Results 91 to 105 of 268
Thread: Εφιάλτες
-
01-12-2014, 10:58 #91
Καλημέρα μυστ και καλό μήνα σ' εσένα και σε όλους! :) Με το καλό να έρθουν οι γιορτές...
Τα όνειρα που καταφέρνω να θυμηθώ της τα λέω...
Όσο για το ποτό δεν πίνω συχνά, παλιότερα το έκανα...έπινα ακόμα και στο σπίτι τα βράδια για να αντέξω το φόβο μου αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι το είχα παρακάνει και πως κάτι δεν πήγαινε καλά...
Πάντως αν και χθες κοιμήθηκα σχετικά καλά κι αρκετές ώρες, πάλι νιώθω πολύ κουρασμένη και δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά με εμποδίζει να κάνω πράγματα που θέλω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 01-12-2014, 11:57 #92
καλημερα καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολους...
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"
01-12-2014, 12:46 #93
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-12-2014, 00:03 #94
Καλησπερα φιλη μου,Μαλλον ειναι λογικο να νιωθεις κουρασμενη μιας κ για αρκετο καιρο δεν καλοκοιμασαι,Ετσι κ θελεις να το σιγουρευσεις κανε ενα τσεκ απ αιματος αρκετες φορες νιωθουμε ετσι λογω θυρεοειδη αναιμια η υποταση ολα αυτα διορθωνονται η ελεγχονται βεβαια με σιδηρο η βιταμινες οτι πει κ ο γιατρος,Εμενα η αναιμια με εκανε να νιωθω σαν ζομπι πηρα σιδηρο κ τωρα νιωθω ασυγκριτα καλυτερα,Καλο ειναι να τοποθετησεις ενα τετραδιο στο κομοδινο σου για να σημειωνεις τα ονειρα σου πιθανον να βοηθησουν την ειδικο να κατανοει καλυτερα τις φοβιες κ τις ανασφαλειες σου,Πρεπει να της μιλησεις κ για την φοβια σου για τον κοσμο επειδη σε επηρεαζει παντου κ στο πως κοιμασαι
02-12-2014, 13:35 #95
βασικα,ειχα κι εγω τετοιο προβλημα και τωρα εχω λιγο αχος για ασημαντα πραγματα,να φανταστεις,παω για καφε ας πουμε δινω ραντεβου με καποιον στις 10,ο αλλος αργει κανα 10-15 λεπτα,επειδη εγω ειμαι πολυ τυπικος με τις ωρες και παω 5 και 10 λεπτα πιο νωρις,αρχιζω αχονομαι που αργει ο αλλος και σκεφτομαι μετα"τι καθομαι και αχονομαι που αργησε?αφου για καφε θα παμε,δεν θα παμε σε καμια υπηρεσια σημαντικη που εχουμε ραντεβου και δεν πρεπει να αργησουμε.οποτε λεω relax μεγαλε" εγω προσπαθω με λογικα επιχειρηματα να πεισω τον εαυτο μου,οτι δεν υπαρχει λογος για αχος!η ας πουμε αν δεν με πιανει υπνος το βραδυ,βαζω ακουστικα στο αυτια μου ακουω μουσικη,παιζω και στο κινητο και χαλαρωνω και κοιμαμαι!
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"
02-12-2014, 15:02 #96
Καλησπέρα...
Ναι, φυσικά κι είναι λογικό...ειδικά σήμερα που ξύπνησα από τις 6.30 γιατί με πονούσε ο λαιμός μου...παρόλα αυτά κατάφερα να κάνω κάποιες δουλειές που είχα στο σπίτι και να στολίσω το δωμάτιο μου για τις γιορτές αλλά παρά το ότι έγινε όμορφο και το χάρηκα, τώρα νιώθω μια έντονη μελαγχολία...και δεν ξέρω ούτε το γιατί, ούτε και πως να την καταπολεμήσω...και χθες έτσι ένιωθα και κατέφυγα στον ύπνο από νωρίς το βράδυ για να μην νιώθω...
Τώρα για τις εξετάσεις, έχεις δίκιο γιατί έχω και καιρό να κάνω...όπως και για τα υπόλοιπα...θα της μιλήσω και για τα όνειρα και για το φόβο που νιώθω όταν είναι να βγω έξω αν κι αυτό της το έχω ήδη αναφέρει κι είχε πει πως όσο περισσότερο βγαίνω τόσο πιο εύκολο θα είναι την επόμενη φορά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-12-2014, 15:06 #97
Εγώ όμως δυστυχώς δεν έχω πάντα συγκεκριμένο λόγο που με πιάνει άγχος, για παράδειγμα τώρα νιώθω αρκετά αγχωμένη και μόλις πήρα ηρεμιστικό...εκτός βέβαια κι αν είναι επειδή πρέπει να κάνω κι άλλες δουλειές μετά και θέλω να τις τελειώσω όλες σήμερα κι ας μην υπάρχει λόγος βιασύνης...οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν με πείθουν τα λογικά επιχειρήματα...
Εμένα με χαλαρώνει κυρίως το να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
02-12-2014, 23:24 #98
Ναι φιλη μου αυτο που μου λες οτι νιωθεις κουρασμενη μπορει να ειναι κ λογω καποιας αναιμιας η υποτασης μιας κ κοιμασαι αρκετα παροτι ο υπνος σου ειναι ταραγμενος,τωρα για τον θεμα οτι νιωθεις φοβο για τον κοσμο πιστευω αιγουρα επηρεαζει την καθημερινοτητα σου κ το πως κοιμασαι,πρεπει να το δουλεψεις με την ψυχολογο γιατι αναγκαστικα πρεπει να βγαινεις επειδη ειναι αναγκαιο,Πηρες τα ροφηματα που ειπαμε?Οταν παυσεις να φοβασαι τον κοσμο η το βελτιωσεις αυτο κ νιωθεις πιο ηρεμη θα κοιμασαι κ καλυτερα
03-12-2014, 07:50 #99
Δεν τα πήρα ακόμα γιατί τις προάλλες που βγήκα δεν πρόλαβα το σουπερ μαρκετ κι από τότε δεν έχω ξαναβγεί...το έχω στο μυαλό μου όμως...για την ώρα πίνω τσάι για να συνέλθω από το κρύωμα, είμαι χειρότερα από χθες και θα φτιάξω μετά να πιω μόλις τελειώσω τον καφέ...
Τώρα όσον αφορά τους εφιάλτες χθες είδα ότι τσακωνόμουν με την πρώην κολλητή μου, ίσως επειδή έχουν μείνει ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσα μας...το βλέπω κατά διαστήματα αυτό το όνειρο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 00:11 #100
Ευελπιστω το τσαι να ειναι πρασινο φιλη μου επειδη αλλιως δεν ενδεικνυνται για να κοιμασαι,Απο οτι καταλαβαινω κουβαλας διαφορα τραυματικα θεματα μεσα σου με αποκορυφωμα το θεμα με αυτον τον ανθρωπο που σου φερθηκε ασκημα ολα αυτα μπορεις σε βαθος χρονου να τα κανεις πιο ηπια αρκει να τα βγαλεις απο μεσα σου πανω απο ολα να μιλας πως νιωθεις για αυτα στον ειδικο σου
04-12-2014, 02:58 #101
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 03:06 #102
Κουραγιο φιλη μου,Ποιον εφιαλτη ειδες?Σκεφτηκες το ενδεχομενο το τσαι κ ο καφες που πινεις να σου δημιουργουν ενταση?Οπωσδηποτε φαρμακα θα παιρνεις με την αδεια του γιατρου δεν παιζουμε με αυτα,ολο αυτο το θεμα δεν λυνεται εκ θαυματος πρεπει πρωτα να ηρεμησεις απο οτι κουβαλας μεσα σου
04-12-2014, 04:34 #103
καλησπέρα κύκνε... μπήκα κι εγώ στο θέμα για να γράψω για τον εφιάλτη μου και πως με βοηθάνε γενικά τα όνειρα και διάβασα όλο σου το θέμα... και θα σου πω κι εγώ αυτό που σου είπε η μυσπ παράπανω το να συζητησεις τα όνειρα σου όπως έχουν με την ψυχολόγο σου ίσως σε βοηθήσει... εγώ νομίζω πως τα όνειρα είναι ενας τρόπος του εαυτού μας να επικοινωνεί με εμάς, του βαθύτερου εαυτού μας.. απ' ότι κατάλαβα στο σπίτι που μένεις με τους γονεις σου υπάρχει ένταση.. και αυτό σε δυσκολεύει να ηρεμήσεις.. επισης είναι και αρκετά αγχωτικό αυτό από μόνο του... αλλά αν ζεις καθημερινά σε ένα "βίαιο" περιβάλλον πως να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να ξεπεράσεις την βία που υπέστεις?
καληνύχτα σου κυκνε και όνειρα όμορφα για απόψε
04-12-2014, 08:40 #104
Είδα ότι ήμασταν σ' ένα κατάστημα εγώ με τη μαμά μου και μια φίλη μου και δοκιμάζαμε φορέματα αλλά είχα ένα άσχημο συναίσθημα σε όλο το όνειρο, σαν να τα δοκιμάζαμε για να πάμε σε κάποιο δυσάρεστο γεγονός κι υπήρχε κι ένταση γιατί διαφωνούσαμε σχετικά με ποιο θα αγοράσουμε...
Και μετά που ξανακοιμήθηκα, είδα ότι πέθανε λέει ένας ξάδελφος μου, μετά είδα ξανά την κηδεία του θείου μου, μετά ήμασταν στο σπίτι στο χωριό εγώ, ο αδελφός μου κι ένας άλλος ξάδελφος μου και κλαίγαμε...ότι να ΄ναι όνειρο αυτό...
Τα χάπια όντως τα παίρνω με συνταγή γιατρού απλά χθες πήρα δυο μαζεμένα και τώρα νιώθω λίγο σαν ζόμπυ...δεν θα ξυπνούσα τόσο νωρίς αλλά περιμένω να μου φέρουν κάτι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-12-2014, 08:46 #105
Καλημέρα...
Έχεις δίκιο σε όσα λες αλλά δυστυχώς δεν έχω δουλειά και δεν μπορώ να μείνω μόνη μου...
Σ' ευχαριστώ που διάβασες όλο το θέμα...για πες μου εσένα πώς σε βοηθάνε τα όνειρα μήπως και βρω κάποιον τρόπο να βοηθηθώ κι εγώ;
Ευτυχώς που τα γράφω κι εδώ και θα τα θυμάμαι για να τα πω στην ψυχολόγο μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...