Results 31 to 35 of 35
Thread: καταπιεση και αγχος
-
27-09-2014, 02:39 #31
Ηρεμησε φιλη μου ειναι λογικο να νιωθεις περιεργα μιας κ τελειωνεις την σχολη δεν γνωριζεις τι θα κανεις κ εισαι σε μεταβατικο σταδιο,Εφοσον δεν διαθετεις λεφτα για ειδικο προτεινω να απυθυνθεις σε ενα δωρεαν κεντρο ψυχικης υγειας στο νοσοκομειο η σε μια ειδικη τηλεφωνικη γραμμη που υπαρχει δωρεαν για οσους θελουν κ το διαφημιζει η τηλεοραση,τωρα με την φιλη σου δεν καταλαβαινω τι ακριβως συμβαινει δεν θελει να σε συναντησει?Μην πανικοβαλλεσαι κ βγαζεις ασχετα συμπερασματα περιμενε λιγο να δεις τι γινεται με αυτην,Στο μεταξυ κανε πραγματα για τον εαυτο σου προσπαιθησε να δεις ενα ειδικο δωρεαν οπως σου προτεινω παραπανω να βγαλεις απο μεσα σου μιλωντας αυτα που θελεις
- 27-09-2014, 11:28 #32
ηλιανα, μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο που περιγραφεις.
η αρχικη περιγραφη του περιστατικου με την φιλη σου, μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι συνεβη καποιο συγκεκριμενο γεγονος που θα ηθελες να μοιραστεις απο κοντα, οχι ομως κι απ το τηλεφωνο.
εδω μας περιγραφεις ολοκληρη την ζωη σου, η τελοσπαντων την ζωη σου ολους τους τελευταιους μηνες ,ισως και χρονια..
αυτο ειναι που ηθελες να της πεις??
η κολλητη σου φιλη δεν ξερει αυτη την κατασταση που μας λες και περιμενει ανακοινωσεις ειτε απο το τηλεφωνο ειτε απο κοντα??
ποτε βρεθηκατε απο κοντα και μιλησατε τελευταια φορα και δεν ξερει για ολα αυτα????
σορι αλλα μου φαινονται περιεργα ολα αυτα που περιγραφεις.
μηπως δεν μιλαμε για φιλη, αλλα για κοπελα που θαθελες να γινετε φιλες αλλα αυτη δεν θελει πολλες συναντησεις?
27-09-2014, 13:01 #33
αλλα μου φαινονται περιεργα ολα αυτα που περιγραφεις.
ενιωσα παρα πολυ αγχος για το τι πρεπει να κανω,τι θα ειναι καλυτερο για ολους.πονουσε το στομαχι μου,ζαλιζομουν,με επιαναν κλαματα, δεν μπορουσα να κοιμηθω και δεν μπορουσα να σκεφτω καθαρα. ηθελα να τα βαλω λιγο σε ταξη μεσα στο μυαλο μου πριν μιλησω μαζι της κ σιγουρα δεν μπορουσα να το κανω απο τηλεφωνο.
28-09-2014, 00:02 #34
μυσπ- σε ευχαριστω για την κατανοηση, αυτο σκεφτομαι να κανω γιατι οσο και αν καταλαγιαζω αυτα που νιωθω καποια στιγμη επιστρεφουν.
Remedy- στο αρχικο μου μηνυμα προσπαθησα να ειμαι οσο πιο περιεκτικη μπορουσα γιατι θα ηταν ακομα μεγαλυτερο,οποτε υπαρχουν ασαφειες.
τους τελευταιους 9 μηνες σχεδον η ζωη μου ηταν επικεντρωμενη στο διαβασμα, λογικα απο τις ειδησεις θα ξερεις οτι εγιναν απανωτες εξεταστικες, λογω των απεργιων, για να μη χασουμε το εξαμηνο. οποτε ολα αυτα τα οποια αρχισα να συνειδητοποιω οταν επιτελους τελειωσα με φρικαραν κ ενιωσα οτι δεν μπορω να τα διαχειριστω. υπηρχαν, προφανως στο μυαλο μου αλλα επρεπε ειμαι επικεντρωμενη σε κατι συγκεκριμενο ωστε να τα βγαλω περα, οποτε παραμερισα εν μερει τα υπολοιπα. στην ουσια δεν ειχα το χρονο να τα σκεφτω και οταν ηρθε ενιωσα οτι εχω ενα βουνο μπροστα μου. η κοπελα ειναι φιλη μου εδω και 4 χρονια και γνωριζει το πως εχει η κατασταση στη ζωη μου, βρισκομαστε οσο συχνα μπορουμε. οσο καιρο εγω εδινα, οπως προειπα τα υπολοιπα ηταν σε καταστολη και οταν τελειωσα εγινε το μπαμ. στο τηλεφωνο της ειπα οτι εχω παρα πολυ αγχος για τα παντα, αλλα επειδη οντως δεν ηταν ενα συγκεκριμενο θεμα, ενιωσα οτι μονο απο κοντα στη δεδομενη φαση μπορω να πω και να δωσω να καταλαβει γιατι νιωθω ετσι. ισως ενω για μενα ειναι κατι σημαντικο, γιατι αυτος ειναι ο λογος του θεματος στην τελικη , εκεινη να θεωρησε οτι δεν εχαιρε τοσης σημασιας.
αλεξανδρε- δεν εχω μιλησει για μοναξια..ή ελλειψη φιλων. οσο καλη παρεα κ να κανεις με καποιον δεν σημαινει οτι μπορει να σε καταλαβει. αν εσυ,εχεις 15 φιλους και με τους 15 φιλους σου μπορεις και μπορουν να μιλησετε για τα παντα, πιστευω οτι εισαι απο τους λιγους και απο τους παρα πολυ τυχερους μη σου πω και ευνοημενους.αν και μαλλον συμβαινει το αντιθετο απο οτι καταλαβαινω εγω, δηλαδη επιλεγεις να μιλησεις χωρις να σε νοιαζει αρα αν σ αρεσει στους 15 αυτους να λες να λες αλλα στην τελικη να μην τους καιγεται καρφι, δικη σου επιλογη και για μενα αυτο ειναι μοναξια. και κυνικοτητα.προτιμω εναν δυο να μιλησω και με τους αλλους να περασω καλα. αλλα αυτοι οι 2 θα ειναι αληθινοι. και θα ξερω οτι δεν θα ακουσουν για κανουν κους κους.αυτο εσυ μπορεις να το δεις σαν μοναξια σαν κομπλεξ σαν παραξενια σαν προβλημα αλλα για μενα ειναι αληθινο. σιγουρα εχουμε εντελως διαφορετικες εμπειριες ζωης.προς το παρον παντως επιλεγω να μιλησω σε ατομα που ξερω οτι δεν θα τους γινω βαρος, που νοιαζονται κλπ κλπ. τωρα το να πιανω οποιον φιλο εχω κ να αρχιζω το πιρι πιρι ε τα λεω κ στον αερα. και για να επιστρεψω στο θεμα το προβλημα δεν ηταν η αρνηση μου να μιλησω με τη φιλη μου γενικοτερα για θεματα μου, γιατι σε αυτο το συμπερασμα εχεις ελθει, αλλα οτι πριν μιλησω λογω της συμφορησης που ειχα στο μυαλο μου ηθελα να τα βαλω σε ταξη για να μιλησω ωστε κ ο αλλος που θελει να με ακουσει να καταλαβει κ εγω να μπορεσω να τα δω καπως αλλιως συμφωνα με αυτα που θα μ πει. εκει ηρθε η αρνηση του τηλεφωνου
28-09-2014, 00:23 #35
αλεξανδρε- δεν εχω μιλησει για μοναξια..ή ελλειψη φιλων.
σιγουρα εχουμε εντελως διαφορετικες εμπειριες ζωης.
δε ξερω τι περιεργο φαινομενο παιζει αλλα μου θυμιζεις ενα αλλο εαυτο μου κ πριν βιαστεις να πεις δεν ειναι ετσι ασε εμενα να γνωριζω καλυτερα απο ολους πιος ακριβως ειμαι.
αν εσυ,εχεις 15 φιλους και με τους 15 φιλους σου μπορεις και μπορουν να μιλησετε για τα παντα, πιστευω οτι εισαι απο τους λιγους και απο τους παρα πολυ τυχερους