Εφιάλτες - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 268
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Την Κυριακή στην ΕΡΤ2 είχε μια ταινία (Manolete την έλεγαν) με την Πενέλοπε Κρούζ. Μου άρεσε που σε μια στιγμή, όταν ο άντρας της, ένας ταυρομάχος, είδε ένα όνειρο ότι πέθανε, εκείνη του είπε: "Μην ανησυχείς. Δεν θα σου συμβεί τίποτε. Στα όνειρα συμβαίνουν πάντα τα αντίθετα από αυτά που θα μας συμβούν στην πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα ζήσεις για πάντα!"
    Μη φοβάσαι!
    Μακάρι να έχεις δίκιο...προσπαθώ...γενικά είναι συναισθηματικά φορτισμένη μέρα σήμερα και δεν βρίσκω κάποια άτομα που χρειάζομαι...κι αυτό με απογοητεύει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα...

Επαναφέρω αυτό το θέμα γιατί σήμερα το πρωί ξύπνησα κλαίγοντας από ένα όνειρο που δεν θυμάμαι καθόλου αλλά έκλαιγα επειδή μου προκάλεσε ένα πολύ στενάχωρο συναίσθημα, έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Επαναφέρω αυτό το θέμα γιατί σήμερα το πρωί ξύπνησα κλαίγοντας από ένα όνειρο που δεν θυμάμαι καθόλου αλλά έκλαιγα επειδή μου προκάλεσε ένα πολύ στενάχωρο συναίσθημα, έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό;
    Αφού δεν το θυμάσαι και άρα δεν μπορεί να σε επηρεάσει, γιατί σε επηρεάζει αφού δεν το θυμάσαι; Μην αφήνεις δηλ. τον εαυτό σου να επηρεάζεται από τα όνειρα, το θεωρώ χαζό ακόμη και για τον εαυτό μου. Εγώ από τι κατάλαβες, δεν πιστεύω καθόλου στα όνειρα, ό,τι και να δείχνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Αφού δεν το θυμάσαι και άρα δεν μπορεί να σε επηρεάσει, γιατί σε επηρεάζει αφού δεν το θυμάσαι; Μην αφήνεις δηλ. τον εαυτό σου να επηρεάζεται από τα όνειρα, το θεωρώ χαζό ακόμη και για τον εαυτό μου. Εγώ από τι κατάλαβες, δεν πιστεύω καθόλου στα όνειρα, ό,τι και να δείχνουν.
    Δεν ξέρω... Εκείνη την ώρα είχα ένα πολύ άσχημο συναίσθημα, ένιωθα πολύ έντονη θλίψη και φόβο και προσπαθούσα να ξυπνήσω για να ξεφύγω απ' αυτό... Πρώτη φορά μου συμβαίνει, ίσως γι' αυτό τρόμαξα... Τώρα νιώθω καλύτερα αλλά το πρωί ήταν λίγο δύσκολο... Εμένα με ανησυχούν λίγο τα άσχημα όνειρα...

Senior Member
    Επανέρχομαι σχεδόν ένα χρόνο μετά γιατί χθες είχα πολύ άσχημο ύπνο... Ούτε που ξέρω πόσες φορές ξύπνησα μες τη νύχτα από εφιάλτες, κοιμόμουν, ξαναέβλεπα και ξαναξυπνούσα τρομαγμένη... Κι όλοι όσοι είδα είχαν να κάνουν με σεξουαλική βία, κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ... Τελευταία φορά ξύπνησα στις 7 το πρωί και ήμουν τόσο τρομαγμένη και ταραγμένη που πήρα ηρεμιστικό... Κι ενώ συνήθως όταν κάτι με τρομάζει βρίσκω γαλήνη στις αναμνήσεις μου απ' την τελευταία μου σχέση άσχετα αν έχει τελειώσει, χθες ούτε αυτό δεν με ηρεμούσε...
    Θα το αναφέρω στον γιατρό μου όταν ξαναπάω (σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα) αλλά ως τότε χρειάζομαι να το μοιραστώ με άλλα άτομα που θα καταλάβουν με την ελπίδα αυτό να με ανακουφίσει κάπως... Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ας σχολιάσει... Ευχαριστώ...

