Εφιάλτες - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 268
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι βοήθεια πιστεύεις ότι χρειαζεσαι;
    Καλημέρα...

Να συζητήσω αυτά που σκέφτομαι μπας και καταφέρω να τα οργανώσω μες το μυαλό μου γιατί είναι σκόρπιες σκέψεις και συναισθήματα από εδώ κι από εκεί και νιώθω ότι δεν θα τα εξηγήσω καλά... Είμαι μπερδεμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Όπως τα είπες εδώ.. Να τα πεις και στον γιατρό. Τι έγινε. Τι ένιωσες εκείνη την ώρα. Μετά.. Τι νιώθεις τώρα.. Τι θα ήθελες να αλλάξει. Τι θα μπορούσες να κάνεις και θεωρείς ότι δεν έκανες. Τα πάντα. Να καλύψεις όλα. Να μην αφήσεις ούτε μια τρύπα ανοιχτη που να δείχνει ότι φταις κάπου εσύ. Γιατί δεν φταις πουθενά εσύ!

Senior Member
    Όπως τα είπες εδώ.. Να τα πεις και στον γιατρό. Τι έγινε. Τι ένιωσες εκείνη την ώρα. Μετά.. Τι νιώθεις τώρα.. Τι θα ήθελες να αλλάξει. Τι θα μπορούσες να κάνεις και θεωρείς ότι δεν έκανες. Τα πάντα. Να καλύψεις όλα. Να μην αφήσεις ούτε μια τρύπα ανοιχτη που να δείχνει ότι φταις κάπου εσύ. Γιατί δεν φταις πουθενά εσύ!
    Τώρα δεν σκέφτομαι ότι φταίω κάπου αλλά νιώθω μεγάλη αναστάτωση κι άγχος... Και δεν μπορώ να σκεφτώ ψύχραιμα... Και χθες έβλεπα εφιάλτες αλλά όχι τόσους πολλούς όσο πριν τρεις μέρες... Αυτό που θέλω ν' αλλάξει είναι να μη φοβάμαι πια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Τι φοβάσαι;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Προχθές έβλεπα πάλι εφιάλτες αλλά όχι τόσους πολλούς και χθες κοιμήθηκα χωρίς να δω κανέναν, μακάρι να συνεχίσει έτσι...
    Κυκνε μου και εγώ για χρόνια έβλεπα εφιάλτες από όταν ήμουν στην εφηβεία..
    Κάποια στιγμή σταμάτησαν όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία, ίσως γιατί συζητήσα με κάποιον άνθρωπο όσα σκεφτομουν μέσα στην μέρα..
    Μου έχει μείνει βέβαια από τότε το να μην μπορώ να κοιμηθώ πολύ η να κοιμάμαι και να ξυπνάω με το παραμικρό.. Αυτό το έχω χρόνια πλέον και δεν ξέρω αν θα φύγει και πότε...
    Πως είσαι σήμερα;;

Senior Member
    Τι φοβάσαι;
    Φοβάμαι τα βράδια που ξαπλώνω μόνη μου, φοβάμαι τις αναμνήσεις που μου έρχονται και δεν έχω κάποιον να με καθησυχάσει, φοβάμαι τη σκέψη μιας καινούριας σχέσης και φοβάμαι τη μοναξιά που είμαι αναγκασμένη να ζω...

george1520
    Guest
    Αναγκασμενη δεν είσαι... Είναι επιλογή.. Δυστυχώς το βράδυ είναι η χειρότερη φάση της ημέρας.. Ξαπλωνουμε και αντί να ηρεμήσουμε το μυαλό αρχίζει τα δικά του.. Όσο αφορά τις αναμνήσεις. Ειπαμε είναι καιρός να αντιμετωπίσεις το βασικό σου πρόβλημα και σιγά σιγά θα δεις πως θα πανε ολα καλα.

Σκέφτηκες πως θα τα πεις;

Senior Member
    Αναγκασμενη δεν είσαι... Είναι επιλογή.. Δυστυχώς το βράδυ είναι η χειρότερη φάση της ημέρας.. Ξαπλωνουμε και αντί να ηρεμήσουμε το μυαλό αρχίζει τα δικά του.. Όσο αφορά τις αναμνήσεις. Ειπαμε είναι καιρός να αντιμετωπίσεις το βασικό σου πρόβλημα και σιγά σιγά θα δεις πως θα πανε ολα καλα.

Σκέφτηκες πως θα τα πεις;
    Δεν έχω επιλογή, ποιος άντρας θα κάτσει με κάποια που δεν θέλει να κάνει σεξ;
    Για το αν θα πάνε όλα καλά θα φανεί απ' το αν μπορεί με κάποιο τρόπο να με βοηθήσει ο συγκεκριμένος ψυχίατρος γιατί άλλοι στο παρελθόν έχουν αποτύχει...
    Όχι ακόμα γιατί βγήκα βόλτα νωρίτερα και τώρα νιώθω κουρασμένη και δεν μπορώ να σκεφτώ, αύριο που θα είμαι πιο χαλαρή...

george1520
    Guest
    Αποτυχαν όντως ή εσύ δεν ήσουν έτοιμη να το αποβάλεις; για να θεραπευτεις από κάτι πρέπει πρώτα να το θες πραγματικά!

Senior Member
    Αποτυχαν όντως ή εσύ δεν ήσουν έτοιμη να το αποβάλεις; για να θεραπευτεις από κάτι πρέπει πρώτα να το θες πραγματικά!
    Τι να σου πω, το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι προσπάθησα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Κυκνε μου και εγώ για χρόνια έβλεπα εφιάλτες από όταν ήμουν στην εφηβεία..
    Κάποια στιγμή σταμάτησαν όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία, ίσως γιατί συζητήσα με κάποιον άνθρωπο όσα σκεφτομουν μέσα στην μέρα..
    Μου έχει μείνει βέβαια από τότε το να μην μπορώ να κοιμηθώ πολύ η να κοιμάμαι και να ξυπνάω με το παραμικρό.. Αυτό το έχω χρόνια πλέον και δεν ξέρω αν θα φύγει και πότε...
    Πως είσαι σήμερα;;
    Νομίζω κάπως καλύτερα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον... Γενικά έχω διακυμάνσεις...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τι να σου πω, το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι προσπάθησα...
    Όταν θα μιλήσεις μαζί του.. Πες μας εδώ αν θες τι είπατε.. Αν σε βοήθησε όλο αυτό κτλ

Senior Member
    Όταν θα μιλήσεις μαζί του.. Πες μας εδώ αν θες τι είπατε.. Αν σε βοήθησε όλο αυτό κτλ
    Θα σας πω... Ελπίζω να μπορέσω να τον κάνω να καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης... Το λέω γιατί ενώ του έχω ξαναπεί για εφιάλτες λέει ότι εφόσον τις περισσότερες νύχτες της εβδομάδας δεν βλέπω δεν πειράζει αλλά εμένα με πειράζει, ειδικά όταν έχουν τέτοιο περιεχόμενο... Θα του το πω και θα επιμείνω, δεν μπορώ να τρομοκρατούμαι...

george1520
    Guest
    Μα δεν θα πεις για τους εφιάλτες.. Θα μιλήσεις γιαυτό που σε τρώει τόσα χρόνια. Την ρίζα του κακού. Αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ.
    Last edited by george1520; 16-11-2019 at 19:49.

Senior Member
    Μα δεν θα πεις για τους εφιάλτες.. Θα μιλήσεις γιαυτό που σε τρώει τόσα χρόνια. Την ρύζι του κακού. Αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ.
    Αυτό εννοείται... Το έχω ήδη αναφέρει απέξω απέξω, τώρα θα προσπαθήσω να εμβαθύνω... Απλώς οι εφιάλτες είναι μια ένδειξη του πόσο με ταλαιπωρεί γι' αυτό το αναφέρω...

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast