Είναι το chat απιστία;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 128

Είναι το chat απιστία;;

Θέλω να θέσω για συζήτηση ένα θέμα που με έχει απασχολήσει αρκετά. Υποθέτω ότι ο φίλος μου μιλάει μέσω fb με άλλες κοπέλες, που δεν τις έχει γνωρίσει από κοντά και μένουν αρκετά μακρυά.

Ο φίλος μου είναι αρκετά κοινωνικός και δεν ξέρω για ποιο λόγο του αρέσει αυτό. Αν ήταν έτσι (καθαρά για κουβέντα και όχι φλερτ) θα μου πείτε θα ψάρευε και άντρες στο fb. Άρα ψιλοφλερτάρει μέσω fb και δεν ξέρω μέχρι ποιου βαθμού.

Γιατί να έχει ανάγκη να το κάνει αυτό; Του το έχω πει αρκετές φορές και με διάφορους τρόπους ότι εγώ δεν το αποδέχομαι, αλλά δεν βλέπω ότι είναι διατεθειμένος να το σταματήσει..... Έχω αρχίσει να το αποδέχομαι και να κάνω πως αδιαφορώ. Θεωρείται ότι είναι κάτι ακίνδυνο; Θα μπορούσα να κάνω κάτι για να ξεκολλήσει από αυτή τη συνήθεια;

Senior Member
    εξαρταται ποσο θα το προχωρησει αν περασει ενα οριο ναι ειναι απιστια . αφου το το πες κ αδιαφορει δε γινεται τιποτε . να χεις το νου σου

Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω.... Αν έχει κάποιο όριο.... Γενικά είμαστε λίγο ανταγωνιστικοί μεταξύ μας και επειδή του το ζήτησα, δεν το κόβει.... Γι'αυτό είπα να εφαρμόσω την αδιαφορία, μπας και διαπιστώσει ότι δεν έχει κάποιο νόημα....

Μου είχε πει ότι ακόμα και αν είσαι σε σχέση πρέπει να κρατάς επαφή με το άλλο φύλο για να μην χάσεις τον τρόπο να καταλαβαίνεις τις γυναίκες, αλλά και την κοπέλα σου.......Και όλα τα δικαιολογεί με βάση την κοινωνικότητα του, που όντως είναι και θέλω να πιστεύω ότι βρίσκει τον εαυτό του μέσα από αυτό.

Το κακό είναι ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο για να του το πω για να ξεκόψει, γιατί το κρύβει επειδή ξέρει ότι δεν το αποδέχομαι. Οπότε στο τέλος βγαίνω η τρελή και καχύποπτη της υπόθεσης.

Senior Member
    Που το ξερεις εσυ οτι μιλαει με αλλες? Γινεται φανερα?

Βλέπω άσχετες φίλες στο fb, με τις οποίες δεν έχει κοινούς φίλους και είναι από μακρυνά μέρη. Και μία φορά τον είδα στο chat όταν πίναμε καφέ να μιλάει με μία από αυτές. Ε και τότε το έκανα θέμα και βγήκα η τρελή της υπόθεσης.

Μετά από αυτό χάλασε πολύ το κλίμα μεταξύ μας. Εγώ του ζήτησα εξηγήσεις και μου έλεγε κάτι αντικρουόμενα πράγματα. Εν τέλει μου είπε αυτά που είχα καταλάβει και εγώ από το fb. Ότι λέει αυτή του έστελνε και αυτός της απαντούσε. Μετά από λίγο καιρό δεν ήταν φίλοι.

Μετά από ένα διάστημα βρίσκονται όμως άλλες περίεργες φιλίες και αυτό επαναλαμβάνεται.

Senior Member
    Τις συζητησεις μπορεις να τις δεις? Εαν γινεται φανερα δεν υπαρχει τοσο θεμα.

Όχι, σε αυτή τη μία περίπτωση που ζήτησα να δω τι είναι, αφού μου είπε ότι είναι αθώο, τα είχε σβήσει. Πάντως ξέρω και κοπέλα που είχαν γνωριστεί έτσι παλιά, βρέθηκαν και από κοντά, αλλά εν τέλει έμειναν γνωστοί. Αλλά ο αρχικός σκοπός ήταν το φλερτ.

Με καθησυχάζει λίγο αυτό που μου είπες ότι αφού το έκανε φανερά θα είναι κάτι απλό...

Senior Member
    Εαν εχεις αμφιβολιες βαλε μια φιλη σου να του την πεσει. Να το οργανωσεις καλα ομως, μην καρφωθεις.

Αυτό είναι πάρα πολύ καλή ιδέα!! Απλά με φοβίζει ότι δεν θα μπορέσω να το οργανώσω καλά και αν το καταλάβει θα είναι ότι χειρότερο. Δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά θα μου πεις ή μείνε με τις αμφιβολίες ή ρίσκαρε να μάθεις....

Βασικά νομίζω, επίσης, μεγάλη η χάρη του για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πιστεύεις ότι ισχύει το "ουδεν κρυφό από τον ήλιο"?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anny85 View Post

Μου είχε πει ότι ακόμα και αν είσαι σε σχέση πρέπει να κρατάς επαφή με το άλλο φύλο για να μην χάσεις τον τρόπο να καταλαβαίνεις τις γυναίκες, αλλά και την κοπέλα σου.......Και όλα τα δικαιολογεί με βάση την κοινωνικότητα του, που όντως είναι και θέλω να πιστεύω ότι βρίσκει τον εαυτό του μέσα από αυτό.
    ποσο χρονων ειναι ο δικος σου ? φαινεται οτι το χρησιμοποιει ως δικαιολογια -τη κοινωνικοτητα του -

Quote Originally Posted by Anny85 View Post
    Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω.... Αν έχει κάποιο όριο.... Γενικά είμαστε λίγο ανταγωνιστικοί μεταξύ μας και επειδή του το ζήτησα, δεν το κόβει.... Γι'αυτό είπα να εφαρμόσω την αδιαφορία, μπας και διαπιστώσει ότι δεν έχει κάποιο νόημα....

Το κακό είναι ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο για να του το πω για να ξεκόψει, γιατί το κρύβει επειδή ξέρει ότι δεν το αποδέχομαι. Οπότε στο τέλος βγαίνω η τρελή και καχύποπτη της υπόθεσης.
    Μαλακιες λεει,απλως σου λεει με πλαγιο τροπο οτι κανει τις καβατζες του,σε περιπτωση που χωρισετε ή κατι στραβωσει μεταξυ σας.Ακομα και τιποτα να μην κανει και να τις εχει για 'ρεζερβες',ειναι σταση που δε δειχνει σεβασμο σε σενα,ειδικα απο τη στιγμη που εχεις πει οτι σε ενοχλει.

Δε σημαινει οτι κανεις κατι κακο εσυ,ισως ειναι απο αυτους που βαριουνται ευκολα σε μια σχεση.

Senior Member
    Αμα χρειαστεις βοηθεια θα σου πω εγω πως να το κανεις εξυπνα, αλλωστε ειναι πολυ συχνη μεθοδος, πολλες φιλες μου την κανουν στους αγαπητικους τους. Πριν παμε εκει ομως, εκανες ενα βασικο λαθος, πονηρεψες το φιλο σου κ του γνωστοποιησες τις υποψιες σου οποτε τωρα θα φυλαγεται. Πρωτα αποκτουμε τεκμηρια κ μετα ξεμπροστιαζουμε καποιον. Γιατι τωρα θα ειναι πολυ προσεκτικος αν κανει κατι κ αρα πιο δυσκολο να βρεις αποδειξεις. Τους κωδικους στο φβ τους εχεις?

Senior Member
    anny85--->θελω να σου στειλω πμ. οποτε συμπηρωσεις 50 μνμτα θα σου στειλω.

Quote Originally Posted by wstyron View Post
    ποσο χρονων ειναι ο δικος σου ? φαινεται οτι το χρησιμοποιει ως δικαιολογια -τη κοινωνικοτητα του -
    Είναι 27 χρονών.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Δε σημαινει οτι κανεις κατι κακο εσυ,ισως ειναι απο αυτους που βαριουνται ευκολα σε μια σχεση.
    Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει, αλλά νομίζω ότι έτσι γίνεται φαύλος κύκλος... Αντί να προσπαθήσει να κάνει κινήσεις μέσα στη σχέση του, παγιώνει μία σταθερή κατάσταση και διοχετεύει τον ενθουσιασμό του αλλού.... Μπορεί πιστεύεις να γίνει κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις; Είναι σαν να υπονομεύει ο ίδιος τη σχέση και εγώ δεν μπορώ να κρατάω συνέχεια το ενδιαφέρον, καταντάει κουραστικό....

Page 1 of 9 123 ... LastLast