Επανέρχομαι σχεδόν ένα χρόνο μετά γιατί χθες είχα πολύ άσχημο ύπνο... Ούτε που ξέρω πόσες φορές ξύπνησα μες τη νύχτα από εφιάλτες, κοιμόμουν, ξαναέβλεπα και ξαναξυπνούσα τρομαγμένη... Κι όλοι όσοι είδα είχαν να κάνουν με σεξουαλική βία, κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ... Τελευταία φορά ξύπνησα στις 7 το πρωί και ήμουν τόσο τρομαγμένη και ταραγμένη που πήρα ηρεμιστικό... Κι ενώ συνήθως όταν κάτι με τρομάζει βρίσκω γαλήνη στις αναμνήσεις μου απ' την τελευταία μου σχέση άσχετα αν έχει τελειώσει, χθες ούτε αυτό δεν με ηρεμούσε...
    Θα το αναφέρω στον γιατρό μου όταν ξαναπάω (σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα) αλλά ως τότε χρειάζομαι να το μοιραστώ με άλλα άτομα που θα καταλάβουν με την ελπίδα αυτό να με ανακουφίσει κάπως... Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ας σχολιάσει... Ευχαριστώ...
    Αχ κυκνακι μου γλυκο σε καταλαβαίνω παρα πολυ.δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω αλλα πιστεύω ότι όταν τα βγάζεις από μέσα σου ίσως ηρεμεις κάπως. Εγώ έτσι ηρεμω.αν μοιραζομαι κάτι ασχημο με άλλους.συνηθως οι εφιαλτες μας προέρχονται από τις κακες σκεψεις που κανουμε στην διαρκεια της ημερας.εσύ φοβασαι κάτι συγκεκριμένο και αυτο βλέπεις στον ύπνο σου είναι λογικο.καλο είναι πριν κοιμηθεις να κάνεις ευχαριστες σκεψεις η μπορείς να διαβασεις ένα όμορφο βιβλίο η να κάνεις γυμναστική η να παρακολουθησεις μια ταινία ίσως κωμωδία. Όταν είχα και εγώ εφιαλτες εκανα κάτι αντίστοιχο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Αχ κυκνακι μου γλυκο σε καταλαβαίνω παρα πολυ.δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω αλλα πιστεύω ότι όταν τα βγάζεις από μέσα σου ίσως ηρεμεις κάπως. Εγώ έτσι ηρεμω.αν μοιραζομαι κάτι ασχημο με άλλους.συνηθως οι εφιαλτες μας προέρχονται από τις κακες σκεψεις που κανουμε στην διαρκεια της ημερας.εσύ φοβασαι κάτι συγκεκριμένο και αυτο βλέπεις στον ύπνο σου είναι λογικο.καλο είναι πριν κοιμηθεις να κάνεις ευχαριστες σκεψεις η μπορείς να διαβασεις ένα όμορφο βιβλίο η να κάνεις γυμναστική η να παρακολουθησεις μια ταινία ίσως κωμωδία. Όταν είχα και εγώ εφιαλτες εκανα κάτι αντίστοιχο.
    Σ' ευχαριστώ Αποστολία... Ναι, όντως με βοηθάει το να μοιράζομαι ότι με φοβίζει... Και τώρα επειδή σκοτείνιασε φοβάμαι πιο πολύ, δεν είναι τυχαίο που γράφω τέτοια ώρα... Είμαι και μόνη μου στο σπίτι κι αυτό δεν βοηθάει...
    Θα προσπαθήσω απόψε να ξεχαστώ με κάτι μπας και βοηθηθώ και στον ύπνο...

Σ' ευχαριστώ Αποστολία... Ναι, όντως με βοηθάει το να μοιράζομαι ότι με φοβίζει... Και τώρα επειδή σκοτείνιασε φοβάμαι πιο πολύ, δεν είναι τυχαίο που γράφω τέτοια ώρα... Είμαι και μόνη μου στο σπίτι κι αυτό δεν βοηθάει...
    Θα προσπαθήσω απόψε να ξεχαστώ με κάτι μπας και βοηθηθώ και στον ύπνο...
    Μη φοβάσαι τιποτα.το σκοτάδι έχει και αυτό τις ομορφιες του.και η μοναξια καμία φορά είναι καλή. Έχεις τοσα πολλά να κάνεις για να ξεχαστεις.

Senior Member
    Μη φοβάσαι τιποτα.το σκοτάδι έχει και αυτό τις ομορφιες του.και η μοναξια καμία φορά είναι καλή. Έχεις τοσα πολλά να κάνεις για να ξεχαστεις.
    Δεν μου αρέσει το σκοτάδι...

Ήρθε η μαμά μου εδώ και λίγη ώρα και νιώθω λίγο καλύτερα... Ελπίζω να είναι καλή νύχτα απόψε...

Δεν μου αρέσει το σκοτάδι...

Ήρθε η μαμά μου εδώ και λίγη ώρα και νιώθω λίγο καλύτερα... Ελπίζω να είναι καλή νύχτα απόψε...
    Χαίρομαι που δεν θα είσαι μόνη. Μη σκέφτεσαι άσχημα πράγματα πριν κοιμηθείς. Σκέψου κάτι όμορφο που θα ηθελες να σου συμβει.εγώ αυτό κάνω πάντα πριν αποκοιμηθω.

Senior Member
    Χαίρομαι που δεν θα είσαι μόνη. Μη σκέφτεσαι άσχημα πράγματα πριν κοιμηθείς. Σκέψου κάτι όμορφο που θα ηθελες να σου συμβει.εγώ αυτό κάνω πάντα πριν αποκοιμηθω.
    Θα προσπαθήσω... Για την ώρα προσπαθώ να χαλαρώσω με μουσική...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Θα προσπαθήσω... Για την ώρα προσπαθώ να χαλαρώσω με μουσική...
    Καλημέρα Κύκνε! Πως κοιμήθηκες χθες;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Καλημέρα Κύκνε! Πως κοιμήθηκες χθες;;
    Καλημέρα...

Προχθές έβλεπα πάλι εφιάλτες αλλά όχι τόσους πολλούς και χθες κοιμήθηκα χωρίς να δω κανέναν, μακάρι να συνεχίσει έτσι...

george1520
    Guest
    Όταν ήμουν μικρός.. Για ένα διάστημα έβλεπα κάθε μέρα εφιάλτες.. Θυμάμαι είδα την κηδεία μιας γριάς, πεθαμένους.. Φοβόμουν να κλείσω τα μάτια μου. Μεγαλώνοντας έμαθα πως τα όνειρα μας είναι συνήθως οι σκέψεις μας, οι καταστάσεις που ζούμε την μέρα και έτσι σταμάτησα να δίνω τόση σημασία..

*Εξήγηση για τα συγκεκριμένα όνειρα δεν βρήκα ποτέ. Αλλά δεν έχει σημασία. Ένα όνειρο είναι.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast