Thumbs - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73

Thread: Thumbs

Senior Member
    Γεια σου Μαους.

Ρισπερνταλ παιρνω, και με τραβαει να πιω καφε, ισως γιατι παιρνω μεγαλη δοση πλεον.

Για 12 χρονια επαιρνα μονο 2 μγ ρισπερνταλ, και τον ειχα κομμενο τον καφε, οντως γιατι με πειραζε και ειχα ψευδαισθησεις.

Σηψη και εγω πινω πλεον πολλους καφεδες, το μονο αρνητικο ειναι οτι μπορει να πιω τον τελευταιο ακαταλληλη ωρα και να χαλασει ο υπνος μου. Τουλαχιστον πρεπει να περιορισω τον καφε, να πιω τον τελευταιο σε απογευματινη ωρα.

Senior Member
    @σάκη μια άσχετη ερώτηση γιατί έχω απορία και είναι κάτι που με αγχώνει.Όπως κατάλαβα απο το τελευταίο σου μηνυμα υποτροπίασες μετά από 12 χρόνια.Τι έφταιγε;;Έκανες το γνωστό λάθος να σταματήσεις απότομα τα φάρμακα ή ήταν μια περίοδος με μπόλικο στρες και καθώς έπαιρνες μικρή δόση πυροδότησε ξανά τα συμπτώματα;;Έχω απορία αν βρει κάποιος τη δόση συντήρησης που δεν υποτροπιάζει αν παρόλα αυτά και αφού παίρνει υπεύθυνα τα φάρμακά του μπορεί να ξανα υποτροπιάσει!!Δεν θα ήθελα να το ξαναπάθω στη ζωή μου αλλά έχω την αίσθηση ότι μια ζωή θα ακροβατώ σε ένα σχοινί.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Γεια σου σειριε.

Κοιτα η δοση καταρχην ηταν πολυ μικρη, παρ ολα αυτα δουλευα ημουν κοινωνικος και γενικα ευκολα η δυσκολα την παλευα. Ειχα υποτροπες μεσα σ αυτο το διαστημα αλλα δεν εκδηλωσα ψυχωτικο επεισοδιο.

Η αρχη της κατω βολτας μετα απο 12 χρονια, ηταν οτι ασχοληθηκα σε υπερβολικο βαθμο με θεωριες συνομωσιας πνευματικες αφυπνισεις και διαφορα παραψυχολογικα φαινομενα. Ισως να ηταν η αφορμη ολο αυτο, ακομη δεν το εχω ξεκαθαρισει. Αλλα δυο χρονια ασχολιας μ αυτα ηταν αρκετα να χασω την αισθηση της πραγματηκοτητας, και να πυροδοτησει ξανα ψυχωτικο επεισοδιο.

Senior Member
    Χμμμμμ δηλ έπαιρνες κανονικά τα φάρμακα σου!!Με ανησύχησες λίγο τώρα χαχα.Φυσικά παίζει και ο τρόπος ζωής,οι πιέσεις που δέχεσαι στην καθημερινότητα.Κάπου διάβασα ότι και το να κάνεις οικογένεια είναι ένας παράγοντας που μπορεί να πυροδοτήσει τα ψυχωτικά συμπτώματα.Ίσως γιατί έχεις μεγαλύτερες ευθύνες κ αγχη,δεν προσδιόριζε την αιτία.Γάμησέ τα!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Ρε συ ειναι πολλα, απο που να το πιασεις. Και παλι πιστευω με 2 μγ ελαχιστη δοση, τοσα πολλα χρονια, ηρωας ημουν κανονικα! χαχα..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    θελω να στειλω μια μεγαλη αγκαλια σε οσα μελη αντιμετωπιζουν προβλημα ψυχωσης.. οσο για τους καφεδες.. πειραζουν στα νευρα.. καλυτερη ειναι η γυμναστικουλα.. ο χορος.. γενικα οτι χαλαρωνει και ξυπναει τις ενδορφινες.. να στε οσο πιο καλα γινεται ευχομαι..

Senior Member
    @λιλι ευχαριστουμε!

