Results 16 to 30 of 36
Thread: :D
-
24-09-2014, 13:59 #16
εξακολουθεις να γραφεις greeklish.......no comments....
- 24-09-2014, 15:48 #17
Πόση αγάπη / ηρεμία / ευτυχία θα προκαλέσεις στους δικούς σου ανθρώπους αν αυτοκτονήσεις? Οι άνθρωποι γίνονται σκληροί από τα προβλήματα και τον πόνο ή τον φόβο που αντιμετωπίζουν, κι εσύ θες να συμβάλλεις με τόσο σκληρό τρόπο στην κατάσταση που ο ίδιος βλέπεις ως προβληματική..?
[I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]
24-09-2014, 15:59 #18
ενω μας υποτιμας βασανιζοντας μας με τα αηδιαστικα γκρικλις σου.
ελεος χριστιανε.. ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
https://www.youtube.com/watch?v=1l2F7_8drHo
25-09-2014, 00:47 #19
25-09-2014, 00:55 #20
Οι μοναχοι στο θιβετ νομιζω ταιριαζουν περισσοτερο σε σενα. Γιαυτο το λογο πηγαν εκει, για να μην εχουν καμια σχεση με υλικα αγαθα. Ισως πρεπει να δοκιμασεις κατι παρομοιο πχ σε καποιο βουνο για να δεις πως ειναι, γιατι απο τα λεγομενα σου αυτο καταλαβα εγω.
25-09-2014, 01:03 #21
βασανιζοντας μας με τα αηδιαστικα γκρικλις σου.
25-09-2014, 01:09 #22
Θα συμφωνήσω με Gothly στην ανάγκη να επιδείξουμε λίγη ψυχραιμία. Ήρθε ένας άνθρωπος και είπε κάτι που ακούγεται σοβαρό και με το καλημέρα τον αποπαίρνουμε. Είμαστε τόσο ικανοί να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιόν του άλλου μέσα από πέντε-έξι μηνύματα; Προσωπικά, παρακαλώ το θεματοθέτη αν διαβάζει να επανέλθει.
25-09-2014, 01:21 #23
Κουραγιο φιλε μου,Εννοειται δεν πρεπει να κανεις αυτο που λες να ενημερωσεις για αυτο τους δικους σου κ να απευθυνθεις σε ειδικο,Οταν λες πνευματικη ζωη πιστευω εννοεις κατι σε θρησκεια,Προσπαθησε να επισκεφτεις πνευματικο εκκηλησια να στραφεις στην θρησκεια κ θα βρεις σημαντικη παρηγορια το γνωριζω απο προσωπικη πειρα,Αλλωστε συμφωνα με την θρησκεια η αυτοκτονια ειναι αρνηση στην ζωη κ μεγαλη αμαρτια φροντισε να αναθεωρησεις κ να προσπαθησεις να ζησεις οπως επιθυμεις!
27-09-2014, 14:27 #24
τα ναρκωτικα μετρανε για κατι το πνευματικο ή υλικο ? σε ποια κατηγορια τα βαζει η εκκλησια ? κανουν το μυαλο σου πουρε, βλεπεις τον θεο, αγγελους κι αλλα σκατα, αλλα κοστιζουν ακριβα και ειναι παρανομα.
27-09-2014, 19:43 #25
ΚΕΝΟ ενδιαφέρον το ερώτημά σου. Δεν είμαι θεολόγος αλλά φαντάζομαι ότι η Εκκλησία δέχεται ως πνευματικό ο,τι προέρχεται από το Θεό (που δέχεται βεβαίως ότι υπάρχει) και τη σχέση των ανθρώπων μαζί του. Αυτά που βλέπεις όταν παίρνεις ναρκωτικά είναι προϊόντα του εγκεφάλου που μπαίνει σε άλλο mode ας πούμε, άρα δεν πιάνονται. Αλλοι όμως τα δέχονται και αυτά ως πνευματική εμπειρία, διεύρυνση της συνείδησης, επικοινωνία με το υπερβατικό, ξέρω γω κάπως έτσι. Είναι αναλόγως από πού ξεκινάς, από το αν πιστεύεις σε ένα Θεό, πατέρα παντοκράτορα κλπ ή σε μια διαφορετική αντίληψη για πνεύμα ύλη και τη σχέση μεταξύ τους.
