Πρόβλημα στη σχέση μου.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Junior Member

Πρόβλημα στη σχέση μου.

Γεια σας με λένε Χρήστο,
    Έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα την άποψη σας,
    Η ιστορία άρχισε περίπου πριν από 2 χρόνια. Εγώ μπήκα μετά φαντάρος. Ήμουν σε στρατόπεδο κοντά στην πόλη της.

Γνωριζόμαστε και μετά αρχίζουμε και γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα όσο περνάει ο καιρός. Αρχικά ήθελε να γνωριστούμε λίγο καλύτερα. Το σεβάστηκα. Όποτε έπαιρνα άδεια την έβλεπα. Στην αρχή όλα καλά. Αργότερα όμως άρχισε να μου λέει ότι θέλει να φύγει σε άλλη πόλη για δουλειά. Βρήκε καινούργια δουλειά. Δεν θέλει να δεθεί συμπληρώνει!

Μετά από 3 βδομάδες αποφασίζουμε να το λήξουμε. Γιατί δεν υπήρχε νόημα σε όλο αυτό. Την βρήκα τελείως αμυντική και αποστασιωποιημένη μετά από αυτό που μου είπε. Λέει ότι αγχωνόταν απ'όλη την ιστορία με το φανταριλίκι, ενώ εγώ δεν είχα κανένα θέμα! Αρχίσαμε μετά από καιρό να ξαναμιλάμε. Όμως σε πολύ καλό κλίμα.Και δεν ξέρω τι να κάνω!Μια έτσι μια αλλιώς!

Θα ήθελα την άποψη είτε από κάποιον είτε από κάποια κοπέλα ειδικό πάνω στις σχέσεις

Senior Member
    τι ηλικιες εχετε?
    μηπως η κοπελα δεν εχει κανει ποτε ολοκληρωμενη σεξουαλικη επαφη?

Junior Member
    25 26. Όχι είχε σχέση απ'όσο ξερω. Απλά σε κάποια φάση μου ανέφερε παλιά ότι έχει έρθει σε παρόμια φάση πριν μ γνωρίσει και σκεφτόταν ακριβώς το ίδιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by paristet View Post
    25 26. Όχι είχε σχέση απ'όσο ξερω. Απλά σε κάποια φάση μου ανέφερε παλιά ότι έχει έρθει σε παρόμια φάση πριν μ γνωρίσει και σκεφτόταν ακριβώς το ίδιο.
    αλλο σχεση, αλλο ολοκληρωμενη σχεση.
    κι εσεις ειχατε καποιου ειδους σχεση, κοιμηθηκατε στο ιδιο σπιτι, κανατε κατι μη ολοκληρωμενο, ωστοσο, δεν κανατε σεξ.
    πιθανολογω οτι δεν εχει κανει σεξ και δεν αισθανθηκε ουτε μαζι σου ετοιμη να το κανει.

Junior Member
    Γνωρίζω ότι είχε 1 χρόνο σχέση με ένα αγόρι που ήταν φαντάρος. Δεν μπορεί ο άλλος ένα χρόνο να άντεχε να μην κάνει. Το σεξ όμως γενικά υπήρχε

Senior Member
    Σε άλλες σχέσεις επίσης μου είπε ότι έγινε κανονικά. Αλλά δεν είχε και πολλές. Έτσι μου έχει ισχυριστεί. ότι έχει ολοκληρώσει. Τώρα αν λέει ψέματα δεν ξέρω.
    Γνωρίζω ότι είχε 1 χρόνο σχέση με ένα αγόρι. Οπότε υποθέτω ότι έχει κάνει σεξ. Δεν μπορεί ο αλλος ένα χρόνο να άντεχε να μην κάνει;

Αν υπάρχει πιθανότητα να μην έχει κάνει, όπως λες, απορώ γιατί τόσο εμφανίσιμη κοπέλα να μην έκανε;
    γιατι να μην μπορει?
    τον ξερουμε?
    μπορει να ολοκληρωνε με καποιες αλλες.
    θεωρω πιθανο να μην ειχε κανει και να ντρεποταν να στο πει, γιατι απο την αλλη, εξηγησε μου εσυ, πως μια γυναικα, εξοικειωνεται με εναν ανδρα, κοιμαται στο ιδιο κρεβατι, αποφασιζει να ξεκινησει "κατι", φτανει σε σεξουαλικες περιπτυξεις ,αλλα δεν ολοκληρωνει???
    απο ηθικης αποψης, δεν εχει μεγαλυτερη βαρυτητα η διεισδυση απο ολα τα περιξ, οποτε, γιατι να σταματησει εκει?? λιγο κουφο μου ακουγεται...
    εχω γνωρισει κοπελες στην ηλικια της που δεν ειχαν ολοκληρωσει και δεν το ελεγαν ευκολα.
    μπορει να συμβαινει και σε αυτην (οχι σιγουρα).
    δεν εχει παντα σχεση η εμφανιση, υπαρχουν πολλα αλλα μπλοκαρισματα που μπορει να ισχυουν.

Junior Member
    Δεν κατάλαβα αυτό "μπορεί να ολοκλήρωνε με κάποιες άλλες." Τι άλλες εννοείς;

Επίσης σχετικά με τα άλλα μπλοκαρίσματα τι είδους μπλοκαρίσματα εννοεις;

Senior Member
    Δεν κατάλαβα αυτό "μπορεί να ολοκλήρωνε με κάποιες άλλες." Τι άλλες εννοείς;

Επίσης σχετικά με τα άλλα μπλοκαρίσματα τι είδους μπλοκαρίσματα εννοεις;
    αλλες γυναικες εννοω...
    μπορει να ειχε πλατωνικη σχεση μαζι της, και σεξ με καποιες αλλες.
    μπλοκαρισματα εννοω τα διαφορων ειδων συμπλεγματα που οδηγουν καποιες κοπελες σε κατι τετοιο.
    πχ, ενοχικες συμπεριφορες σε σχεση με την ηθικη η την θρησκεια, ατυχεις γνωριμιες που δεν βοηθησαν να "λυθουν" και μετα περασαν τα χρονια, κλπ...

Junior Member
    Τα λες πολύ ωραία και επιστημονικά

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχ
    πολυ απλα τα λεω, οχι επιστημονικα :)
    σαν τι προβλημα γυναικειας φυσεως να παιζει ρολο?

Junior Member
    Αυτό με την θρησκεία λιγο κουφό ακούγεται...

Senior Member
    εγω βλεπω δυο πιθανοτητες, χωρις να σημαινει οτι δεν μπορει να ισχυει κατι τριτο..
    1) δεν εχει κανει ολοκληρωμενο σεξ ποτε κι εκανε πισω και μαζι σου, οπως και με αλλους.
    2) ξενερωσε σε καποια φαση μαζι σου και σταματησε.

καθολου κουφο να μην σου ακουγεται.
    πολλες απο τις κοπελες που δεν εχουν κανει σεξ ενω εχουν περασει τα χρονια (πχ μετα τα 20), το κανουν γιατι πιστευουν οτι πρεπει τον πρωτο τους εραστη να τον παντρευτουν ...
    αν λοιπον κρινουν οτι η κατασταση δεν ειναι αρκετα σοβαρη ωστε να οδηγησει καποτε σε γαμο (....), δεν προχωρανε και σε σεξ...
    λες και μπορει κανεις να τους διαβεβαιωσει οτι η σχεση τους θα διαρκεσει, χωρις να τις κοροιδευει...

Banned
    βαριομουν ναα διαβασω ολο το κατεβατο αλλα επιδη μου ετθυχε κ εμενα αυτο καπια κακη εμπειρια απο αντρες ειχε πριν απο σενα

Junior Member
    Dεν ξέρω αν μπορεί να ισχύει αυτο το ότι δεν δίνομαι γιατί θα φύγω! Αυτό με μπερδεύει πιο πολυ.

Senior Member
    Dεν ξέρω αν μπορεί να ισχύει αυτο το ότι δεν δίνομαι γιατί θα φύγω! Αυτό με μπερδεύει πιο πολυ.
    εμενα κατι μου λεει η φραση της "και γιατι δεν το λεγες" που σου ειπε οταν ξανασυναντηθηκατε.
    η ειχε μεινει με την εντυπωση οτι δεν την βλεπεις σοβαρα, η ενοιωθε οτι εισαι πολυ χλιαρος μαζι της και ξενερωσε.

Page 1 of 2 12 LastLast