Εφιάλτες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 268
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Μακαρι να σε βοηθαει φιλη μου,ειναι επειδη βιωσα κ εγω κακοποιηση,ειναι πολυ δυσκολο αυτο κ θελει χρονο για να μιλησεις για ολα,δωσε χρονο στον εαυτο σου κ μην πιεζεσαι θα αποκαλυπτεις ενα πραγμα την φορα για να καταλαβει ο ειδικος την πληρη εικονα,Πρωτα θα μιλησεις για το ποιος σου φερθηκε ετσι κ μετα τι εγινε ακριβως κ το σημαντικοτερο ειναι να μιλησεις για το πως νιωθεις απο τοτε,Ενα ενα καθε φορα κ θα τα πεις ολα θελει χρονο ομως πιστεψε απο την περιπτωση μου μακροπροθεσμα θα γαληνεψεις εστω σε μεγαλο βαθμο αρκει να κανεις σωστα τα βηματα που πρεπει κ με τους ρυθμους που θελεις
    Ναι κι εγώ νιώθω ότι το σημαντικότερο είναι να μιλήσω για το πως νιώθω...και κυρίως νιώθω φόβο...
    Επίσης χθες είδα ξανά εφιάλτη, δεν μπορώ να τον θυμηθώ αλλά ήταν αρκετά τρομαχτικός και μου χάλασε τη διάθεση...δεν νιώθω πολύ καλά τώρα... :(
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί, δεν έκανα αρνητικές σκέψεις πριν κοιμηθώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι κι εγώ νιώθω ότι το σημαντικότερο είναι να μιλήσω για το πως νιώθω...και κυρίως νιώθω φόβο...
    Επίσης χθες είδα ξανά εφιάλτη, δεν μπορώ να τον θυμηθώ αλλά ήταν αρκετά τρομαχτικός και μου χάλασε τη διάθεση...δεν νιώθω πολύ καλά τώρα... :(
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί, δεν έκανα αρνητικές σκέψεις πριν κοιμηθώ...
    Ειναι λογικο να επαναλαμβανονται οι εφιαλτες σου,ειναι επειδη αυτο που εζησες το κουβαλας ακομα μεσα σου κ ειναι μεγαλο βαρος δεν ειναι αναγκη να κανεις αρνητικες σκεψεις ειναι κατι που ηδη βρισκεται μεσα σου,Προσπαθησε με ενα ενα βημα να το βγαλεις απο μεσα σου πρωτα θα μιλησεις για το ποιος σου συμπεριφερθηκε ετσι κ μετα ολα τα αλλα,Εγω σε διαβεβαιωνω οτι παροτι βιωσα κακοποιηση οτι απο οταν πηγα σε πνευματικο εκκλησια κ μετα σε αρκετες συνεδριες μιλησα κ στην ειδικο μου για αυτο κ τωρα παροτι μου εμειναν καταλοιπα απο αυτο το περιστατικο νιωθω πολυ πιο αναλαφρη

Senior Member
    Ειναι λογικο να επαναλαμβανονται οι εφιαλτες σου,ειναι επειδη αυτο που εζησες το κουβαλας ακομα μεσα σου κ ειναι μεγαλο βαρος δεν ειναι αναγκη να κανεις αρνητικες σκεψεις ειναι κατι που ηδη βρισκεται μεσα σου,Προσπαθησε με ενα ενα βημα να το βγαλεις απο μεσα σου πρωτα θα μιλησεις για το ποιος σου συμπεριφερθηκε ετσι κ μετα ολα τα αλλα,Εγω σε διαβεβαιωνω οτι παροτι βιωσα κακοποιηση οτι απο οταν πηγα σε πνευματικο εκκλησια κ μετα σε αρκετες συνεδριες μιλησα κ στην ειδικο μου για αυτο κ τωρα παροτι μου εμειναν καταλοιπα απο αυτο το περιστατικο νιωθω πολυ πιο αναλαφρη
    Καλημέρα μετά από ακόμα μια νύχτα με εφιάλτες αν και άσχετου περιεχομένου με τα γεγονότα του παρελθόντος...νιώθω αναστατωμένη τώρα...
    Όμως στο θέμα μας, εσύ δεν ένιωθες φόβο όταν ήταν να μιλήσεις γι' αυτό που σου συνέβη; Πώς τον αντιμετώπισες; Εμένα με μπλοκάρει και δυσκολεύομαι να μιλήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    εγω οι γυναικες βλεπω στα ονειρα η καμμια βλακεια..εφιαλτες μονο σε περιοδους που πανε ολα στραβα και αναποδα :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    εγω οι γυναικες βλεπω στα ονειρα η καμμια βλακεια..εφιαλτες μονο σε περιοδους που πανε ολα στραβα και αναποδα :/
    Τυχερός είσαι...

Senior Member
    Καλημέρα μετά από ακόμα μια νύχτα με εφιάλτες αν και άσχετου περιεχομένου με τα γεγονότα του παρελθόντος...νιώθω αναστατωμένη τώρα...
    Όμως στο θέμα μας, εσύ δεν ένιωθες φόβο όταν ήταν να μιλήσεις γι' αυτό που σου συνέβη; Πώς τον αντιμετώπισες; Εμένα με μπλοκάρει και δυσκολεύομαι να μιλήσω...
    ναι σιγουρα εννιωθα φοβο να το περιγραψω κ τις επιπτωσεις που θα μου επεφερε μετα,για να μην εχω επιπτωσεις διαλεξα να το πω σε ενα πνευματικο εκκλησια στον οποιο ενθαρυνθηκα να παω απο μια φιλη η οποια καταλαβαινε οτι δεν ημουν καλα δεν γνωριζε ομως το λογο ουτε αυτη ουτε οι αλλοιι στο περιβαλλον μου,ο πνευματικος ηταν τοσο γαληνιος κ κατανοησιμος που μπορεσα να του πω τι συνεβει κ του ειπα οτι νιωθω οτι ειμαι τελειως διαλυμενη μετα απο αυτο ομως με διεψευσε κ μου εδωσε κατευθειαν κουραγιο,Επειτα το επομενο σημαντικο γεγονος ειναι οτι βρηκα το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια,Επιπλεον μιλησα για το περιστατικο σε αρκετες συνεδριες με την ειδικο μου,Αυτα που σου λεω επεδρασαν στο να νιθω πολυ καλυτερα,Οπωσδηποτε ομως χρειαζεται χρονος για να νιωθεις αρκετα αναλαφρη

Senior Member
    Σου στελνω παραπανω την ιστορια μου οπως την δημοσιευσα στο φορουμ βεβαια να σου πω οτι ορισμενα πραγματα εχουν βελτιωθει απο τοτε η φιλη μου που αναφερω επικοινωνει μαζι μου κ ειμαι καλυτερα,Εαν δοκιμαζεις κ εσυ να καταγραψεις την δικη σου ιστορια σε ενα κομματι χαρτι ισως να σε βοηθησει να μιλησεις στον ειδικο ανοικτα

Senior Member
    Σου στελνω παραπανω την ιστορια μου οπως την δημοσιευσα στο φορουμ βεβαια να σου πω οτι ορισμενα πραγματα εχουν βελτιωθει απο τοτε η φιλη μου που αναφερω επικοινωνει μαζι μου κ ειμαι καλυτερα,Εαν δοκιμαζεις κ εσυ να καταγραψεις την δικη σου ιστορια σε ενα κομματι χαρτι ισως να σε βοηθησει να μιλησεις στον ειδικο ανοικτα
    Θα διαβάσω αργότερα την ιστορία σου γιατί τώρα είμαι αγουροξυπνημένη και δεν μπορώ να δώσω την απαραίτητη προσοχή...
    Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι, μετά από ακόμα μια δύσκολη νύχτα...είναι απαραίτητο να μιλήσω στην ψυχολόγο και για το τι συνέβη; Δεν είναι αρκετό να της μιλήσω μόνο για το πως αισθάνομαι και για τους φόβους που μου άφησε αυτό το γεγονός; Ρωτάω γιατί ταράζομαι πολύ όταν το θυμάμαι...

Senior Member
    κυκνε σε θυμηθηκα σημερα το πρωι με το ονειρο που ειδα... ταξιδευα με μια στριμενη καθηγητρια που ειχα,αλλα ειχε αλλαξει πλεον ντυνονταν προκλητικα,αλλο στυλακι κλπ και πηγαιναμε με το τρενο θεσσαλονικη και κατεβηκαμε και εγινε οτι εγινε και μετα ηρθε η αστυνομια... τι ειναι αυτα που βλεπω ρεεεε :/

Senior Member
    Παιδιά σήμερα θυμάμαι και εγώ πολύ τα όνειρά μου...

Senior Member
    Θα διαβάσω αργότερα την ιστορία σου γιατί τώρα είμαι αγουροξυπνημένη και δεν μπορώ να δώσω την απαραίτητη προσοχή...
    Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι, μετά από ακόμα μια δύσκολη νύχτα...είναι απαραίτητο να μιλήσω στην ψυχολόγο και για το τι συνέβη; Δεν είναι αρκετό να της μιλήσω μόνο για το πως αισθάνομαι και για τους φόβους που μου άφησε αυτό το γεγονός; Ρωτάω γιατί ταράζομαι πολύ όταν το θυμάμαι...
    εαν θελεις μην μπεις σε λεπτομερειες ομως πιστευω για να ηρεμησεις εστω ειναι απαραιτητο πιστευω να πεις περιληπτικα τι συνεβει εαν δηλαδη αυτος που σου φερθηκε ασκημα σε παρενοχλησε σε βιασε η ο,τιδηποτε συνεβει,Κ εγω αρκετες λεπτομερειες τι συνεβει δεν ειπα σε κανεναν ομως ειπα στον πνευματικο κ στην ειδικο μου οτι αυτος ο ανθρωπος με κακοποιησε κ μετα ειπα πως νιωθω για αυτο κ στην συνεχεια με βοηθησαν με οσα μου ειπανε,τωρα η ιστορια μου ειναι καλο να την διαβασεις να δουμε εαν σε βοηθησει να βαλεις σε μια ταξη τις σκεψεις σου κ να μιλησεις

Senior Member
    εαν θελεις μην μπεις σε λεπτομερειες ομως πιστευω για να ηρεμησεις εστω ειναι απαραιτητο πιστευω να πεις περιληπτικα τι συνεβει εαν δηλαδη αυτος που σου φερθηκε ασκημα σε παρενοχλησε σε βιασε η ο,τιδηποτε συνεβει,Κ εγω αρκετες λεπτομερειες τι συνεβει δεν ειπα σε κανεναν ομως ειπα στον πνευματικο κ στην ειδικο μου οτι αυτος ο ανθρωπος με κακοποιησε κ μετα ειπα πως νιωθω για αυτο κ στην συνεχεια με βοηθησαν με οσα μου ειπανε,τωρα η ιστορια μου ειναι καλο να την διαβασεις να δουμε εαν σε βοηθησει να βαλεις σε μια ταξη τις σκεψεις σου κ να μιλησεις
    Βρήκα το κουράγιο να διαβάσω την ιστορία σου έστω κι αργά...αυτό που έχω να σου πω είναι ότι εσύ δεν πρέπει να νιώθεις καθόλου τύψεις γιατί δεν φταις σε τίποτα...
    Εγώ λέω να προσπαθήσω στο επόμενο ραντεβού μου να μιλήσω στην ψυχολόγο μου για το τι έγινε αλλά με τρομάζει αυτό, με τρομάζει πολύ να αναφέρω ξανά τα γεγονότα και δεν μπορώ να συνέλθω μετά...εσύ ταραζόσουν όταν μιλούσες σχετικά; Έχεις καμιά ιδέα για το πως να το αντιμετωπίσω αυτό, πώς να βρω το θάρρος να μιλήσω;
    Τον τελευταίο καιρό ευτυχώς δεν βλέπω κάθε νύχτα εφιάλτες κι όταν συμβαίνει αυτό (όπως χθες βράδυ για παράδειγμα) παρατηρώ ότι ξυπνάω με καλύτερη διάθεση...τελικά έχουν μεγάλη επίδραση πάνω μου...

Senior Member
    Κουράστηκα...κουράστηκα να φοβάμαι...κι εκτός αυτού νιώθω κουρασμένη σαν να μην έχω κοιμηθεί...

Senior Member
    Κουράστηκα...κουράστηκα να φοβάμαι...κι εκτός αυτού νιώθω κουρασμένη σαν να μην έχω κοιμηθεί...
    Καλησπερα φιλη μου συγνωμη που για καιρο δεν ειδα την δημοσιευση σου,τι σου συμβαινει?μπορεσες να μιλησεις για αυτο που σου συνεβει?Οσο για το ερωτημα σου ναι στην αρχη ταραζομουν να μιλαω για αυτο ομως στην συνεχεια ολα καλα τωρα το εχω ξεπερασει σε πολυ σημαντικο βαθμο το σκεφτομαι ελαχιστο,Πρεπει να τολμησεις να πεις κ για την δικη σου περιπτωση πιστεψε με θα ανακουφιστεις εστω με τον καιρο

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast