ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ

καλημερα! σε ολους κ ολες!!
    καποιοι με ξερετε καποιοι οχι..
    κατα ποσο πιστευετε οτι το στρες συμβαλλει στην μη επιτευξη της εγκυμοσυνης..
    κ πως γινεται μια γυναικα να μην το σκεφτεται????
    ειναι δυνατον να μη το σκεφτεται οταν προσπαθει κ δεν το καταφερνει?
    κ πως μπορει να ξεχαστει?τι πιστευετε?

Senior Member
    και καποιοι σε ξερουμε, αλλα δεν το ξερουμε?
    δεν ειναι αν το πιστευουμε, ειναι αποδεδειγμενο οτι το στρες συμβαλει τα μεγιστα.
    παμπολλα τα παραδειγματα γυναικων που εκαναν με φυσικο τροπο παιδι, μετα απο απο ενα παιδι που εκαναν με εξωσωματικη, διοτι επιτελους χαλαρωσαν.

εχω μια προσωπικη θεωρια επι του θεματος και καποτε ειμαι βεβαιη οτι θα με δικαιωσει η επιστημονικη ερευνα
    πιστευω οτι η εγγυμοσυνη εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες οταν ειναι απολαυστικο το σεξ. δλδ, οταν η γυναικα εχει οργασμο και δεν το κανει με ιατρικους ορους.πχ."μπαμπη, ΤΩΡΑ εχω ωορρηξια, τσακισου να κανουμε σεξ".

δεν εχω αλλη συμβουλη, γιατι δεν ξερω πως χαλαρωνει κανεις αν το εχει μεγαλο αγχος.
    ειναι σαν να λες σε εναν αγχωτικο"χαλαρωσε, ολα ειναι στο μυαλο"
    αν μπορεις να το ξεχασεις οτι προσπαθειτε και εισαι ερωτευμενη με τον ανδρα σου, ευχαριστησου το σεξ κι αστο στην μοιρα του...

(ολα τα παραπανω ισχυουν οταν δεν υπαρχει ιατρικο - ορμονικο- κλπ προβλημα φυσικα. ειναι γνωστο, οτι αν δεν μεινεις εγγυος μετα απο 1 χρονο σεξ χωρις προφυλαξη, κανεις μια σειρα εξετασεων για να αποκλεισεις την περιπτωση προβληματος)

Senior Member
    βρε πουλακι μου..κ τον αντρουλη μου τον αγαπω κ ερωτευμενη ειμαι κ ολα μια χαρα!
    κ το σπιτακι μας εχουμε.εγω εχω ηρεμησει απο την καταθλιψη κ το παραλυτικο μου στρες.ειμαι ηρεμη κ περναω καλα γενικα.
    κανω πραγματα.γελαω, παιζω, βγαινω..πιο χαλαρη δεν θα λεγα οτι εχω υπαρξει.
    ανιτθετως εχω μεινει παλαιοτερα εγκυος με τον ιδιο αντρα(δεν το κρατησαμε γιατι ηταν μολις γνωρσιτηκαμε κ φρικαραμε) και τωρα που το θελουμε δεν ερχεται.ουσιασιτκα προσπαθουμε 4 μηνες θα ελεγα..κ οχι δεν το κανουμε σε φαση..ελα μητσο μ εχω ωοωρρηξια. οχι..
    ειπαμε οτι θα το κανουμε για να περναμε καλα πανω απο ολα..κ αν ερθει ηρθε.απλα οταν παω WC κ βλεπω την περιοδο εκει νευριαζω απλα..κ ξενερωνω κ λεω αει στο διαολο! μην ερθεις ποτε..
    μονο τοτε πεφτει η ψυχολογια μου..κ παλι συνερχομαι γρηγορα μετα κ το γραφω εκει που ξερεις.
    γιατι η αληθεια ειναι οτι ασχολουμαι με πολυ εντονα πραγματα κ το ξεχναω.
    επισης εκανα εξετασεις κ ειναι ολα φανταστικα!οι κωλογιατροι δεν βλεπουν κατι υποπτο! ολα τα ορμονικα ειναι φανταστικα κ η περιοδος ερχεται κ αυτη φανταστικα!!
    ελεος πια!!
    ειλικρινα στο τελος θα βλεπω μωρα κ θα τα δερνω!!ΜΠΟΥΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ!

Senior Member
    ε οκ, 4 μηνες δεν ειναι τοσο μεγαλο διαστημα, μπορει να μην ετυχε.
    μεχρι τον χρονο, με εναμισυ το πολυ, μην ανησυχεις..
    δεν μιλουσα για χαλαροτητα στις βολτες, αλλα στην διαδικασια που εχει να κανει με το σεξ και τον "στοχο".

Senior Member
    ναι..ναι..χαλαροι ειμαστε κ σε αυτο.εγω δεν το σκεφτομαι εκεινη την στιγμη..το απολαμβανω..χεχε
    τι να σου πω..κ παλι αυτο το διαστημα του ενος χρονου μου φαινεται κουλο..γιατι πρεπει οπωωσδηποτε να μεινει εκγυος μια γυναικα στον 1 χρονο..?εγω ξερω κ γυναικες που εμειναν σε 2 χρονια προσπαθειων..επειδη πολυ απλα δεν το πετυχαινανε ΄..ξερω κ γω..
    θα το παρατησω τελειως μου φαινεται να ησυχασω..
    αλλωστε κ τωρα μια χαρα περναω..κοιμαμαι οσο θελω, κανω ο.τι γουσταρω..
    ας γινει ο.τι θελει..