@σακη τωρα ποσο ρισπενρταλ παιρνεις; χαπια η ενεσιμο;
    εγω επαιρνα και τα δυο και ειχε φτασει η δοση 10 μγ..
    ρε γαμωτο παιρνω εξι χρονια φαρμακα και καμια σταθεροτητα..
    ολο κατι γινεται και τα αλλαζω

@ολοι, μπαι δε γουει ποσο χρονων ειστε και ποτε σας εκδηλωθηκαν τα πρωτα συμπτωματα;
    εμενα στα 16 τωρα ειμαι 23

Senior Member
    Θενκς λιλιουμ!!!.

Τωρα παιρνω 8 μγ ρισπερνταλ και 8 μγ ακινετον σε δυο δοσεις μιση το πρωι και αλλη μιση το βραδυ.

Ειμαι 34 και απο τα 19 εχω ψυχωση. Εκλεισα αισιως 15 χρονια φτου φτου να τα εκατοστησω χαχα...

Σηψη εχω διαβασει πολλα απο τα μυνηματα σου κατα καιρους και καταλαβαινω την δυσαρεσκεια σου με τα φαρμακα.

Ευχομαι να βρεις εναν καλο γιατρο να σου ρυθμισει την καταλληλη δοσολογια, ας ειναι και κοκτειλ, να βρεις μια σταθεροτητα που να ειναι ικανοποιητικη να μπορεις να εισαι λειτουργικη στην καθημερινοτητα σου!.

Αφιερωμενο σε ολους μας εδω μεσα...

https://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA

Senior Member
    σας περναω.. 20 χρονια με φαρμακα... (ακομα ζω).

2mg Risperdal ειναι οντως πολυ χαμηλη δοση για Risperdal. Τοση δινουν για αγχος κλπ.

Εγω μεχρι 3mg ειμαι καλα.

Παντως εγω επαιρνα μεγαλη δοση απο Risperdal Quicklet αλλα το αλλαξα στο παλιο γιατι εκανε φοβερη υποταση.

Και εγω επινα καφεδες, που ειναι αντιφατικο μιας και αυξανουν την ντοπαμινη οποτε ποιος ο λογος να παιρνω τοσο μεγαλη δοση φαρμακου..

Καλυτερα να ελαττωσεις λιγο τη δοση παρα να αυξανεις και αδρεναλινη κλπ. απο τους καφεδες.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    @μαους 3μγ ειναι λιγα χαιρομαι που σε πιανουν
    κουικλετ επαιρνα και γω τον πρωτο χρονο που πηρα φαρμακα.. με διελυε
    επεφτα ξερη μεα απο λιγο

@σακη σ'ευχαριστω τωρα με το λεπονεξ ειμαι καλυτερα και εχασα και 10 κιλα αλλα ακομη εχω φωνες

Senior Member
    το παραξενο οτι με το κουικλετ επρεπε να παιρνω μεγαλη δοση φαρμακου και ειχα πολυ υποταση.

σερνομουνα κυριολεκτικα, επινα 6 καφεδες την ημερα.

ευτυχως ομως θυμομουνα και το παλιο που ημουν καλα και επεμενα να το αλλαξω στο παλιο και καλο.

τωρα παιρνω τη μιση δοση απο αυτη που επαιρνα με το κουικλετ και ειμαι καλα, ουτε υποταση ουτε τιποτα.

βεβαια το κουικλετ μου φαινονταν λιγο πιο "ελαφρυ" στη φυση του και ειχα καλυτερη συνειδητοτητα αλλα εν τελει με το παλιο ειμαι καλυτερα.

εχεις δοκιμασει το παλιο - σκετο Risperdal αν σε πιανει ; Ειναι δυναμιτης χεχε..

Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @μαους 3μγ ειναι λιγα χαιρομαι που σε πιανουν
    κουικλετ επαιρνα και γω τον πρωτο χρονο που πηρα φαρμακα.. με διελυε
    επεφτα ξερη μεα απο λιγο

@σακη σ'ευχαριστω τωρα με το λεπονεξ ειμαι καλυτερα και εχασα και 10 κιλα αλλα ακομη εχω φωνες
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Εγώ είμαι 28 χρονών.Στα 21 πήγα για πρώτη φορά σε ψυχίατρο αν κ τα συμπτώματα κατάθλιψης τα είχα και παλιότερα.Αρχικά νομίζω πως είχα κατάθλιψη,από τα φάρμακα που μου χορηγούσε ο πρώτος γιατρός αυτό συμπέρανα δεν μου είχε πει.Μέσα σε 2 μήνες ήμουν σε θέση να επιστρέψω στη σχολή.Μετά όμως από 6 μήνες τα σταμάτησα γιατί θεωρούσα πως είμαι καλά κ μέσα στο επόμενο εξάμηνο έπαθα την πρώτη μου υποτροπή.
    Μετά εντόπισα τα πρώτα μου ψυχωσικά συμπτώματα.Νόμιζα πχ πως όλοι οι καθηγητές στο ΤΕΙ είναι εναντίον μου.Αλλά είχα εναισθησία πως η σκέψη μου ήταν παράλογη.Τότε μου έδωσε ο γιατρός μου Risperdal νομίζω απλό ήταν των 3mg καθώς και ladose 20mg και Τegretol 400mg που ήταν αντιεπιληπτικό.Η διάγνωση ήταν συναισθηματική ψύχωση.Τα έπαιρνα για 4 χρόνια.Είχα πάει σε έναν γιατρό του OAEE για να μου τα γράφει για να μη πληρώνω,ο άλλος γιατρός ήταν ιδιωτικός.Παρόλο που μίλησαν μεταξύ τους οι 2 γιατροί αυτός ο πανίβλακας δεν συμφωνούσε με τη διάγνωση του 1ου και με παρότρυνε να τα ελαττώσουμε,άλλο που δεν ήθελα εγώ.Ετσι και αφού δεν τα έπαιρνα και πολύ σωστά υποτροπίασα στο 1ο άγχος της εξεταστικής το καλοκαίρι του 2012.Τώρα είμαι 2 χρόνια σε καινούρια θεραπεία μετά από ένα γεμάτο ψυχωσικό επεισόδιο και λαμβάνω 6 mg Invega και 400mg Isofredil.Aρχικά έπαιρνα 12mg και 600mg αντίστοιχα.Ακόμα νιώθω αδύναμος με αυτοπεποίθηση υπό του μηδενός και κουράζομαι εύκολα αλλά γενικά κάνω πράγματα και έχω κάποια ενδιαφέροντα και είμαι σε ικανοποιητικό σημείο.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    http://ilovefunnycatpicturesalot.com...013/10/381.jpg

οσο πιο θετικα vibes...

Senior Member
    @Eσωτερική_σήψη κατάφερες να σπουδάσεις και να πάρεις πτυχίο νομίζω,αν δεν κάνω λάθος.Πως ήταν η ζωή σου στο λύκειο από άποψη στιγματισμού.Είχες οξύ ψυχωσικό επεισόδιο εκείνη την περίοδο;;Μπράβο πάντως που το πάλεψες με τις σπουδές..!!Εγώ την έχω παρατήσει τη σχολή.Σπούδαζα ΑΤΕΙ Μηχανολογίας.Μου έχουν μείνει αρκετά μαθήματα καθώς κ κάποια εργαστήρια..!! :( :( Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε πάντως ούτε με ευχαριστούσε αν εξαιρέσουμε 1-2 μαθήματα.

Senior Member
    @σειριε ναι πηρα πτυχιο ψυχολογιας μετα απο εξι χρονια..
    δυσκολευτηκα πολυ και ειχα 4 νοσηλειες αρκετου καιρου η καθε μια
    στο λυκειο ειχα στα 15-16 το πρωτο μου ψυχωσικο.. ημουν χαλια δεν ειχα παρεες ολοι με δειχνανε και με κοροιδευανε και καμια κατανοηση απο τους καθηγητες..
    μονο μια μου ειπε ελπιζω να λυθουν ολα τα προβληματα σου Ι..ειχα οπτικες ψευδαισθησεις στο λυκειο και καταθλιψη.. στην τριτη λυκειου επεισα τον εαυτο μου πως αμα φυγω απο ροδο θα γινω καλα και πηρα δυναμη και πηγα καλα στις πανελληνιες αλλα και μετα που αλλαξα πολη και πηρα και φαρμακα εγινα χειροτερα και το 2010 αρχισα να ακουω φωνες συν τα οπτικα και τα οσφρητικα και τις εναλλαγες στη διαθεση μου οπου και το 2010 νοσηλευτηκα πρωτη φορα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast