Results 1 to 4 of 4
Thread: Ρίσκα...
-
27-09-2014, 22:48 #1
Ρίσκα...
Τι άποψη έχετε για τα ρίσκα στον έρωτα;; Πρέπει να τα παίρνουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε ή απλά να τα αγνοήσουμε για να μην τσαλακωθεί η εικόνα μας και πληγωθούμε;;
- 28-09-2014, 00:14 #2
Να τα παίρνουμε τα ρίσκα όταν συμφωνεί και η λογική, γιατί όσες φορές πήρα ρίσκα ακούγοντας μόνο την καρδιά στο τέλος το μετάνιωσα-και όχι μόνο εγώ....Θέλω να πω ότι πληγώθηκα και μετά ευχόμουν να είχα ακούσει τη λογική και τις εσωτερικές φωνές μου κτλ...αλλά μετά είναι αργά. Από την άλλη αν δεν πάρεις και καθόλου ρίσκα πως θα μάθεις; Οπότε είναι αναλόγως τη περίπτωση και πόσο μεγάλο ρίσκο θα πάρεις κι αν μετά θα έχεις τη δύναμη του χαρακτήρα να κόψεις την ερωτική ιστορία αν στραβώσει κάτι και δεν το συνεχίσεις για να μη πληγώσεις ανεπανόρθωτα τον εαυτό σου.
28-09-2014, 00:25 #3
Ο έρωτας είναι ρίσκο έτσι κι αλλιώς .... ρίσκο χωρίς συμβιβασμούς (όπως κάθε ρίσκο)
η εικόνα μας δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς σίγουρα θα τσαλακωθεί (το λιγότερο)
και ότι εν τέλει θα πληγώσουμε και θα πληγωθούμε επίσης είναι βέβαιο...
ΕΚΤΟΣ κι αν ο έρωτας εξελιχθεί .. γίνει αγάπη και κει έχει και συμβιβασμούς και λογική κ.τ.λ.
Αλλά άλλο ο έρωτας κι άλλο αυτό...........όποτε .... αν ερωτεύτηκες κοίτα να το ζήσεις..... τις απώλειες τις μετράς μετά
όλα αυτά είναι η γνώμη μου ..
28-09-2014, 13:19 #4
κατσε να δω την μαγικη μου σφαιρα, να σε πω....
χαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....
μπα, τπτ, συννεφα...
ασημωσε να φυγουν!
τι να σου πουμε σε τοσο γενικολογη απορια, κοπελια?
αλλοτε αξιζει, αλλοτε δεν αξιζει.
αν δεν μιλησεις για συγκεκριμενες περιπτωσεις, εσυ μπορει να μιλας για πορτοκαλια κι εμεις για τρακτερ.
μπορει μια περιπτωση που θεωρεις αξιολογη και αποφασιζεις να ρισκαρεις, για μενα να ειναι οφθαλμοφανως μια χαμενη υποθεση και να μην γυριζα να ριξω δευτερη ματια.
να θεωρεις για παραδειγμα ρισκο το να επιμενεις με καποιον που σαφεστατα σε απεριψε και να επιμενεις οτι "φοβαται" εσενα, την δεσμευση, η σου κανει ναζια...
ε, οχι, εκει δεν αξιζει και γινεσαι και ρεζιλι .