Results 31 to 41 of 41
Thread: Mou leipeis...
-
28-02-2008, 14:20 #31
Μπράβο σου,ναι... αλλά..πόσο χρονών είσαι?
- 28-02-2008, 14:29 #32
Αντε να στο πώ αλλιώς.
Αυτή τη στιγμή έχω σχέση και δε με ενδιαφέρουν οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις.been good, been bad. WILL GO ON
29-02-2008, 12:17 #33
Ναι ρε παλικάρι, και καλά κάνεις.... αλλά.... πόσο χρόνών είσαι???
29-02-2008, 15:21 #34
Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ή μπορείς και να προσπαθήσεις να αντιληφθείς ότι τα προσωπικά μου στοιχεία δεν αφορούν ούτε εσένα ούτε κανένα άλλον
Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ή μπορείς και να προσπαθήσεις να εκφράσεις κάποια σκέψη για το θέμα (άντε να σου θυμίσω ποιό είναι αυτό μπας και ξεμπλοκάρεις)
Originally posted by justme
Originally posted by ShowMeHowToLive
..............
Τέτοιοι χαρακτήρες , δεν νομίζεις οτι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ λίγο απότομη συμπεριφορά?
Επίσης, showmehowtolive, εκτός από εσένα ποιός άλλος νομίζεις ότι μπορεί να είναι μέλος της επιτροπής που θα αποφασίζει για το ποιοί είναι οι \"τέτοιοι χαρακτήρες\"???been good, been bad. WILL GO ON
29-02-2008, 15:28 #35
...θα καταλάβεις οτι ο gog (τωρινός zaphod) είναι απο τους χαρακτήρες (ή τουλάχιστον ήταν, τότε που ζούσε έτσι) εγκλωβισμένος σε έναν δικό του κόσμο \"...πιστευα οτι ειμαι ο γιος του Ποσειδωνα και πολλα αλλα σεναρια...\" , έχωντας αποκτήσει έναν ανασφαλή και κακομαθημένο θα έλεγα χαρακτήρα \"...Ευτυχως που δεν ειδα την απαντηση σου εκεινο τον καιρο, ισως ειχα κανει κατι ασχημο...\"...Σαν κάτι κακομαθημένα, μικρά παιδάκια που παίζουν όλη μέρα το παιχνίδι τους κι αν τους το πάρεις , κλαίνε κ πάνε και χτυπάνε τον εαυτό τους για να σε τιμωρήσουν.
Ο Zaphod ειναι απο τα πιο αξιολογα ατομα απο τα λιγα που εχει γραψει και εχω καταλαβει για αυτον.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-03-2008, 12:53 #36
Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ή μπορείς και να προσπαθήσεις να αντιληφθείς ότι τα προσωπικά μου στοιχεία δεν αφορούν ούτε εσένα ούτε κανένα άλλον
Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ή μπορείς και να προσπαθήσεις να εκφράσεις κάποια σκέψη για το θέμα (άντε να σου θυμίσω ποιό είναι αυτό μπας και ξεμπλοκάρεις)
..............
Επίσης, showmehowtolive, εκτός από εσένα ποιός άλλος νομίζεις ότι μπορεί να είναι μέλος της επιτροπής που θα αποφασίζει για το ποιοί είναι οι \"τέτοιοι χαρακτήρες\"???
Επίσης, για το \"υπεράνω\" σχολιάκι του τύπου \"Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ή μπορείς και να προσπαθήσεις να εκφράσεις κάποια σκέψη για το θέμα (άντε να σου θυμίσω ποιό είναι αυτό μπας και ξεμπλοκάρεις) \" , μην ξεχνάς οτι μαζί μου τόσο καιρό επιμένεις και εσύ στον ίδιο μας διάλογο...
Α ρε, υπεράνω τύπε!
Λοιπόν? Πόσο χρονών είσαι πιτσιρίκο?
03-03-2008, 14:52 #37
Εμ... μάλιστα.... θέλω πολύ να εκφράσω κάτι για το θέμα
Αντε να το δώ και θα το πιστέψω
για αυτό και σε ρωτάω πόσο χρονών είσαι.... δεν με ενδιαφέρει σαν προσωπικό σου στοιχείο αλά σαν τεκμήριο οτι είσαι μικρός για να μιλάς... κάπως έτσι?
Κρίμα, πάλι το έχασες το θέμα. ΔΕΝ είναι η ηλικία μου το θέμα. Από την άλλη πάλι αν πιστεύεις ότι εκτός από τις βουρδουλιές για \"κάποιους χαρακτήρες\" χρειάζεται και επίδειξη ταυτότητας για να εκφράσει κάποιος τη γνώμη του μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.
Επίσης, για το \"υπεράνω\" σχολιάκι του τύπου \"Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ή μπορείς και να προσπαθήσεις να εκφράσεις κάποια σκέψη για το θέμα (άντε να σου θυμίσω ποιό είναι αυτό μπας και ξεμπλοκάρεις) \" ,
Εκ μέρους μου να σε πληροφορήσω πως δεν ήταν καθόλου \"υπεράνω\" το σχολιάκι. Αν εσύ έτσι θέλεις να το εκλάβεις δικό σου θέμα τι θα κάνεις
μην ξεχνάς οτι μαζί μου τόσο καιρό επιμένεις και εσύ στον ίδιο μας διάλογο...
Διάλογος γίνεται όταν κάποιος έχει κάτι να πει. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχεις κάτι. Εκτός από το κόλλημα του να ρωτάς κάτι ανούσιο
Α ρε, υπεράνω τύπε!
Τους χαρακτηρισμούς μπορείς αν θέλεις να τους αποφεύγεις.
κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι η όποια απάντηση σου έδινα, εκ των προτέρων είναι σαφές ότι αυτή μπορεί και να είναι μπορεί και να μην είναι η πραγματικότητα αλλά δυστυχώς με το διαδίκτυο δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για την αλήθεια των απαντήσεων που παίρνεις όταν ρωτάς προσωπικά στοιχεία οπότε δεν έχει κανένα νόημα να επιμένεις. Εξάλου έχεις ήδη σχηματίσει γνώμη. Τι θέλεις και ρωτάς λοιπόν?
Πάντως επιμένω ότι πρέπει να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς.
been good, been bad. WILL GO ON
04-03-2008, 10:38 #38
Εμ... μάλιστα.... θέλω πολύ να εκφράσω κάτι για το θέμα
Αντε να το δώ και θα το πιστέψω
για αυτό και σε ρωτάω πόσο χρονών είσαι.... δεν με ενδιαφέρει σαν προσωπικό σου στοιχείο αλά σαν τεκμήριο οτι είσαι μικρός για να μιλάς... κάπως έτσι?
Κρίμα, πάλι το έχασες το θέμα. ΔΕΝ είναι η ηλικία μου το θέμα. Από την άλλη πάλι αν πιστεύεις ότι εκτός από τις βουρδουλιές για \"κάποιους χαρακτήρες\" χρειάζεται και επίδειξη ταυτότητας για να εκφράσει κάποιος τη γνώμη του μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.
Επίσης, για το \"υπεράνω\" σχολιάκι του τύπου \"Μπορείς να συνεχίσεις να επιμένεις ή μπορείς και να προσπαθήσεις να εκφράσεις κάποια σκέψη για το θέμα (άντε να σου θυμίσω ποιό είναι αυτό μπας και ξεμπλοκάρεις) \" ,
Εκ μέρους μου να σε πληροφορήσω πως δεν ήταν καθόλου \"υπεράνω\" το σχολιάκι. Αν εσύ έτσι θέλεις να το εκλάβεις δικό σου θέμα τι θα κάνεις
μην ξεχνάς οτι μαζί μου τόσο καιρό επιμένεις και εσύ στον ίδιο μας διάλογο...
Διάλογος γίνεται όταν κάποιος έχει κάτι να πει. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχεις κάτι. Εκτός από το κόλλημα του να ρωτάς κάτι ανούσιο
Α ρε, υπεράνω τύπε!
Τους χαρακτηρισμούς μπορείς αν θέλεις να τους αποφεύγεις.
κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι η όποια απάντηση σου έδινα, εκ των προτέρων είναι σαφές ότι αυτή μπορεί και να είναι μπορεί και να μην είναι η πραγματικότητα αλλά δυστυχώς με το διαδίκτυο δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για την αλήθεια των απαντήσεων που παίρνεις όταν ρωτάς προσωπικά στοιχεία οπότε δεν έχει κανένα νόημα να επιμένεις. Εξάλου έχεις ήδη σχηματίσει γνώμη. Τι θέλεις και ρωτάς λοιπόν?
Πάντως επιμένω ότι πρέπει να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς.
πωωωω... με ξενέρωσες με αυτό το μπλέ χρώμα... ασε, δεν σου ξαναγράφω.....
04-03-2008, 11:31 #39
με κάθε καλή πρόθεση σου λέω πως αν νομίζεις ότι \"τέτοιοι χαρακτήρες χρειάζονται απότομη συμπεριφορά\", μάλλον δεν βρίσκεσαι στο σωστό φόρουμ.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
05-03-2008, 09:47 #40
Originally posted by NikosD.
με κάθε καλή πρόθεση σου λέω πως αν νομίζεις ότι \"τέτοιοι χαρακτήρες χρειάζονται απότομη συμπεριφορά\", μάλλον δεν βρίσκεσαι στο σωστό φόρουμ.
04-05-2008, 02:54 #41
ο από πάνω ήθελε υπόδειξη τελικά ( άλλωστε το ΄λεγε και το νικ του )
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....