28-09-2014, 15:15 #26
ο νηματοθετης πιστευει στο χριστιανικο θεο σαν δημιουργο των παντων. αρα αυτος ο θεος τα δημιουργησε και τα εβαλε εκει να τα βλεπουμε, αρα αυτος ο θεος τον θελει και ναρκομανη! αν το αρνηθει σημαινει οτι ο θεος δεν ειναι δημιουργος των παντων, αρα οχι και τοσο θεος, ή οτι ο νηματοθετης δεν ειναι χριστιανος.
28-09-2014, 15:19 #27
αν και δεν ειμαι πιστη, ξερω καλα τι λεει η ορθοδοξη πιστη.
ο θεος δεν θελει κανεναν ναρκομανη η με οποιονδηποτε τροπο αυτοκαταστροφικο, η καταστροφεα, η απιστο.
ο θεος αφηνει αυτες τις επιλογες στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ του ανθρωπου και τον αφηνει να κρινει αν θα πορευτει με τις διδαχες της πιστης η θα κανει του κεφαλιου του...
28-09-2014, 15:22 #28
μωρ τι μας λες!!
κι εμεις θα αυτοκτονησουμε που μας εχουν ζαλισει με τα γκρικλις, αν το παμε ετσι!!!
εγραψα μια τερατωδη (σε μεγεθος) παραγραφο για την ουσια του προβληματισμου του , αφου στραβωθηκα με τα γκρικλις του ως μη οφειλα, την οποια μαλιστα δεν σχολιαζεις ουτε εσυ, ουτε ο αλεξ που δεν εκανε τον κοπο να του απαντησει καν!!. και θα μου κανεις παρατηρηση που γκρινιαζω για τα γκρικλις?
σε παραπεμπω στους ορους λειτουργιας του φορουμ (και πολυ σου ειναι).
28-09-2014, 16:38 #29
ασε στο μνημονιο ή καναν αλλο χριστιανο αυτο το ρολο τοτε.
τον θεο δεν τον ξερεις προσωπικα ουτε εσυ, ουτε κανενας ψωνισμενος φαντασμενος φανατισμενος. μιλανε ολοι λες και τους ορισε δικηγορους του. στη πραγματικοτητα αυτο που κανουν ειναι προβολη, του τι νομιζουν αυτοι για τον θεο, οχι τι ειναι ο θεος πραγματικα.
σκεψου και το εξης παραδειγμα: παιρνω ενα νεογεννητο και του βαζω εμποδια παντου, μαχαιρια, ψαλιδια, γυαλια, αλλα αιχμηρα αντικειμενα, τα παντα που μπορει να το σκοτωσουν. το αφηνω ελευθερο και μετα απο λιγο παθαινει ατυχημα και πεθαινει. δε θα παω μεσα για θανατο εξ αμελειας ? το ιδιο ισχυει και για το θεο αν πιστεψουμε οτι ειναι δημιουργος των παντων.
29-09-2014, 12:19 #30
δεν καταλαβες.
δεν μιλω εξ ονοματος του θεου μιας και ουτε ξερω αν υπαρχει, ουτε τον γνωριζω ,ουτε εχω εξουσιοδοτηση να τον ερμηνευω..
σου λεω την διδασκαλια της ορθοδοξης πιστης που ΝΑΙ, θεωρει οτι ειναι ορισμενη εκπροσωπος του θεου επι γης (οπως και ολες οι αλλες πιστεις φυσικα)...
μπορει να μην ειμαι φαν της εκκλησιας, αλλα στην θεωρια τα παω καλα. δεν θεωρω χρησιμες τις παρερμηνειες της "πιστης".
εμενα το θεμα μου δεν ειναι αυτο που ρωτας (το εχω απαντημενο,αυτο σου εξηγω. το εξηγει η εκκλησια επαρκως). το θεμα μου ειναι αν ισχυει ΚΑΝ κατι απ ολα υτα περι ορθοδοξης πιστης...
και, επανερχομαι, να σου πω οτι και παλι κανεις λαθος.
το νεογεννητο- πιστος δεν ειναι καθολου νεογεννητο, εφοσον παρει το χρισμα βαπτισθει και κατηχηθειι με την διδασκαλια της πιστης.
θεωρειται πλεον ενηλικος θεολογικα, εχει ολα τα οπλα να πολεμησει "το κακο" και ειναι ελευθερος να αποφασισει αν θα συστρατεθει η θα κανει του κεφαλιου του, με δικια του ευθυνη πλεον, οτι αν ξεστρατισει θα βρεθει εξω απ το μαντρι...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια