Quote Originally Posted by μυσπ View Post
Ηρεμησε φιλη μου,οντως ειναι δυσκολη η κατασταση ομως σκεψου οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι του πατερα σου δεν ειναι δικο σου,Αυτος ο ανθρωπος πιθανοτατα δεν ειναι κακος ειναι αρρωστος επειδη ο αλκοολισμος θρωρειται αρρωστια κ οσα κανει μπορει να οφειλονται κ στο οτι ειναι πιωμενος,Επισης το οτι ειναι ανεργος του επιδεινωνει την κατασταση,Ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει αυτο εαν δεν το θελει κ ο ιδιος,Επισης η μητερα σου πιθανον ειναι εξαρτημενη απο αυτον ειτε συναισθηματικα ειτε επειδη δεν μπορει να διανοηθει να μεινει μονη της,Ακομα κ οικονομικα να ειναι καλα η μητερα σου δεν νιωθει καλα να ειναι μονη της,Αυτο επισης ειναι δικο της προβλημα δεν ειναι δικο σου,Δεν σου κανει καλο να θυμωνεις κ να τους μισεις σε φθειρει το ιδανικο ειναι να προσπαθησεις να κανεις την ζωη σου μακρυα απο αυτους να βρεις τον καταλληλο αντρα να κανετε οικογενεια κ ο,τι αλλο εχεις αναγκη,Περα απο τον θυμο που νιωθεις για τον πατερα σου κ την φιλη σου που δεν γνωριζω τι συμβαινει μαζι της δεν βλεπω να εχεις αλλο θεμα μπορεις να ζησεις κ να ευτιχισεις οπως θελεις
επιδιωξα να μην μενω μαζι τους οταν εδινα πανελληνιες ηθελα οπωσδηποτε να πετυχω και να ερθω στην πολη που αγαπουσα απο μικρη και ηθελα να μεινω εκει. Με τη φιλη μου συμβαινουν πολλα αλλα αποφασισα προκειμενου να ειμαι και εγω καλα να μην λειτουργω τοσο με το συναισθημα και να ηρεμησω να μην υψωνω τοιχους γιατι στο παρελθον αυτο εκανα και απλα να αφησω τα πραγματα ως εχουν ουτως η αλλως εχω την αδερφη μου εδω και κανω παρεα μαζι της. Απο οτι καταλαβα ομως η φιλη μου η πειραχτηκε η νομιζε πως θελω να επεμβω στη ζωη της και ισως ετσι να φανηκε αλλα εγω δεν ηθελα κατι τετοιο ωστοσο η αντιδραση μου ηταν υπερβολικη και αυτο βγηκε προς τα εξω (ισως και αυτο να ηθελε να βγει για να φανω εγω η περιεργη και αυτη που δεν θελει κανεναν κτλπ, χωρις να πλαθω θεωριες συνομωσιας γιατι το χω δει να γινεται και ξερω οτι ειναι ικανη να το κανει αυτο, ταιριαζουν σε αυτο με την αλλη) οσο για την φιλη απο το προηγουμενο θεμα αποφασισα να αδιαφορησω γιατι δεν αξιζει να στενοχωριεμια για τετοια ατομα και να βγαλω την κακια και τη ζηλεια της απο τη ζωη μου γιατι ηταν κατι που δεν χρειαζομουν αυτη τη στιγμη. Με τη μαμα μου μιλησα ξανα και της ειπα ολα οσα σκεφτομουν και μου ειπε οτι με αγαπαει και οτι προσπαθησε να κανει το καλυτερο για μενα και οτι δεν ηθελε να μου κανει κακο αλλα και αυτη εχει κανει λαθη και οτι πρεπει να εχουμε υπομονη και εχει δικιο! Και επισης μου ειπε οτι το θεμα μου ειναι οτι αγαπω περισσοτερο τους αλλους και οτι πρεπει να αρχισω να αγαπω τον εαυτο μου και αυτο θα προσπαθησω να κανω απο εδω και περα. Αυτα τα ολιγα!