Senior Member
    δεν υπαρχει κανενα "οπωσδηποτε". ειναι ενα ευλογο διαστημα ωστε να υπαρξει συλληψη, αν υπαρχουν φυσικα τακτικες επαφες.
    ειναι ενα οριο των γιατρων για να ψαχτεις. εσυ λες ψαχτηκες ηδη, ενω προσπαθεις 4 μηνες. αρα, δεν υπαρχει ακτι να κανεις προς το παρον.
    keep up the good work!!

Senior Member
    i do i do.!
    αντε να δουμε....

Senior Member
    Μπουμ αλλοι στη θεση σου θα πεταγαν απ τη χαρα τους! Να τελειωνει μεσα σου ο συζυγος κ να μην γκαστρωνεσαι? Βασικα πες μου τι κανεις να το εχω υποψη πως το καταφερνεις γτ εισαι κ αχαριστη μου φαινεται... Πες μου πως γινεται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μπουμ αλλοι στη θεση σου θα πεταγαν απ τη χαρα τους! Να τελειωνει μεσα σου ο συζυγος κ να μην γκαστρωνεσαι? Βασικα πες μου τι κανεις να το εχω υποψη πως το καταφερνεις γτ εισαι κ αχαριστη μου φαινεται... Πες μου πως γινεται!
    εμ..δεν μου αρεσε κ τοσο το σχολιο σου....

Member
    MHN ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΜΕΙΝΑ.ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΩΡΑ.
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
    ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΗΘΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΕΧΥΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Senior Member
    τι να το κανεις το κολπο?
    οι πλαστικες δεν μενουν εγγυες...

Senior Member
    Το νοημα ειναι μπουμ απολαυσε τον ερωτα τωρα που σου δινεται η ευκαιρια αφοβα κ χωρις αγχος.
    Ξερεις τι ειναι να κανεις ελευθερα σεξ χωρις στρες χωρις προφυλακτικο κ χωρις να τρως κοκομπλοκο? Ολοι οι αντρες αυτο ζητανε.
    Εφοσον δεν εχετε προβληματα ιατρικης φυσεως θα μεινεις εγκυος. Μεχρι τοτε απολαυσε το κ δωσε στο συζυγο την υπερτατη ηδονη να τελειωνει μεσα σου χωρις στρες.
    Εσυ ξεκινα χωρις να σε απασχολει το αποτελεσμα. Ελπιζω ο συζυγος να ναι ξυπνιος και να αξιοποιησει την κατασταση.

Banned
    Καλή μου ΒΟΟΜ δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε ξέρω από παιδιά κ ούτε πρόκειται να μάθω κ ποτέ. Όμως 2 πραγματάκια που ξέρω στα σίγουρα είναι:
    1. Όσο κάτι το κυνηγάς τόσο δε σου κάθεται, κ όσο το αποφεύγεις τόσο σε βρίσκει εκείνο (αυτό μπορώ να το κάνω κ σεμινάριο......). Ίσως αυτό να έχει εφαρμογή κ στην περίπτωση της σύλληψης, χωρίς επαναλαμβάνω να είμαι γιατρός, το ότι έχεις μείνει ήδη 1 φορά έγκυος από τον ίδιο άνθρωπο μάλλον θα σημαίνει ότι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχει πρόβλημα κ μια χαρά μπορείτε να γίνετε γονείς.
    2. Το άγχος επηρεάζει τα πάντα, τα διαλύει για την ακρίβεια, κ το ψυχολογικό επηρεάζει τον άνθρωπο γενικότερα, αλλά κ τον γυναικείο οργανισμό ειδικότερα, όσο περνάνε τα χρόνια. Στα 18-20 μια κοπέλα πιάνει παιδί για την πλάκα (εξ ου κ οι ουρές που κάνουν οι πιτσιρίκες στα μαιευτήρια κ στα νοσοκομεία για εκτρώσεις), μετά τα 30 χρειάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις λίγο παραπάνω υπομονή κ καλή ψυχολογία. Άρα δε συντρέχει κανένας λόγος να απογοητεύεσαι στους 4 μήνες, δεν είναι κ 4 χρόνια..... Κ οι εξετάσεις σου είναι όλες τέλειες, άρα δεν διαγνωστεί κάποια παθολογία.

Όλα μια χαρά θα πάνε, θα δεις που σε λίγο καιρό θα ανοίγεις thread για το δημιουργικό αυτή τη φορά άγχος κ τον ενθουσιασμό που θα γίνεις μαμά κ θα ζητάς συμβουλές από τις μαμάδες του forum. Trust me.

H κοπέλα θέλει να αποκτήσει παιδί και κάνει προσπάθειες γιαυτό και εσύ τη ρωτάς πως το κάνεις και δεν μένεις έγκυος; και πρέπει να χαίρεται γιαυτό;

...μια φίλη μου έκανε ελεύθερα σεξ με τον άντρα της επί δέκα χρόνια. (Από τα 27-37)
    Είχαν κάνει όλες τις εξετάσεις, δεν είχαν απολύτως τίποτα, οι γιατροί έλεγαν, "χαλάρωσε".
    Ο άντρας της είχε μουλαρώσει με το θέμα της εξωσωματικής και δεν συναινούσε με τίποτε.
    Κάποια στιγμή που τον απείλησε με χωρισμό, έκανε πίσω και έκλεισαν ραντεβού στον κορυφαίο του είδους, όπου βρήκαν ραντεβού δύο μήνες μετά.
    Μεσολάβησε το Πάσχα, φάγαμε ήπιαμε, το γιορτάσαμε διπλα με την απόφαση της εξωσωματικής και όταν πήγε στο γιατρό, ήταν ήδη έγκυος.
    Αυτό και μόνο το παράδειγμα αποδεικνύει περίτρανα πόσο μπορεί να σε καθυστερήσει το άγχος.

μαριπόζα, αυτό το όταν δεν θες σε βρίσκει, είναι απόλυτα σωστό.

Page 1 of 2 12 LastLast