:D - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Thread: :D

Banned
    το ιδιο μου κανει ειτε μιλουσες εξ ονοματος οποιουδηποτε θεου, ειτε της ορθοδοξης πιστης μονο. και το σωστο νομιζω ειναι ορθοδοξη χριστιανικη πιστη, γιατι υπαρχουν κι ορθοδοξοι μουσουλμανοι, κι ορθοδοξοι εβραιοι κ.ο.κ. και ναι στη θεωρια μπορει λενε οτι θελουν, κι εγω μπορει να λεω οτι ειμαι αστροναυτης, αν δεν εχω παει στο φεγγαρι ομως ή σε αλλον πλανητη μαλλον δεν ισχυει και τοσο.

οποιοδηποτε νεογεννητο -ειτε εχει βαπτιστει καπου ειτε οχι- παει και πεσει σε αιχμηρο αντικειμενο θα παθει ζημια. δε γινεσαι Ironman οταν σε βαφτιζουν. παραμενουμε ολοι ανθρωποι και το βαπτισμα ουσιαστικα δε χρησιμευει πουθενα στο κοσμο αυτο, εκτος του να ξεχωριζουν και να γινονται μερος της παραμυθας που πιστευουν. αλλα μαλλον η ανθρωποτητα δεν εχει εξελιχτει τοσο, ειδικα οταν βλεπεις να αποκεφαλιζουν ανθρωπους γι'αυτα, μαλλον ειμαστε πρωτογονοι ακομα.

Banned
    Καταλαβαινω οτι δεν γουσταρεις τον Χριστιανισμο ειναι δικαιωμα σου..Αλλα τα εχεις κανει ολα αχταρμα ρε Κενο στο μυαλο σου ωστε να ισοπεδωσεις αυτο που δεν γουσταρεις...Τις ειρωνειες οπως βλεπεις τις παραβλεπω..μα ξεμπερδεψου λιγο!
    Δεν αποκεφαλιζουν οι Χριστιανοι παντως.

Banned
    δειξε μου τον αχταρμα και τι δεν ισχυει. δε βλεπω να μπερδεψα κατι. εκτος αν δε καταλαβαινεις τι γραφω. δεν ειμαι εναντιον του χριστιανισμου μονο, αλλα καθε ειδους θρησκεια, αφου δε βασιζονται στην αληθεια αλλα σε υποτιθεμενα σεναρια του τι μπορει να ειναι ο θεος. οι αποκεφαλισμοι πανε για τους τζιχαντιστες.

Banned
    Ναι οι Τζιχαντιστες τι σχεση εχουν με τον Χριστιανισμο?Γιατι γι'αυτον γινεται κουβεντα..Ασε δεν θα βγει ακρη μαζι σου,φτυνε τον οσο θες αλλα μην τα μπουρδουκλωνεις ολα μαζι.Καλο μεσημερι.
    Last edited by Deleted-member-18-05-2015; 29-09-2014 at 15:16.

Banned
    εγραψα οτι η ανθρωποτητα δεν εχει εξελιχτει τοσο, ειδικα οταν βλεπεις να αποκεφαλιζουν ανθρωπους λογω της θρησκειας τους. μιλουσα γενικα κι οχι μονο για τον χριστιανισμο εκει. δεν θελει και πολυ μυαλο για να το καταλαβεις ε ?

Banned
    Συγνωμη δεν κατεχω την δικη σου εξυπναδα,εχεις δικιο.

Page 3 of 3 FirstFirst 123