Ζωη μετα απο 2 χρονια, 6 μηνες και 2 μερες απο γαστρικο μπαιπας!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Ζωη μετα απο 2 χρονια, 6 μηνες και 2 μερες απο γαστρικο μπαιπας!!!

Γεια σας γειαααα σας!!!!
    Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ, ΟΧΙ δεν το ξεχασα, μου εκανε τσαχπινιες ο κυριος ΟΤΕ (πΟΤΕ!) και δεν ειχα ιντερνετ!!! Επισης.. δεν ειχα χρονο γιατι παρταρα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πρωτη φορα στη ζωη μου, του δινω και καταλαβαινει!!!! Να σας πω γιατι....
    Πριν απο 2,5 χρονια οπως λεει και ο τιτλος εκανα γαστρικο μπαιπας... Μεχρι τις 29 Μαρτιου 2012 ζυγιζα 160 κιλα και 200 γραμμαρια (ναι βαζω και τα γραμμαρια, δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕ οταν εμαθα στα ποσα ειχα φτασει!!).
    22 χρονων κοπελα τοτε, 160 κιλα, μια ''ζωη'' μεσα στο αγχος.. Αγχος για τα παντα... Αν θα χοραω σε καρεκλες, αν θα προλαβω να αγορασω 5 ΤΑ ΙΔΙΑ τζην παντελονια 150ευρω το ενα, γιατι ηξερα οτι ουτε ενα μηνα μετα την αγορα αναμεσα στα μπουτια μου σκιζοντουσαν, αγχος για το οτι ειχα μια λιγουρα ρε αδερφε και αν αγοραζα κουλουρι απο το δρομο θα με κοροιδευε ο κοσμος ολος ΜΑΖΙ με τον κυριο που τα πουλαει (τρου στορυ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!), αγχος, αγχος, ΑΓΧΟΣ!
    Το καλοκαιρι του 2010 ειδα καταλαθος ενα πρωινο η Παναγια μου στην Οπρα μια κυρια που απο τα 170 κιλα ειχε φτασει στα 55, κοντουλα, μαυρουλα, γυρω στα 40, σωμα 20αρας και αερα η ζωη ειναι δικη μου πλεον!!!
    Λεω ΩΠΑ! Εδω ειμαστε!!! Τι εκανε και ΠΩΣ εχασε ΟΛΑ αυτα τα κιλα?!?!?!?! Τελος παντων για να μην τα πολυλογω ειχε κανει μπαιπας.. Το 1ο πραγμα που γκουγκλαρα ειναι εαν ποναει η επεμβαση.. Και με εβγαλε σε αυτο εδω το φορουμ.. Αρχικα διαβαζα τις ιστοριες των μελων, κλααααμααααα και συγκινηση για ολους οσους ειχαν καταφερει να χασουν τα κιλα τους η που ειχαν χειρουργηθει προσφατα, διαβαζα, διαβαζα, διαβαζα και εκλαιγα
    Λιγο αργοτερα εγινα μελος και εκανα και εγω τις ερωτησεις μου...
    Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
    Τελος παντων αφου ειχα πρηξει πολλα μελοι με τις ερωτησεις μου (συγνωωωωωμηηηη σας αγαπω!!! <3 ) καταφερα και εκανα τα χαρτια μου! Μετα απο γολγοθα βεβαια γιατι με αλλον γιατρο εκανα χαρτια, αυτος απο δημοσιο νοσοκομειο πηγε σε ιδιωτικο, εγω ημουν Αγγλια, δεν με ενημερωσε ΚΑΝ οτι τελικα φευγει και δεν μπορει να μου κανει την επεμβαση στο δημοσιο που ειχα επιλεξει (το οποιο το αγαααπωωωω χεχεχεχεχχεχε), μετα απο ΚΛΑΜΑ (ειμαι και λιγο ντραμα κουιν δεν θα το κρυψω αλλα ειχα φτασει στο αμην μου!!!) βρηκα αλλο νοσοκομειο (ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ Π Ο Τ Ε!!!!) !!!!
    Και για να μην τα πολυλογω 29/3/2012 εκανα την θεικη επεμβαση!!!!

