Mou leipeis...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41

Thread: Mou leipeis...

Senior Member

Mou leipeis...

Pote den perimena oti 3ekinwntas na paizw Lineage 2, 8a denomoun toso me kapoious an8rwpous. Perasa apeires wres paizontas ayto to paixnidi/arrwstia ton teleytaio xrono, alla pragmatika hr8a konta me an8rwpous pou den 8a toys 3exasw pote.

H psyxwsh pou perasa prin 2 xronia, afhse polla kataloipa. Perasa arketes kata8lipsoules sth synexeia. Siga siga arxisa na apomonwnomai. Ton teleytaio kairo h monh mou syntrofia htan, ayth h eikonikh parea sto lineage. Kai kyriws mia kopela.

Den 3erw an hmoun erwteymenos mazi ths. Den eimai sigouros pleon gia ta synais8hmata moy. Panta eixe ena tropo na se krataei se apostash. Panta htan metrimenh se ayta pou elege. Htan kleistos typos san emena. To sebasthka ayto nomizw. Pote den ths fer8hka asxhma. Milhsame arketes fores kai sto msn. Ths milhsa polles fores gia proswpika mou 8emata kai ayth to idio. Alla panta mexri enos oriou. Ka8e mera sxedon, briskomastan sto online ayto paixnidi.

Kapoia problhmata proekypsan. Se mena. Anagkasthka na diakopsw thn adsl syndesh, opote stamathsa kai to lineage. Apoxairethsa thn kopela kai toys ypoloipous ths pareas. Xtes egine ayto. Ayth th stigmh pou grafw exw synde8ei me netkarta. Se liges meres den 8a exw ka8olou internet.

H8ela na thn gnwrisw apo konta. Alla pote den tolmhsa na ths to zhthsw. Niw8w ena apisteyto keno. Kai aporw me ton eayto mou. Pws ta katafera etsi?

Se liges meres, xwris internet pleon, ola 8a einai mia anamnhsh. Den exw oyte to thlefwno ths.

8ymamai ta teleytaia logia pou antalla3ame. 8a ta 8ymamai panta.

Senior Member
    Και εγω κατα καιρους κολλαω με παιχνιδια στο internet,με παιχνιδια σαν το lineage (MMORPG)...και κολλαω για τα καλα.
    Συγκεκριμενα αυτη τη περιοδο παιζω WOW (World of warcraft).
    Δεν μπορω να πω οτι εχω ερωτευτει μεσω αυτων των παιχνιδιων...αλλλωστε ειμαι μοναχολυκος τις περισσσοτερες φορες και εκει...αλλα ειναι σαν να πεθαινει ενα κομματι του εαυτου μου οταν εγκαταλειπω ενα τετοιο παιχνιδι.
    Μαλιστα την παρεα που ειχα απο το πρωτο MMORPG που ειχε ερθει στην Ελλαδα σε ελληνικο server την κουβαλαω ακομα μεσα στην καρδια μου...και την σκεφτομαι με νοσταλγια...τι να κανουν αραγε...που βολοδερνουν?(Εκλεισε η εταιρεια τον server).
    Επισης χωρις να θελω να φανω υπερβολικος και ισως να ειμαι εντελως λαθος...επειδη ηταν μια δυσκολη περιοδο της ζωης μου το συγκεκριμενο παιχνιδι μου προσφερε μια ενασχοληση που κρατουσε απασχολημενο το μυαλο μου απο τις ασχημες σκεψεις.Απασχολημενο και ευτυχισμενο.Δεν λεω οτι ειναι καλο αυτο,αλλα εμενα νομιζω με βοηθησε.
    Καταλαβαινω πως νοιωθεις gog_magog αν και δεν ερωτευτηκα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by gog_magog
    Pote den perimena oti 3ekinwntas na paizw Lineage 2, 8a denomoun toso me kapoious an8rwpous. Perasa apeires wres paizontas ayto to paixnidi/arrwstia ton teleytaio xrono, alla pragmatika hr8a konta me an8rwpous pou den 8a toys 3exasw pote.

H psyxwsh pou perasa prin 2 xronia, afhse polla kataloipa. Perasa arketes kata8lipsoules sth synexeia. Siga siga arxisa na apomonwnomai. Ton teleytaio kairo h monh mou syntrofia htan, ayth h eikonikh parea sto lineage. Kai kyriws mia kopela.

Den 3erw an hmoun erwteymenos mazi ths. Den eimai sigouros pleon gia ta synais8hmata moy. Panta eixe ena tropo na se krataei se apostash. Panta htan metrimenh se ayta pou elege. Htan kleistos typos san emena. To sebasthka ayto nomizw. Pote den ths fer8hka asxhma. Milhsame arketes fores kai sto msn. Ths milhsa polles fores gia proswpika mou 8emata kai ayth to idio. Alla panta mexri enos oriou. Ka8e mera sxedon, briskomastan sto online ayto paixnidi.

Kapoia problhmata proekypsan. Se mena. Anagkasthka na diakopsw thn adsl syndesh, opote stamathsa kai to lineage. Apoxairethsa thn kopela kai toys ypoloipous ths pareas. Xtes egine ayto. Ayth th stigmh pou grafw exw synde8ei me netkarta. Se liges meres den 8a exw ka8olou internet.

H8ela na thn gnwrisw apo konta. Alla pote den tolmhsa na ths to zhthsw. Niw8w ena apisteyto keno. Kai aporw me ton eayto mou. Pws ta katafera etsi?

Se liges meres, xwris internet pleon, ola 8a einai mia anamnhsh. Den exw oyte to thlefwno ths.

8ymamai ta teleytaia logia pou antalla3ame. 8a ta 8ymamai panta.

:(

Senior Member
    sh 75 lvl.....qq :P (b\'n\'b core server) xa0xa0xa0x0a

σε ποιον server επεζες ορε?:))
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    BnB core kai sth synexeia NoobWars (afou ekleise o BnB) :P

SR 77lvl
    Bishop 6x

kai

PW 7x (apotyxia)
    EE 6x

:PPPPPPPPPPPPPP

Senior Member
    στειλε στην κοπελα ενα e-mail αφου εχεις το msn της

Senior Member
    Συφωνώ με τον πάνω! Στείλε της αυτή τη στιγμή όσο έχεις! Προτιμάς να λες ότι οκ, το έκανες αλλά δεν έγινε τίποτα ή ότι το δεν το έκανες και να αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να είχε γίνει; ;)

Senior Member
    οντως

Banned
    εξ αναγκης εκανες σοφη κινηση,
    κλεισε το κουτι που σου φυλακιζε την σκεψη και ανοιξε το παραθυρο στη ζωη.
    Εξω ειναι ενας κοσμος που σε περιμενει και μεχρι τωρα φοβοσουν να αντικρυσεις.
    Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να απλωσεις το χερι σου.

Senior Member
    Γιατί βρε krino? Το net είναι ένα μέσο για να γνωρίσεις ανθρώπους.. Ποιο είναι το κακό αν μετά γίνει σωστά και με προσωπική επαφή; Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που λες δε το κάνεις κι εσύ τότε..

Senior Member
    Originally posted by krino
    εξ αναγκης εκανες σοφη κινηση,
    κλεισε το κουτι που σου φυλακιζε την σκεψη και ανοιξε το παραθυρο στη ζωη.
    Εξω ειναι ενας κοσμος που σε περιμενει και μεχρι τωρα φοβοσουν να αντικρυσεις.
    Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να απλωσεις το χερι σου.

..μετά από 2 συναπτά έτη game, σταμάτησα και άρχισα therapy.
    Αρχισα να νιώθω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την πρώτη στιγμή που ο char μου έκανε τα πρώτα του βήματα.
    Το κόλλημα ήταν απίστευτο. Ζούσα μόνο για να παίζω. Η δουλειά μου γινόταν μηχανικά και οι σακκούλες στα μάτια μου είχαν γίνει σκουπιδιών.
    Συνάντησα κάθε καρυδιάς καρύδι- και online και rl. Η clan μας έκανε συναντήσεις, ερωτεύτηκα, ξερωτεύτηκα, πούλησα μούρη, χάρηκα, γέλασα πολύ, έκανα \"φίλους\".
    Σε λίγο έγινα και Leader. <===φάσκελο.

Μια ωραία πρωία, φτιάχνοντας κάτι craft (:P), με κοίταξα απέξω. Είδα μια ωραία γυναίκα, αφημένη σε ένα screen, χωρίς φίλους, απεριποίητη, κουρασμένη, με κανένα στόχο, να προσπαθεί να γεμίσει τα κενά της με εικόνες.

Άφρισα, διέλυσα την clan, έσβησα το pc, ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεββάτι μου και ρώτησα το ταβάνι:

Τι θες μωρέ?

Σηκώθηκα, και τηλεφώνησα στον ψυχ μου.

Ευτυχώς. Και άλλα πολλά.

Φίλε θεματοθέτη: Δεν υπάρχει για μένα χειρότερο από την εξιδανίκευση προσώπων virtually. Στη θέση σου όταν δεν λειτουργούσε η εκλογίκευση, έσπαγα το κακό σπυρί με συνάντηση. Τρόπος να τη βρείς υπάρχει όπως είπαν και τα παιδιά.

Η ζωή είναι αλλού. No fear...:cool:

Senior Member
    Ειλικρινά,είναι ένα από τα πιο ωραία κείμενα που έχω διαβάσει όσο καιρό είμαι μέλος στο forum.Στείλε της mail,ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..;)

Banned
    Originally posted by Dexter
    Γιατί βρε krino? Το net είναι ένα μέσο για να γνωρίσεις ανθρώπους.. Ποιο είναι το κακό αν μετά γίνει σωστά και με προσωπική επαφή; Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που λες δε το κάνεις κι εσύ τότε..

το νετ πρεπει να ειναι ενα εργαλειο και οχι αυτοσκοπος.
    Δεν ειμαι απο αυτους που βλεπουν δαιμονες και 666 πισω απο τις οθονες... :P

Αυτο που λεω αυτο κανω ακριβως,
    κλεινω τις οθονες και ζω την ζωη μου εξω απο αυτη...

Senior Member
    Ναι, αλλά το παιδί σου λέει ότι ερωτεύτηκε! Να το πνίξει; Δε γίνεται! Είναι έγκλημα; Δεν είναι! Αν θα του περάσει; Όχι αν δεν κάνει τίποτα, γιατί μια ζωή θα μένει με τα ερωτηματικά..αν..και..αν..και ..αν..
    Οπότε ποια ζωή να ζήσει από τη στιγμή που η ζωή του θα μπορούσε να περιέχει και αυτή τη κοπέλα αλλά θα την στερηθεί γιατί στερείται δύναμης; Με λίγα λόγια τα έχει βάλει με τον εαυτό του αυτό το άτομο.. Και όχι επειδή εθίστηκε σε μια εικονική ζωή.. Αλλά επειδή δε μπορεί να την κάνει πραγματικότητα ενώ ξέρει τον τρόπο..

Senior Member
    @krino: αλλο ενα μηνυμα και θα φτασεις τα 666!!! χαχα. Οποτε θα το δεις και το 666 στην οθονη σου. χεχε.

@Reina: η ζωη ειναι οντως αλλου. Το εχω πει και εγω αυτο πολλες φορες. Αλλα μαλλον το ελεγα απλα για να το ακουω και εγω. Παντως ποτε δεν εξιδανικευσα προσωπα πισω απο μια οθονη. Καηκα πολυ, αλλα οχι τοσο πιστευω.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα. Και οσο περνανε οι μερες νιωθω ακομα καλυτερα.

Δεν νομιζω, ομως, να κανω κατι παραπανω. Να στειλω mail? Και τι να πω; Τι αισθανομαι; Δεν ξερω...

Αλλωστε, ειμαι σε μια φαση, που πρεπει να ασχοληθω με τον εαυτο μου. Εχω μεινει πισω σε πολλους τομεις της ζωης μου. Δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, δεν παω πουθενα, δεν βλεπω τους φιλους μου. Ολη μερα ειμαι κλεισμενος σε ενα δωματιο. Μονο για τσιγαρα βγαινω. Κοντευω να ξεχασω πως ειναι να μιλας με εναν συνανθρωπο. Τσακωθηκα ασχημα με τους δικους μου, οι οποιοι με στηριζαν οικονομικα και οχι μονο.

Τεσπα. Δεν συνεχιζω. Θα γινει QQ post οπως λεγαμε και στο Lineage. :P

Page 1 of 3 123 LastLast