Results 16 to 29 of 29
Thread: Υποτροπίασα ξανά
-
30-11-2014, 03:05 #16
Καλησπερα φιλη μου,τωρα απαντησα κ σε αλλες δημοσιευσεις σου αυτη ομως ειναι η τρομακτικοτερη απο ολες,Ποιανου βελονα τρυπηθηκες?Ειναι αρρωστος αυτος ο ανθρωπος?Πρεπει να πας οπωσδηποτε στο νοσοκομειο αυριο να δεις να κανεις κ εξετασεις κ ο θεος μαζι σου να μας στειλεις τα νεα σου!
- 30-11-2014, 04:07 #17
Ναι είναι φορέας... εξετάσεις θα πρεπει να κάνω σε τεσσερις μηνες για να δω αν κόλλησα... δεν ξέρω... αύριο θα πάω στο νοσοκομειο όταν ξυπνησω... και ή πλάκα θα είναι να πάω και να μου πουν πως τους έχει τελειώσει ή δεν ξέρω εγώ τι... όλες αυτές τις βλακειες που γινοντε στα ελληνικά νοσοκομεία...
30-11-2014, 08:52 #18
Καλημέρα κι από μένα. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει, αλλά αυτό που έχω να σου πω είναι να μην δίνεις σημασία αν σε λένε πρεζόνι αυτοί που δεν πίνουν ή αν αυτοί που πίνουν σε λένε ξενέρωτη. Σε αυτά τα τρυπάκια έχω πέσει κι εγώ εδώ και πολλά χρόνια. Όχι για ηρωίνη, αλλά για το τσιγάρο. Με εξευτέλισαν, μου έκοψαν την καλημέρα πολλοί φίλοι και συγγενείς, με έδιωξαν από την πολυκατοικία. Θεωρώ ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να φέρεται στον άλλον έτσι. Πάνω από όλα είναι η προσωπική αυτοδιάθεση. Το τι θέλω να κάνω με το σώμα μου είναι προσωπική μου υπόθεση. Το έκοψα το τσιγάρο γιατί έκανε κακό στην υγεία μου και στην τσέπη μου και γιατί όλη η ζωή μου περιφερόταν γύρω από αυτό. Δεν μπορούσα να μείνω για πολύ ώρα σε μέρη που δεν καπνίζουν, έχανα δραστηριότητες και παρέες που δεν κάπνιζαν και πάει λέγοντας. Όμως, το έκανα όταν είμουν έτοιμη εγώ. Μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Νομίζω πως αν το έχεις πάρει απόφαση κάποια λύση θα βρεις. Κάποιο συνδυασμό σωματικής θεραπείας και ψυχοθεραπείας μαζί για να βοηθηθείς. Δεν είναι όλα μόνο στο μυαλό. Ίσως χρειάζεται και ιατρική βοήθεια. Ένα σπρώξιμο στην αρχή. Και μεγάλη δύναμη μέχρι να βρεις που θα "ανήκεις". Αν είναι πραγματικοί σου φίλοι, αυτοί που πίνουν θα δεχτούν τον νέο σου εαυτό και θα καλωσορίσουν το νέο σου πρόσωπο. Αν όχι πάλι, θα δείξει............
30-11-2014, 08:55 #19
Προσπάθησε να μην πανικοβληθείς με το θέμα της βελόνας. Δεν σημαίνει ότι επειδή τρυπήθηκες οπωσδήποτε κόλλησες κάτι. Αυτό εξαρτάται από το τρύπημα και από τη δύναμη του οργανισμού σου να αντιδράσει. Κάνε τις εξετάσεις και θα δεις........δεν είναι καθόλου σίγουρου ότι κόλλησες κάτι..........
30-11-2014, 12:00 #20
ξερεις τι λενε,"θα το κοψεις ή θα σε κοψει"...μηπως ηρθε η ωρα να δεις τι απο τα δυο θα γινει?
30-11-2014, 13:25 #21
- still searching for the right place.....
Κοπέλα μου τρέχα στον Ευαγγελισμό, έχουν standard ορούς για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά πιάνουν 100% στο 1ο 24ωρο. Γνωστός γνωστών, ηλικιωμένος κιόλας, είχε γλιστρίσει στο κέντρο της Αθήνας κ τρυπήθηκε με κάποια βελόνα, του κάνανε αμέσως ορό κ όλα οκ! Κολλάς για την πλάκα από σύριγγες, γιατί οι ιοί βρίσκονται σε πολύ υψηλή περιεκτικότητα στο αίμα.
Κ ξέρεις οι θάνατοι από ασθένειες δεν είναι καρδιά, μπαμ κ κάτω, είναι αργοί κ βασανιστικοί, πονάς κ υποφέρεις, οπότε μην σκέφτεσαι το θάνατο σαν λύτρωση ή σαν λύση στα μαρτύριά σου γιατί δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι . Χώρια που πλέον δεν πεθαίνεις, αλλά εξαρτάσαι εφ'όρου ζωής από πανάκριβα φάρμακα (τα χορηγεί το κράτος, αλλά δεν ξέρεις αν αυτό ποτέ αλλάξει) κ είσαι 1/2 άνθρωπος...... κάτι σαν αναπηρία δηλ......
Κ όχι, δεν θα κερδίσεις το Λότο, δε θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά θα καθαρίσεις από ουσίες, θα στεριώσεις σε μια δουλίτσα της προκοπής, θα βρεις κ μερικά παιδιά με τα οποία θα περνάς καλά κ μπουν κ λίγες (ποτέ η ποιότητα δε βρίσκεται στην ποσότητα) αληθινές φιλίες που θα αξίζουν. Μην το χαραμίσεις για μια παρόρμηση, επειδή τώρα η ψυχολογία σου έχει πιάσει πάτο κ δεν σκέφτεσαι καθαρά, η κρίση σου έχει θολώσει...... Τράβα στον Ευαγγελισμό μπας κ το σώσεις, μην χτυπάς το κεφάλι σου σε μερικά χρόνια στον τοίχο επειδή σε μια στιγμή παραίτησης κ χάλια ψυχολογίας κατέστρεψες τη ζωή σου..... κ άσε τα "είναι ήδη κατεστραμμένη" γιατί από τον πάτο υπάρχει πάντα κ ακόμα πιο κάτω......
30-11-2014, 13:26 #22
- still searching for the right place.....
Κοπέλα μου τρέχα στον Ευαγγελισμό, έχουν standard ορούς για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά πιάνουν 100% στο 1ο 24ωρο. Γνωστός γνωστών, ηλικιωμένος κιόλας, είχε γλιστρίσει στο κέντρο της Αθήνας κ τρυπήθηκε με κάποια βελόνα, του κάνανε αμέσως ορό κ όλα οκ! Κολλάς για την πλάκα από σύριγγες, γιατί οι ιοί βρίσκονται σε πολύ υψηλή περιεκτικότητα στο αίμα.
Κ ξέρεις οι θάνατοι από ασθένειες δεν είναι καρδιά, μπαμ κ κάτω, είναι αργοί κ βασανιστικοί, πονάς κ υποφέρεις, οπότε μην σκέφτεσαι το θάνατο σαν λύτρωση ή σαν λύση στα μαρτύριά σου γιατί δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι . Χώρια που πλέον δεν πεθαίνεις, αλλά εξαρτάσαι εφ'όρου ζωής από πανάκριβα φάρμακα (τα χορηγεί το κράτος, αλλά δεν ξέρεις αν αυτό ποτέ αλλάξει) κ είσαι 1/2 άνθρωπος...... κάτι σαν αναπηρία δηλ......
Κ όχι, δεν θα κερδίσεις το Λότο, δε θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά θα καθαρίσεις από ουσίες, θα στεριώσεις σε μια δουλίτσα της προκοπής, θα βρεις κ μερικά παιδιά με τα οποία θα περνάς καλά κ μπουν κ λίγες (ποτέ η ποιότητα δε βρίσκεται στην ποσότητα) αληθινές φιλίες που θα αξίζουν. Μην το χαραμίσεις για μια παρόρμηση, επειδή τώρα η ψυχολογία σου έχει πιάσει πάτο κ δεν σκέφτεσαι καθαρά, η κρίση σου έχει θολώσει...... Τράβα στον Ευαγγελισμό μπας κ το σώσεις, μην χτυπάς το κεφάλι σου σε μερικά χρόνια στον τοίχο επειδή σε μια στιγμή παραίτησης κ χάλια ψυχολογίας κατέστρεψες τη ζωή σου..... κ άσε τα "είναι ήδη κατεστραμμένη" γιατί από τον πάτο υπάρχει πάντα κ ακόμα πιο κάτω......
30-11-2014, 13:58 #23
ευτυχως δεν είναι τοσο ευκολο να κολησει καποιος ΕΙΤΖ η αλλα τοσο δυνατα νοσηματα!! το σωστο βεβαια είναι να παει σε καποιο νοσοκομειο κι να κανει την διαδικασια!
προσωπικα εκανα χρηση ενδοφλεβια ,,ουτες εγω εχω η ειχα καποια ασθενεια! ευτυχως δεν είναι 9/10 με ΕΙΤΖ!!ημαρτον ουτε στην μπονζαβικη δεν υπαρχουν αυτά!! ειχα ερωτικες επαφες κι σχεση με κοπελα οπου ειχε υπαττιτιδα κι πωτες δεν κολησα!παρα το ότι είχαμε ιδια ενεση κι μερικες επαφες χωρις προφυλαξη! μαλιστα κι αυτή θεραπευτικε από όλα κι μπορεσε να κανει ένα υγειεστατο αγορακι οπου τωρα παει κι γημνασιο!
το σωστο όμως είναι παντα η προλυψη παρα η θεραπεια! είναι τοσο κριμα να διαβαζω παιδια να είναι μεσα στην χρηση!!φιλοιμου η ξενοι!! με φοβιζει παρα το ότι εγω δεν κανω απολυτος τπτα! καταλαβαινω το ποσο δυσκολο είναι κι δυσκολεύομαι να δυνω συμβουλες η να κανω τον καθαρο!αν κι είμαι! απλα ευχομαι να μπορεσουν να απεξαρτηθουνε !!όμως αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες δυστυχως οι πιο πολλοι δεν θα γινουν πωτες καλα!! δυστυχως τελικα η ζωη κι η οργανωμενη κοινωνια μας είναι ζουγκλα! ακομα λοιπον ο πιο δυνατος συνεχιζει εμπρος!!και οι πιο αδυναμοι γινονται κατηγοροι στους αδίστακτους ηθικολόγους!,,,δυστυχως οσοι δεν μπορουν να ξανα σηκοθουν σβηνουν στην ληθη!κι πολύ σπανια θα βρεθει ένα "χερι"να μας ξανα φερει στα δυο μας ποδια!! " αυτή είναι η τοσο ομορφη κοινωνια μας!! ας την χαρουμε λοιπον"
30-11-2014, 13:59 #24
30-11-2014, 23:24 #25
30-11-2014, 23:59 #26
κασσάνδρα δικιο έχεις... εδώ ποτέ κανείς δεν έχω νιώσει να με κρίνει ή να με υποτιμάει γι αυτή μου την ομολογουμένως λάθος μου επιλογή, το να παίζω έτσι με την ζωή μου και την αξιοπρέπεια μου... όμως εξέφρασα σκέψεις και ανησυχίες δικες μου, καθώς επίσης και το ότι αυτή την περίοδο δεν έχω καθόλου σχέσεις στη ζωή μου, ναι τέτοια μιζέρια.. αυτό παρόλο που δεν σας ξέρω σας κάνει πολυ σημαντικούς για εμένα... έχω βρει εδώ τόσο ενδιαφέρον που με τίποτα δεν περίμενα όταν γράφτηκα... και νιώθω κάπως σαν να προδίδω και τα άτομα που θέλησαν να με βοηθήσουν, εκτός από τον εαυτό μου... σαν να είμαι ανάξια του ενδιαφέροντος... πάντως δίκιο έχεις στο ότι αυτά είναι μέσα στο μυαλό μου, και ελπίζω να είναι μόνο εκεί...
γαρυφαλιά το χόρτο δεν έχει καμία σχέση με την πρέζα... και ενώ στην δικιά σου περίπτωση θα χαράκτηριζα υπερβολικούς και ότι έψαχναν δικαιολογία να εκφράσουν την κακία τους και την αδιαφορία του προς εσένα, στην δικιά μου περίπτωση τους δικαιολογώ αρκετά αυτούς που δεν αντέχουν και απομακρύνονται, αυτούς που φοβούνται και κακολογούν και γενικά όλους... γιατί τώρα που πίνω μία στο τόσο ούτε η συμπεριφόρα μου αλλάζει, ούτε ο χαρακτήρας μου... αλλά πραγματικά όταν πέφτω με τα μούτρα στην χρήση... όταν κάνω κανονικά δηλαδή γίνομαι πραγματικό τέρας... όπως όλα τα πρεζάκια άλλωστε... δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν... ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό... το μόνο που υπάρχει είναι αυτή και κανένας άλλος... οπότε δεν μπορώ να μην δικαιολογήσω τους άλλους... πάντως το ότι δεν ανήκω ούτε εδώ ούτε εκεί ισχύει καθώς επίσης ισχύει και το ότι δεν θέλω να ανήκω ούτε στον τρόπο ζωής που έχει η πρέζα αλλά ούτε και στον τρόπο ζωής που μου προσφερέται... γι αυτό και μάλλον δεν ξεκολάω και μια στο τόσο θα την κάνω... αλλά όπως λέει και ο γιώργος μια στο τόσο με την πρέζα δεν γίνεται.. και δεν ξέρω για πόσο θα το κάνω κι εγώ... πρέπει στην ουσία να πάρω μια απόφαση για το αν θα είμαι από δω ή απο κει... γιατί έτσι μόνο χρόνο χάνω...
μαριπόζα χίλια δίκια έχεις και το ξέρω πως δεν πεθαίνεις μπαμ και κάτω αλλά σίγουρα πεθαίνεις πιο γρήγορα από αν δεν έχεις aids... τελικά αποφάσισα να μην πάω στο νοσοκομείο και ελπίζω σε μερικά χρόνια ν μην χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο γι αυτό... το επέλεξα συνειδητότα όμως και σε 3 μήνες θα πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι έγινε... ακόμα και τώρα που έχω ξενερώσει... γιατί εχθές είχα πιει, ούτε το μετανιώνω, ούτε με αγχώνει... όταν θα αρχίσω τα αντικαταθληπτικά και θα με πιάσουν βέβαια δεν ξέρω πως θα σκέφτομαι... αλλά και η κατάθληψη να μου φύγει δεν ξέρω... η ζωή μου πολυ δύσκολο να έρθει στα ίσια της... δίκιο έχεις πως είμαι πολύ απογοητευμένη απ' όλα... και ίσως να μην έπρεπε να αποφασίσω έτσι αφού γνωρίζω την συναισθηματική μου κατάσταση... σκέφτομαι όμως αυτό που λέω συνέχεια.. πως δεν θέλω να ζω αλλά δεν θέλω και να αυτοκτονήσω... πραγματικά ίσως ήταν δώρο τύχης αυτό το τρύπημα...
και μυσπ όχι δεν ήταν επιφανειακή γρατζουνιά, ήταν γρατζουνιά βέβαια όχι τρύπημα, αλλά έτρεξε αίμα αρκετό από το χέρι μου... οπότε ήταν αρκετά βαθιά γρατζουνιά και η σύριγγα του άλλου ήταν χρησιμοποιήμενη αλλά πριν από ώρες... και την είχε έτοιμάσει ξανά για να ξανκάνει χρήση... οπότε δεν είμαι σίγουρη... αν είχε περάσει πολυ ώρα και είχε καταφέρει να στεγνώσει το αίμα ακόμα και μέσα στην βελόνα που διατηρεί την υγρασία δεν υπάρχει θέμα... δεν ξέρω...
γιώργο πραγματικά πιστεύω πως είσαι απ' τα κυριλέ πρεζάκια... επειδή εγώ έμενα έξω όταν έκανα χρήση και μάλιστα στο κέντρο... και προφανώς τέτοια άτομα γνωρίζω και εννοώ πλέον όταν μιλάω για χρήση ή χρήστες το 9 στους 10 που είπα ίσως είναι λίγοι... απ' όσους γνωρίζω και είναι αρκετή είμαι η μόνη εγώ και ένας άλλος πιτσιρίκος που δεν έχουμε aids και εγώ η μόνη που δεν έχω ούτε c...
πολυ πρεζοκουβέντα είχε αυτό μου το ποστ... ακόμα κι εμένα με ξενέρωσε...
01-12-2014, 00:37 #27
Μακαρι φιλη μου να μην συμβαινει κατι,ετσι κ οντως ηταν στεγνο το αιμα τοτε ειναι καλυτερα,Επισης γνωριζω οτι εαν περασει στον οργανισμο σου μια απειροελαχιστη ποσοτητα πιστευω δεν σου μεταδιδεται η αρρωστια αλλιως θα ημασταν ολοι φορεις του ειτζ απο τα κουνουπια,Παντως σε θερμοπαρακαλω να το κοιταξεις τωρα στο νοσοκομειο,Επειδη εχω περασει καταθλιψη γνωριζω οτι οποιος ειναι κατω απο την επηρεια της καταθλιψης δεν ειναι σε θεση να λαμβανει σοβαρες αποφασεις με το μυαλο θολωμενο γιαυτο σε παρακαλω να πας τωρα ας αποφασισουμε εμεις για εσενα κ αλλωστε πως θα πας δεν χανεις κ κατι,Ετσι κ σε γνωριζα προσωπικα θα εκανα τα παντα για να σε πεισω να πας,Ετσι κ εισαι καλα απο εκει κ περα αρκετα πραγματα στην ζωη σου μπορουν να πανε καλυτερα
01-12-2014, 17:27 #28
θα σε ξανα προέτρεπα να πας σε καποιο νοσοκομειο! Όπως πολύ σωστα ειπε η γαρυφαλια κι φυσικα δεν κολας τοσο ευκολα!!-κι λογικα δεν θα εχεις τπτα -διοτι θα είχε η μιση γη!αλλα η προλυψη είναι καλητερη από την θεραπεια!!
Καθευτη ευτυχως η χωρα μας δεν εχει τα ποσοστα που λες στο ΕΙΤΖ,το λενε κι τα ινστιτούτα!ισως οι ανθρωπου που αραζουν στο μερος του κεντρου που πας να εχουν τα ποσοστα που λες! σε πιστευω! ,αλλα γενικα σε ολη την χωρα δεν είναι τοσοι χρηστες με ΕΙΤΖ.
σχετικα με το αν ειμουν "κυριλε πρεζακι"¨) ναι,,,ισως κι εχεις δικιο,,προσωπικα παντα επιδιωκα να ζω σε καλες συνθηκες,παντα ηθελα να χω γυρομου οσο πιο υγειες η κυριλε συνθηκες αλλα κι ανθρώπους μπορουσα!!βλέπεις εγω ειχα θεμα κι με την κοκαινη οπου είναι πιο κυριλε παιδια.και το καταφερνα !!βεβαια όχι παντα!από τα 17 χρονια που εχω μπλεξει στα ναρκωτικα υπηρξαν κι λιγα χρονια που δυστυχως ζουσα πολύ ασχημα!πολύ φτωχα κι σε συνθηκες πολύ αθλιες αλλα κι βρομερες!όπως δυστυχως σχεδόν όλα τα παιδια που εχουν μπλεξει με την ηρωινη!όπως τα πιο πολλα παιδια κι εγω εκανα συγχαμερα πραματα κι παρανομα για να βρω την δοσημου!εκανα κι παρανομοιες!οπου δυστυχως μου ηρθαν τωρα !μετα από πολλα χρονια θα πρεπει να λογοδοτήσω για αυτές!ευτυχως είναι πολύ λιγες!αλλα πρεπει να λογοδοτήσω κι θα το καμω!πλεον είμαι υπευθηνος ανθρωπος! εκανα κατις που δεν επρεπε κι θα πληρωσω για αυτό!-αρκετα όμως με εμενα χαχα-
καθευτη!μακαρι να βρεις συντομα το "φως" "μεσα στην ψυχουλασου!να σου φωτισει τον "δρομο"πρως μια νεα κι καθαρη ζωη!κι μετας να μπορέσεις να θεραπεύσεις κι την καταθλιψησου!διοτι δεν γινετε οσο θα πινεις ηρωινη!ακομα κι μια τον μηνα!στο ευχομαι από καρδιας να πανε όλα καλα!να ξανα ζωγραφίζετε στο προσωποσου λαμπερα χαμογελα!να βρεις ανθρώπους αξιόλογους κι ερωτες πολύχρωμους!τα αξίζεις όπως πολλα παιδια που ακομα ζουν στο σκοταδι της εξάρτησης. Όπως μου λεγε κι ο θεραπευτηςμου σχεδόν σε ολους μας καποια μερα θα ερθει που θα ποθουμε με δυναμη να ξεκόψουμε την χρηση!ευχομαι να ερθει σε σενα συντομα!η αν ειχε ερθει να ξανα ρθει!
Η δικημου γνωμη είναι πως θα επρεπε να βρεις κατις ομορφο,,κατι ωραιο που θα ηθελες να κανεις στην ζωησου,,να το κανεις στοχο,,να το πλασεις στην σκεψησου κι να γινει ο σκοπος σου! το να γινεις καλα να είναι απλα το μεσον για το στοχοσου!κι όχι αυτοσκοπος!διοτι ο σκοπος μας δεν πρεπει να είναι απλα να απεξαρτηθουμε !αλλα να φερουμε στην καθημερινοτητα μας ομορφες στιγμες!!
03-12-2014, 00:27 #29
Καθρέφτη, χαμογέλασε κοριτσάκι! Μία χαρά κορίτσι είσαι, όλη η ζωή μπροστά σου είναι. Βάλε σκοπό να κάνεις κάτι για σένα κάθε μέρα, για σένα όμως!