Δεν ειχα προβληματα δοξα το Θεο! Προσωπικα δεν καταλαβα Χριστο, 2 ωρες μετα σηκωθηκα και σουλατσαριζα στους διαδρομους του νοσοκομειου
    Αρχικα ετρωγα σαν νεογεννητο, μετα σαν μωρακι, επειτα σαν νηπιο και τωρα σαν ενηλικας! Τρωω σχεεεεεεδον τα παντα (οχι γαλακτοκομικα με πειραζουν πλεον ειδικα το γαλα, ζαχαρη δεν εφαγα απο τοτε αλλα απο ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ξερω βεβαια οτι σου προκαλει και νταμπινκ αρα αστο καλυτερα, γενικοτερα θα φαω απο ολα σχεδον και σε κανονικες μεριδες πλεον...

Τωρα πως ειναι η ζωη μου... Χμμμμμμμ... Πριν απλα δεν ζουσα! Το λεω και το δηλωνω! Σαν παιδακι κλαμα με τα πειραγματα, σχολειο τα ιδια, ιδιωτικη ζωη, αγορια κτλ σχεδον στο μηδεν, ψυχολογια στο μηδεν, ΟΛΑ στο μηδεν εκτος απο τα κιλα που ανεεεεβαιναν και θα ανεβαιναν και αλλο αν δεν εκανα την επεμβαση!!!!

Πλεον αγοραζω ΟΤΙ ρουχο θελω, ετοιμαζομαι βγαινω καθε βραδυ και ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ, απο αγορια δεν το συζητω εχουμε γεμισει!!!!
    Αρχικα με πειραζε που μου την επεφταν συνεχεια ακομα και γνωστοι μου που με ηξεραν απο παλια στα πολλα κιλα μου, πλεον δεν με νοιαζει, ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, το να βγαλω χολη ειναι το τελευταιο!!!

Γενικοτερα η ζωη μου αρχισε τοτε, εκεινη την θεικη Πεμπτη!!! Γνωρισα μεσω του φορουμ τοσα πολλα αξιολογα παιδια που ακομα εννοειτε μιλαμε και βρισκομαστε, εγω τους λεω οικογενεια! Και ειναι!!!!

Η ζωη μου ειναι πλεον ευκολη! Ρουχο θες, νουμερο 10, παπουτσι θες απο 42 νουμερο 38-39, τα παντα ευκολα και πολυ πιο οικονομικα!!!!!!!!!
    Το κυριοτερο ειναι πως ειμαι πλεον ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ! Με σκεπαζε εκεινο το παλτο λιπους και δεν μπορουσα να ειμαι ο εαυτος μου! Οχι απο κομπλεξ αλλα οι γυρω μου δεν το δεχοντουσαν να εχουν μια κοπελα 160 κιλων και να ειναι ο εαυτος της, με το καλαμπουρι της, με τα αστεια της, ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ!
    Ευτυχως απο την οικογενεια μου και απο κανα 2 φιλες δεν εχω παραπονο, συγγενεις και κοινωνια ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ!

Γιατι τα εγραψα ολα αυτα... Για εσας που θελετε να κανετε την επεμβαση και φοβαστε... Μην φοβαστε να παρετε την ζωη στα χερια σας!!!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! Τα ρισκα που εχει η επεμβαση δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στη μιζερια και την απογοιτευση (που τουλαχιστον ΕΓΩ ενιωθα πριν χασω τα κιλα μου!!!)!!! Μπητε στο χειρουργειο λες και πηγαινετε διακοπες! ΑΞΙΖΕΙ!!!! Σας το υποσχομαι!!!!

Ο,τι και να χρειαζεστε εδω ειμαι, πραγματικα ευχομαι σε οποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελει να ζησει, να περασει καλα, να κανει ΝΕΑ πραγματα, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Δεν θα πω τολμησει... Το να τολμας δεν ειναι τιποτα.. Το να κανεις πραξη αυτο που θες ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Οτι θελετε ξαναλεω ειμαι εδω!
    Α! και καποια πραγματα που εχω ξαναπει και δεν θα βαρεθω ποτε να τα λεω..
    1ον... Η επεμβαση ειναι ΑΠΛΑ ενα σπρωξιμο, θελει δουλεια και προσπαθεια, θελει αργοτερα κοπο για να μην ξαναβαλουμε τα κιλα, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ αλλα οχι απο βαρεμαρα! Οπως κανει και ο υπολοιπος πλανητης!

2ον.. Δεν εχω θεμα στο να σας συστησω τον γιατρο μου ΟΜΩΣ! Εγω τ ον διαλεξα γιατι μου εκανε ΕΜΕΝΑ το κλικ! Γιατι κολλαμε απιστευτα οι 2 μας, ειναι καλος γιατρος και η συννενοηση μας γινεται αβιαστα! Βρητε το γιατρο που θα ''παντρευτητε'' για μια ζωη και κρατηστεν τον! Μην τρελαθητε και πατε στον 1ο που θα σας στειλουν (θυμαμαι ειδικα καποιον απο εδω μεσα που ΕΠΕΜΕΝΕ οτι ΜΟΝΟ το Ριο (που δεν αντιλεγω οτι ειναι εξαιρετικο νοσοκομειο απλα εγω δεν μπορουσα να περιμενω 2 χρονια και απο την συναντηση μου με τον γιατρο απλα ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΑ!) ειναι το καταλληλο νοσοκομειο, ΛΑΘΟΣ! Πηγαιντε σε οσους περισσοτερους γιατρους μπορειτε, εγω πηγα σε 7, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ο 1ος που σας ειπα πηγε σε ιδιωτικο γιατι ΟΝΤΩΣ δεν κολλουσαμε μια και δεν τον ηθελα ΑΛΛΑ ανυπομονουσα να κανω την επεμβαση, ΛΑΘΟΣ!
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
    Παρτε το χρονο σας και ΔΙΑΛΕΞΤΕ!!!!!!!

Αυτα απο εμενα! Θα βρειτε διαφορα ποστ μου, αναλυτικα την επεμβαση και τις πρωτες μερες, φωτο πριν και μετα, φαση εχουν!!!! 8

Ο,ΤΙ ΜΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    Προσωπικα διαλεξα την επεμβαση ΟΧΙ απο ευκολη λυση απλα δεν ειχα αλλη υπομονη! Χρειαζομουν μια βοηθεια και την πηρα! Την ''εκμεταλευτηκα'' και τωρα γευομαι τους καρπους των προσπαθειων μου!!! Εχω ακομα 7 κιλακια να χασω και τελος!
    ΜΕΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΥΩΩΩ!!!!!

Φιλακια πολλα, δεν τελειωσαμε εδω!!!!!!!!!!!!!!!! Θα σας ποσταρω διαφορα! ΞΑΝΑ λεω! εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον! Οι παλιοι (ειμαι μια παλια επιτελους ) τους καινουριους!

Φιλια, ουρανια τοξα, καρδουλες και μονοκερους σε ολους σας!!!
    <3 <3 <3

υ.γ. 10000000000000 συγνωμη για τα ορθογραφικα, ειμαι τρα γι κη!:shocked2:

Senior Member
    γεια σου ρε Ναταλάκι, θαρραλέο και λεβέντικο κοριτσάκι! Κορίτσαρος με τα όλα του, και στην ψυχή και στο σώμα!

Senior Member
    Φτου σου κοπελάρα μου να μη σε ματιάξω!!!

πολύ ωραία μας τα είπες! εγώ είμαι άλλη κατηγορία διατρ διαταραχών αλλά κ πάλι είναι μια έμπνευση μια τόσο θετική στάση!
    δν είναι το χειρουργείο ούτε το χάσιμο των κιλών τόσο, όσο οτι είσαι μέσα στην αισιοδοξία την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να τα ξεπεράσεις όλα. το πριν το τώρα κ το μετά.

Καλησπέρα!

Χαίρομαι πολύ που ξαναμπήκες στο φόρουμ και έχουμε την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε και εμείς τα πιο καινούρια μέλη...

Αυτά που γράφεις, και κυρίως η θετική ενέργεια που έχεις και μας δίνεις μέσα από αυτό το πόστ, είναι πολύ πολύ σημαντική και προσωπικά με βοήθησε στο να συνεχίσω την προσπάθειά μου!

Όντως ό,τι θέλουμε το μπορούμε και εσύ είσαι το λαμπρό παράδειγμα γι' αυτό!! :thumbup:

Να είσαι πάντα καλά! :starhit:

Senior Member
    Αγαπεεες!! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!
    Αυτη η αισιοδοξια που λετε την ειχα παντα, ελα μου ομως που δεν μπορουσα να την εκφρασω! Μου ελεγε η μαμα μου: ''Ναταλακι γιατι βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο?''
    Εγω παντα ΓΕΜΑΤΟ το εβλεπα ουτε καν μισογεματο, ελα μου ομως που πραγματικα σας μιλαω και δεν τα φουσκωνω τα πραγματα, καθε ημερα της ζωης μου ηταν μια απογοιτευση.... Δυστηχως ειμαι ατομο που επηρεαζομαι απο τους γυρω μου, απο αρνητικα σχολια (οχι πλεον, βαρεθηκα, ΑΝ ακουσω κατι αρνητικο, πραγμα που απο προπερσυ δεν εχει γινει (ρατσιστικο το ξερω αλλα αν κατσω να σκεφτω ΓΙΑΤΙ ο κοσμος πλεον δεν ειναι τοσο κακος, ελεος ρε παιδια ΚΙΛΑ ειχα οχι τον διαολο μεσα μου!!!) θα φαω την ζωη μου στην αρνητικουρα και την απογοιτευση για ακομα μια φορα, οχι ευχαριστω ΔΕΝ θα παρω!!) απλα δεν θα δωσω σημασια!
    Απο παντα ελεγα και το πιστευω, η ζωη ειναι μια!! ΖΗΣΕ ΤΗΝ!!! Και πριν το ελεγα αλλα οι συνθηκες δεν ηταν καθολου ευνοικες στο να απολαμβανω την ζωη, το μονο που απολαμβανα και παραλληλα ΔΕΝ απολαμβανα γιατι ηταν η φυλακη μου ηταν το φαγητο, ειδικα αυτο που ετρωγα μονη μου, στα κρυφα...

Δεν θα πω μακαρι να μην χρειαζοταν να εκανα την επεμβαση και να τα εχανα μονη μου, το χρειαζομουν, ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ολοι εσεις που το προσπαθητε χωρις επεμβαση μην το βαζετε κατω ΑΛΛΑ αν απλα φοβαστε σας παρακαλω σταματηστε τις αρνητικες σκεψεις! Αν ξερετε οτι ΔΕΝ μπορειτε μονοι σας η βρειτε το κουραγιο και καντε την διαιτα σωστα και χωρις διακοπες η ''απλα'' μπητε χειρουργειο αμεσα! Οπως και να εχει μην τρελενεστε, χαλαρωστε και ολα θα γινουν ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!
    θυμαμαι που ευχομουν τα βραδυα, μακαρι να ξυπνησω και να εχει λιωσει μεσα σε μια νυχτα ολο αυτο το παχος και να ειμαι αδυνατη, σας το ορκιζομαι τα 2,5 αυτα χρονια περασαν σαν μια νυχτα!!!! Τα 2,5 ομως αυτα χρονια αν ΔΕΝ ειχα κανει την επεμβαση θα περναγαν σαν μια κολαση οπως ειχαν περασει και τα 20 σχεδον προιγουμενα χρονια της ζωης μου! Δυστηχως Η ευτυχως η κοινωνια δεν θα αλλαζε, αρα αλλαξα εγω! Και οχι για αυτους, οχι για να ειμαι μεσα στη μαζα και να νιωθω καλα, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ, ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!! Στην ουσια οτι μα οτι και να κανουμε πρεπει να σκεφτομαστε και τον εαυτο μας! Εχω φιλη στα 180 κιλα, ακομπλεξαριστη, παντρευτηκε πριν απο λιγο καιρο, ουτε ενα μηνα τωρα εκανε το 1ο της παιδακι, απο οτι καταλαβαινω δεν την πολυπειραζουν τα εξτρα κιλακια της, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ!!
    ΕΓΩ Δ Ε Ν ΗΜΟΥΝ! παλτο λιπους, χειμωνα καλοκαιρι!!!!
    Για πιο λογο τα λεω ολα αυτα? Γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι αρκετα απο αυτα που ενιωθα και εμειναν για παντα χαραγμενα στην ψυχη μου τα νιωθετε και εσεις.. Γιατι με οσα παιδια εχω μιλησει ειναι λες και ειμαστε ενα ατομο.. Ιδιες φοβιες, προβληματα... Και απλα σας λεω οτι τουλαχιστον σε εμενα το μονο μου προβλημα, εμποδιο και τοιχος στο να ζησω ηταν τα κιλα μου...
    Ισως αν ημουν σαν την φιλη μου να μην εκανα την επεμβαση.. Δεν ειμαι ομως.. Αυτη η κοπελα που βλεπω στις φωτογραφιες μου φαινεται γνωστη αλλα ΔΕΝ ειμαι εγω... Δεν θελω να ακουστω καπως... Απλα δεν ταιριαζε το εξω με το μεσα μου! Τοση θλιψη ειχα που μπορει απο μεσα μου να ημουν χαρουμενη που οι εξω μου μου ελεγαν χαμογελα και λιγο!!!! Και αυτο συνεβαινε στα αληθεια!!! Λιγη ηρεμια βρηκα αγγλια, βασικα πραγματικα σχολια για τα κιλα μου εκει δεν ακουσα ΠΟΤΕ, αλλα τι να το κανω? Στην τελικη δεν ηταν τα σχολια ΜΟΝΟ των αλλων που με πειραζαν ηταν ο εαυτος μου που η προσωπικοτητα, ολο μου το ειναι δεν τaiριαζε με την εξωτερικη μου εμφανιση.. Ναι με πειραζε που ημουν 14 χρονων με υψος 1,72 (τωρα 1,78) και με εκαναν για φοιτητρια, με πειραζε που ημουν παιδακι και επρεπε να αγορασω ασχημα παπουτσια και ρουχα γιατι τα παιδικα δεν μου εκαναν, το ιδιο και εφηβη που επρεπε να αγοραζω ρουχα απο 1 καταστημα και ολα να ειναι χαλια, με πειραζε που τα αγορια δεν με εβλεπαν σαν κοπελα, ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!! Με πειραζαν ολα!
    Αλλα ολα αλλαζουν, να το ξερετε! Τιποτα δεν μενει στασιμο αν πεις ξερεις κατι? εγω το θελω και θα το κανω! δεν γινεται να πιεις το νερο απο την πηγη σε ενα λεπτο, πρεπει 1α να βρεις την πηγη, να δρομολογισεις την αποσταση, να κανεις το ταξιδι και πραγματικα σας μιλαω το νερο θα ειναι πιο δροσερο απο ποτε! Γιατι νερο δεν εχει μονο η πηγη, ξερετε μερικες φορες βρεχει κι ολας και δροσιζομαστε και απο εκει!!!!
    To ποστ το εγραψα εδω γιατι δεν ημουν σιγουρη που πρεπει να παει... Και αν χαθει δεν πειραζει, εστω και ενα ατομο να παρει λιγη βοηθεια (προς Θεου δεν το λεω σε φαση οτι ειμαι καποια και θα βοηθησω τους παντες Η οτι αυτα που λεω ειναι σωστα, ειναι αυτα που νιωθω, ειναι οι εμπειριες μου, βασικα ειναι η ζωη μου..), θετικη σκεψη, μεσα απο αυτο το ποστ θα ειμαι χαρουμενη! Γιατι? Απλα εχω ΤΟΟΟΟΟΟΣΗΗΗΗΗΗΗ ευτυχια μεσα μου που θελω να την μοιραζομαι! Θελω και οχι για να νιωσω εγω καλα οτι εκανα κατι, να νιωσει και αλλος το απιστευτο συναισθημα ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!! Αν δεν με αγαπαω πως περιμενω απο εναν 3ο να με αγαπησει? Δεν με αγαπουσα... ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΥΩΩΩΩΩ
    Εστω και αν ειναι το τελευταιο πραγμα που εκανα στη ζωη μου για εμενα, αξιζε!

Μην σκεφτεστε αρνητικα.. Μην αφηνετε να σας παιρνει απο κατω.. Γραψτε τους ολους! Αν το θελετε, ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!!
    Και γαι οσους ανυσηχουν οτι εχουν μονη παρηγορια το φαγητο στη ζωη τους Η οτι δεν θα μπορεσουν μετα την επεμβαση να ξαναφανε τα αγαπημενα τους φαγητα εχω να πω τα εξης:
    παρηγορια δινουμε στον αρρωστο.. η παχυσαρκια ειναι αρρωστια.. οταν ΔΕΝ εισαι παχυσαρκος αρα αρρωστος ΔΕΝ χρειαζεσαι παρηγορια! ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!!!!
    Και 2ον.. Μια μερα πριν το χειρουργειο μου ειπαν να φαω ελαφρια.. Εφαγα το μεσημερι τηγανιτες πατατες και τζατζικι, ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΑΦΡΙΑ αλλα νομιζα δεν θα ξαναφαω ΠΟΤΕ!!! Ε λοιπον μην σοκαριστητε αλλα ξαναεφαγα!!!! πολλες φορες απο τοτε!!!!

Μπορει να σας ακουγεται χαζο αλλα YOLO (YOU ONLY LIVE ONCE!), ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΟΥΜΕ, ας την ζησουμε λοιπον με τα ΟΛΑ ΜΑΣ!!!!!

Originally posted by -wow-
    ......... Δεν με αγαπουσα... ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΥΩΩΩΩΩ
    Εστω και αν ειναι το τελευταιο πραγμα που εκανα στη ζωη μου για εμενα, αξιζε!

Πόσο δίκαιο έχεις βρε Ναταλάκι....και το καταλαβαίνω τώρα, μετά από 9,5 μήνες από το χειρουργείο και απώλεια 65 ολόκληρων κιλών... Όταν πέρσι το καλοκαίρι μπήκα σε αυτό το φόρουμ και άρχισα να διαβάζω το νήμα για την Sleeve και για το Ρίο, ήσουν πραγματική έμπευση για μένα! Ίσως γιατί είμασταν κοντά στα κιλά, δεν ξέρω, πάντως τα πόστς μου με βοήθησαν να πάρω την απόφαση για το χειρουργείο
    Τώρα λοιπόν συνειδητοποιώ ότι δεν με αγαπούσα πριν, απλά με ανεχόμουν... Τώρα πραγματικά με λατρεύω! Απαιτώ, δεν συμβιβάζομαι όπως παλαιά και θέλω το καλύτερο για μένα.Με απολαμβάνω, έχει αλλάξει τελείως η ψυχολογία μου, η συμπεριφορά μου, ο τρόπος σκέψης μου..όλα προς το καλύτερο! Νιώθω ότι λάμπω και αυτό το εισπράτουν όλοι γύρω μου και εκεί καταλαβαίνω πόσο κακός είναι ο κόσμος και όπως είπες και εσύ, η κοινωνία δεν αλλάζει. Συναδέλφισες και υποτιθέμενες "φίλες" με σχολίαζαν αρνητικά πίσω από την πλάτη μου, ενώ μπροστά μου ήταν κυρίες και τώρα, με ζηλεύουν!! Νιώθουν ότι απειλούνται! Τόσο μικρόμυαλες είναι, τόσο κομπλεξικές... Απολαμβάνω όμως τον αέρα που έχω πια, το σώμα μου, τα νέα μου ρούχα που δεν είναι πια τσουβάλια αλλά δείχνουν πολύ όμορφα πάνω μου και με κολακεύουν, απολαμβάνω τα πάντα! Και να σκεφτείς ότι ακόμα δεν έχω φτάσει τον στόχο μου τα 75 κιλά Για ένα πράγμα λυπάμαι, που δεν γνώριζα για την επέμβαση μου 10 χρόνια νωρίτερα... Θα την ξαναέκανα 1000 φορές με κλειστά τα μάτια! Μετά την διακοπή του καπνίσματος πριν 6 χρόνια, το χειρουργείο ήταν το δεύτερο καλύτερο πράγμα που έχω κάνει για μένα! Με λατρεύω!!!:starhit:

Senior Member
    feel_cool2013 δεν ξερεις ΠΟΣΟ χαιρομαι για την απωλεια σου! Οπως τα λες ειναι!!! Ανεχομουν την κατασταση, το ειχα παρει αποφαση οτι ετσι θα ζησω την υπολοιπη ζωη μου αλλα ευτυχως με εβγαλα λαθος!!!
    Και εγω θα εκανα 100000000 φορεα ξανα την επεμβαση, απο τη μια λεω ρε γαμωτο γιατι να μην την εκανα νωριτερα απο την αλλη ομως κοιταω τα θετικα! Την εκανα, χανω και τωρα απλα μου μενει ο στοχος!!!!!!!!
    1000 ΜΠΡΑΒΟ σου εχεις χασει παααρααα πολλα σε 9,5 μηνες!!!! Και εγω τα 65 απο τα 88 που εχω χασει τα εχασα το 10 8μηνο-9μηνο μετα πιο αργα αλλα μην σε παρει απο κατω θα φυγουν ΟΛΑ!!! Και σε εσενα και σε εμενα και σε ολους μας!!! AAAAAAA!!! επισης χαιρομαι που σε βοηθησαν τα ποστ μου!!! Για αυτο ειμαστε εδω!!!!! τωρα με την σειρα σου να δινεις ελπιδες και ''συμβουλες'' στα νεα παιδια του φορουμ!!!

Senior Member
    Oσο αφορα τις ''φιλες'' και συναδελφισες σου αυτο εχω να πω μονο, αυτες χανουν!!!! Οτι ησουν πριν θα εισαι και τωρα απλα ΔΥΣΤΗΧΩΣ η εξωτερικη εμφανιση (και συνηθως τα κιλα και οχι η ομορφια, καλα την ομορφια της ψυχης την εχουν ξεχασει πολλοι!!!) κανει μερικους ανθρωπους να νιωθουν οτι απειλουνται! Προσωπικα η μια πολυ καλη μου φιλη απο δημοτικο, αλλη μια απογυμνασιο, μια απο παν/μιο και η αδερφη μου, ειναι οι ΜΟΝΕΣ που χαιρονται με την καρδια τους για αυτο που μου συμβαινει.. οι υπολοιπες/οι βγαζουν χολη και γλυψιμο πλεον (ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!!!!! Ο Χ Ι! Δεν καναμε! ησουν ενας/μια απο αυτους που με σκοτωναν λεκτικα καθημερινα! Τωρα ομως εισαι κολληταρι μου! ΟΥΥΥΤΕΕΕ ΚΑΝ!!)!!
    Αλλα δεν με πειραζουν, ο καθε ενας ειναι αξιος της μοιρας του!! Εχω γνωρισει ααααααπειρα παιδια τα 2 τελευταια χρονια, ειμαι σιγουρη οτι το 90+% απο αυτα δεν θα με αντιμετωπιζαν το ιδιο στα 160 κιλα, δεν μπορω ομως να καθομαι να σκεφτομαι τετοια τωρα, ειναι ωρα να ζησω την ζωη μου νορμαλ!!!!!!
    Και μην σε παιρνει καμια και κανεις απο κατω!!!! γουσταρες, ειχες κιλακια, τα εχασες οτι θες κανεις!!!
    πλακα πλακα αν θες στειλε μου σ μηνυμα τιτρως πανω κατω τωρα! Εχω ξεχασει τελειως τι ετρωγα πριν το χρονο
    Kαι παλι 1000 μπραβο σε ολους μας και ακομα περισσοτερα σε εκεινους που παιρνουν τωρα την αποφαση να αδυνατισουν.. μπορει να μην ειναι το θαυμα του κοσμου, ειναι ομως μια τεραστια αλλαγη και ναι για εμενα ενα θαυμα το πως φαινεται ο κοσμος απο τα ματια μιας κοπελας σε κανονικα κιλα (ασχημο αλλα αληθινο!!!)!!!

Senior Member
    wow wow wow γεια σου κορίτσι!! πολύ χάρηκα με όσα γράφεις, αναγεννήθηκες!! σε θυμάμαι από παλιά εδώ μέσα, όταν είχες πρωτοκάνει την επέμβαση.. πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πόσα άλλαξαν από τότε!! εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να εμπνεύσεις πολλούς ακόμα με τη σειρά σου!! :starhit:

Senior Member
    Μπουμπουκιιιι!!! τι κανεις???
    Ναι περνανε τα χρονια στο πι και φι!!!!!
    1000 ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΟΟΥ!!!!!!!
    Κατι λιγα μας μενουν και τελος!!!

Senior Member
    Καλάάά είμαι.. με φάσεις στασιμότητας και μετά πάλι προς τη δόξα τραβώ.. τώρα στο τράβηγμα είμαι

τι να πω και εγώ για τη δικιά σου απώλεια? wow και πάλι wow!! λάτρεψα το motto σου "PUT ON SOME BRAINS CZ YOU START LOOSING THE F*CKIN GAME GUL!! MAN UP!" :thumbup:

Senior Member
    Μπουμπουκακι λιγα εχεις να χασεις, ειμαι σιγουρη θα τα χασεις πιο γρηγορα απο οτι νομιζεις, απλα θελει υπομονη, μην νομιζεις εγω δεν εχω και πολυ υπομονη, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ να χασω και τα τελευταια να κανω τις πλαστικες που χρειαζομαι!!!
    Α, καλα ναι!!! Ειναι μοτο!!! ψιλο man up, ακομα στη διαδικασια ειμαι