο με τις αμφισεξουαλικες μου γινετε κοτρωνα με τις αλλες δε βλεπω προκοπη.. κλαψ...
    καραφλιασες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Παρα πολυ σχετικο!!Η γνωμη μου βεβαια ειναι οτι ο αντρας πεθαινει με το πεος στα υψη εστω και εγκεφαλικα, μουνοδουλοι for ever! τωρα αν υπαρχουν καποια προβληματα υγειας..Φανταζομαι μεχρι τα 60 θα ειναι οκ,αφου ρωτας για στυση!
    mnimonio,μην γίνεσαι επικριτική καλή μου χαχαχα
    ουσιαστικά ένα ζώο της φύσης είναι και ο άντρας όπου ο κύριος σκοπός του είναι η αναπαραγωγή!
    Μην κοιτάς που εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο πνευματώδεις......

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast