Εφιάλτης με νάρκισσο πρώην - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 179
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν νομιζω να ειναι εκει το ποιντ. ΔΕν πιστευω οτι η θεματοθετρια εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της , απλως κολλησε καπως.
    Ρε σεις, μακαρι να ειχα μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου. αμα ειχα δεν θα ανεχομουν τη ψυχολογικη κακοποιηση που τραβηξα απο αυτον, μολις θα ενιωθα ασχημα θα το εκοβα νωρις, δεν θα προβληματιζομουν καν. Προβληματιστηκα επειδη εκεινο το διαστημα τον εξιδανικευσα και υποτιμησα τον εαυτο μου,μου αξιζε κατι καλυτερο, δεν εβαλα ορια και ανεχομουν συμπεριφορες που δεν μου ταιριαζουν.Ειχα ξενερωσει απο τον δευτερο μηνα της ιστοριας γι αυτο απομακρυνθηκα κιολας. Μετα ξαναγυρισα επειδη ειπα να ρισκαρω. Πολλα μου τα ελεγε και νιωθω σαν να ηθελε να επιβεβαιωθει, οταν του το ειπα ειπε μπορει δε ξερω...... Δεν ξερει τι του γινεται!!!!

Εχω δωσει κι αλλες ευκαιριες στη ζωη μου και πηγαν καλα και υπηρχε προσπαθεια, μονο αν δεν τα βρισκαμε πουθενα και μαλωναμε κατι που δεν γινοταν εδω και απο δικαιολογιες μακαρι να ελεγε κατι να στεκει.Αλλα μου λετε να μη κολλαω και να πω δε πειραζει. Μπορει να θελω να μαθω για να καλυτερευσω τον εαυτο μου,θελω συνεχεια να γινομαι καλυτερη. Το ξερω οτι φαινεται οτι δεν δεχομαι το τελος κτλ, αλλα το τελος απο ατομα που τελειωνουν τα παντα χωρις καν να ξεκινησει κατι δεν χωνευεται ευκολα.
    Last edited by Τramonto; 06-10-2014 at 02:16.

Senior Member
    Αλλα μου λετε μερικοι να μη κολλαω και να πω δε πειραζει. Μπορει να θελω να μαθω για να καλυτερευσω τον εαυτο μου,θελω συνεχεια να γινομαι καλυτερη. Το ξερω οτι φαινεται οτι δεν δεχομαι το τελος κτλ, αλλα το τελος απο ατομα που τελειωνουν τα παντα χωρις καν να ξεκινησει κατι δεν χωνευεται ευκολα.

Ισως οτι εισαι αρκετα καλη ηδη (χωρις να σε ξερω) , και φυσικα με το χρονο ολοι γινομαστε καλυτεροι. Αλλα δεν χρειαζεται να το αποδειξουμε στους αλλους ή σε οποιονδηποτε τελος παντων ειδικα αν δεν αξιζει. Αλλωστε το ξερεις πολυ καλα οτι και εσυ προσωπικα αν δεν γουσταρεις καποιον οτι και να κανει αυτος , δυσκολα θα τον αποδεχτεις. Ισως ειναι ακριβως το ιδιο σκηνικο , ποιος ξερει την φιλοσοφια και τι θελει απο τη ζωη ο τυπος αυτος .... ξεχνα τον απλα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν ανηκουμε σε κανεναν , δεν μας ανηκει κανενας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Δεν ανηκουμε σε κανεναν , δεν μας ανηκει κανενας.
    ...ακριβώς
    Και επειδή όλοι έχουμε κάνει αυτό το λάθος στη ζωή μας, όσο πιο σύντομα το καταλάβουμε, τόσο το καλυτερο.

Senior Member
    Εμενα μου αρεσει να κανω και τα ιδια λαθη , ειμαι χοντροκεφαλος παντως ,λολ ... το μπερδευω αυτο το ρητο με το Διεκδικησε κατι για να το αποκτησεις:P

Senior Member
    ή η ζωη ειναι ενα δεντρο με καρπους ,απλως απλωσε το χερι και κοψε τους καρπους μη φοβασαι ....χμ ας το σκεφτουμε λιγο μην πεσουμε σε κανα σαπιο , και μετα ποιο να επιλεξω , να τους φαω ολους ή να κοψω επιλεκτικα μερικους ... εγω σε ποιο τσαμπι ειμαι κρεμασμενος και αλλα τετοιες ασυναρτησιες απο τον φιλοσοφο κιπ ..... χαχαχαχαχα .... τεσπα tramοnto δεν κολλαμε . προχωραμε:)

keep_walking.προσπαθω. με τη λογικη συμφωνω σε ολα οσα λες.
    μπορει ομως να κολλας για λογους που πρεπει να τους ψαξεις ωστε να φτασεις στο σημειο να εισαι στα @@ σου και να λες δε πειραζει για τιποτα.

Senior Member
    Τοτε πρεπει να ψαξεις μεσα σου , αλλα οχι υπερβολικη ενδοσκοπηση .... καλυτερα αφεσου στα κυματα .... ξερω γω γιατι νομιζεις οτι εγω δεν ειμαι μπερδεμενος ... ειδικα αυτη την περιοδο? Γαματα.

Η ιστορια εχει τελειωσει , δεν εχεις τη δυνατοτητα να κανεις κατι , πρεπει λοιπον να κοιταξεις τι ειναι αυτο που σε εξωθει να θες εστω και αυτο "να του τα πεις μια σταλα" .... και να κοιταξεις ολα τα υπολοιπα που ισως εχεις αφησει και να βρεις και νεα ... απο καρπους μπολικους η ζωη ... και απο καπρους δυστυχως.

Η ιστορια εχει τελειωσει , δεν εχεις τη δυνατοτητα να κανεις κατι , πρεπει λοιπον να κοιταξεις τι ειναι αυτο που σε εξωθει να θες εστω και αυτο "να του τα πεις μια σταλα" .... και να κοιταξεις ολα τα υπολοιπα που ισως εχεις αφησει και να βρεις και νεα ... απο καρπους μπολικους η ζωη ... και απο καπρους δυστυχως.
    ...αααακριβως ;)

πάντως απ οτι καταλαβα (για να το παμε στην ουσια της ερωτησης), εσεις αν εισασταν στη θεση μου δεν θα του λεγατε τιποτα, ουτε καν οτι φερθηκε σαν μ@λ@κ@ς και αντε γεια μετα και θα τον ειχατε γραψει εντελως. Οκ αυτο εκανα, απο την επομενη μερα κιολας και μου βγηκαν ψυχοσωματικα μετα απο καιρο.... Ευκολο να το λες αλλα δυσκολο στη πραξη...Αναρωτιεμαι αν του μιλουσα πως θα ημουν τωρα.

Επισης απ οτι καταλαβα,αν σας απασχολουσε μετα απο καιρο, θα το ψαχνατε μεσα σας,ισως με ειδικο η με φιλους και παλι δεν θα του λεγατε τιποτα;οχι πολλα, απλα μια κουβεντα ρε παιδι μου...οχι για να αλλαξει κατι απλα ετσι να σου βγει.

Πολλες φορες παντως λεμε τα πιο σοφα πραματα στον αλλον,το ιδιο κανω κι εγω σε αλλους, αλλα οταν ζουμε κατι και ειμαστε μεσα στη κατασταση κανουμε τα αντιθετα γιατι βιωνουμε σε ενταση κατι.

Senior Member
    Το να πιστευεις ακραδαντα οτι θα σε βγαλει απο μια κατασταση το οτι θα τον συναντησεις και θα του πεις "Ξερεις τι εισαι μαλακας" ... και αυτος να λεει απο μεσα του "Ωχ παλι η τρελλη" ... λες να βοηθησει σε κατι? Δεν το νομιζω , σκεψου εξυπνα , σκεψου λογικα και οχι δεν πηγε στραφι ο πονος σου και η ενδοσκοπηση σου μη σκεφτεσαι ετσι .... ενα ταξιδι ειναι του σωματος και του μυαλου το ολο σκηνικο.

Senior Member
    Η και κανονικη κουβεντα ... του πες ηδη οτι ειναι μαλακας ... οκ αυτος μπορει να μη σε σκεφτεται ουτε ενα δευτερολεπτο την ημερα. Εμφανιζεσαι λοιπον και του λες εσυ ... ξερεις ρε συ ... ελα να συζητησουμε Τι? θα σου πει ... να συζητησουμε ρε συ για αυτα π[ου περασαμε μαζι .... οκ δεν μπορω να ξερω την αντιδραση του .... αλλα δεν βλεπω να βγαινει κατι καλο ...

Το να πιστευεις ακραδαντα οτι θα σε βγαλει απο μια κατασταση το οτι θα τον συναντησεις και θα του πεις "Ξερεις τι εισαι μαλακας" ... και αυτος να λεει απο μεσα του "Ωχ παλι η τρελλη" ... λες να βοηθησει σε κατι? Δεν το νομιζω , σκεψου εξυπνα , σκεψου λογικα και οχι δεν πηγε στραφι ο πονος σου και η ενδοσκοπηση σου μη σκεφτεσαι ετσι .... ενα ταξιδι ειναι του σωματος και του μυαλου το ολο σκηνικο.
    ...εχω να του μιλησω απο την επομενη μερα που κοψαμε,ενω ο περισσοτερος κοσμος τα λυνει ολα εκεινη την ωρα, ουτε καν στο ιντερνετ δεν τον εχω, δεν με βλεπει πουθενα. Και πριν κοψουμε ποτε δεν του μιλησα για σχεσεις κτλ απλα ειχαμε μια σχεδον καθημερινη επαφη του στυλ τι κανεις ποτε θα βρεθουμε. Δεν τον κυνηγησα καν μετα, απλα μια μερα βρεθηκαμε και ημουν απορημενη απο τα χαζα που ελεγε και αηδιασα με το υφος του που πρωτη φορα εβλεπα. αυτο τιποτα αλλο..........
    Last edited by Τramonto; 06-10-2014 at 02:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Τramonto View Post
    ποια τρελη...εχω να του μιλησω απο την επομενη μερα που κοψαμε,ενω ο περισσοτερος κοσμος τα λυνει ολα εκεινη την ωρα, ουτε καν στο ιντερνετ δεν τον εχω, δεν με βλεπει πουθενα. Και πριν κοψουμε ποτε δεν του μιλησα για σχεσεις κτλ απλα ειχαμε μια σχεδον καθημερινη επαφη του στυλ τι κανεις ποτε θα βρεθουμε. Δεν τον κυνηγησα καν μετα, απλα μια μερα βρεθηκαμε και ημουν απορημενη απο τα χαζα που ελεγε και αηδιασα με το υφος του που πρωτη φορα εβλεπα. αυτο τιποτα αλλο.

.......
    μα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
    αν δεν ειπες κατι τοτε, και εμφανιστεις μετα απο τοσα χρονια να ζητας τα ρεστα, τοτε ειναι που θα πει "ωχ αυτη τοσο καιρο με τον καημο τον δικο μου ζει. την κακομοιρα..."

Banned
    εσεις αν εισασταν στη θεση μου δεν θα του λεγατε τιποτα, ουτε καν οτι φερθηκε σαν μ@λ@κ@ς και αντε γεια μετα και θα τον ειχατε γραψει εντελως.
    εγω αν ειμουν στη θεση σου θα τον ειχα κανει ταρανδο ενω συγχρωνως θα τον επειθα οτι τον θελω σα τρελος :-D ειμαι εξπερ σε κατι τετια.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast