Results 61 to 74 of 74
Thread: και τωρα τι?
-
13-10-2014, 02:03 #61
γιώργο σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα και σ' ευχαριστώ και γι αυτά που μου λες... θεωρητικα τα ξέρω... στην πράξη κολλάει το σίδερο... και επειδή είμαι άνθρωπος με πολύ χαμηλή αυτοεκτιμήση και αυτοπεποίθηση και αρκετά ενοχικός γι αυτό θέλω να αρχίσω ψυχοθεραπεία με κάποιο τρόπο γιατί χρειάζομαι πολυ σπρώξιμο και ξεμπέρδεμα μέσα μου... όντως το κεθεα παρόλο που δεν το τελείωσα με βοήθησε στο να αναγνωρίσω τα καμπανάκια πριν πιω και να αρχίσω να ψιλοκινητοποιούμαι από πριν καθώς και στο να κρατιέμαι... με δυσκολία βέβαια... και να μην έχω πέσει με τα μούτρα... αλλά το κακό είναι πως δεν έχω καμία βάση για να κρατηθώ... έχω μια δουλειά που παίρνω γύρω στα 180 νομίζω (δεν εχω πληρωθεί ακόμα), δεν έχω παρέες... καθόλου όμως, δεν έχω ενδιαφέροντα... δεν έχω τίποτα για να κρατηθώ... πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... φοβάμαι πολυ να ξαναμπώ σε κλειστό αλλά όσο το σκέφτομαι βλέπω πως ο τύπος είχε δίκιο... το τι θα βρω όταν θα βγω είναι που φοβάμαι... γιατί τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο που μένω εδώ τα πράγματα μπορεί να μην είναι καλά, αλλά έχουμε βρει έναν τρόπο να είναι ας το πούμε ήρεμα...
- 13-10-2014, 02:30 #62
Καλησπερα φιλη μου,τωρα απο εβδομαδα περιμενω μου πεις νεα για την φιλοζωικη το ραντεβου σου εαν πανε καλα,ναι κ εγω στο παρελθον απο απελπισια επεσα πολυ χαμηλα μου την επεσε ενας βλακας θειος μου ο οποιος καταλαβαινε οτι δεν ημουν καλα κ αφεθηκα στα χερια του κ εγινε ο,τι εγινε,δοξα τω θεω τωρα ομως η ζωη μου ειναι πολυ καλυτερη νιωθω οτι επεσα κ σηκωθηκα λογω του οτι πηγα σε πνευματικο εκκλησια κ ειναι στην ζωη μου κ το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια αυτα τα γεγονοτα συν ο προσωπικος μου αγωνας,Αυτο μπορεις να κανεις κ εσυ επεσες σε καταθλιψη ναρκωτικα κ τα λοιπα ομως δεν ειναι ποτε αργα μπορεις να κανεις την ζωη σου οπως θελεις αυτο να το θυμασαι
14-10-2014, 22:46 #63
καλησπέρα.... το ραντεβού που είχα σήμερα με το 18 πήρα και το ακύρωσα... δεν το ανέλαβα το ακύρωσα... δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω... σκεφτόμουνα όλη αυτή την εβδομάδα πόσο λάθος επιλογή θα είναι το κλειστό πρόγραμμα σε αυτή τη φάση για εμένα... έκατσα και σκέφτηκα πως χρήση έκανα αφού βρήκα τα σκούρα στο να βρω ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση από ειδικό... και δίνω μεγάλη πιθανότητα στο να έκανα χρήση μόνο και μόνο για να μπορώ να πάω σε ειδικό για χρήστες μιας και κάτι άλλο δεν μπορώ να βρω... μετά σκέφτομαι και με ανυσηχήσε λίγο πως ίσως έχω ίδρυματοποιηθεί, δεν ειναι λίγο να έχεις ένα χρόνο πληρωμένη στέγη, τσιγάρα, ψυχοθεραπεία, φάρμακα, πολιτιστικές εξόδους κτλ κτλ.... εμένα το πρόβλημα μου σε αυτή τη φάση όμως δεν είναι η χρήση, αλλά το ότι δεν μπορώ να βάλω την ζωή μου σε ένα μπούσουλα... δεν ξέρω από που να το πιάσω... δεν έχω και το κουράγιο... δεν έχω οικονομική δυνατότητα για να πάρω την αγωγη που πρέπει... αλλά και στην φάση που είμαι δυσκολεύομαι να βρω άλλη δουλειά... να την αναζητήσω δυσκολευόμαι μάλιστα... έχω ενοχές για πράγματα που μάλλον δεν πρέπει, και λέω για σε σχέση με την μάνα μου... και ίσως να έχω αναλάβει και ευθύνες που δεν θα έπρεπε... δεν ξέρω κι αυτό με το οικονομικό με την μάνα μου μπερδεμένο είναι... όλα ξεκινάνε από την έλλειψη δουλειάς και από αυτή την κατάθλιψης που ώρες ώρες με ρίχνει στα τάρταρα... αν και τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά καλά... φτου μου να λέω... είμαι σε φάση που είμαι ανίκανη να φροντίσω τον εαυτό μου... και εννοώ ουσιαστικά... στο να του παρέχω τα αυτονόητα... δεν ξέρω τι να κάνω... που να απευθυνθώ?σε κέντρο ψυχικής υγείας να ζητήσω τη γνώμη τους? θα μπορούσα να είχα πάει και σήμερα εκεί να τους πω αυτά... αλλά ξέρω πως και να πήγαινα δεν θα τα έλεγα... το νομίζω δεν το ξέρω...
14-10-2014, 23:00 #64
...καθρευτη, κανεις χρηση αυτες τις μερες?
14-10-2014, 23:19 #65
Καλησπερα φιλη μου,Κριμα που δεν πηγες στο ραντεβου,ευελπιστω να λες αληθεια οτι θα πας εστω το επομενο διαστημα περιμενω να μου πεις,καταλαβαινω βεβαια οτι η εξαρτηση σου απο τα ναρκωτικα δεν ειναι προχωρημενη ομως δεν πρεπει να χρησιμοποιειες τα ναρκωτικα σαν δικαιολογια για να αποκτησεις προσβαση σε ψυχοθεραπεια διοτι στην πορεια μπορεις να εθιστεις σοβαρα κ αυτο ειναι προβλημα κ οχι η λυση του προβληματος,εννοω οτι υπαρχουν κ τα κεντρα ψυχικης υγειας στα οποια μπορεις να απευθυνθεις δωρεαν επισης υπαρχουν κ δωρεαν τηλεφωνικες γραμμες που μπορεις να παρεις κ να μιλησεις ανωνυμα για το προβλημα σου,Δεν πειραζει εαν δεν μπορεις να ανοικτεις να τα πεις ολα κατευθειαν κανε μια αρχη κ θα σε βοηθησουν κ οι ιδιοι να τα βγαλεις απο μεσα σου,Αυτο που πιστευω οτι ειναι το μεγαλυτερο προβλημα για σενα ειναι η ελλειψη ανθρωπων στην ζωη σου η ελλειψη κινητρου κ τα πραγματα που εχεις στερηθει αγαπη παρεα κ τα λοιπα κ ειναι κ το οικονομικο προβλημα στην μεση,η δουλεια σου σιγουρα δεν ειναι ντροπη ειναι μια αξιοπρεπης απασχοληση κ πρεπει οπωσδηποτε να συνεχισεις να πηγαινεις κ εαν μπορεις προτεινω να δεις εαν βρεις κ μια εξτρα απασχοληση σε καφετερια η κατι παρεμφερες για να συμπληρωνεις λιγα λεφτα περισσοτερο κιολας,Στον αγωνα που κανεις για να καλυτερεψεις την ζωη σου τωρα σιγουρα θα βρεθεις σε τετοιες στιγμες οπως τωρα που δισταζεις να κανεις πραγματα ολοι το παθαινουν αυτο ομως επειτα πρεπει να βρισκεις το κουραγιο να ανακαμπτεις κ να μην σταματας την προσπαθεια,Επισης δεν χρειαζεται να νιωθεις ενοχες για το θεμα της μητερας σου εσυ δεν την εχεις βλαψει πουθενα αντιθετως μαλιστα,Περιμενω να μου πεις οτι πηγαινεις κ στην φιλοζωικη ειναι πιστευω κατι που επειδη αγαπας θα σε βοηθησει να νιωθεις καλυτερα,Αυτο που πρεπει να καταφερεις πανω απο ολα ειναι να κινητοποιηθεις κ να θυμασαι οτι ουτε εγω περιμενα ποτε ποσο καλυτερα θα ειμαι τωρα σε περιοδους που ημουν χαλια δεν πιστευα ποτε οτι θα βρω αυτο το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια ουτε αυτες τις φιλες,Σιγουρα ενας καιριος παραγοντας που σε δυσκολευει να κινητοποιηθεις ειναι το θεμα της παρεας εαν υπαρχει καποιο οικειο σου προσωπο η εστω γνωστος σου σε θεση να σε βοηθησει να κανατε πραγματα μαζι η να σε συνοδεψει μιλησε του να σε συνοδεψει στο κεντρο ψυχικης υγειας η στην φιλοζωικη κ τωρα εαν δεν υπαρχει κανεις για σενα προστοπαρων εκει επειδη το μελλον μπορει να σου παει πολυ καλυτερα σκεψου εστω οτι εγω σε κινητοποιω κ φαντασου οτι πηγαινουμε μαζι,Κ εμενα η ζωη μου εχει δειξει παλαιοτερα οτι ανθρωποι μακρυα απο μενα αγνωστοι ανθρωποι που δεν θα γνωρισω ποτε απο κοντα η θα δω μια δυο φορες στην ζωη μου μπορει να μου φερθουν πολυ καλυτερα απο κοντινους μου
14-10-2014, 23:59 #66
θεοφανία ήμουνα καθαρή από τα πάντα ένα χρόνο και κάτι... ήμουνα δύο χρόνια στη χρήση και πριν από αυτό ήμουνα καθαρή 6-7 χρόνια και έκανα χρήση 5... πριν ένα μήνα περίπου και ενώ είχα αρχίσει να πεφτω ψυχολογικά πολυ έκανα χρήση δύο φορές, στην κυριολεξία αδιαφορώντας για το αν θα πεθάνω... μιας και οι πιθανότητες στις υποτροπές είναι μεγάλες... εννοώ πως το σκέφτηκα πολυ πριν το κάνω... το έκανα συνειδητότατα και όχί "ε, έτυχε" (αν και πλέον δεν πιστεύω στην τύχη), από τότε έχω κάνει χρήση άλλη μία φορά... αλλά το σκέφτομαι... όχι τόσο για να κάνω χρήση οσο για να δώσω τέλος σ' αυτό που ζω... είναι τρόπος αυτοκτονίας ας το πούμε...
μυσπ όντως μου δίνεις πολυ κουράγιο και το εννοώ... είστε και οι μόνοι που μιλάω για αυτά που πραγματικά με απασχολούν άλλωστε εδώ πέρα... γνωστούς έχω κάποιους λίγους μυσπ δεν έχω επαφή καμία... εδώ και ένα χρόνο δεν έχω μιλήσει σε άνθρωπο... και έτσι όπως είμαι δεν μπορώ και να τους μιλήσω... είναι οι γνωστοί του χαχα χουχου και καλά να παιρνάμε... και το να πάω σε καφετέρεια για δουλειά δεν το συζητάω... θα πάω με τη φάτσα του δεν αξίζω και δεν θα καταφέρω τίποτα... γιατί είμαι σε φάση που πραγματικά νιώθω πως δεν αξίζω... άσε που επειδή έχω παχύνει κι όλας τον τελευταίο χρόνο δεν έχω και ρούχα.. δεν μου μπαίνει τίποτα απ' τα παλιά και η μάνα μου μου έχει πάρει δύο παντελόνες απ' την λαική και 5 μακό... τώρα να δω πότε θα πληρωθώ κι όλας να πάρω και καμιά φορμα για το χειμώνα γιατι είναι πολύ καλοκαιρινά αυτα΄... να φανταστείς ακόμα μας χρωστάνε τον Ιούλιο απ' την δουλειά... γκρινια με έπιασε πάλι ε?
15-10-2014, 00:16 #67
...ξεκολλα λίγο με τα γκεστ που κανεις στις υποτροπές.
Εχασα πρόσφατα φιλο μου που είχε καθαρίσει πάνω από δέκα χρόνια και υπερεκτιμισε τις δυναμεις του, (κοκτειλ).
Κυνήγα τη χαρά και όχι το θάνατο.
Βαριέμαι να σου γράφω κατεβατα, φαντάζομαι τα ξέρεις.
Στο χέρι σου είναι.
15-10-2014, 00:28 #68
λυπάμαι για τον φίλο σου θεοφανία... ειδικά το να χάνεις κάποιον από υποτροπή είναι πιο δύσκολο γιατί είναι αιφνίδιος θάνατος...
15-10-2014, 00:32 #69
...αυτος ο καημένος είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια.
Ειχε μπλέξει στο σχολείο, έκανε χρόνια χρήση, γνώρισε μια κοπέλα που τον έσωσε, έφυγαν εξωτερικό, παντρευτηκαν, άνοιξαν μια επιχειρηση που πήγε πολύ καλά και σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα είπε να θυμηθεί τις παλιές, κακες εποχές.
Ολοι ειπαν πως υπερεκτιμησε τις δυναμεις του.
Προσεχε.
15-10-2014, 00:41 #70
ή υποτίμησε τον κίνδυνο... όντως είναι πολυ κρίμα... είχε φτιάξει πραγματικά την ζωή του χωρίς αυτά.. αυτό είναι το κρίμα... πως για την απερισκεψία μιας στιγμής χαθηκαν όλα... τα έχασε όλα και τον έχασαν όλοι...
σ' ευχαριστώ θεοφανία...
15-10-2014, 00:43 #71
15-10-2014, 01:40 #72
Καλησπερα κ παλι φιλη μου,ναι καταλαβαινω πρεπει να εισαι πολυ μονη σου κ οι γνωστοι που μου περιγραφεις δεν ειναι της προκοπης για να σε παρακινησουν να κανεις πραγματα,εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα μπορεις να κανεις κατι παρομοιο με εμενα το αγορι μου ειναι σε αποσταση ευελπιστω να μεινουμε συντομα μαζι ειναι το οικονομικο στην μεση ομως ειναι τωρα σε αποσταση κ για να τα βγαλω περα στις δουλειες τις καθημερινοτητας προσπαθω να φανταστω οτι ειναι κοντα μου κ αυτο το <κολπο> ποτε πιανει ποτε δεν πιανει ομως ειναι φορες που μου δινει κουραγιο,Εσενα εφοσον δεν ειναι ανθρωπος εκειπερα να σε παει μπορεις να φανταστεις οτι πηγαινεις μαζι μου,δεν γνωριζω εαν ειμαι κ η καλυτερη παρεα ομως εφοσον σου δινω κουραγιο καπως μπορει να λειτουργησει αυτο σε σενα να σε κινητοποιησει,Επομενως σκεψου οτι πρεπει να πας μαζι μου κλεισαμε ραντεβου να παμε στην φιλοζωικη κ στο κεντρο ψυχικης υγειας κ δεν πρεπει να με στησεις κ κανε μια αρχη να πηγαινεις,Δεν πειραζει το οτι δεν γνωριζομαστε απο κοντα εστω γνωριζω αρκετα για σενα απο αποσταση κ παρεπιπτοντως το ονομα μου ειναι Μυρτω,Οσον αφορα τωρα την καφετερια δεν πειραζει παντα το οτι δεν εχεις αρκετα πραγματα να φορεσεις σε ορισμενες δινουν κ ειδικες μπλουζες αρκει να δωσεις κουραγιο στον εαυτο σου να βρεις μια λυση να βελτιωσεις τα οικονομικα σου,Προηγειται βεβαια η φιλοζωικη κ το κεντρο ψυχικης υγειας
15-10-2014, 01:59 #73
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...CE%B1!Οπως σου ειπα το ονομα μου το πραγματικο ειναι Μυρτω κ αυτη ειναι αναλυτικα η ιστορια μου δεν γνωριζω εαν την διαβασες περασα μεσα απο πολυ δυσκολες καταστασεις κ παροτι δεν το περιμενα ποτε τωρα μου πανε τα πραγματα ασυγκριτα καλυτερα!Μακαρι κ για εσενα
20-10-2014, 02:03 #74
Καλησπερα κοπελα μου,που βρισκεσαι?εισαι καλυτερα?