Results 61 to 73 of 73
Thread: Thumbs
-
10-10-2014, 23:19 #61
γεια σου φιλαρακι!
η ντριμφουλ ειμαι απλα εχασα τους κωδικους και μπαινω με αυτο το νικνειμ πλεον.
πολυ χαιρομαι που πηρες τα πανω σου :D
εγω ανεβοκατεβαινω κλασικα....αλλα σε γενικες γραμμες οκ.
σημερα δεν εχω ορεξη για υπνο.
και μενα η ενασχοληση με το ιντερνετ με βοηθαει πολυ!!!:D
- 11-10-2014, 01:36 #62
μπραβο δημητρη... αντε και μεις να σταθεροποιηθουμε!
11-10-2014, 12:01 #63
ΝΟΜΙΖΩ οτι στις ψυχωσεις η ενασχοληση με τα κομπιουτερ ως δραστηριοτητα κανει το μεγιστο καλο.και οταν λεω ενασχοληση δεν ενοω μονο την διασκεδαση μεσω κομπιουτερ κ νετ αλλα κ το μαθαινεις πραματα
11-10-2014, 13:58 #64
kata thn γνωμη μ παρτε εισιντιελ οutocad ecdl expert iek plhroforikhs tei oti breite gia computer ΔΑΜΑΖΕΙ την ψυχωση πιστευω.ξερω οτι ειναι πρωτοποριακη σκεψη κ μεθοδος ιασης αλλα μα το θεο κ τα δωδεκα ευαγγελια πιανει...
11-10-2014, 19:20 #65
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει ειδικά με τον χώρο της πληροφορικής αλλά καλό είναι να αποκτήσουμε ενδιαφέροντα και ενασχολήσεις σε ότι αγαπάει ο καθένας.Βάζοντας στόχους και πετυχαίνοντάς τους σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κ πιο πλήρης σαν άτομο.Πολλές φορές όταν έχεις ψύχωση αυτό είναι δύσκολο.Προσωπικά ξεκίνησα Ρωσικά στο Ανοιχτό Λαικό Πανεπιστήμιο της πόλης μου αν κ αρχικά ήθελα Ισπανικά.Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι αναγκάστηκα να παρατήσω τη σχολή μου η οποία είναι η αλήθεια πως δεν με ενδιέφεραι.Απλά τώρα νιώθω κάπως ξεκρέμαστος γιατί δεν έχω ειδικευτεί σε κάτι κ πρέπει να σκεφτώ το επόμενο βήμα.Όσον αφορά τους υπολογιστές πιστεύω καλό είναι να τους χρησιμοποιούμε με μέτρο καθώς η ενασχόληση μαζί τους σε κάνει να ξεχνάς πολλές φορές το έξω και σου δημιουργεί μια καθιστική ζωή που δεν είναι κ το καλύτερο.Φυσικά το να χρησιμοποιούνται για τη μάθηση και για να βρίσκεις νέα πράγματα καθώς κ για διασκέδαση είναι το καλύτερο αλλά με μέτρο..
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
12-10-2014, 11:54 #66
Like !!
Βασικα αμα κοψεις τους υπολογιστες τοτε εισαι περισσοτερο δεσμιος του περιβαλλοντος που ζεις. Αμα υπαρχει στιγμα, νιωθεις χειροτερα.
Γιατι με τους υπολογιστες και ιδιως αμα κανεις καποα δουλεια, ξεχνιεσαι. Επισης με βοηθησε οταν επαθα υποτροπη, οσο παραξενο και να ακουγεται αυτο.
Μαλλον επειδη χρησιμοποιεις το μυαλο σου και παιρνεις παλι μπρος. Αυτο που παρατηρησα ομως ειναι και οτι ο computer σε κανει πιο νευρικο αφανταστα.
Επισης ζεις εκτος περιβαλλοντος που ειπες. Σε κανει πολυ πιο νευρικο.. Περναει η ζωη σου, περνανε τα χρονια και εισαι μπροστα απο μια οθονη..
Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να κοβουμε τον υπολογιστη π.χ. το σκ ή μια μερα την εβδομαδα. Βεβαια πρεπει να εισαι σε ενα περιβαλλον οπου μπορει να βρεις κατι
να κανεις εναλλακτικο και ωραιο.
Στο εξωτερικο παντως τα παιδια εχουν προβληματα ψυχικης υγειας τους επιτρεπουν το πολυ 2 ωρες την ημερα μπροστα απο οποιαδηποτε οθονη (υπολογιστες,κινητα,τηλεορ� �ση).Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
18-10-2014, 00:57 #67
Θααααμπςς ρεεεεε.. παω να κανω lucid dreaming... σαν τον φρεντυ κρουγκερ θα ιπταμαι στα ονειρα σας.. χαχαχα
18-10-2014, 01:48 #68
18-10-2014, 01:50 #69
οντως με τα κομπιουτερ οταν τα χρεισιμοποιεις οχι μονο για διασκεδαση οξυνουν την σκεψη ισως ακομη κ περισσοτερο απο τα μαθηματικα αρα αυτο που λεω οτι βοηθουν γινεται αντικειμενικα κ για ολους κ οχι μονο σε μεμονομενες περιπτωσεις...ΥΓ να κ αυτο που κανουμε να γραφουμε στο φορουμ βοηθαει κ ειναι το φορουμ στα ....κομπιουτερ αλλωστε...
28-10-2014, 01:33 #70
To τελευταιο γευμα του γατου μου ηταν συναγριδα, σαν βασιλιας και αρχοντας ηρθε και εζησε στον πλανητη γη. Χιλια νταηλικια ο μπασταρδος, γαμουσε και εδερνε, καλυτερος κι απο ανθρωπο!.
Υ.γ. Η συναγριδα κερδισμενη σε λοτταρια, μην τρελαινεστε.
28-10-2014, 01:43 #71
Ιστορικες στιγμες απο Vullemin
Διαλογος μεταξυ ασθενη - ψυχολογου.
-Ονειρευομαι συχνα οτι, σε
μια χαι δεξιωση, σπανε τα λιφτινγκ
των γκλαμουρους κυριων και
πετανε στον αερα τα μαγουλα
και χτυπανε τα βυζια και σπαει
η σιλικονη και ακουγουνται
θορυβοι εκκωφαντικοι και.....
- ξερω.. ξερω...
σκυβουν οι κυριοι να
μαζεψουν τα κομματια
και τους τον χωνουν απο
πισω τα γκαρσονια....
ολοι το ιδιο ονειρο
βλεπουμε!.
28-10-2014, 12:48 #72
Λεει ενας ασθενης στον ψυχιατρο :
_ Γιατρε, γιατρε ακουω γυρω μου φωνες να μου μιλανε ενω δεν ειναι κανεις διπλα.
_ Και ποτε σας συμβαινει αυτο ;
_Οταν μιλαω στο τηλεφωνο
;-)Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
28-10-2014, 13:14 #73
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....